Що се отнася до проектирането на стени, вие сте станали незаменими. Тапет В допълнение към боядисването, те са най -популярният начин да проектирате стена и да придадете нов вид на винаги белите стени. Но докато с Изтрийте ограничените опции трябва да разкрасява стена, тапетите предлагат чист безкрайна оферта на възможните дизайнерски опции, което улеснява придаването на всяка стая на собствена атмосфера с тапети.

Вие не сте отговорни само за това различни дизайни и стилове за избор, но и разнообразие от различни видове тапети налични, които позволяват тапетите да се използват индивидуално според изискванията на съответното помещение. Отново и отново нововъзникващи различни дизайни са вдъхновени от Мода и сегашните тенденции и след това се прехвърлят към интериорния дизайн и стенните покрития. За да не загубите представа за изобилието от различни дизайни на тапети, бихме искали да ви дадем преглед по -долу преглед около в момента три най -популярни тенденции за тапети на Германския институт за тапети.

Каменни тапети – естествена и вечна тенденция

Ще наваксате с първата нова тенденция в обзавеждането на тапети, която бихме искали да ви представим естествен усет в собствените си четири стени и изпитайте ново усещане за живот. От а Каменни тапети оставете истински такъв във вашето пространство Привличащ погледа Позволете да влезете, така че трябва да погледнете два пъти, за да видите разликата с истинска каменна стена. Поради това каменният тапет е един заради реалистичния си вид отлична алтернатива на истинска каменна стена, което в повечето случаи е свързано с по -високи разходи и значителни допълнителни усилия.

В допълнение, измамно реална оптика каменните тапети наистина нямат граници в дизайна на вашето пространство. Естествено и вечна вратаd, който никога не излиза от мода. Тези дизайни наистина ви предлагат правилното решение за всяка стая и всеки стил на обзавеждане.

Например, можете да използвате каменен тапет в Тухлен вид Придайте на всекидневната си тавански характер или с привлекателен Тапети от естествен камък Превърнете банята си в малък оазис на благосъстояние.

тапет камък вид

С каменния тапет 30219-1 Автентични стени от Lutèce придавате на стената си тухлен вид!

Каменни тапети, изработени от висококачествени материали

Каменните тапети основно се състоят от смес от различни материали. Тук е между Носител и повърхностен материал диференциран. Тези два компонента по -късно са решаващи за външния вид и качеството на каменните тапети.

В зависимост от носещия материал, Прикрепване на каменния тапет. Високото качество Нетъкан тапет позволява едно по -бърз монтаж на стената срещу хартиен тапет. на Хартиен тапет в каменната оптика обаче е по -евтина и класическа алтернатива към нетъкан тапет. Повърхностният материал е отговорен за външния вид и ефекта на каменната декорация.

Каменни тапети с винилова повърхност

Специално обработената такава в момента е много популярна Винилова повърхност, така нареченият. Винилови тапети или компактни винилови тапети, тъй като това придава на модните каменни тапети автентичен чар. Поради висококачествения материал на винила и обработката на нетъкана основа, каменен тапет с компактен винил довежда до оптични предимства имат и други предимства.

Виниловите тапети в каменен вид са много лесно за поддържане. Не само, че са устойчиви на износване и могат да се изтрият за нула време с влажна гъба, но и светлоустойчив, за да можете да излагате висококачествените каменни тапети на слънчева светлина, без да се притеснявате, че с времето ще избледнее. Поради това дизайните с компактно винилово покритие са идеални и за вашата зимна градина и винаги блестят с постоянен блясък!

Текстуриран тапет в каменен вид

като по -евтина алтернатива на каменни тапети с компактно винилово покритие е Текстурирани тапети в каменен вид. Хартията, пластмасата и руното могат да служат като носител, така че имате избор между по -бързо закрепване благодарение на носещия материал от руно или по -евтин каменен тапет поради хартията или пластмасата като носител. До забележим модел на повърхността, които придават на тапетите пространствен ефект, текстурираните тапети също се характеризират със своите висока интензивност на цвета край. Тези предпазва от избледняване и привлекателният и вечен дизайн на каменните тапети ще създаде a Чувства се приятна атмосфера създаден.

Каменни тапети от реномирани производители

В големия избор от каменни тапети можете да намерите съответно отново различни производители, които със своите колекции имат подходящ тапет с каменна визия на склад за всеки вкус.

КАТО. Création – каменни тапети от производителя на марката

Сред многобройните производители на каменни тапети можете да намерите с КАТО. Създаване също така известният производител със седалище в Гумерсбах, чийто разнообразни колекции от тапети с различна структура в каменна форма до натуралистични каменни тапети разшири. Каменните тапети на A.S.Crèation впечатляват отново и отново с уникалния си дизайн благодарение на многостранно сътрудничество с други известни Производители или дизайнери.

каменни тапети

Тапетът 95908-1 Schöner Wohnen 7 от A.S. Création позволява на стената ви да блести в естествен вид на камък!

Livingwalls – висококачествени тапети за специален дизайн на стени

Каменните тапети на Живи стени вдъхнете нов живот на стаите си, така че те вече да не изглеждат голи и хладни. С неговия нова премиум марка Livingwalls създаден КАТО. СъздаванеСтенни покрития, които оживяват стаите ви. Сиво и мрачно беше вчера. Марката Livingwalls означава Око за детайли и едно висококачествено разбиране стените му. Само най -добрите материали се използват за доставяне на тапети с високо качество за вашите стаи. на избор върху листа от каменни тапети в Livingwalls няма какво да се желае и действа от Каменни тапети в тухлен вид до Тапети с естествен камък почти неограничен.

