Egypte is een van de welvarende en beschaafde beschaafde landen ter wereld. Het mysterieuze land dat rijk is aan geschiedenis en culturele achtergrond heeft veel van zijn kenmerken hersteld. Eén bewaarde ze, in de vorm van prachtige tatoeages die verschillende hiërogliefen en symbolen gebruikten. De tatoeages zijn anders dan andere reguliere tattoo-ontwerpen die worden gevolgd in het land van Egypte.

Egyptische tattoo-ontwerpen en betekenissen

De Egyptische tattoo-ontwerpen zijn rijk aan uiterlijk en het populairst in de wereldgeschiedenis van tatoeage. Tegenwoordig zijn de meeste jongeren gek op deze Egyptische tatoeages. Enkele van de zorgvuldig uitgekozen en in zwang zijnde collecties van Egyptische tattoo-symbolen die je meenemen naar de legendarische geschiedenis van Egypte.

Egyptische tattoo-ontwerpen

Egyptische tattoo-ontwerpen en betekenissen:

Hier zijn enkele van de beste Egyptische tattoo-ontwerpen met hun betekenissen en afbeeldingen voor zowel mannen als vrouwen die je kunnen helpen om je lichaam te versieren met tatoeages.

1. De Sphinx Egyptische tattoo-ontwerpen:

Sfinx Egyptische tattoo-ontwerpen

De sfinx omvat een mystiek karakter waarbij het hoofd van de mens en het lichaam van een leeuw is, en is misschien de Egyptische variant van de Keltische griffioenen. De juiste betekenis van dit mystieke personage is nog steeds een mysterie, maar velen vertrouwen erop dat het bedoeld was om een ​​wachter te zijn over de heerser die ooit in de aangrenzende piramide had gelegd. Afhankelijk van hoe groot je je Sfinx nodig hebt, kan hij op verschillende plekken op het lichaam zitten. Een volslanke sfinx kan een volledig rugstuk zijn, terwijl een kleiner hoofd en schouders op de bovenarm of schouder kunnen zijn. Deze tatoeage lijkt op kracht en kan daarom een ​​van de beste Egyptische tatoeages zijn voor mannen en vrouwen.

2. Egyptische tatoeage met meerdere symbolen:

Egyptische tatoeage met meerdere symbolen

Mooi plan en algemeen ontwerp met dit stukje vakmanschap. De bloesems zonder schaduw betekenen iets specifieks, maar het kan voor iedereen verloren gaan, behalve voor de vakman zelf. Deze Egyptische tatoeage zit boordevol beelden. De zon betekent dat hij zorgt voor alles wat zijn stralen raken. Het oog impliceert kwaliteit en kracht. In het geval dat u een dollar van één dollar uit de Verenigde Staten bij u heeft, haal deze er dan uit en onderzoek hem. Het is hetzelfde oog. De piramides duiden eveneens op kracht en macht.

3. Hiërogliefen Egyptische tatoeages:

Hiërogliefen Egyptische tatoeages

Hiërogliefen vormen een van ‘s werelds meest doorgewinterde tatoeages met Egyptische symbolen, en ze worden vandaag de dag nog steeds als stijlvol bevredigend en boeiend beschouwd. Ze brengen een specifieke kwaliteit van het raadsel over. Inderdaad, zelfs een eenvoudige naam zou een intrigerende tatoeage maken. Net zoals hiërogliefen onderzoekers geruime tijd bezig hebben gehouden met het proberen hun raadsels te ontrafelen, zul je mensen laten nadenken over het mysterieuze belang van je tatoeage. Je kunt communiceren met Egyptische hiërogliefen-tatoeages door de afbeeldingen te kiezen en voor fonetische of logogram-begrippen te gaan, inclusief arcering, te kiezen uit welke cursus de tatoeage moet worden gelezen en afbeeldingen te coördineren tot grotere tatoeages. Er zijn horde denkbare uitkomsten.

