Marshall Bruce Mather’s III, ook bekend als Eminem, is een van de meest erkende en getalenteerde rappers ter wereld. Hij is niet alleen een rapper, maar ook een songwriter, producer en acteur. Hij won verschillende prijzen en is beoordeeld als een van de grootste artiesten aller tijden. Hij heeft miljoenen en miljoenen fans over de hele wereld en mensen hebben zijn werk door de jaren heen erg leuk gevonden en gewaardeerd. Niet alleen zijn talent, maar ook zijn tatoeages zijn erg gewild. Elk van hen heeft een speciale betekenis in zijn leven. Enkele van de beste Eminem-tatoeageontwerpen tot nu toe staan ​​in de volgende paragrafen:.

Eminem-tatoeage

Foto’s van Eminem’s tatoeages:

Ben je op zoek naar goede Eminem tattoo designs, gerangschikt door fans van Sexy star en body art? Welnu, hier is de weg waar je het Eminem-tatoeageontwerp kunt vinden waar je van droomt! Lees verder en ontdek de nieuwste Eminem-tatoeage die bij je wensen past!

1. Eminem Zombie-tatoeage:

Eminem Zombie-tatoeage

Veel fans zijn geïnteresseerd in de nieuwe tatoeage van Eminem, en een van de dichtbevolkte tatoeages is de Zombie-tatoeage die door verschillende mensen van verschillende leeftijden werd gedragen. Misschien zul je het leuk vinden om deze tatoeage te begrijpen, omdat het inkten op je lichaam anders zal zijn dan de gewone foto’s, omdat dit je droom zal laten uitkomen. Deze tatoeages zijn geïnkt met donkere kleuren die de kijkers een eng gevoel geven, maar terwijl je dit op je lichaam laat tatoeëren, zorg er dan voor dat het je zelfvertrouwen en lef geeft.

2. Polstattoo met Eminem’s Slim Shady 3e album:

Polstattoo met Eminem's Slim Shady 3e album

Slim Shady was het eerste nummer van Eminem dat de nummer één positie in het Verenigd Koninkrijk bereikte en won meerdere prijzen en een Grammy Award voor beste solo-optreden. Deze tattoo-ideeën van Eminem vertegenwoordigen de vreugde van het winnen van de prijs voor een slank, schaduwrijk album van Eminem. Deze tatoeage is gedaan door een die-hard fan van Eminem. Het was geïnkt met een donkere zwarte gearceerde kleur, en ook meerkleurige inkten kunnen ook voor de tatoeages worden gebruikt. Deze donker zwart gearceerde inkt geeft een unieke look.

3. Eminem-tatoeage in het lichaam van zijn fan:

Eminem-tatoeage in het lichaam van zijn fan

De bovenstaande tatoeage wordt door een van zijn fans gedragen als eerbetoon aan Eminems hiphopnummers die spreken over liefde, rebellie, liefdesverdriet en jeugdangst. Fans van Eminem vermaakten zich met al zijn tatoeages, inclusief enkele van zijn tatoeagecitaten en songteksten uit liedjes. Als je een soort bent die een Eminem-tatoeage wil, ga dan voor een eigenaardige stijl van tatoeage die hij op zijn lichaam had.

4. Eminem’s gezichtstatoeage voor feest:

Eminem's gezichtstatoeage voor feest

De geremixte tatoeage van Eminem is gedaan als de weergave van zijn slanke, schaduwrijke album dat werd geremixt en genaamd “The Hills”, en deze video illustreert dat nog meer. Dit kan een grote hit worden tussen alle nummers van Eminem. Deze tatoeage biedt de geremixte look van het originele gezicht van Eminem, die gerelateerd is aan de remix van het Slim Shady-album. Deze tatoeage is geïnkt met bruinrode kleur en dit kan worden getatoeëerd in de waaierhand van Eminem, wat de unieke uitstraling geeft.

5. Water Color Eminem Tattoo met zijn foto afgebeeld:

Water Color Eminem Tattoo met zijn foto afgebeeld

Deze esthetisch aangename lichaamswaterverftattoo lijkt op abstracte inspiratie. Deze aquarel tattoo-inkt van de tatoeage is iets donkerder dan normale tattoo-lijnen, omdat dit een levendige uitstraling geeft. In dit tattoo-ontwerp is het gezicht van Eminem op de rug van zijn fan geïnkt; dit kan kunst zijn met multi-aquarelinkt. Contrasterende kleurencombinaties worden gebruikt voor het ontwerpen van deze tatoeage en de achtergrond van deze tatoeage is geïnkt met Eminem-gezichtshemel met boom en geeft een unieke uitstraling in vergelijking met andere tattoo-ontwerpen.

6. Eminem-tatoeage van zijn dochter:

Eminem-tatoeage van zijn dochter

Eminems dochter Hailie Jade is erg dierbaar voor hem. Hij liet haar naam op zijn arm zetten kort nadat ze met Kerstmis in 1995 werd geboren. Het is verticaal getatoeëerd, heeft een heel dun lettertype en is gegraveerd van de elleboog tot de pols. Deze tatoeage is erg belangrijk voor hem omdat het een teken van liefde en genegenheid voor zijn dochter was. Het is een van de beste Eminem-tatoeages.

