Gitaren behoren typisch tot de muziekwereld. Gitaartattoo-ontwerpen zijn dus vaker wel dan niet alleen een weergave van iemands onsterfelijke liefde voor muziek. Soms krijgen mensen gitaartatoeages als eerbetoon aan een overleden muzikant of gitarist. Veel mensen hebben bijvoorbeeld nog steeds gitaartattoos om hun verdriet te uiten over het overlijden van Elvis Presley! Traditioneel zijn er twee soorten gitaren: de akoestische gitaar en de elektrische gitaar. De elektrische gitaar is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. De typische akoestische gitaar ziet er hetzelfde uit, maar heeft variaties in kleur en grootte. De akoestische gitaar is een instrument voor folk, country of klassieke muziek, terwijl de elektrische gitaar gebruikt wordt in de rockwereld van muziek.

Gitaartattooontwerpen met betekenissen

Mensen krijgen een van de twee in hun tatoeage. Naast een gitaar voegen mensen verschillende andere verfraaiingen toe die evenveel, zo niet meer, betekenen. Ze voegen bloemen, schedels, harten, muzieksymbolen enzovoort toe. Al deze aanvullende ontwerpen zorgen er niet alleen voor dat de tatoeage er aantrekkelijker uitziet, maar het geeft ook een meer acuut gevoel van betekenis aan de tatoeage.

Verschillende soorten gitaartattoo-ontwerpen:

Gitaar zou tegenwoordig het meest favoriete muziekinstrument zijn voor de jeugd. De gitaartattoos worden trendy met zijn verschillende ontwerpen.

1. Gitaarkoptattoo op onder de nek:

Gitaarkoptattoo op onder de nek

Dit is een van de vele meesterwerken die behoorlijk populair is onder de meisjes die graag gitaar horen en spelen. Dit soort gitaartattoos voor meisjes geeft de drager een klassieke uitstraling. Het toont niet alleen de liefde en toewijding van het dragerbit, maar geeft ook een fashionstatement aan de kijkers. Dergelijke tatoeages geven, wanneer ze door professionals worden getekend, een Midas-touch aan de tatoeage. De prachtige Vine-randen die rond het hoofd van de gitaar zijn gemaakt, geven het een blik op de generatie van de jaren 60.

2. Het brandende gitaartattooontwerp op de arm:

Brandend gitaartattooontwerp op arm

Dit soort gitaartattoo-ontwerpen worden trendy onder de motorrijders die van muziek houden. De gitaar krijgt een brandend effect door te laten zien dat er vlammen uit komen. Deze kleurrijke tatoeage ziet er prachtig uit met de rode vlammen. De verschillende gekleurde gitaar kan op de schouder, pols, rug en taille worden geïnkt. Jongens krijgen het ook dicht bij hun borst geïnkt. Deze tatoeage drukt ook iemands liefde en passie voor muziek en speciaal gitaarmuziek uit. Deze tatoeage is gunstig onder de jongeren op hogescholen.

3. Een gitaar met vleugelstattoo:

Gitaar met vleugelstattoo

Veel mensen geloven dat muziek hun beste vriend, hun soulmate, hun kans op verlossing is. Muziek is alles voor sommige mensen. Voor deze mensen is muziek als hun beschermengel die alleen voor hun verlossing naar de aarde is gestuurd. Dus een gitaar met vleugels is vreemd genoeg niet fantasievol voor hen. Het is in feite een nauwkeurig beeld van hun gevoelens! Voor sommigen tonen engelenvleugels met muziek ook de liefde van hun dierbaren voor muziek. Deze tatoeage kan ook een toewijding zijn aan een muziekliefhebber die gitaar speelde en is overleden.

