Al tientallen jaren spelen tassen een belangrijke rol in het leven van de mens. Of het nu handtassen, trolleytassen, rugtassen, mandtassen, vuilniszakken of andere tassen zijn, ze hebben mensen altijd op hun eigen manier geholpen. Een van al deze handige tassen is de waszak. Ze helpen de kleding die gewassen moet worden apart te houden, zodat ze niet vermengd raken met de gewassen kleding. Ze worden ook gebruikt om witte kleding anders te houden dan andere kleurrijke kleding.

Eenvoudige waszakken in verschillende maten en uitvoeringen:

Er zijn ook waszakken verkrijgbaar in de vorm van manden die in de wasruimte worden bewaard, zodat mensen hun kleding kunnen bewaren. Hieronder volgen enkele waszakken die algemeen op de markt verkrijgbaar zijn:

1. Gepersonaliseerde bloemenwaszak:

Gepersonaliseerde waszak met bloemen

De fancy bloementassen zijn tegenwoordig behoorlijk trendy. De katoenen waszak krijgt een zakachtige vorm die van bovenaf met een touwtje kan worden gesloten. Ze helpen om de stinkende kleding gescheiden te houden van de andere kleding die gewassen moet worden. Dit soort katoenen tassen kan ook thuis gemaakt worden.

2. Netto waszakken:

Netto waszakken

Op grote schaal gebruikt door de rijken, zijn de netwaszakken gemaakt van stalen staven en netmateriaal. Het krijgt een diep weefgetouw van het lange zaktype waarin veel kleding tegelijk kan worden opgeborgen. De tas van het trolleytype heeft ook wielen eronder om de tas gemakkelijk van de ene plaats naar de andere te verplaatsen.

3. Koffer ontworpen tas:

Koffer ontworpen tas

Met de ontwikkeling in tassen voor wasgoed zijn speciale reiswaszakken op grote schaal verkrijgbaar in de markt. Ze lijken op koffers en zijn gemaakt van plastic of katoen. Ze zijn opvouwbaar en kunnen een paar dagen op reis worden gedragen.

4. Handtas ontworpen tas:

Handtas ontworpen tas

Geïnspireerd door de handtassen, worden dergelijke tassen voor de was vaak gemaakt van hard plastic. Het heeft een handtasontwerp gekregen dat gemakkelijk kan worden gedragen. Dergelijke tassen worden ook in de hotels gebruikt voor de was om de kleding van verschillende kamers te splitsen.

5. Geweven waszak:

Geweven waszak

Wil je je toilet een klassieke uitstraling geven met oude artikelen! Koop een waszak die is geweven met vezels, plastic of touwen. Ze zijn geïnspireerd op de oude touwemmers die voor de was werden gebruikt. Het kan ook worden afgedekt met deksels van een soortgelijk materiaal.

6. Commerciële drum ontworpen tas:

Commerciële drum ontworpen tas

Een patroon van plastic waszakken dat tegenwoordig veel wordt gebruikt, is de waszak van het trommeltype. Gemaakt van dun carbon plastic, het is verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en designs. Dergelijke tassen zijn ook wasbaar en verstelbaar.

7. Kleine waszakken:

Kleine waszakken:

Wilt u binnenkleding, sokken, zakdoeken etc. scheiden van andere grote kleding! Een kleine waszak helpt je in dit geval. In deze tassen kun je je kleine spulletjes opbergen tijdens het reizen of ook voor regelmatig gebruik thuis. Gemaakt van plastic, het helpt je om stinkende en bevlekte kleding gescheiden te houden van anderen.

8. Funky waszakken:

Funky waszakken

Wil je iets funky en decoratiefs voor je was! De grote waszakken zijn gemaakt van hard leer met een perfect schoendesign. Het geeft je tas een nieuwe look. Hoewel ze groot zijn, nemen ze slechts een klein deel van je badkamerruimte in beslag.

9. T-shirt waszak:

T-shirt waszak

Niet bereid om geld uit te geven aan dure wasemmers! Je kunt het ook thuis maken met een T-shirt dat nutteloos is. Door het T-shirt van onderaf te plakken, kun je er een tas van maken die ook achter de deuren kan hangen om wasgoed in op te bergen.

10. Pot ontworpen tassen Wasserij:

Pot Ontworpen Tassen Wasserij

Wilt u een traditionele look voor uw wasemmers! De plastic waszakken zijn geweven, waardoor de tas een op een pot geïnspireerd ontwerp heeft dat kan worden gemaakt van de gewenste maat. Het bevat ook een goed deksel om te voorkomen dat de vieze geur de sfeer in de kamer bederft.

11. Wollen zakzakken:

Wollen Zakzakken

Een grote waszak gemaakt van polystyreen type wol is heel beroemd onder mensen, vooral voor natte kleding. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De kleine gaatjes in de zak helpen de lucht naar binnen te gaan, waardoor de kleding niet stinkt.

12. Mesh waszak:

Mesh waszak

Op grote schaal gebruikt door het huis waar je meerdere kinderen vindt, zijn dergelijke waszakken van mesh-vezel heel nuttig. De tassen zijn gemaakt van flexibel materiaal dat kan worden opgevouwen en apart in de kast kan worden bewaard als ze niet worden gebruikt. Ze hebben ook een materiaal van het nettype dat slechte geur helpt om de kleding te verlaten.

13. Kleurrijke waszakken voor kinderen:

Kleurrijke waszakken voor kinderen

De kinderkamer is nogal rommelig met speelgoed en kleding daar. Als je wilt dat je kinderen hun kleding op een goede manier bewaren, koop dan een waszak voor kinderen en inspireer ze om vuile kleren erin te bewaren. Omdat kinderkleding vol modder, vlekken enz. zit, kun je waszakken met plastic hoezen gebruiken. Ontwerp ze in monster, favoriete superheld, poppen, favoriete tekenfilms enz., om ze aantrekkelijk te maken.

14. Zip Locks waszakken:

Zip Locks waszakken

Een nieuwe variant in kleine waszakken is die met een ritssluiting. De tas is gemaakt van nylon netmateriaal en een ritssluiting aan het open uiteinde. Omdat het ook wasbaar is, kun je er kleine kleding in verpakken en direct in de wasmachine doen om apart te wassen. Dergelijke tassen worden veel gedragen door vrouwen die baby’s hebben voor picknicks en gelegenheden.

15. Canvas opvouwbare waszak:

Canvas opvouwbare waszak

Bezorgd dat waszakken veel ruimte in uw wasruimte of thuis zouden innemen! Hier ben je, met een opvouwbare waszak die je kunt gebruiken wanneer je maar wilt en opzij kan worden gehouden door hem op te vouwen. Het is gemaakt van canvas en hout, ijzer of vezels.

Of het nu thuis, in het hotel of op reis is, waszakken zijn altijd handig geweest om te voorkomen dat je schone kleren vuil worden door ze apart van de vuile te plaatsen. Met verschillende ontwerpen en materialen hebben ze een grote rol gespeeld bij het schoonhouden van een huis. Er zijn ook speciale tassen beschikbaar voor kinderen, die ook kunnen worden gebruikt om hun knuffels zonder schade te wassen.