Borsttattoo-ontwerpen zijn niet zomaar kunstwerken! Ze zijn een creatieve manier om je gevoelens, emoties te uiten en zelfs levenservaringen te vertellen. Afhankelijk van waar je de tatoeage plaatst, varieert de symboliek. Als je gepassioneerd bent over een persoon of zelfs een ideologie, laat het op je borst plaatsen zien hoe dicht het bij je hart is! Dit is de reden waarom tatoeages op de borst de laatste tijd zo belangrijk zijn geworden.

Een kist is een besloten plek van je lichaam die je soms kunt onthullen. Door een tatoeage op deze ruimte te laten etsen, laat je de impact van het ontwerp op je leven zien. Het beste van borsttatoeages is dat het de ontwerper meer ruimte geeft om te tekenen, vooral op de lichamen van mannen. Veel vrouwen geven echter ook de voorkeur aan deze tatoeages op hun bovenborst om hun liefde voor iemand te markeren. Veel voorkomende tatoeages op de borst zijn bloemen, mensen, namen, citaten, sterren, tribale ontwerpen, natuur en abstracte kunst.

Beste borsttattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen

Laten we eens kijken naar enkele van de beste tattoo-ontwerpen op de borst, speciaal voor jou samengesteld:

15+ beste borsttattoo-ontwerpen met afbeeldingen:

Hieronder staan ​​​​de beste borsttattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen als volgt:.

1. Folklore-borsttatoeages:

Folkloristische tatoeages op de borst

Tribale tatoeages op de borst zijn een behoorlijke inspiratie als we het hebben over hoe goed je het innerlijke wilde beest in je kunt aanpakken door jezelf te inkten. Deze ingewikkelde borsttattoo is geïnspireerd op een Japanse tribale kunstvorm waarbij de kist de subtiel geïnkte zon herbergt terwijl de patronen naar het einde van de arm rollen. Tribale kunst op zijn best is altijd een gastvrije aanblik, intrigerend en toch zo bescheiden, waardoor ze een van de beste ideeën voor borsttatoeages voor mannen zijn.

 • Best geschikt voor: Tribale tatoeages hebben meestal de voorkeur van mannen, die trots zijn op hun etnische afkomst.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart is de beste kleur.
 • Waar: Je kunt het van de zijkant van je borst tot je armen doen.
 • Maat: Het is een groot tattoo-ontwerp dat is gemaakt met een groep kleine patronen bij elkaar.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor tarwe tot mensen met een lichte huid.

2. Het donkere tattoo-ontwerp op de borst:

Het donkere tattoo-ontwerp op de borst

Een dominante schedel definieert de kerninhoud van deze borsttattoo, die spreekt over de donkere kant en de krachten die het bezit. De schedel met schaduw in een donkere aantrekkingskracht heeft engelenvleugels op zijn rug, wijdverspreid, terwijl het gebruik van rood op de onderlagen van de kunst het sinistere gevoel van de look naar voren brengt. Het symboliseert ook het leven na de dood, waarbij de schedel de dood voorstelt en de rode bloemen de wedergeboorte symboliseren. Dit is een van de beste borsttatoeages voor mannen met een diepe betekenis.

 • Best geschikt voor: Deze mannelijke tatoeages op de borst zijn geschikt voor mensen die emotioneel zijn en altijd op zoek zijn naar de betekenis van leven en dood!
 • Bij voorkeur inkt: U kunt een zwarte kleur kiezen voor de omtrek en schedel met rode inkt voor de bloemen.
 • Waar: Je kunt het doen langs het gebied van de bovenste borst.
 • Maat: Ga voor een groot ontwerp om de details beter vast te leggen.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte huidskleur vanwege het gebruik van kleuren.

3. Beschermengelborsttattooontwerpen voor mannen:

Beschermengel borst tattoo ontwerpen voor mannen

Net als de donkere kant, is dit nog een andere mythologische verwijzing die spreekt over beschermengelen. Dit is een bescheiden tatoeage met een diepere innerlijke betekenis met de eenvoudige afbeelding van vleugels; er is een mooi bericht uitgedeeld. Wat de blik meer aantrekt, is de ingewikkelde schaduw van de uitgespreide vleugels. Dit is een van de populaire vleugelsborsttattoos voor mannen, af en toe ook de voorkeur van vrouwen.

