Tassen zijn een belangrijk onderdeel geworden van alle accessoires voor heren of dames. Of het nu gaat om reizen, naar het werk gaan, picknicken, evenementen, enz., niemand stapt uit zonder een tas bij zich, omdat ze helpen om alle benodigde spullen gemakkelijk te vervoeren. Verschillende soorten tassen, zoals handtassen, portemonnees, rugtassen, armtassen, zijtassen, enz., zijn op de markt verkrijgbaar met een grote variëteit, waardoor je gek wordt om uit te kiezen. Van al deze is een populaire stijl van handtassen die op grote schaal wordt geselecteerd, de handtassen van de coach.

15 beste oude en nieuwe modellen coachtassen voor dames

Verschillende soorten Coach Handtassen Mode in India:

Coach bags werden in 1941 aan de mensen voorgesteld door Miles Chan in Manhattan, die portemonnees en buidels maakte. Enkele van de populaire ontwerpen voor coachhandtassen die op de markt zijn opgepikt, zijn als volgt:

1. Bootvormige reistassen:

Bootvormige reistassen

Een nieuw ontwerp van een coachtas dat veel door vrouwen wordt gedragen, is de bootvormige tas. Ze staan ​​algemeen bekend als de coach-draagtassen en zijn gemaakt in de vorm van een boot. Ze worden gedragen voor regelmatig gebruik voor een stijlvolle uitstraling. Ze zijn ook te vinden in veel verschillende ontwerpen voor het geval je veel zakken wilt hebben om bij je te dragen.

2. Coachtassen met bladprint:

Coachtassen met bladprint

Een ander tasontwerp geïnspireerd door de natuur is het coach hobo bags-ontwerp. De leren tas is ontworpen in een U-vorm met bredere openingen. Het leer krijgt een lommerrijke print met dubbele kleuren voor een unieke look. Het wordt veel gedragen voor een eendaags uitje waarbij je niet een verscheidenheid aan spullen hoeft te dragen.

3. Coachbagagetassen:

Coach Bagage Tassen

De touringcarbagagetassen vervangen nu de oude vuilbagagetassen. Gemaakt van leer, ze zijn duurzaam voor reizigers om spullen mee te nemen voor een korte reis. Ze worden ook veel gedragen voor picknicks. Verkrijgbaar in vele kleuren, ze worden ook door mannen gedragen.

4. Koffer Coachtassen:

Koffer Coach Tassen

Geïnspireerd door de kofferontwerpen, worden tassen voor reiskoffers op grote schaal gedragen voor reizen naar verre oorden voor vakantie, huwelijksfeesten, enz. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten die geschikt zijn voor de hoeveelheid bagage die u bereid bent te dragen. Meer om uw reis comfortabeler te maken, de wielen worden hieronder gegeven zodat de tas kan worden gesleept.

5. Rugtas in leer:

Terug Coachtassen van leer

Niet alleen de vrouwen, maar ook de mannen voelen zich aangetrokken tot de coachtassen. Back coach herentas gemaakt van leer geeft de look van schooldagen. Het wordt gedragen voor werk, school, uitstapjes en nog veel meer. Er zijn meerdere vakken zodat je je spullen goed kunt splitsen.

6. Fancy Coachtas:

Fancy Coachtas

Wil je een modieuze look hebben voor elk feest of evenement! Hier zijn we met mooie kleine coachtassen, die perfect zijn voor dergelijke gelegenheden. Het is gemaakt van leer maar ook bedekt met andere mooie items zoals spiegel, veer, kralen, enz., Voor een ander uiterlijk. Ze zijn klein genoeg om alleen geld en telefoons mee te nemen.

7. Dubbele koetstas:

Dubbele coachtas

Werkende vrouwen gebruiken veel een zwarte coachtas met dubbele voorzieningen. Het kan naar keuze met de hand en ook op de schouders worden gedragen. Het is gemaakt van leer en heeft een strakke coating om uw documenten te laten buigen of vouwen. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten die geschikt zijn voor uw spullen.

8. Zijcoachtas:

Zij Coachtas

Een leren coachtas met geweldige prints en een ontwerp aan de zijkant is de eerste keuze voor regelmatige picknicks. Het is ook een soort coachtas voor mannen, want ook mannen gebruiken het om hun kleine noodzakelijke spullen voor een dagje uit te vervoeren. Het wordt veel gezien in hogescholen en kantoren.

9. Funky coachtas:

Funky Coachtas

Op zoek naar iets stijlvols en funky accessoire voor een kattenfeestje of een kleine gelegenheid! Krijg een coach nieuw tassenontwerp versierd met prints en een strik die perfect is voor een funky en girly look. Gemaakt van leer, het heeft ook gestreepte handvatten om in je armen te dragen.

10. Bloemen coachtas:

Coachtas met bloemen

Een zwarte koetstas van leer met bloemmotieven is erg prettig om mee te dragen. De handtas koets is versierd met bloemmotieven met kleurrijke draden en knopen. Het kan op de schouders worden gedragen voor feesten, functies, picknicks, enz..

11. Mini-coachtas:

Mini Coach Tas

Niet alleen big bags maar er zijn ook tassen in mini formaat. Een nieuw ontwerp van koetstassen dat regelmatig kan worden gedragen, feestkleding of officieel gebruik krijgt een mini-look die op de schouders kan worden gedragen. Ze geven een stijlvolle uitstraling aan hun persoonlijkheid. Het handvat is gemaakt met een ketting met een gouden kleur om het aantrekkelijker te maken.

12. Verstelbare coachtas:

Verstelbare coachtas

Een voordelig en verstelbaar handtassenontwerp dat steeds populairder wordt, is het ontwerp waarmee u de tas op verschillende manieren kunt dragen. De leren tas heeft een vast handvat dat aan de hand kan worden gedragen met een verstelbaar leren handvat dat kan worden uitgerekt om hem op armen en schouders te houden. Dit soort tassen worden veel gezien in functies, kantoren, uitjes, enz..

13. Ronde koetstassen:

Ronde koetstassen

Een leren coachtas met een halfronde vorm is helemaal in de mode voor schoolmeisjes of tieners. Het geeft je jeans een nieuwe look als je hem regelmatig draagt. Het is verkrijgbaar in vele kleuren en gedrukte vorm, waardoor het schattiger is voor de meisjes.

14. Pouch Coachtas:

Pouch Coachtas

Van de verschillende ontwerpen in de categorie coachtassen, wordt een tas met een buideltasje steeds populairder om mee te nemen tijdens het reizen voor kleine accessoires. Het leren etui is bekleed met fluwelen materiaal met prints erop om het aantrekkelijk te maken. Het heeft een enkel klein handvat om gevouwen om de pols te dragen.

15. Officiële coachtas:

Officiële coachtas

Vraagt ​​​​u zich af wat u kunt krijgen voor uw kantoorbestanden en -mappen! Krijg een coach tas voor heren speciaal gemaakt voor officieel gebruik. De tassen zijn voorzien van een aktetas-weefgetouw met verschillende kleine en grote vakken om al uw belangrijke officiële documenten veilig mee te nemen. Het kan zowel in de handen als op de schouders worden gedragen.

Coach bags hebben de samenleving een nieuwe trend gegeven van tassen om te dragen voor verschillende gelegenheden. Samen met leer zijn ze ook verkrijgbaar in stoffen materiaal met vezelhandvatten om het stevigheid te geven. Coachhandtassen bieden je een verscheidenheid aan stijlen om je reizen gemakkelijk, flexibel en comfortabel te maken.