Joker was oorspronkelijk synoniem voor clown. De grappige karakters met rode neuzen die bedoeld zijn om iedereen aan het lachen te maken. Maar sinds de Batman-serie uitkwam als strips en films, roept het woord ‘joker’ slechts één beeld op in ieders gedachten, Heath Ledger, die zijn ongelooflijk verbluffende optreden in de donkere ridder geeft. Zelfs als je Heath Ledger niet ziet, zie je zeker de joker, de aartsvijand van Batman. Zo bevatten joker-tatoeages scènes uit de duels tussen batman en joker. Bepaalde innovatieve variaties kunnen in deze ontwerpen worden aangebracht, maar het zijn voornamelijk heath ledger of andere jokers uit de Batman-strips en -films.

joker tattoo ontwerpen

Verbazingwekkende Joker Tattoos-ontwerpen met afbeeldingen:

De joker-tatoeages zijn altijd in het oog springend geweest voor de mensen in de buurt. De verschillende soorten tatoeages helpen om de gevoelens of houding uit te drukken die iemand in zijn levensstijl met zich meebrengt. Hier zijn de beste tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen, samen met hun betekenissen en afbeeldingen.

1. Meisje Joker-tatoeageontwerp:

Meisje Joker Tattoo Ontwerp

Deze joker-tatoeages voor vrouwen zijn ook behoorlijk trendy bij mannen. Dit soort jokers-tatoeages dragen het beeld van hoe de persoon werkelijk is. Je kunt het gezichtstype kiezen zoals je wilt, d.w.z. grappig, verdrietig, eng, slecht, gelukkig, vermakelijk enz. In plaats van felle kleuren te gebruiken, worden koele kleuren veel gebruikt met donkere highlights. De girly joker-tatoeage met een droevige of enge uitdrukking is de laatste jaren erg populair. De meisjes dragen deze tatoeage over het algemeen op hun been, rug, schouder en taille.

2. Het ontwerp van Jester Joker-tatoeages:

Jester Joker tatoeages ontwerp

Dit soort joker-gezichtstatoeage heeft een lange geschiedenis. Ze staan ​​bekend als de grappenmaker. Ze worden gedragen door mensen die graag grappen uithalen en vol plezier zijn. De belangrijkste attractie van deze tatoeage is de stoffen hoed met drie rondhangende bellen en de brede glimlach die de mond wijd opent van oren tot oren. De donkere ogen en de tanden die uit de brede mond gluren met een heldere witte kleur dragen bij aan de fijne finishing touch.

3. Joker Dragon-tatoeage op het hele lichaam:

Joker Dragon-tatoeage op het hele lichaam

De draak is een symbool van macht en kracht. Daarom is de betekenis van deze joker-tatoeage macht, adel en magie. Deze tatoeage toont de kracht van de persoon die de tatoeage draagt. Dit kleurrijke joker-drakentattoo-ontwerp is zeer aantrekkelijk voor worstelaars, militanten, legermannen enz. Deze tatoeage kan ook worden gemaakt met donkerzwarte inkt met grijze tinten. Dit kan ook een symbool zijn van magische en spirituele kwaliteiten. Dit soort joker-tatoeages worden veel gedragen op de rug, onderrug en borst omdat het een breed gebied geeft.

4. Een lachende Joker-gezichtstatoeage voor mannen:

Een lachende Joker-gezichtstatoeage voor mannen

Een jokergezicht met een enge lach is ook een uitstekende keuze. Je kunt kleur toevoegen aan dit tattoo-ontwerp of het laten inkleuren in gewoon oud zwart. Het ziet er in ieder geval goed uit. De belangrijkste essentie van het ontwerp zit in het kwaad dat druipt van de lach van de joker. Het gezicht van de joker is ook behoorlijk geïnspireerd door de schedeltattoo. De rode kleur die voor de ogen wordt gebruikt, maakt het er gevaarlijker uit. De groene en rode combinatie van de hoed draagt ​​bij aan de wicked look.

5. Een Joker Card-tatoeage bij de hand:

Een jokerkaart-tatoeage bij de hand

In plaats van het jokergezicht kun je je ontwerp maken met behulp van een jokerkaart. Je kunt de ellende van de joker naar boven halen door van de joker op je kaart een gekweld personage te maken in plaats van een vrolijk personage. Dit type tatoeage is geïnspireerd op de kaarten, d.w.z. de schoppen. Deze tattoo past het beste op de arm, maar wordt ook gemaakt op de rug, benen en de onderrug. Dit is een van de eenvoudigste tattoo-ontwerpen voor altijd voor mannen die graag kaarten.

6. Joker en Harley Quinn-tatoeage:

Joker en Harley Quinn Tattoo

Als je een fan bent van het liefdesverhaal van de joker en Harley Quinn, dan kun je dat als je tatoeage krijgen. Een afbeelding van de joker die Harley Quinn omhelst met hartjes op de achtergrond is het perfecte ontwerp voor wat je zoekt. Ondanks het kwaad dat de joker vertegenwoordigt, is dit beeld mooi en in sommige opzichten ook lief!

7. Joker Phrase-tatoeage op de borst:

Joker Phrase-tatoeage op de borst

De meest bekende slogan van de joker is ‘waarom zo serieus?’ Een uniek ontwerp omvat deze zin met de woorden zo geplaatst dat het het gezicht van de joker vormt! Het ontwerp is net zo ingewikkeld als het klinkt, dus je hebt het genie nodig om het te bouwen, maar eenmaal gemaakt ziet het er geweldig uit en leest het geweldig! Mensen zullen zich zeker omdraaien en opnieuw naar je tatoeage kijken voordat ze er lof voor beginnen!