 • Best geschikt voor: Gevleugelde tatoeages op de borst zijn geschikt voor mannen die in hun beschermengelen geloven.
 • Bij voorkeur inkt: Een basic zwarte kleur heeft de voorkeur.
 • Waar: De vleugels zijn aan weerszijden van de borst geëtst.
 • Maat: Kies voor middelgrote tot grote vleugels voor beter zicht.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mannen met een lichte huid.

4. De uilenborst-tatoeages:

De Uil Borst Tatoeages

Inderdaad uniek in zijn soort, de uil in deze borsttattoo is uitgevoerd in de tinten goudbruin en zwart waardoor het een rijk gevoel krijgt, terwijl het midden van de borst zijn lichaam herbergt, de vleugels gespreid en mooi. De inkt ziet er aantrekkelijker uit dankzij de gedetailleerde gezichtskunst van de uil. Wat ons intrigeert aan deze tatoeage is het gebruik van tribale patronen om een ​​prachtig ontwerp van een vliegende uil te creëren! Dit is absoluut een van de meest verbazingwekkende tatoeages op de borst!

 • Best geschikt voor Uil-tatoeages met tribale ontwerpen zijn geschikt voor mannen, die hun clan beschermen.
 • Bij voorkeur inkt: Ga voor een basic zwarte kleur.
 • Waar: Je kunt het in het midden van je borst doen.
 • Maat: Een vrij groot ontwerp kan de fijne details goed vastleggen.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte huid en een lichte huid.

5. De sleutelbeenderen raken de borsttattoo:

De sleutelbeenderen raken de borsttattoo

Nu is de aanraking van de sleutelbeenderen een klassieke tattoo-stijl op de borst, waarbij een lijn van kalligrafiewoorden over de sleutelbeenderen wordt getekend, beginnend bij de ene en eindigend bij de andere. Deze tatoeage is een voorbeeld van de veel voorkomende stijl waarbij de kalligrafie eindigt in twee bloeiende passierozen. Dit is een van de beste naamtattoos op de borst, die je kunt gebruiken om je levensfilosofieën uit te drukken!

 • Best geschikt voor: Deze naamtattoos zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen om hun innerlijke gevoelens te onthullen en zichzelf beter uit te drukken.
 • Bij voorkeur inkt: Ga voor een basic zwarte kleur voor de naam en mix van blauw en rood voor de bloemen.
 • Waar: Je kunt het doen naast het sleutelbeen, op het bovenste deel van je borst.
 • Maat: Afhankelijk van de breedte van je schouder kun je kiezen uit een medium tot large uitvoering.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte huidskleur.

6. Geen kwaadaardige tatoeage op de borst:

Geen kwaadaardige tatoeage op de borst

De niet-kwaadaardige tattoo-kunst lijkt precies op het spreekwoord dat we allemaal al sinds onze kindertijd horen, het spreek geen kwaad, zie geen kwaad en hoor geen kwaad regel en integreer ze allemaal in één, hier is een plek op tatoeage die het kwaad zelf uitbeeldt, de schedel wordt vernield door handen van alle kanten die het spreekwoord naspelen. Dit is een van een soort tattoo-ideeën voor mannen op de borst, die symbool staat voor beperking en gebrek aan vrijheid om zichzelf te uiten.

 • Best geschikt voor: Als je het beu bent om beperkt te zijn en je gevoelens openlijk wilt uiten, kan dit ontwerp het woord voor je doen.
 • Bij voorkeur inkt: Houd het hele ontwerp in zwarttinten.
 • Waar: Dit ontwerp is verspreid over de lengte en breedte van je borst.
 • Maat: Alleen een groot ontwerp kan het er realistisch uit laten zien.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor een lichte en blanke huid.

7. Survival Strategische borsttatoeages voor jongens:

Strategische overlevingstatoeages op de borst voor jongens

Het leven draait helemaal om survival of the fittest, en als je een die-hard fan van de lijn bent, is er nog een andere manier om het gevoel weer te geven zonder het met inkt op te schrijven. Deze tatoeage hier toont een hert dat vecht voor het respect, hun hoorns in elkaar grijpend terwijl ze allebei in een krijgershouding staan. Het vertegenwoordigt ook seksualiteit, vitaliteit en jeugd, waardoor het een van de coole tattoo-ideeën voor mannen is.

