дизайнерски тапет минималистичен модел

Придайте на стаите си изисканост с дизайнерски тапети

 Вече не е тайна, че тапетите отново са на мода. И много често, когато става въпрос за правилния избор за вашия модерен интериор, мотото е: понякога по -малкото е повече. Днес отново имаме точно това за вас. Представяме ви 15 стилни дизайнерски тапети, които са изразителни и фини едновременно.

Тук ще намерите почти всичко – от линийки и други геометрични шарки до ретро и други абстрактни форми. Цветовете са неутрални и естествени и гарантират перфектен фон за вашия модерен интериор. Готови ли сте за по -отблизо? По-горе вече можете да видите самозалепващия се тапет от CB2, който е проектиран от дизайнера от Чикаго Ноел Ашби. Моделите са абстрактни и геометрични и имат светлосив нюанс. Предимството на този тапет е, че той е напълно сваляем.

Стенопис Wilshire от West Elm

дизайнерски тапет бетонен вид

Този лесен за нанасяне винилов тапет ще придаде на стените ви отличен бетонен вид. Имитацията е просто перфектна, а неутралният цвят е универсален фон за всеки тип домашен аксесоар.

Триизмерни кубчета в светло сиво

дизайнерски тапет триизмерен геометричен модел

Луксозен тапет с гръцки ключов модел в черно и златно

дизайнерски тапет златен черен гръцки ключ

Orbit Metallic от Noël Ashby

дизайнерски тапети кръгове геометрични

Друго минималистично творение на Ноел Ашби: този тапет е сложна имитация на мрежа с деликатни кръгове. Той също се предлага от CB2 и може да бъде заменен много лесно.

Умна имитация на камъни

дизайнерски тапети минималистичен модел камъни стилизирани

Геометрия в бяло от  Греъм & Кафяво

дизайнерски тапети минималистичен дизайн модел

Можете да намерите този динамичен релеф в бяло в Греъм & Кафяво. Вдъхновението за това идва от модерната архитектура. С такъв триизмерен модел можете да бъдете сигурни, че ще внесете повече движение във всяка стая.

Мъниста луна при Западен бряст

дизайнерски тапет минималистичен ретро

Тази фина стенопис в West Elm очарова със своя филигранен дизайн в ретро стил. Античните или винтидж мебели и предмети за дома вървят особено добре с това.

Силен и мъжествен в черно

дизайнерски тапети минималистична черна оптика за плочки

Ако предпочитате да придадете на стаите си по -силен вид, тогава този изразителен тапет с облицовка с плочки е идеалното решение за вас. Това отново е с Греъм & Кафяв и ще бъде успешно допълнение към вашия изискан, минималистичен интериорен дизайн.

Ако сте в шаби шик

дизайнерски тапети минималистични облечени шикозни мебели от ратан

Нетъкани тапети: мрежата от Ferm Living

дизайнерски тапети правоъгълници минималистичен

Можете да намерите такъв фин тапет в датската компания Ferm Living. Това е минималистична имитация на мрежа и съчетава прецизност и нежност в едно. Това е WallSmart тапет, който можете да поставите и свалите без никакви проблеми.

Мрежа Ferm Living в светло розово

дизайнерски тапети правоъгълници розово

Изтънчени преплетени шарки в Graham & Кафяво

дизайнерски тапети фини геометрични шарки

Традиционен винтидж модел в бежово

дизайнерски тапети традиционен модел минималистичен

Тапети с оригами ивици от West Elm

дизайнерски тапети бял релеф

Този тапет ще ви спечели не само със своя филигранен релеф и елегантност, но и с екологичността си. Той е отпечатан с лазер върху специална хартия и е абсолютно без PVC. В допълнение, продуктът достига много ниски стойности, когато става въпрос за емисии на ЛОС.