Miami Ink is een populaire Amerikaanse televisieshow gefilmd in South Beach, Miami, aan Washington Avenue. Deze populaire tattooshop heeft veel tattoo-enthousiastelingen aangetrokken om naar voren te komen en een aantal coole, funky, modieuze en wilde ontwerpen te krijgen. Miami Ink staat hun klanten ook toe om auditie te doen, zodat sommigen van hen de kans krijgen om in de show te verschijnen. De artiesten waarmee entertainment wordt verzorgd zijn Darren Brass, Ami James, Chris Graver, Chriss Nunez en Yojiro Harada. De Miami Ink Tattoo Gallery staat vol met geweldige tattoo-ontwerpen. En we hebben de beste tattoo-ontwerpen met miami-inkt geselecteerd, speciaal voor jou!

Bij het naderen van tattoo-ontwerpen met inkt in Miami, moet de beveiliging zorgvuldig worden bekeken om herstelproblemen te voorkomen. Deze omvatten het voorkomen van ziekten, bijvoorbeeld HIV, AIDS, hepatitis en verschillende kwalen die kunnen worden verkregen door het delen van naalden, het gebruik van niet-steriele soorten uitrusting en rommelige methoden. Er is een enorm aantal tatoeages met Miami-inkt, maar degene die hieronder worden afgebeeld, zijn een van de beste tatoeages die je gemakkelijk op je lichaam kunt aanbrengen.

15 beste Miami Ink-tatoeageontwerpen voor mannen en vrouwen

Foto’s van Best Tattoo Gallery door Miami Ink:

Hieronder volgt een lijst met de meest populaire tattoo-ontwerpen met Miami-inkt voor meisjes, vrouwen en mannen met afbeeldingen en betekenissen.

1. De luipaardtattoo met Miami-inkt:

Dierlijke tatoeages zijn een indicatie van kracht die zacht of agressief is, wat ook een onderdeel is van de tribale tatoeages van Miami-inkt. Ze zijn ook een stijlverklaring om mee te doen met de hip jump zwerm. Ze zijn bovendien onberispelijk met hoofdsteltops, huidomhullende broeken en broeken, en hoeven zich niet meer bezig te houden met des te meer versieringen.

Luipaardtattoo met Miami Ink

Door de prachtige kleurschakeringen en kenmerkende plannen komen ze in een groep naar voren. Een paar voorbeelden zijn onopvallend, maar een luipaardtattoo kan dat niet, het is zeker een overweging op zoek naar techniek. De panter zelf is een kleurrijk wezen en trekt snel aandacht, zodat de tatoeage niet kan worden gemist.

2. Miami Inkt Dragon Tattoo-ontwerp:

Miami Inkt Dragon Tattoo

Er zijn talloze soorten drakentattoo-ontwerpen, die allemaal verschillende implicaties hebben. Men zou zich moeten concentreren op de sociale en opmerkelijke fundamenten van het soort draken om ervoor te zorgen dat ze het best mogelijke, gewenste belang van hun tatoeage krijgen. Er zijn Japanse, Chinese, Vietnamese, Koreaanse, hindoeïstische, Europese, Franse en talloze verschillende soorten mythische beesten die er zijn om te snuffelen, en elk bevat een alternatieve basis en betekenis zoals aangegeven door hun individuele samenlevingen. Een beetje onderzoek zou iedereen goed doen die tatoeages met gevleugelde slangen overweegt.

3. Baby Angel Miami Ink-tatoeage voor dames:

Engelen zijn de werkers van god in elke religieuze inhoud die de uitdrukking “gezegende boodschapper” gebruikt. Ze brengen regelmatig berichten van God naar de aarde en geven gegevens door aan degenen die door God zijn uitgekozen om dergelijke berichten te ontvangen. Engelentatoeages brengen de aanwezigheid van een volwassen man of vrouw over, met flinke vleugels en regelmatig zwaaiend met een corona om hun deugdzaamheid af te leiden. De regelmatige aandacht voor de implicaties van tatoeages met inktengelen in Miami lijkt een afgevaardigde te zijn, of het nu gaat om een ​​cherubijn of een volwassene.