8. Gevleugelde kruistatoeage op de borst:

Tattoo met gevleugeld kruis op de borst

Borstvleugel is een zeer wenselijke vorm van tattoo-kunst op de borst, en hier hebben we een van de beste ontwerpen die dit uitbeelden. De prachtige gevleugelde tatoeage is gemaakt in kopertinten met zwarte ondertonen met een kruis in het midden met de wolken langs de vleugels. De vleugels duiden zowel op de aanwezigheid van engelen als op een duivel in iemands leven. Ook gaat de tatoeage vergezeld van prachtige lettertypen om toe te voegen aan de schoonheid ervan. Het gebruik van felle kleuren, samen met de ingewikkelde details op het ontwerp maakt het een beste tattoo-ontwerp op de borst!

 • Best geschikt voor: Dit is het beste voor mannen die geloven in het maken van gewaagde stappen in hun leven en die bang zijn om hun hart uit te spreken.
 • Bij voorkeur inkt: Gebruik een zwarte kleur voor de rand en probeer het ontwerp te vullen met heldere tinten.
 • Waar: Je kunt dit ontwerp op het gebied van je borst laten inkten.
 • Maat: Een groot formaat ontwerp wordt sterk aanbevolen.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor een lichte huid door het gebruik van veel kleuren.

9. De rode gloedborsttatoeages voor meisjes:

Rode gloed op de borst tatoeages voor meisjes

Voor wie zei dat tatoeages op de borst alleen voor jongens zijn, is hier een klassiek voorbeeld van hoe een meisje ook een tatoeage op de borst perfect kan rocken. Hier heeft de tatoeage een vervaagd rozenbed met de machtige rood gloeiende schedel ertussen. Deze tatoeage wordt in hoge mate uitgevoerd door de dames die zich bezighouden met sporten zoals worstelen, autoracen, wielrennen etc. De combinatie van zwart en wit met rood geeft het een unieke uitstraling. Dit is een van de beste borsttatoeages voor vrouwen.

 • Best geschikt voor: Dit borsttattoo-ontwerp is geschikt voor vrouwen die tegelijkertijd expressief en creatief zijn.
 • Bij voorkeur inkt: Probeer een combinatie van rood en zwart om het effect te creëren.
 • Waar: Het kan het beste worden gedaan op het bovenste deel van je borst.
 • Maat: Kies tussen een middelgroot tot groot ontwerp, afhankelijk van hoe vet je het wilt hebben.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor vrouwen met een lichte huid.

10. De Super Hero-borsttatoeages:

De Super Hero-borsttatoeages

Dit soort borsttattoo voor mannen wordt in hoge mate uitgevoerd door de mannen die zijn geïnspireerd door superhelden zoals de batman, Spiderman superman, enz. De tatoeage krijgt een 3D-effect om het levendig te maken. Het belangrijkste symbool van superman is hier geïnkt, wat ook betekent dat de persoon een superheld is voor zijn kind. Ook worden deze tatoeages gedragen door de mensen die erdoor geïnspireerd zijn om iets onmogelijks in het leven te bereiken. Over het algemeen zijn dit soort tatoeages altijd een eerbetoon van een zoon aan zijn vader.

 • Best geschikt voor: Deze superheldenborsttattoos voor jongens zijn geschikt voor mensen die een sterke band hebben met hun ouders, met name vaders!
 • Bij voorkeur inkt: Je kunt blauw, rood en geel samen met zwart gebruiken voor realisme.
 • Waar: Dit kan een tattoo-ontwerp met een halve borst zijn.
 • Maat: Ga voor een afbeelding op groot formaat.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor een lichte en blanke huid.

11. Citaat-tatoeage:

Citaat Tatoeage

Het bovenstaande borsttattoo-ontwerp is gemaakt samen met een inspirerend citaat met mooie lettertypen. De tatoeage bevat ook een kraai die het verleden aangeeft, terwijl een duif de toekomst aangeeft. De donkere zwarte en lichtgrijze tinten dragen bij aan de schoonheid. Je kunt de citaten of de normen die ze in hun leven volgen of waar ze sterk door geïnspireerd zijn, uittekenen. Het verschillende gebruik van lettertypen maakt het mooier om het te dragen. Mensen schrijven ook een bericht voor hun favoriete persoon die ze in hun leven hebben verloren. Dergelijke tatoeages kunnen ook worden genoemd als gedenkwaardige tatoeages.

