Индивидуален дизайн – тапети на Луиджи Колани

Както е известно, дизайнът на стените оказва много голямо влияние върху външния вид на помещението, поради което определено заслужава известно внимание. Освен всичко друго, разбира се, е важно да намерите свой собствен стил, в края на краищата изборът на пазара в наши дни е много голям.

Специални представителства

Те са истински специалитет разнообразни тапети на Luigi Colani които се връщат към дизайнера със същото име. След като се занимаваше с формите и структурите на природата в продължение на много десетилетия, знанията, придобити от това, бяха пренесени в тапетите на Luigi Colani от 2007 г. насам. Една от страхотните характеристики е, че няма две еднакви парчета. Дори с нещо толкова изчерпателно като тапет, производителят е успял да интегрира уникален сорт. Това се случва, без да бъдете прекалено натрапчиви.

Модерни тапети от Луиджи Колани

модерни тапети от Luigi Colani примерни тапети

Бионика под формата на стена

Големият избор осигурява правилните възможности за обзавеждане на стаята с дизайнерския тапет Луиджи Колани вече е създал. Тапетите, които трябва да отразяват благодатта и очарованието на водата, са особено известни, което също е ясен знак за очарованието на Колани с природата.

От друга страна, в изобразяването на опростената форма, той многократно показва, че техническият аспект на природата също не трябва да се пренебрегва. Простите, но гениални изображения в крайна сметка придават на тапета много специална динамика, която може да има положителен ефект върху последващия климат в стаята. Тези идеи са особено популярни в областта на тапетите за хола.

модерни тапети от Луиджи Колани

Специалният обхват за тълкуване

Луиджи Колани с удоволствие оставя на зрителя да придаде на творбите определен смисъл. Това се постига например чрез извити форми, които също могат да представляват много различни неща. Ако един човек се чувства напомнен за листата на екзотично растение, за други това е облачното небе или назъбената кора на старо изсъхнало дърво. Точно тук чертата на характера на Colani е толкова ясно отразена, което прави тапетите много популярни не само сред феновете на великия дизайнер. Със сигурност е интересна идея да се разчита на тапети на Luigi Colani за дизайна. Защото това дава възможност да се придаде на помещението определена уникалност, която не може да бъде създадена толкова лесно с конвенционалните стандартни модели. В крайна сметка, благодарение на вечния дизайн, дори няма значение дали стаята трябва да бъде обзаведена по класически или модерен начин.