Ierland is een land dat enorm veel kracht en natuur heeft. Ergens in het westen van Groot-Brittannië, is dit eilandland een frivole plek vol met mensen die uitbundig zijn in zowel schoonheid als kracht en van daaruit kriebelt het om een ​​slanke gestalte en artistieke tatoeage tot body art te krijgen? Krijg het zonder je nu af te vragen! Door dit artikel, gebonden aan de traditionele roots, is veel tattoo-kunst geïnspireerd. Ieren zijn hectisch en spiritueel, soulvol en vol kleuren, rijk aan hun culturen en hoog in hun waarden.

Ierse tatoeageontwerpen

Dus als we het vaak hebben over Iers geïnspireerde tatoeages, hun culturen en levensstijl, lijken hun tradities te drijven in de ontwerpen die de Ierse tattoo-kunstvorm inspireren. Van Claddagh Ierse tattoo-ontwerpen tot Keltische Ierse tatoeages, hier is een reeks Ierse tatoeages voor uw kijkplezier.

Ierse tattoo-ontwerpen

Ideeën en afbeeldingen voor Ierse tatoeages:

We zullen je helpen om het beste uit trendy te halen dat altijd de aandacht trekt van de liefhebbers, met name de vrouwen.

1. Iers tattoo-ontwerp “Tada Gan Iarracht”:

fada-gan-iarracht-irish-tattoo

“Tada Gan Iarracht” betekent simpelweg dat niets kan worden bereikt zonder inspanning. Het inspireert je zeker om alles in de wereld onder ogen te zien. Als je elke uitdaging aangaat, kun je die winnen en zul je gemotiveerd zijn om al je problemen bij jou in de buurt het hoofd te bieden. In deze tatoeage kan het worden getatoeëerd als een half schuine look die is geïnkt met een donkere zwarte kleur. Het is ook verkrijgbaar in meerkleurige inkten. Irish Tattoo bestaat uit populaire symbolen die creatiever zijn met veel citaten in hun tattoo-ontwerpen. Het is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan ontwerpen, zoals een Keltisch kruis, Ierse vlag, klaverblaadjes, klaver, enz. Ierse tattoo-ontwerpen voor mannen zijn verkrijgbaar in vele soorten thema’s en patronen waarbij de tatoeages zijn geïnspireerd op de Ierse cultuur en geschiedenis en het heeft meer fantasieontwerp en koelt voor de volkeren. Het is een van de beste Ierse tattoo-ontwerpen voor mannen.

2. “MO CHUISLE” Iers tattoo-ontwerp:

mo-chuisle-irish-tattoo

Dit tattoo-ontwerp “mo chusile” is erg populair omdat het de betekenis impliceert die zegt dat mijn liefde, mijn schat, en mijn hartslag een bekende is. Deze kan op je lichaam getatoeëerd worden wat onder andere een indrukwekkende uitstraling geeft. Het blijft er altijd voor je ter nagedachtenis aan die speciale persoon die je dicht bij je hart houdt. De beste Ierse tattoo-ontwerpen zijn erg beroemd omdat ze erg trendy en fascineren. Het is ook geliefd bij koppels, vanwege de ontwerpen en hun citaten in de ontwerpen. Het is een van de beste kleine Ierse tatoeages.

3. Pin Ierse tattoo-ontwerpen:

pin-irish-tattoo

Pin Irish Tattoos zijn eenvoudig ontworpen en hebben de perfecte snitten en perfecte ontwerpen in hun patroon en uiterlijk. Het bevat een dunne “pin” zoals het ontwerp, dus het kan een pin-Iers ontwerp worden genoemd. Het omvat tal van kleine ontwerpen erin. Deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook in donkere zwarte kleuren. Veel ideeën voor tattoo-ontwerp zijn beschikbaar op de websites. Je kunt je perfecte tattoo-ontwerp kiezen en je kunt getatoeëerd worden met een favoriet op je lichaam.

4. Tribale Ierse tattoo-ontwerpen:

tribal-art-tattoo

Irish Tattoo-ontwerp voor vrouwen is verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, waarbij de meeste van deze tatoeages op de voet, dijen, rug en heupen worden getatoeëerd. Meisjes zijn meer geliefd bij dit soort ontwerpen. Deze tatoeage dringt aan op tribale kunst, waarbij de twee facetten van tatoeagekunst samenkomen en de schittering en kracht van die persoon blootleggen. Het kan effectiever worden ontworpen en worden getatoeëerd met dubbele donkere kleuren in het lichaam, zodat het het klaverontwerp met tribale kunst heeft. Het geeft ook een behoorlijk deel van het geluk weer.

5. Ierse schedeltattoo:

ierse-schedel-tatoeage

Schedel Ierse tatoeages zijn de meest bekende ontwerpen in de wereld van de tatoeage. Het kan worden ontworpen met donkergroene inkt met de Ierse bloemen die het mentale vermogen van die persoon laten zien. De schedeltattoo-ontwerpen worden gebruikt voor het weergeven van een aantal persoonlijke inzichten. Dit kan worden toegevoegd als een herinnering aan iemand in deze wereld ten volle, omdat hij / zij deze wereld uiteindelijk zou kunnen verlaten.