4. Toewijdingstatoeage met gitaar:

Toewijdingstatoeage met gitaar

Dit soort gitaartattoo-ontwerpen kunnen ook worden genoemd als het tattoo-ontwerp of cadeau. Dergelijke gitaartatoeages voor meisjes worden sterk op de handen of op de rug gedragen. Het bloemendessin naast de gitaar in grijze tinten geeft het een prachtige uitstraling. De tatoeage toont ook de liefde voor je vader. Dergelijke tatoeages kunnen ook worden geïnkt. Voor vaders die graag gitaar spelen en om die momenten te onthouden die ze deelden met gitaarspelen.

5. Gitaar met muzieknotaties en woorden:

Gitaar met muzieknotaties en woorden

Een gitaar met muzieknotaties en woorden is een van de meest typische ontwerpen. Het ziet er goed uit en de woorden die je kiest helpen de betekenis van je tatoeage duidelijker te maken. Je kunt ervoor kiezen om een ​​strook barmuziek rond je gitaar te laten draaien of gewoon de symbolen en woorden eromheen op een lukrake manier toe te voegen. Sommige mensen krijgen een paar regels van een lied of beroemde regels van gedichten van geweldige berichten die rond de gitaar zijn geïnkt. De verschillende soorten lettertypen die worden gebruikt om het een prachtig effect te geven.

6. Schedel die Gitaartattoo aan de rechterhand speelt:

Schedel aan het spelen Gitaartattoo op rechterhand

Een gitaar met een doodshoofd is een typisch gothic uiterlijk. Het ziet er cool uit en heeft geen speciale betekenis behalve het uiten van iemands extreme liefde voor rockmuziek. Een schedel die gitaar speelt, ziet er gewoon een cool idee uit. Dit toont ook aan dat zelfs na de dood de persoon die zo’n tatoeage draagt, verbonden zou blijven met muziek.

7. Gitaar- en bloementattoo voor meisjes:

Gitaar en bloementattoo voor meisjes

Gitaartatoeages worden zowel door meisjes als jongens gekozen. Meisjes hebben echter de neiging om hun tatoeage unieker te maken door er andere verfraaiingen aan toe te voegen waar de jongens zich niet mee bezig houden. Bloemen zijn daar een voorbeeld van. Bloemenpatronen rond de gitaar maken de tatoeage mooier en vrouwelijker. Het maakt het vreemd romantisch.

8. Gitaartattoo met volledige rug:

Gitaartattoo met volledige rug

Dit soort tatoeage is heel anders dan het typische ontwerp dat je op je armen of benen krijgt. Je kunt dit langs je hele rug krijgen. Het maakt je nek en ruggengraat tot de hals van de gitaar, waarbij de basis eindigt op je onderrug. Kortom, het laat je rug eruit zien als een coole gitaar.

9. Een Gibson-gitaarkoptattoo:

Gibson Gitaarkop Tattoo

Gibson is een van de bekendste merken voor gitaren. Gitaristen laten vaak coole Gibson-gitaren op hun onderarmen tatoeëren. Dergelijke tatoeages worden gedragen door de gitaarliefhebbers die graag een gitaar van een specifiek merk dragen.

10. Rock Star-skelet met gitaartattoo:

Rock Star-skelet met gitaartattoo

Deze tatoeage ziet er echt cool uit wanneer hij op de rug of arm wordt gedragen. Dit soort gitaartattoos voor jongens is hipper geworden onder de rocksterren. Een skelet symboliseert de dode. En gitaar staat voor muziek en liefde. Dus deze tatoeage kan worden gedragen als een eerbetoon aan iemand die van muziek hield, vooral van gitaar. Dit soort tatoeage toont ook de diepe liefde van de drager voor muziek. Deze tatoeage toont zijn eigen genegenheid voor muziek of gitaar.

11. Gitaar Tribal Tattoo op de rug voor mannen:

Gitaar Tribal Tattoo op de rug voor mannen

Gitaartatoeages worden ook vaak gekozen door rocksterren. voor hen symboliseert het hun liefde voor muziek maar het is ook een aanvulling op hun rocklook. Tribale gitaartatoeages zijn uitstekende keuzes voor hen. Dit soort gitaartatoeages zijn gemaakt van geometrische vormen die ze een uniek tintje geven. De combinatie van blauw en zwart geeft het een prachtig effect.