Lees verder: Tatoeages van dieren

4. Egyptische oerheuveltatoeages:

Egyptische oerheuveltatoeages

De oerhelling is een Egyptische symbooltattoo die het beeld is van twee opstellingen van treden die elkaar op een niveau bovenaan ontmoeten. De afbeelding symboliseert het obscure na de hellingen waarvan werd gezegd dat ze uit de wanorde zouden oprijzen om een ​​droog gebied te maken. De vorm spreekt bovendien tot het meest opmerkelijke compositorische wonder van de Egyptenaar, de piramides. Tattoo-ideeën voor de oerhelling omvatten het kruiselings spreiden van het stuk over beide schouderbotten of het gebruiken als een band rond je arm of onderbeen. De oerhelling leent zich bovendien goed om deel uit te maken van een scène, misschien ook met een uraeus-afbeelding (een slang).

5. De Feniks:

De Feniks

Dit legendarische Egyptische wezen werd beschuldigd uit zijn eigen sintels te zijn opgestegen om opnieuw te leven. Talloze tattoo-enthousiastelingen gebruiken het als een indicatie van opstanding of het overwinnen van grote ontberingen gedurende hun leven. Geef de feniks de ruimte om zich uit te spreiden; spot een op de bovenarm, of verspreid over je rug. Dit is voor altijd een van de mooiste Egyptische tattoo-ontwerpen.

6. De scarabee zonder vleugelstattoos:

Scarabeeën waren de beroemde ornamenten in het oude Egypte. Ze verschijnen in grote aantallen en door hun gravures en typologie zijn ze een essentiële bron van gegevens voor archeologen en geschiedenisspecialisten van de oude wereld. Ze zijn bovendien de klassieke weergave van oud Egyptisch vakmanschap. Voor Egyptenaren was de scarabee de basis van plotselingheid. Het zou opstijgen waar het ook was tijdens het passen. Het was bovendien een beeld van de opstanding.

Scarabee zonder vleugels tatoeages

Cool Egyptisch tattoo-ontwerp voor de scarabee, waarbij de kever wordt gebruikt als een hippe tatoeage of een kleine tatoeage op de achterkant van de nek. Het zou ook aangenaam om de pols gaan. Als hij heel erg verfraaid is, zou de scarabee ook aangenaam werken op het kleine deel van de rug.

7. De Egyptische Ba-tatoeage:

Het woord ba wordt normaal gesproken ontcijferd als “ziel”. Hoe het ook zij, ba is waarschijnlijk beter te ontcijferen als een ‘diepgaande indicatie’. De ba is een van de specifieke segmenten van het individu zoals begrepen in het Egyptische denken. In het Nieuwe Rijk was de ba een buitenaards deel van de persoon die overleefde of verscheen bij de dood. Het was belegd met het onderscheid en de identiteit van het individu. De ba keerde overigens terug naar het graf van de omgekomenen, want het dode lichaam was zijn legitieme thuis.

Egyptische Ba Tattoo

Ba is een Egyptische symbooltattoo van een vliegend wezen dat typerend is voor identiteit en onvermoeibaarheid. Zoals de legende gaat, zou Ba de hele dag boodschappen doen voordat hij ‘s avonds voortdurend terugkeerde. De Egyptenaren vertrouwden erop dat een Ba-beeld een man zou kunnen beschermen die voor de dood zorgt. Tattoo-gedachten voor Ba omvatten het consolideren van het gevederde wezen in een Egyptische heiligdomscène of het gebruiken ervan als het middelpunt van een mouw.

8. Egyptische tattoo-ontwerpen voor katten:

Egyptische Kat Tatoeage Ontwerpen

Er zijn verschillende tatoeages te vinden op Egyptische katten, die in de beschaving van groot belang waren. De katten hadden eigenaardige kenmerken en de tatoeages hebben ze allemaal met succes vastgelegd. Gebruik zwart voor de tatoeage samen met goud. Deze rijke combinatie zou elke Egyptische tatoeage laten opvallen.

