Calvin Klein is een Amerikaans bedrijf gevestigd in New York en vernoemd naar de oprichter en ontwerper van het bedrijf, Calvin Klein. Het bedrijf begon jeugdige jassen en jurken te verzamelen en begon sportkleding, lingerie, blazers en verschillende soorten tassen aan de collectie toe te voegen. De producten van Calvin Klein zijn verkrijgbaar in alle toonaangevende winkels wereldwijd, terwijl het ook vestigingen heeft in de grote steden. Het ontwerpt tassen en andere producten voor zowel mannen als vrouwen.

Calvin Klein-tassen in verschillende maten en modellen

Verschillende soorten Calvin Klein-handtassen in India:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen van Calvin Klein-tassen voor dames en heren.

1. Leren tassen in plunjestijl van Calvin Klein:

Leren tassen in plunjestijl van Calvin Klein

Deze plunjezak van Calvin Klein is gemaakt van puur blauw leer met een zwarte omtrek. De tas is een perfecte reistas en heeft veel opbergruimte en een lange zwarte riem en brede handvatten om de tas te dragen. De gemaakte producten gaan blijvend verloren en zelfs dagelijks gebruik verandert niets aan de tas.

2. Calvin Klein-tassen met zwarte en witte stippen:

Calvin Klein-tassen met zwarte en witte stippen

De zwart-witte combinatie ziet er altijd aantrekkelijk en verfijnd uit wanneer deze wordt gedragen. De zwarte stippen die op de tas zijn bezaaid, versterken de look door de vele plooien. De tas heeft voldoende binnenruimte zodat benodigdheden gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Het slanke zwarte handvat maakt het gemakkelijker om de tas te dragen om te winkelen of ook naar je werkplek.

3. Calvin Klein-draagtassen:

Calvin Klein draagtassen

Draagtassen worden altijd gewaardeerd door dames, omdat ze een grote binnenruimte hebben om op te bergen. De tassen zijn zeer geschikt en perfect om overnachtingen in te bewaren, bij klussen en zelfs ideale tas tijdens het winkelen. Het is een multifunctionele tas en de indeling van de tas is eenvoudig; dus de bediening wordt gemakkelijker.

4. Klassieke Calvin Klein Hobo-tas:

Klassieke Calvin Klein Hobo-tas

Deze Calvin Klein hobo-tas heeft een uiterste visuele charme en de kiezelafwerking van de tas ziet er hemels en prachtig uit. Het stijlvolle voorvak met leren riemen eraan geeft de tas een modieuze uitstraling. Dit type tassen is verkrijgbaar in verschillende maten en trendy patronen, en u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

5. Maatvoering voor witte Calvin Klein-handtassen:

Maatvoering witte Calvin Klein handtassen

De meest stijlvolle en zinderende Calvin Klein-tas in witte kleur. De tas ziet er zeer stijlvol en koninklijk uit wanneer hij wordt gedragen. Deze prachtige en prachtige tas is een perfecte draagtas voor avondfeesten en de speciale gelegenheid ook.

6. Calvin Klein-schoudertas:

Calvin Klein schoudertas

Hier komt een stijlvolle schoudertas voor dames. De tas heeft lange, zachte banden zodat je de tas op je schouders kunt dragen. Deze reistassen zijn verkrijgbaar in vele ongelooflijke ontwerpen en patronen, en u kunt degene kiezen op basis van uw gebruik.

7. Calvin Klein-reistas:

Calvin Klein Reistas

Deze stijlvolle reistassen van Calvin Klein zijn perfect voor op reis. De tas heeft voorvakken en een groot opbergvak. Deze tassen zijn te vinden in vele reeksen en kleuren, en u kunt degene kiezen volgens uw reisplannen.

8. Calvin Klein-crossbodytas:

Calvin Klein crossbodytas

Deze Calvin Klein Crossbody tassen zijn gewoon de beste tassen als je onderweg bent. De tassen hebben flexibele banden die kunnen worden aangepast aan uw comfort. De tassen zien er heel verzorgd uit en zijn gemaakt van opmerkelijke producten die bij je stijl en uiterlijk passen en je helpen om je handen elke keer vrij te houden.

9. Calvin Klein-tassen voor heren:

Calvin Klein-tassen voor heren

Deze designertassen voor heren zijn perfect om te dragen voor officieel gebruik. Zelfs de tas heeft voldoende ruimte voor een laptop en genoeg kleine vakjes aan de voorkant voor andere benodigdheden. De “Ck” is overal op de tas gedrukt, waardoor het een merklook krijgt wanneer deze wordt gedragen.

Een tas wordt genoemd als een vriend van vrouwen, behalve het vasthouden van persoonlijke dingen en het toevoegen van een stijl en uiterlijk van een persoon. Als de tas is ontworpen zoals Calvin Klein, voegt hij meer verfijning toe aan je uiterlijk en persoonlijkheid. De door Calvin Klein ontworpen tassen zijn qua kwaliteit, uiterlijk en qua design het meest ideaal. Dus deze tassen zijn het meest effectief.