6. Four Leaf Clover Irish Tattoo Design:

Klavertje vier

Het klavertje vier, de zeldzaamste van de zeldzaamste edelstenen, is buitengewoon moeilijk te vinden, maar als je een Ier bent en je hebt er toevallig een gevonden, dan ben je de gelukkigste persoon in de plaats, zoals volgens het traditionele geloof. Van deze drager van liefde is altijd bekend dat hij de drager fortuin brengt, dus de vier bladeren betekenen liefde, hoop, geloof en geluk. Zelfs als je er geen echt vindt, kun je hem altijd laten tatoeëren om zijn geluk dichtbij te houden.

7. Claddagh Ierse tattoo-ontwerpen:

Claddagh-tatoeage

Uit de diepte van de Ierse folklore komt een verhaal waar een visser ooit midden in het water werd gevangen met zijn boot kapseisde. De piraten die hem hebben gered, hebben hem als slaaf verkocht. Op de vlucht, toen hij jaren later thuiskwam zag hij, die dacht dat zijn vrouw hem zou verlaten, haar daar nog steeds op hem wachten. Als eerbetoon ontstond de claddagh-tatoeage waarbij twee handen een gekroond hart vasthouden.

8. Het Cross Irish Tattoo Design:

het kruis

Het kruis is nog een ander Iers tattoo-ontwerp dat niet alleen beroemd is onder de inwoners van Ierland, maar over de hele wereld. Meestal worden deze kruisen geleverd met extravagante patronen erin gegraveerd. Het kunnen Keltische of gewoon normale patronen zijn.

9. Keltisch Iers tattoo-ontwerp:

Keltisch

Dit is nog een ander Keltisch tattoo-ontwerp dat wordt aangemoedigd door de Ierse cultuur. Je kunt er monochrome tinten in gebruiken of zelfs de kunst verlichten door een vleugje kleur toe te voegen.

10. De Shamrock Luck Ierse tatoeages:

Het geluk van de klaver

Shamrock of “seemorgh” is het Iers voor kleine klaver, wat in feite een klavertje drie is waarvan in de Ierse traditie wordt geloofd dat het geluk en fortuin brengt en daarom zijn de woorden ‘het geluk van de Ieren’ geëtst over de kleine geluksvogel Klaver. dit klavertje drie in Ierland is een beschermer van je geluk en belooft de drager een pad zonder obstakels. Het is een cool Iers tattoo-ontwerp.

11. Patriottisch op zijn best Iers tattoo-ontwerp:

Patriottisch op zijn best

Hier is een Iers gevoel met een patriottisch beetje. Ierland heeft altijd gedurfde mensen voortgebracht en wat is er beter om je liefde voor je land te tonen dan een stevige kaart van het eiland van Ierland, badend in de kleuren van de nationale vlag. Deze onderarmtattoo vertegenwoordigt Ierland als een strijdschild met inspirerende woorden die eenheid tegen elkaar ondersteunen voor obstakels.

12. Keltisch boom Iers tattoo-ontwerp:

Keltische boom

Nogmaals vanuit de basis van de Ierse traditie komen Keltische ontwerpen in feite onder een complex verweven netwerk van knopen en patronen die een prachtig ontwerp vormen. Deze Ierse Keltische levensboom is gevuld met deugden die een gelukkig welvarend leven bieden. Dit is een goede blote rug-tatoeage van een onderarm-tatoeage. Je zou zelfs gedurfde kleuren kunnen overwegen om het leven naar voren te brengen.

13. Eeuwig Iers tattoo-ontwerp:

eeuwigheid

Dit is nog een andere Ierse tatoeage die de eeuwigheid uitbeeldt. De tatoeage is gemaakt met pure precisie waar hij er levensecht uitziet, bijna centimeters verwijderd van het labelen als een driedimensionaal tattoo-ontwerp. Dit staat ook bekend als de zwart-grijze Keltische zusters-tatoeage.

14. Het Three Little Clover Irish Tattoo Design:

De drie kleine klavertjes

Met hetzelfde idee als hierboven, is het klavertje drie, dat wordt beschouwd als een symbool van geluk en fortuin, op de rug van dit meisje gegraveerd. Het zijden satijnen rode lint dat eroverheen vloeit, geeft de tatoeage een veel vrouwelijker en zachter uiterlijk, terwijl de klaverblaadjes één voor één op de achtergrond worden tentoongesteld. Dit is een eenvoudige tatoeage zonder complicaties en toch gebonden aan zijn traditionele gronden. Dit is een van de perfecte Ierse tattoo-ontwerpen voor vrouwen.

Van Ierse tatoeages wordt aangenomen dat ze een aanzienlijke impact hebben op het leven van een persoon en daarom de laatste tijd enorm populair zijn geworden. In de moderne tijd kunnen Ierse tatoeages worden gecombineerd met vele andere ontwerpen en dit wordt mogelijk dankzij de grootste en nieuwste ontwikkelingen die tegenwoordig worden gevonden. Op basis van de ervaring kun je de artiesten kiezen die goede ontwerpen kunnen maken en aarzel niet om nieuwe ideeën in je tatoeages te injecteren, omdat ze ook uniek zijn. Deze tatoeages zullen echter veelzijdig zijn en worden aangepast aan alle lichaamscondities, waardoor de mensen prachtig worden en het maakt niet uit op welk deel van het lichaam ze zijn geïnkt.