7. Eminem Proof Tattoo-lettertype op arm:

Eminem Proof Tattoo-lettertype op arm

Deze tattoo proof is gemaakt in het jaar 2006 in de maand april. Het is gemaakt ter nagedachtenis aan Eminems beste vriend Proof die werd neergeschoten. De naam “Proof” is op zijn onderarm geschreven in een verticale positie met vlammen eromheen. Het was een eerbetoon aan zijn beste vriend, iemand die een speciaal plekje in zijn hart had. Dit is een van de geweldige Eminem-tatoeages.

8. Eminem’s tribale armbandtattoo:

Tribal Armband Eminem Tattoo

De tribale armbandtattoo is een van de beste gemaakt door Eminem. Het is een heel eenvoudig en netjes ontwerp, bevindt zich op zijn linkerpols en heeft geen betekenis of symbool. De tatoeage pronkt met de geweldige smaak van Eminem en complimenteert zijn keuzes.

9. Spleet me Eminem-tatoeage op de rechterpols:

Slit Me Eminem-tatoeage op de rechterpols

De Slit Me Eminem-tatoeage is op zijn rechterpols geïnkt. De tatoeage zegt gewoon “Slit Me” met een wijzende onderstreping die de richting naar de pols aangeeft. Het gebruikte lettertype is Latijns-Engels en staat als een betekenis van het verleden van Eminem, zijn verstoorde leven en zelfmoordneigingen.

10. Eminem D-lettertype-tatoeage op rechterarm:

Eminem D-lettertype-tatoeage op rechterarm

De “D” Eminem Tattoo staat voor Dirty Dozen, de crewnaam van Eminem. De tatoeage is op beide armen gegraveerd. Op de rechterarm staat ‘D’.

11. Eminem Oom Ronnie RIP Mouwtattoo:

Eminem Oom Ronnie R.I.P Sleeve Tattoo

Deze tatoeage is gemaakt door Eminem nadat zijn oom Ronnie in 1991 overleed. Hij is vrij groot omdat hij begint bij zijn schouder en eindigt bij zijn pols. De tatoeage ziet er erg artistiek uit omdat het beeld is gebruikt van een enorme paddenstoel met een schedel erin, omringd door gebouwen.

12. Rot in stukken Eminem-tatoeage op maag:

Rot in stukken Eminem-tatoeage op buik

De Rot in Pieces Eminem-tatoeage stond op zijn navel. Deze werd gemaakt toen Marshall een moeilijke fase doormaakte met zijn vrouw Kim. De tatoeage toont een open graf met de naam van Kim op de grafsteen geschreven. Dit staat als een weerspiegeling van Marshall’s gedachten; van hoe beteuterd hij was toen Kim hem verliet.

13. 12 Eminem-tatoeage op linkerhand:

12 Eminem-tatoeage op linkerhand

Het nummer 12 is gegraveerd op de linkerarm van Eminem. Dus als hij zijn hand samenvoegt, met D geschreven op één pols en 12 geschreven op de andere, staat het als D-12. Dit is inderdaad een geweldig idee voor het maken van tatoeages.

14. Eminem Eyes-tatoeage:

Eminem Ogen Tattoo

Eminem’s tattoo body art omvat een portret van zijn vriend samen met zijn ogen getatoeëerd op zijn armen. Deze rapster heeft ook een eerbetoon gebracht aan zijn levenslange vriend door zijn ogen op zijn bovenarmen te laten inkten, evenals andere tattoo-foto’s die de worstelingen van zijn leven effectief symboliseren.

15. Hailie Jade en Bonnie & Clyde-tatoeage op arm:

Hailie Jade En Bonnie & Clyde-tatoeage op arm

Deze tatoeage is een portret van Eminem’s dochter Hailie met prachtige rozen eronder geïnkt en ook de woorden Bonnie en Clyde die hij aan haar had opgedragen.

Eminem veroverde stormenderhand de muziekwereld met de release van zijn bekende debuutalbum; De Slip Shady LP en zijn hitsingle die “My Name Is” is. Eminem werd door fans algemeen beschouwd als een van de grootste rappers aller tijden en vandaag eren Eminem-tatoeages de mensen in zijn leven die erg belangrijk voor hem zijn en herinneren hem eraan hoe ver hij is gekomen in de entertainmentindustrie. Momenteel heeft Eminem minstens 15 tatoeages, elk met een eigen betekenis of een herinnering.

Hierboven vindt u de gedetailleerde informatie en voorbeeldfoto’s van Eminem’s tatoeages, inclusief zijn nieuwste toevoegingen en niet alle tatoeages zijn door dezelfde kunstenaar gedaan, maar voor zover wij weten, zijn de grotere zoals de portretten van Hailie Jade en oom Ronnie gedaan door de tatoeëerders Mr. Cartoon. Eminem heeft meerdere keren de krantenkoppen gehaald door veel nieuwe tatoeages aan zijn collectie toe te voegen.