черен-3D-тапет-чекер

Новата форма & Дизайн колекция от Греъм & Браун се състои от различни атрактивни и модерни тапети, които са вдъхновени от геометрични фигури. Колекцията се характеризира с интересен и оригинален дизайн. Той се основава на използването на сенки и създава триизмерен ефект.

Тези тапети са създадени в монохромни цветове. Те изглеждат елегантни и стилни. Точно затова те се вписват идеално във всяка стая в къщата. Тук можем да срещнем различни видове тапети, декорирани с графики, гладки повърхности, метален блясък и деликатни щрихи. Тази уникална колекция включва 7 отлични модела:

Checker има шарени тапети с 3D елементи, които също са комбинирани с лъскави сенчести ефекти. Квадратите на карирания фон са отпечатани в различни размери.

Сив кариран 3D тапет със стилен стенен часовник

каре-тапет-сив-стенен часовник

Ефемерно има плъзгащ се геометричен дизайн. Това е мястото, където текстурата, точките и сенките са свързани, за да се създаде ефект на сливане на камъни.

Стилна декорация на тапети в лилаво с 3D ефект и бяла подова лампа

лилаво-тапет-3D-ефимерно

Вдлъбната предлага интересни S-образни фигури, които са елегантно комбинирани и подчертани от металния блясък.

Елегантен интериор с екстравагантна триизмерна декорация на стени, лъскав под и черен стол

вдлъбнат-черно-сиво-тапет-стол

Cubix има наистина класически дизайн и оригинални форми, които излизат на преден план много ефективно с металния си блясък.

Блестящ интериорен дизайн с помощта на модерния дизайн на Cubix

cubix-mouse-grey-wallpaper-кресло

Елегантност и стил със светлосиви 3D тапети, екстравагантни вази и домино

светло сиво-3D-тапет-cubix

империя е вдъхновен от древното изкуство на сгъване на хартия, все още наричано оригами. Сгънатите десени изглеждат много приятно в комбинация с метално покритие.

Страхотна комбинация от черен 3D тапет и бяла поставка за дрехи във формата на дърво

империя-тапет-черен-закачалка за дрехи

Произход е създаден от луксозна материя с ефект муаре. Деликатни шарки с лъскава повърхност можете да намерите тук. Този модел съчетава мат и гланц, които се повтарят със сложни кръгове, за да създадат извита, медитативна конструкция.

Нежност и уют в къщата с този медитативен дизайн на тапети

3D-тапети-подова лампа-етос

столова напомнящ за стар, заоблен телевизионен екран в ретро стил. С този прост графичен дизайн стените изглеждат сферични и създават визуално усещане за дълбочина и ширина.

Интериорен дизайн с изключителни тапети, сив стол и зелен под тапет-3D-сребро-стол-столова

Текст с Катя