 • Best geschikt voor: Onder de borsttatoeages voor mannen is dit type ontwerp geschikt voor degenen die geloven in de levenscyclus en ook in de karmische rol!
 • Bij voorkeur inkt: Je kunt kiezen voor een gedempte look door te kiezen voor zwart, met hints van rood.
 • Waar: Krijg het gedaan op de hele regio van je borst.
 • Maat: Een groot tot extra groot ontwerp legt de tekst en objecten duidelijk vast.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor een lichte en blanke huid.

12. De slang- en schedeltattoo:

De Slang en Schedel Tattoo

Dit is het beste voorbeeld van een borsttattoo-ontwerp voor mannen. De tatoeage bedekt niet alleen de borst maar ook het hele lichaam tot aan de buik. De tatoeage bevat een slang en een schedel. Beide symboliseren de dood en het kwaad of de overwinning op het kwaad. De slang is ook een symbool van macht en kracht. Terwijl in sommige religies de cobra-slang ook wordt aanbeden en als een vrome God wordt beschouwd. De mooie kleurencombinatie maakt het extra in het oog.

 • Best geschikt voor: Dit tattoo-ontwerp op de borst is geschikt voor mannen die niet huiveren van het vullen van hun lichaam met kunst.
 • Bij voorkeur inkt: Kies voor een veelkleurige tatoeage met zwart, blauw, rood en geel.
 • Waar: Dit is een ontwerp voor het hele lichaam, dat begint bij de borst.
 • Maat: Het is een extra grote afbeelding. Denk dus goed na voordat je dit ontwerp kiest.
 • Huidskleur: Dit is alleen geschikt voor een lichte huid.

13. De gevaarlijke wolf-borst-tatoeages:

Gevaarlijke Wolf Borsttatoeages

Dit soort borsttatoeages voor mannenontwerpen worden tegenwoordig populair onder de jongeren. Dit is een eenvoudige tatoeage die is geïnkt met een rand. De tattoo laat zien hoe een wolf de overwinning heeft behaald in het achtervolgen en doden van zijn vijand. Dus dit soort tatoeage is geïnkt door de worstelaars of degenen die niet bang zijn voor hun vijanden en sterk genoeg zijn om elke situatie te bestrijden. Deze tatoeage past het beste op de borst zodat deze een goed zicht kan geven. Dit is een van de geweldige tattoo-ontwerpen op de borst voor mannen.

 • Best geschikt voor: Als je een onverschrokken man bent en je vijanden wilt bedreigen, past niets het beste bij je dan deze wolftattoo.
 • Bij voorkeur inkt: Het is beter om zwart te gebruiken voor de omtreklijnen. U kunt de details invullen als u dat wilt.
 • Waar: Het wordt gedaan over de hele borst.
 • Maat: Ga voor een grote stencilafbeelding van een wolf om een ​​gewaagd statement te maken.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor tarwe en mensen met een lichte huid.

14. Religieus tattoo-ontwerp op de borst:

Religieus tatoeageontwerp op de borst

Dit soort kleine borsttatoeages voor mannen zijn erg trendy onder de religieuze jeugdafdeling bij mannen. Het bovenstaande symbool is een combinatie van een gekruisigde spijkerbroek en twee handen die tot God bidden. Ook is er de zon geïnkt die vroom is in welke religie je ook draagt. Er staat zelfs een klein bericht op de bovenkant, wat aangeeft dat de persoon een strikte volgeling is van Jean’s en zijn normen. Dergelijke tatoeages worden op grote schaal uitgevoerd door mannen in Amerika en Afrika.

 • Best geschikt voor: Dit ontwerp is geschikt voor mannen die spiritueel en religieus zijn.
 • Bij voorkeur inkt: Ga voor een basic zwarte inkt om het ontwerp te etsen.
 • Waar: Dit patroon kun je het beste in het midden van je borst doen.
 • Maat: Een kleine tot middelgrote afbeelding is ideaal.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mannen met een lichte huid.

