Papieren tassen zijn de nieuwste trend in de mode geworden om dingen mee te nemen in de hand van mensen; een van hen kan bloemen dragen om de vrouwen van liefde een aangename verrassing te geven!!. Het is een zeer milieuvriendelijk accessoire dat wordt gebruikt om lichte tot middelzware artikelen te vervoeren. Er zijn veel manieren om een ​​papieren tas te ontwerpen en deze er presentabeler en ook modieus uit te laten zien. Papieren zakken worden normaal gesproken gedragen door zowel mannelijke als vrouwelijke groepen. Handgemaakte papieren tassen, meestal gemaakt door vrouwen die het vervelend vinden om gewone lange plastic tassen te dragen.

papieren zakken

Nieuwste en beste handgemaakte tassen door papier te gebruiken:

Om meer te weten te komen over soorten papieren tassen en de verscheidenheid aan ontwerpen die op de markt beschikbaar zijn en ons een brede kennis en het gebruik ervan in ons dagelijks leven te geven, verwijzen we naar de top 15 papieren tassen.

1. Eenvoudige bruine kraftpapier-zakken:

Eenvoudige bruine kraftpapieren zakken

Dit type papieren zak wordt gevormd uit de chemische pulp die wordt geproduceerd in Kraft-verwerking die Karton vormt. Vanwege de hoge sterkte en duurzaamheid wordt het gebruikt als papieren boodschappentassen; het heeft ook een hoge scheurweerstand, wat helpt om het gewicht tegen het scheureffect te houden.

2. Bruine papieren zakken met handvat:

Bruine papieren zakken met handvat

Dit is een andere soort boodschappentas of boodschappentas met een handvat aan de tas; het handvat is ook gemaakt van bruin papier, dat een hoge scheurvastheid heeft. Het wordt meestal gebruikt als een boodschappentas die gemiddeld gewicht kan dragen.

3. Papieren zakken met logo:

Papieren zakken met logo

Dit type tassen wordt meestal ontworpen door winkels met hun naam gedrukt logo op het papier dat hun firmanaam vertegenwoordigt. Tegenwoordig geeft een juwelier of een andere particuliere winkel hun producten aan de klant in deze milieuvriendelijke papieren zakken. Dit wordt ook beschouwd als een van de marketingstrategieën voor bedrijfsvooruitgang.

4. Papieren geschenkzakken voor bruiloft of verjaardag:

Papieren cadeauzakjes voor bruiloft of verjaardag

De traditie van het presenteren van geschenken in plasticfolie is veranderd in papieren cadeauzakjes. Dit soort tassen ziet er prettiger, capabeler en aantrekkelijker uit. De naam van het cadeau dat ze kan schrijven op het label dat aan de tas is bevestigd. Deze geschenken worden vanwege hun kwaliteit en design meestal bewaard in plaats van weggegooid.

5. Speciale geschenktas met handvat:

Speciale geschenktas met handvat

Gift Handtas kan met of zonder handvat zijn. Het handvat is gemakkelijker mee te nemen. Het handvat kan in dezelfde kleur zijn als de tas of Saturn-linten die kunnen worden gebruikt als handvat aan beide zijden van de tas.

6. Ambachtelijke papieren zakken:

Ambachtelijke papieren zakken

Dit kan een normale bruine papieren zak zijn met een dik papieren handvat of gekleurd papier dat is gemaakt van bijproducten van papier, maar het verschil is dat deze gewone papieren zakken ook kunnen worden gemaakt met handwerkontwerpen zoals schetsen op het papier of linten die op het papier worden geplakt . Dit soort papier kun je in de winkel kopen tegen een redelijk verantwoorde prijs.

7. Decoratieve papieren zakken:

Decoratieve papieren zakken

Effen papieren tassen die u kunt personaliseren met afbeeldingen van de natuur of zijn of haar eigen creatieve afbeeldingen die zeer in de mode zijn en worden gebruikt door jongeren. Deze tas wordt gebruikt als boodschappentas of zelfs als lunchtas voor schoolkinderen.

