Ако ви липсва дизайн на стена, на който да се възхитите във вашия модерен апартамент, помислете за тапети за стена! Тези класики в дизайна на стени все още оказват благоприятно влияние върху пространството и атмосферата днес без съмнение! Особено фототапетите! Те бяха особено популярни преди години и сега са добра алтернатива на празни стени! Но направете правилния избор за вашия модерен тапет за стенописи!

Създайте интимна и спокойна атмосфера в спалнята или стимулирайте въображението на вашите малки с красиви фототапети. Фототапетите се предлагат в различни стилове и дизайни, така че можете да проектирате дневни и трапезарии, бани и коридори според дизайна и вашите собствени предпочитания. Геометрични мотиви, красиви пейзажи, флорални мотиви … ако имате избор, вие сте разглезени за избор! Ето как можете да намерите толкова много различни идеи за фототапети във вашия дом онлайн! Пиксери Например, предлага ви богат избор от теми и стилове, че всеки ще намери нещо!

Можете да създадете истински оазис на съня с фантазия стенопис!…

стенопис тапет снимка тапет спалня красив пейзаж

Фототапет, който ви вдъхновява да мечтаете…

стенопис зона за спане снимка стенопис цветни килими растения

Какви са свойствата на съвременните фототапети??

Въпреки че фототапетите отдавна не бяха гореща тенденция, те днес се радват на голяма популярност. Но има ясна разлика със старите фототапети: Съвременните фототапети са по-добри в много отношения! Те изглеждат по -привлекателни и имат характеристики, които ги правят предпочитани в различни стаи. Виниловите стенописи са изработени от висококачествен винил, който е матов и има отлични изолационни свойства. Можете да изолирате стаята от шум и също да я затоплите. Съвременните винилови стенописи позволяват на стените да дишат, така че влагата да не се абсорбира! Фототапетите предлагат и други възможности за дизайн на стените. Можете също така да помислите за панели, самозалепващи се стикери за стени, както и стикери за прозорци за вашия уникален дизайн на стена.

Флорални мотиви правят трапезарията приятно място

стенописи фото тапети трапезария идеи за дизайн на стени

Защо фототапетите са толкова популярни в съвременния интериорен дизайн??

Има много начини да добавите стойност към стаята. Красивите стени са едни от най -добрите! Фототапет по някакъв начин оформя стаята и й придава индивидуален вид. Фототапетите са чудесни привличащи погледа! Те са възможност да направите всяка стая комфортна, като същевременно създавате красив визуален привличащ погледа! Възприемането на пространството се променя напълно!

С тези широкоформатни фототапети можете да внесете усещане за свежест в интериорния дизайн, както и доза елегантност. Съвременните фототапети могат да имат успокояващ ефект, да дадат динамика или да внесат романтичен, игрив усет в атмосферата. Можете също така да създадете оптична дълбочина с подходящ фототапет!

С фототапетите внасяте един вид илюзия на стената. Те осигуряват креативен дизайн на стени, който очарова малки и големи. Цветя, спиращи дъха пейзажи, градски панорами, абстрактни дизайни или оптика от каменни стени се вписват идеално в съвременния интериор. Любимите герои на децата също оживяват на стената и превръщат детската стая в любимо място за най -малките!

Стилна идея за тапета за стена в модерната зона за спане

стенопис фото тапет спалня идеи за стена дизайн

Затова бъдете внимателни при избора на фототапет! Защото това разкрива и нещо за вашата личност. Фототапетът може да представя и изразява всичко. И в същото време трябва да пасва добре на интериора! Благодарение на съвременните технологии за печат и снимки можете да се насладите на прекрасен интериор, като се доверите на висококачествени материали и специален дизайн!

Създайте игрива всекидневна с нов модел тапет

стена фото тапети идеи за обзавеждане на хол дизайн на стена

Абстрактният дизайн създава модерен облик

фототапет за стена модерна всекидневна зона светли цветове

Атрактивен дизайн на стена в детската стая

тапет за стена детска стая младежка стая снимка тапет карта на света

Големият градски фототапет създава странна атмосфера в спалнята

стенопис спалня снимка стенопис бяло легло

Направете хола по -домашен с цветен фототапет

стенопис хол снимка тапет цветен модел цветни възглавници за пода