тапети с естествен камък

С тапета 343819 Styleguide Natural R1 от Livingwalls можете да оживите стаите си!

Цветни тапети – флорални тапети и сила на цветя

Но не само с каменни тапети можете да внесете естествен усет в четирите си стени, но и с една Цветни тапети дайте един Част от природата Преместване в новия ви дом. Това означава, че цветните тапети се считат за истински дългосрочен бегач при декорациите на стените. Донесете оживените дизайни чиста пролетна треска във всяка стая и прогонвайте всяко настроение. Няма ограничения за дизайна с цветни тапети.

Тапетите с са особено популярни в момента изразителни цветни и листни мотиви в деликатни кремави тонове до искрящ цвят в черешово червено, люляково и слънчево оранжево.

филигранен модел тапет

Тапетът 106742 Черен & Бяло 4 от A.S. Création позволяват парче природа да се премести във вашите стаи!

Флорални и функционални – флорални тапети, изработени от различни материали

Както при каменните тапети, има и цветни тапети Избор между руно или хартия като носител и Избор на винил или хартия или пластмаса като горен материал.

Цветни мечти благодарение на A.S. Креация

Както при каменните тапети, производителят се откроява КАТО. Креация с неговия универсалност и привлекателни дизайни се откроява от тълпата на други производители. Например, цветните тапети пръскат трета колекция от тапети от A.S. Création и усещането за пролетна селска къща на дизайнера Jette Joop в модерен облик. Причините за това са щедри, например ръчно рисувани цветя и широки ивици в меки кайсиеви, зелени и бежови тонове, които внасят в стаите лекото и весело настроение на пролетния ден. Обогатете процеса щамповане на фина структура като нежни бляскави ефекти стените по възхитителен начин.

тапет цветя модел

Свежият пролетен селски стил в модерния облик на тапета 95991-3 Jette 3 от A. S. Création ви кани да се забавите!

От друга страна, транспортите Колекция тапети “Ню Орлиънс” на Лекодушие и огромна радост на живота най -големият град в американския щат Луизиана в собствените си четири стени. Отговорен за това е Разнообразие от флорални мотиви с ярки цветове и съвпадащи обикновени цветове колекцията тапети. Леки пера и многобройни цветни дизайни с различно игриви декорации внасят разнообразие в стената и изглеждат освежаващи и в същото време живи. Многостранната цветова палитра от бежово, червено, виолетово до синьо до черно отразява веселото настроение на града и превръща всяка стая в оазис на благополучието.

тапети модел лалета

Флоралният мотив на тапета 30318-3 от колекцията на Ню Орлиънс от A. S. Création предава лекота и радост!

Барокови тапети – симбиозата на класиката и модерното

Като последна тенденция за тапети, бихме искали да имате такъв истински привличащ погледа представете си в случай, че ви харесва класически и луксозен да харесвам. Поради перфектната координация на цветовете и структурата, един Бароков тапет с техния флорален дизайн, вземете себе си чиста елегантност у дома. Вие имате Избор между модерни цветови комбинации като антрацит, зелени и сини тонове или класически нюанси в бяло, кремаво и бордо червено. В допълнение, гланцът и елементите на блясъка осигуряват още по -качествено впечатление от бароковия тапет. С класическата форма на черупка на рококо, така наречения рокайл или с величествени леопарди, позиращи между златни орнаменти и хералдическа лилия, можете лесно да ви настигнете Част от историята на изкуството у дома и създайте стилна обстановка за модерни щрихи.

Благородни на външен вид и материал – барокови тапети, изработени от висококачествени материали

Бароковият тапет се характеризира не само със своята гъвкавост в оптиката и дизайна, но и по отношение на материалите си. Имате познатия за носещия материал Избор между руно или хартия и при повърхностния материал можете да избирате между винил, хартия, пластмаса или сатенена повърхност. Благородна повърхност, изработена от сатен, формира първокласния клас тук и осигурява още по -луксозен блясък.

тапет рококо тигър

С барокови тапети, като тапета 335435 Hermitage 10 от A. S. Création, можете да дадете на собствените си четири стени истинско привличане на очите!

Първокласни барокови тапети от A. S. Création

  1. S. Création става негова Пионерска роля в стенните завеси За пореден път той оправдава бароковите тапети и надделява луксозен ретро тапет в бароков стил от другите производители. The Гама от различни барокови тапети Тапети за стени в уютен брокатен вид, декоративни тапети в използван вид, както и исторически дизайни с модерна нотка. Например международно признатият дизайнер Волфганг Йоп при създаването на неговите изключителни стенни покрития за нова колекция тапети ВИД БЯЛ на стенния текстил на Потсдам Дворецът Сансуси вдъхновява и притежава Декорите на гоблените са преинтерпретирани и перфектно постановка.

Тук сложни дизайни техен впечатляващ ефект особено в средата на модерен, линеен интериор, например, те създават впечатляващи контрасти на индустриално-градски стил с бетон, дърво и неизмазани стени.

тапет със зелен модел

Бароковите тапети от колекцията KIND OF WHITE от A. S. Création съчетават исторически дизайн с модерно докосване!

тапет с класически модел