12. Keltisch gitaartattooontwerp:

Keltische Gitaar Tattoo Ontwerp

Gitaartattoo-ontwerpen zijn sterk geïnspireerd op de tribale gitaartattoo-ontwerpen. Deze tatoeage is gevormd met verschillende Keltische tatoeagevormen. De bochtige ontwerpen maken het een geweldige look. Dit soort tatoeages geven een prachtig effect als ze zijn getekend met kleurrijke inkt, maar zijn sterk geïnkt in een donkere zwarte kleur. Ze zijn over het algemeen geïnkt op de pols, hand, schouder en been. Meisjes dragen zo’n tatoeage op hun middel om het een romantische uitstraling te geven.

13. Een gitaar Tree of Life-tatoeage:

Een Gitaar Boom des Levens Tattoo

Een gitaarboom is een uniek idee! Het symboliseert hoe diep iemands ziel geworteld is in zijn muziek. Het laat zien dat als muziek eenmaal op je begint te groeien, je er niet meer vanaf kunt komen en meer dan dit alles, het ziet er extreem cool uit! Een dergelijke tatoeage wordt ook uitgevoerd door zangers wiens families elke generatie meer zangers aan het publiek hebben gegeven.

14. Een eenvoudige zwarte gitaarsilhouet-tatoeage op de enkel:

Een eenvoudige zwarte gitaar silhouet tattoo

Soms kiezen mensen voor gitaartatoeages, ook al spelen ze niet. Deze mensen kiezen de gitaartattoo om hun liefde voor het luisteren naar gitaarmuziek te symboliseren. Een eenvoudig zwart gitaarsilhouet is perfect voor hen. Ze kunnen het klein of groot maken. Meisjes krijgen deze vaak aan de binnenkant van hun pols of op hun enkel. Het ziet er niet donker uit maar verrassend schattig.

15. Kleurrijk gitaartattooontwerp:

Kleurrijk gitaartattooontwerp

Dit is een van de mooiste tatoeages die een effect geeft van de oude postkleurschildering die we op scholen deden. De gitaar in de tatoeage is eenvoudig geïnkt met een zwarte rand, terwijl de kleurrijke verf is geïnkt alsof er postkleuren zijn gebruikt om hem in te kleuren. Onder de gitaar staat een kleine boodschap die de norm kan zijn van de drager voor zijn/haar leven. Dergelijke tatoeages kunnen op armen, rug en taille worden geïnkt om het een nieuw tintje te geven. De woorden die cursief zijn geschreven, dragen bij aan de schoonheid van de tatoeage.

Meer tattoo-ontwerpen

Beste gitaartattooontwerpen

Beste gitaartattooontwerpen

Beste gitaartattooontwerpen 3

Beste gitaartattooontwerpen 4

Beste gitaartattoo-ontwerpen

Beste gitaartattooontwerpen 6

Beste gitaartattooontwerpen 7

Beste gitaartattooontwerpen 8

Beste gitaartattoo-ontwerpen 9

Beste gitaartattooontwerpen 10

De gitaartattoo-ontwerpen zijn niet alleen beroemd onder de muziekliefhebbers, maar ook degenen die kleine en eenvoudige tatoeages willen, krijgen deze in de nek, achter de oren, op vingers, polsen of enkel. Je kunt afleiden met de beste gitaartattoo-ontwerpen als je eenmaal een keuze hebt gemaakt waar en hoe groot je het wilt laten doen. De tribale gitaartattoos zijn de belangrijkste attractie geworden voor de tattoo-liefhebbers. Wanneer ze een geometrische vorm krijgen, geven ze een prachtig effect aan de kijker. Dus ga verder en toon je liefde voor muziek door zo’n mooie tatoeage te krijgen.