Permanente tatoeages krijgen wordt tegenwoordig erg populair in Hyderabad. Als u op zoek bent naar iets op maat gemaakt volgens uw geschiktheid, dan zult u extra kosten moeten maken, maar u kunt iets krijgen dat past bij uw comfort en uw stijlquotiënt. Er zijn ook veel andere overwegingen die een persoon in gedachten moet houden voordat hij hiervoor gaat. Ga daarom naar een professionele salon die u advies kan geven en ook uw ontwerp goed kan kleuren.

Beste tattoo-artiesten in Hyderabad:

Hieronder vindt u de top 10 tattooshops in Hyderabad en waar u uw ontwerp kunt laten bedrukken.

1. Angel Tattoo Studio in Hyderabad:

Tatoeageontwerpen Plaatsen in hyderabad1

Dit is een zeer professionele salon waar u uw ontwerp kunt laten uitvoeren. Dit is een beste tattoo-studio in Hyderabad. U kunt meer informatie krijgen van hun website http://www.angeltattooz.com/.

2. Amrutha-tatoeage en salonstudio:

Amrutha Tattoo En Salon Studio

Deze mensen zijn gespecialiseerd in verschillende soorten 3D en grootschalige tattoo-ontwerpen. Dus als je iets wilt dat heel artistiek is met details, dan kun je naar deze salon gaan en dat voor elkaar krijgen. Het adres is perceel nr. 23, winkel nr. 1, Seshadri Heights, tegenover ICICI Bank, Prashanth Nagar Colony. U kunt meer informatie krijgen op hun website www.amruthasalon.com.

3. Joysen-tatoeagestudio in Hyderabad:

Joysen Tattoo Studio in Hyderabad

Dit zijn professioneel opgeleide kunstenaars die voor u ontwerpen op maat kunnen maken. U kunt ook goede begeleiding krijgen over de kleuren voor uw ontwerp. U kunt meer informatie krijgen van hun website http://www.joysentattoostudio.com/tattoo-parlours-hyderabad.html.

4. Hakim’s Aalim Tattoo Parlor:

Hakim's Aalim Tattoo Parlor

Als je een permanent ontwerp wilt laten maken met de juiste kleuren en ook in een gemoedelijke omgeving, dan is dit de winkel waar je moet zijn. Het is een van de beste tattooshops in Hyderabad. U kunt meer informatie krijgen van hun website http://www.hakimsaalim.com/.

5. Sana’s Tattoo Studio:

Sana's Tattoo Studio

Dit zijn professionele en creatieve mensen. Als je ze het ontwerp dat je wilt goed kunt vertellen, kunnen ze dat op maat voor je tekenen, zodat je je meer op je gemak voelt bij het sporten. Het adres is 2e verdieping, perceel nr. 41, D V Colony, tegenover D V House 2, boven Arzoo Tailors-winkel.

6. Vikram’s Tattoo Studio in Hyderabad:

Vikram's tatoeagestudio in Hyderabad

Deze naam is vrij bekend en de professionele kunstenaar is Vikram die deze ontwerpen maakt. Dit is een zeer goed opgeleide kunstenaar en hij en zijn assistenten kunnen u helpen het juiste ontwerp te krijgen dat u zoekt. Hij is de beste tatoeëerder in Hyderabad. U kunt meer informatie krijgen over de ontwerpen die al door de kunstenaar zijn gemaakt en de kosten van hun website. http://tattoos-in-hyderabad.blogspot.in/ .

7. Sabby of Saurabh Pardeshi’s Tattoo Studio:

Sabby of Saurabh Pardeshi's Tattoo Studio

Dit is een zeer professionele studio van waaruit u uw ontwerpen kunt laten maken. Dit is eigendom van en wordt gerund door Saurabh Pardeshi of Sabby. Dit is een van de beste tattooshops in Hyderabad. U kunt meer informatie krijgen van hun website http://www.sabbystattoostudio.com/.

8. Dow-tatoeagestudio:

Dow Tattoo Studio

Dit is een zeer professionele studio. U kunt meer informatie krijgen van hun website http://dowtattoo.blogspot.in/. De mensen die hier de ontwerpen doen zijn goed opgeleid en kunnen elk ontwerp maken dat je wilt en geven je ook de begeleiding en de procedure voor de nazorg voor hen.

9. Envy Tattoos Studio:

Envy Tattoos Studio

Dit is een zeer populaire studio voor elk type body art, of het nu gaat om permanente ontwerpen of zelfs piercings. Het adres is Jawahar Nagar Colony. Dus als je wilt dat creatieve en professionele mensen je ontwerp maken, kun je het in deze winkel laten doen.

10. Lloyd-tatoeagestudio:

Lloyd Tattoo Studio

Als je kleurrijke ontwerpen wilt die er erg stijlvol uitzien, dan moet je die van deze winkel halen. Het adres van deze winkel is Gautam Enclave, Sikh Village, Road No 12.