Miami Inkt Engel Tatoeage

Angel Miami-inkttattoo-ontwerpen worden vaak gebruikt als onderdeel van herdenkings- of eerbetoontatoeages om het overlijden van een vriend of familielid niet te voorkomen, of kunnen worden aangegeven met een jongere, maar kunnen ook spreken met hemelse verzekeringen en welzijn in een hogere macht . Met het uiteindelijke doel van veiligheid, kunnen sommige gezegende boodschapper-tatoeages worden afgeschilderd als een wapen, bijvoorbeeld een zwaard, om een ​​strijd tegen duivelsheid te impliceren, of om te strijden tegen enig onheil om naar de drager van de tatoeage te gaan. Hoe dan ook, of het nu krachtig of rustig is, getatoeëerde engelen lijken over het algemeen euforische stukken te zijn die de drager eraan herinneren om vroom te blijven en door te gaan met hun leven voor god.

4. Tides Miami Ink-tatoeages op been:

Een tatoeage met getijden hoeft geen verstandig ogende foto te zijn van een echte brekende golf in de zee. Het kan zich uitstrekken van een groots plaatje, compleet met een kustlijn of wolk in de lucht, tot een eenvoudige tatoeage van eenvoudig golvende lijnen in een stam. Een golf is ook een geweldige manier om grotere tatoeages aan elkaar te koppelen.

Tides Miami Ink tatoeages op been

Een eenvoudige lay-out kan worden gebruikt om kleinere tatoeages te associëren en ze te transformeren in een groter stukje lichaamsvakmanschap. De veelzijdige aard van een getijdenthema gemaakt met Miami-inkt kan aanzienlijk verschillen. Sommige kunnen in hoge mate punt voor punt en getint zijn, terwijl andere een eenzame golvende lijn kunnen zijn die overgaat in iets prominenters. Dit maakt het een vlekkeloze tattoo-overzichtsbeslissing voor tatoeages van elke grootte.

5. Miami Ink Cross-tatoeage op de achterkant:

Cross Miami-inkttatoeages kunnen van constructief tot antagonistisch gaan, maar ze zijn over het algemeen enigszins individueel van plan voor de begunstigde van de tatoeage. De gotische kruis-tatoeages die gewoonlijk worden gezien, hebben meestal geen religieuze centraliteit, maar spreken tot pijn, verontwaardiging of ellende.

Miami Inkt Kruis Tattoo

Ze hebben regelmatig middeleeuwse of Victoriaanse contouren die voor het grootste deel uit vage symboliek zijn. Sommige basisplannen voor dit soort kruis zijn van bladen met bloed aan de punt of gekruld met puntig metaal, wat een opvallende relatie met pijn maakt.

6. Paardebloemtattoo op schouder met Miami Ink:

Paardebloemtattoo op schouder met Miami Ink

Een tatoeage in paardenbloemstijl van Miami-inkt is normaal gesproken sterk contrasterend in schaduw en bevat een schattige jonge man of een jonge dame die hoopvol voor deze mooie bloesem zit. Dit soort tatoeage is het meest geschikt voor adolescenten die vrij recent hun middelbare school hebben verlaten en perfect bij hen zouden passen! Stilzitten om een ​​heerlijke bloesem te laten ontkiemen is een onberispelijke situatie voor die hoge geleerden die ook iets uitzonderlijks in hun leven verwachten.