8. Naam papieren zakken:

Naam papieren zakken

Het is een van de meest populaire ontwerpen onder de jonge generatie. Dit kan worden gebruikt als een cadeautas of een dagelijkse tas. De klant kan het ontwerp en de kleur van het papier selecteren en vervolgens zijn naam erop laten drukken. Noem jongeren meestal papieren zakken.

9. Kleine papieren tassen voor het dragen van kleine dingen:

Kleine papieren tassen voor het dragen van kleine dingen

Mensen gebruiken vaak kleine papieren tassen vanwege hun lunchpakket voor kinderen of dragen het mee in een dameshandtas en kunnen later worden gebruikt om lichtgewicht artikelen mee te nemen tijdens het winkelen.

10. Kortingsreclame voor bedrukte papieren zakken:

Korting reclame bedrukte papieren zakken

Dit type papieren tassen wordt gebruikt tijdens het verkoopseizoen, waar de winkels de kortingsverkoop promoten die in de tassen is gedrukt. Dit soort reclame is het meest efficiënt dan het gebruik van andere modi zoals kortingsflyers waar mensen over het algemeen geen aandacht aan besteden.

11. Designer papieren zakken om te winkelen:

Designer papieren zakken om te winkelen

Papieren handdoeken gebruiken als het belangrijkste materiaal dat nodig is om deze designer papieren tas te maken. Het idee achter dit soort papieren zakken is door een origami te vormen door papieren handdoekjes op elkaar te pakken, en het wordt een stevige massa papier zonder enige hulp van lijmen om het papier intact te houden. Dan kun je erop schilderen om het een designerlook te geven met een handvat eraan.

12. Papier met handtassen:

Papier door handtassen

Het is een soortgelijk soort papieren tassen die helpt bij het dragen van lichtgewicht artikelen. Het verschil met anderen is dat het handvat samen met de papieren zak is ontworpen, wat helpt om het met de hand te dragen, genoemd door de handtas, wat zeer comfortabel is. Dit type tassen wordt normaal gesproken gebruikt om documenten te vervoeren.

13. Wijndragende bedrukte tassen:

Wijndragende bedrukte tassen

Dit is ontworpen om wijn te vervoeren die het meest wordt gebruikt tijdens het wijnfestival in Europese landen zoals Duitsland. Dit is een milieuvriendelijke tas die dienst doet als cadeautas voor het dragen van wijn tijdens Kerstmis om aan familie en vrienden te geven.

14. Ontbijtpapieren zakken:

Papieren ontbijtzakken

In plaats van plastic dozen te dragen, is het concept ontworpen van papieren zakken die speciaal voor het ontbijt worden gebruikt. Het voordeel is het meenemen van niet-vloeibaar voedsel zoals broodjes, eieren zijn efficiënter, maar kunnen geen vloeibaar voedsel meenemen zonder het in een plastic doos te verpakken.

15. Handgemaakte krantentassen:

Handgemaakte krantentassen

Handgemaakte papieren tassen zijn het meest economische type tas dat gemakkelijk te maken is. De dingen die nodig zijn zijn dagbladen of tijdschriften, lijm en een touw of Saturnus die als handvat wordt gebruikt. Door onze tassen te maken, voelen we ons als een creatief persoon en zelfverzekerd.

Papieren tassen die de afgelopen jaren het meest zijn gebruikt vanwege het beleid om het gebruik van plastic tassen, die milieuvervuiling veroorzaakten, te verminderen. De winkelketens zijn nu gestopt met het uitdelen van papieren tassen in plaats van papieren tassen met handvatten wordt aanbevolen. Hoewel het niet kosteneffectief is in vergelijking met papieren zakken, is het verplicht om geld uit te geven om een ​​papieren zak te krijgen om de omgeving te voorkomen. “Stop vervuiling voor een goede oplossing”