8. Een afbeelding van de Joker met de stad Gotham erachter:

Een afbeelding van de joker met de stad Gotham erachter

Zoals het stripverhaal gaat, is het de legendarische stad Gotham die de joker plaagt en de Batman beschermt. Dus een ander typisch joker-tatoeageontwerp omvat het imago van de joker met de stad Gotham als achtergrond. Je kunt zelfs het Bat-signaal toevoegen om de complete stripboeklook te krijgen.

9. Een Cartoon Batman en Joker Tattoo:

Een cartoonachtige batman- en joker-tatoeage

Je kunt je tatoeage ook grappig maken in plaats van serieus! Maak een cartoonachtige in plaats van een realistische Batman en Joker. Het ontwerp ziet er misschien zelfs schattig uit! Deze tatoeage wordt uitgevoerd door de mensen die nog steeds gehecht zijn aan de tekenfilms van de kindertijd. Deze tatoeage trekt vooral de kinderen aan en wordt ook door sommigen in de Europese landen uitgevoerd. De kleuren die in de tatoeage worden gebruikt, maken het aantrekkelijker.

10. Enge Clown Killer-tatoeage op de achterkant van mannen:

Enge Clown Killer-tatoeage op de achterkant van mannen

Dit type joker-tatoeageontwerp wordt tegenwoordig trendy onder tattoo-liefhebbers. Dit type clowngezichten kan wit of gevaarlijk gekleurd zijn. De ogen en de neus zijn eng gemaakt met rondingen. Ze kunnen ook messen dragen of bloederig zijn enz. Wanneer ze donkere schaduwen krijgen naast het gezicht, nek en schouders, geven ze een prachtig effect.

11. De Joker Smile-tatoeage op handen:

The Joker Smile-tatoeage op handen

Dit ontwerp heeft het vervormde gezicht van de joker, de aartsvijand van Batman. Deze tatoeage ziet er het beste uit als hij is gekleurd en hoewel het niet erg ontmoedigend is, ziet het gezicht van de joker in de tatoeage er niet vrolijk en vrolijk uit. Deze vorm van een joker lijkt heel erg op slecht. De kleuren die in de tatoeage worden gebruikt, geven het een unieke uitstraling. Deze tatoeage kan op de armen, rug en been worden gemaakt.

12. Heath Ledger Joker-tatoeage aan de zijkant:

Heath Ledger Joker-tatoeage op zijkant

Het gezicht van Heath Ledger is nu op honderden lichamen geïnkt, dus dit ontwerp is niet iets unieks of nieuws. Toch bezorgt het je elke keer dat je ernaar kijkt een rilling. het heeft het gezicht van Heath Ledger en houdt een jokerkaart vast met zijn beroemde joker-uitdrukking over zijn hele gezicht. De volledig zwarte tatoeage draagt ​​bij aan de charme.

13. Eenvoudige Tribal Joker-tatoeage:

beste-joker-tatoeage-ontwerpen-en-betekenissen

Dit soort joker-tatoeage-idee is geïnspireerd op de tribale tatoeages. Deze tatoeage van de joker geeft zowel een blij als een slecht gevoel. De glimlach van de grappenmaker duidt op geluk, terwijl de ogen en het voorhoofd als geheel slechte tekens dragen. Deze symbolen werden vroeger door de stammenkaste gebruikt om hun gevoelens te uiten. Deze tatoeage wordt op grote schaal uitgevoerd in een donkere zwarte kleur, omdat deze het beste effect geeft in die kleur. Het wordt vooral door mannen op de rug, schouder en been gedragen.

14. Sad Face Joker-tatoeage voor vrouwen:

Sad Face Joker-tatoeage voor vrouwen

Dit ontwerp met joker-tatoeages is tegenwoordig zeer trendy. Iedereen kan dit type gezichtstatoeage in verband brengen met het ene of het andere gevoel van zichzelf. De clowns die in dergelijke tatoeages te zien zijn, zijn meestal de Tramp Clowns. De zwervershoed voor dergelijke tatoeages is een belangrijk teken. De ogen van dit soort jokers-tatoeages zijn zeer expressief. Om meer toe te voegen, kunnen de ogen worden gevuld met tranen van grijze schaduw. De kleuren die in de tatoeage worden gebruikt, maken het indrukwekkender om op te zetten. Deze tatoeages worden sterk gedragen op de rug, schouder en borst.

15. Het Joker Batman-tatoeageontwerp voor mouwen:

The Joker Batman-tatoeageontwerp voor mouwen

Joker-tatoeages bevatten meestal vechtscènes tussen Batman en de joker. Mensen die de suprematie van Batman willen vestigen, gaan voor scènes waarin de joker op zijn plaats wordt gezet, terwijl anderen gaan voor waar Batman en niet de joker valt. Een scène waarin batman de joker slaat en hij wordt hard geraakt, behoort tot de eerste categorie.

De joker-tatoeage-ideeën worden op grote schaal overgenomen door mensen in Amerikaanse en Europese landen. Maar de tattoo-ontwerpen van de draakjoker zijn ook beroemd in de Japanse jeugd. De selectie van de gezichtsuitdrukking, kleuren en het type clown, mits goed gemaakt, kan innovatieve ontwerpen opleveren die bij u passen op basis van uw textuur en kleur. Dus ga naar buiten en probeer vandaag een van de joker-tatoeages en druk jezelf uit.