15. Zeemeermin-borsttatoeages voor vrouwen:

Zeemeerminborsttatoeages voor vrouwen

Zeemeerminnen zijn de meest gewilde ontwerpen onder vrouwelijke borsttatoeages. De tatoeage bevat een zeemeermin die uit het water gluurt. De zeemeermin is een symbool van vrijheid, vreugde en geluk. Daarom is de drager van dergelijke tatoeages een vrouw die altijd vrolijk is in haar gedachten. Ook kunnen de meisjes die apart van hun familie leven deze tatoeage laten zetten om hun kracht aan de mensen te tonen. Houdt ervan een leven te leiden dat haar vrijheid geeft. De mooie kleur die wordt gebruikt maakt het nog schattiger. Het is een van de populaire tattoo-ideeën voor dames op de borst.

 • Best geschikt voor: Deze mooie meisjesborsttattoo is geschikt voor vrouwen en meisjes die dol zijn op mystieke wezens zoals zeemeerminnen.
 • Bij voorkeur inkt: Een combinatie van blauw, lichtgroen en zwart zal het lukken!
 • Waar: Het kan worden gebruikt als een tatoeagepatroon op de borst.
 • Maat: Een afbeelding op groot formaat heeft de voorkeur.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor vrouwen met een lichte huid, om een ​​betere zichtbaarheid van kleuren te garanderen.

16. Leeuwenborst tattoo-ontwerp:

Leeuw tatoeage ontwerp

Een leeuw is de koning van de jungle. Hij staat bekend om zijn majesteit, schoonheid, waardigheid en gratie. Dit is de reden waarom veel mannen er de voorkeur aan geven een leeuwentatoeage op hun borst te laten etsen om hun leeuwachtige eigenschappen te onthullen. Leeuwen zijn ook behoorlijk krachtig. Dit ontwerp toont een litteken op het oog van de leeuw, wat wijst op zijn onverschrokken vechtlust. De snorharen en de manen van de leeuw krijgen een realistisch gevoel door het slimme gebruik van penseelstreken.

 • Best geschikt voor: Als je de leider van je groep bent en koninklijke eigenschappen hebt, kun je dit ontwerp kiezen.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart, met een vleugje grijs en wit, heeft de voorkeur voor dit ontwerp.
 • Waar: Dit kan aan beide kanten van de borst.
 • Maat: Een groot formaat ontwerp legt de details goed vast.
 • Huidskleur: Dit patroon is geschikt voor zowel medium als lichte huidtinten.

Extra tips voor borsttatoeages:

Bekijk deze coole tips voordat je je borsttattoo laat doen:

 • De huid op de borst is vrij gevoelig. Bereid je geest voor op een pijnlijk, inktproces.
 • Omdat de borst een breed gebied biedt, kunt u afbeeldingen op groot formaat proberen.
 • Combineer niet te veel elementen met je centrale ontwerp, dit kan de focus wegnemen.
 • Als je een vrouw bent, blijf dan bij tatoeages op de borst. Probeer geen inkt op uw borsten te krijgen.
 • Als je je zorgen maakt dat de tatoeage uit je shirt of top gluurt, plaats hem dan iets lager.
 • Zorg ervoor dat de tatoeëerder precies weet wat er moet gebeuren. Anders eindig je met een permanent litteken voor het leven!

Meer tattoo-ontwerpen:

Beste borsttattoo-ontwerpen

Beste borsttattoo-ontwerpen

Beste borsttattoo-ontwerpen 3

Beste borsttattoo-ontwerpen 4

Beste borsttattoo-ontwerpen

Beste borsttattoo-ontwerpen 6

Beste borsttattoo-ontwerpen 10

Beste borsttattoo-ontwerpen 7

Beste borsttattooontwerpen 8

Beste borsttattoo-ontwerpen 9

Ben je niet onder de indruk van deze fantastische tattoo-ontwerpen op de borst? Met veel klanten en ontwerpers die kiezen voor de borst om hun creatieve kant te laten zien, staan ​​tatoeages op de borst bovenaan de hitlijsten! Veel beroemdheden zoals David Beckham hebben het concept van het krijgen van tatoeages op de borst populair gemaakt en hebben uiteindelijk gedurfde modetrends gecreëerd. Als je brutaal genoeg bent om een ​​naald op je borst onder ogen te zien, ben je waarschijnlijk klaar voor deze verbluffende meesterwerken!