9. Egyptische Scarabee-tatoeage:

Egyptische Scarabee Tattoo

Dit is een tatoeage van een mestkever. Deze kevers zijn verwerkt met Ra’s ogen en hiermee kunnen innovatieve en mooie tatoeages worden gemaakt. Mensen voegen er ook vleugels aan toe. het comprimeren van deze in termen van grootte kan zijn schoonheid stelen, dus het is een veiligere optie om een ​​standaardformaat te behouden terwijl je aan deze werkt. Je kunt het in zwart-wit houden of verschillende kleuren toevoegen om deze Egyptische tatoeage levendig te maken.

10. Anubis Egyptisch tattoo-ontwerp:

Anubis Egyptisch tatoeageontwerp

Dit is een abstracte tatoeage van de god van de dood genaamd Anubis. Deze geeft je de flexibiliteit om met verschillende kleuren en maten om te gaan, wat het belang of effect ervan beïnvloedt. Tatoeages op Anubis zijn meestal zwart van kleur. Dit is een van de perfecte Egyptische tattoo-ontwerpen op de rug voor mannen en vrouwen.

11. Egypte Koning Tattoo:

Egypte Koning Tattoo

De tatoeage van een farao is een briljant ontwerp als je een groot oppervlak wilt bedekken. Gebruik goud, geel en zilver met zwart en wit voor alle kleine details op de tatoeage. Leg de nadruk op de ogen en dat zal je tattoo laten werken. Het is een teken van macht en overheersing. Dit is een van de meest populaire Egyptische tattoo-ontwerpen voor mannen met moed. Het is een van de beste Egyptische tattoo-ontwerpen voor mannen.

12. Egyptische dieren tatoeages:

Egyptische Dieren Tatoeages

Het gebruik van geanimeerde hiërogliefen is een briljant idee als je wilt werken met innovatieve tattoo-ontwerpen en -patronen. Deze patronen zijn zeldzaam en worden niet vaak gezien. Het is dus een goed idee om hiervoor verschillende kleuren te gebruiken. Dierentatoeages op de armen zijn het beste idee om geïnkt te worden.

13. Belangrijkste Egyptische tatoeage:

Sleutel Egyptische tatoeage

Het symbool wordt Ankh genoemd en het is de sleutel die het leven vertegenwoordigt. Het is ook symbolisch voor de Nijl als de bron van het leven in Egypte en het symbool van de levengever. Dit eenvoudige ankh Egyptische tattoo-ontwerp kan overal worden geschilderd. Maar je kunt een gouden ondertoon gebruiken om het te benadrukken. Het zijn de beste kleine Egyptische tatoeages.

14. Oog Egyptisch tattoo-ontwerp:

Oog Egyptisch tatoeageontwerp

De udjat of het oog is het symbool dat wordt gebruikt om genezing en bescherming uit te drukken. Het wordt ook wel het oog van de uren genoemd. Vrouwen dragen deze Egyptische tatoeage het meest. Dit oog van Ra is ook het symbool voor rijkdom, macht, voorspoed en wijsheid. Probeer gouden inkt te gebruiken om het oog te markeren of creëer een achtergrond met andere Egyptische ontwerpen of patronen die de tatoeage complimenteren. Dit is een van de beste Egyptische tattoo-ontwerpen voor vrouwen.

15. Egyptische God Tattoo Designs:

Tatoeageontwerpen voor Egyptische God

Tatoeages van Egyptische goden zijn ook erg populair. Ze waren een teken van opperste macht en de belichaming van kennis. De meest voorkomende is van Ra, de zonnegod. Deze complexe tatoeages bevatten diepe betekenissen en interpretaties. Gebruik hiervoor witte en gouden kleuren. Deze Egyptische tatoeage zal zeker opvallen.

Egyptische tatoeages zijn prachtig om te dragen, dus kies en je hoeft ze alleen maar te laten bedrukken. Als je geschiedenis, beeldspraak koestert of mensen gewoon laat speculeren, overweeg dan om een ​​van de enorme aantallen Egyptische hiërogliefen-tatoeages te laten zetten. Koppel uw eigen specifieke ideogrammen aan elkaar om een ​​gedachtegang te omlijsten of probeer een woord te definiëren met fonetische afbeeldingen van elke peiling, mogelijk binnen de grenzen van een verfraaiende rand.