7. Miami Ink Zeemeermin-tatoeage op heup:

Miami Ink Zeemeermin-tatoeage op heup

Zeemeerminnen zijn mystieke en verbluffende wezens waarvan bekend was dat ze de zeelieden lokten met hun opvallende uiterlijk en prachtige stemmen. Ze maken deel uit van de fantasiewereld en zijn tegenwoordig een zeer populair tattoo-ontwerp voor vrouwen geworden. Een zeemeermin-tatoeage in Miami-inkt die het beeld toont van een zeemeermin die in een glorieuze houding staat, is een symbool van macht en autoriteit.

8. Miami Inkt Tribal Tattoo:

Miami Inkt Tribal Tattoo

De tatoeëerders van Miami Ink zijn experts en weten precies hoe ze een tatoeage moeten afleveren die je geweldig zal staan. Een voorbeeld is de tribale Dragon Tattoo. Gemaakt in de kleur zwart, toont deze tatoeage het beeld van een draak in een zeer traditionele en artistieke tribale stijl. Het toont de creativiteit en uniciteit van de tattoo-ontwerpen van Miami-inkt.

9. Miami Ink Heaven-tatoeages:

Miami Ink Heaven-tatoeages

De inkttattoo van Heaven Miami is prachtig om naar te kijken. Het toont de scheiding tussen goed en kwaad. De aanwezigheid van engelen maakt het veel aantrekkelijker. Dit is een van de ingewikkelde en meer populaire tattoo-ontwerpen met Miami-inkt voor mannen.

10. Miami Ink Rose Tattoo-ontwerp voor dames:

Miami Ink Rose tattoo-ontwerp voor dames

De Miami Ink salon weet je tattoo er echt prettig, aantrekkelijk en mooi uit te laten zien. Een afbeelding van een felgele rozenstruik op je voet geeft het een unieke uitstraling. Je krijgt gegarandeerd complimenten zodra je dit ontwerp hebt geïnkt.

11. Miami Ink Feather Tattoo voor meisjes:

Miami Ink Feather Tattoo voor meisjes

Een geweldig ontwerp dat te zien is onder de tattoo-ontwerpen van Miami-inkt, zijn degenen met de afbeelding van een kleurrijke veer aan de achterkant van het oor. Dit specifieke ontwerp ziet er erg mooi uit en is tegelijkertijd erg realistisch. Het is een geweldige keuze voor jonge vrouwen. Nu is het tijd om te pronken met deze tatoeage voor jou.

12. Mooie meisjestatoeages van Miami Ink:

Mooie meisjestatoeages van Miami Ink

Het tattoo-ontwerp van de mooie meisjes is echt een geweldige creatie op hun rug. Het idee van twee vrouwen gekleed in sensuele kleding ziet er aantrekkelijk en aantrekkelijk uit. Deze Miami-tatoeage kan het beste aan de achterkant worden gedragen, omdat de achterkant je meer ruimte geeft om bij de personages te passen, samen met de andere noodzakelijke functies die moeten worden toegevoegd.

13. Spattende golven-tatoeage op arm door Miami Ink:

Spattende golven-tatoeage op arm door Miami Ink

Een geweldig tattoo-ontwerp dat te zien is in de tattoo-galerij met inkt in Miami, is dat met opspattende golven. Het toont het beeld van sterke en machtige blauwe golven die met al zijn kracht razen. Het staat als een symbool van macht en autoriteit en is inderdaad een prachtig ontwerp.

14. Hope Bound Heart Miami-tatoeages op de nek:

Hope Bound Heart Miami-tatoeages op de nek

De Hope Bound Heart Tattoo is een unieke creatie van de Miami Ink tattoo artiesten. Het bevat het beeld van twee mooi uitziende sialia waartussen een rood hart wordt gevestigd. Er loopt een lange banner mee met de tekst “Hope Bound Heart”. Het staat als een symbool van inspiratie en vrede.

15. Miami Ink Tiger Face-tatoeage:

Miami Ink Tijger Gezicht Tattoo

Zoveel mensen in de wereld willen zichzelf een felle en moedige blik geven. Voor dit soort publiek zou het beste tattoo-ontwerp de Miami-inkt met luipaardtattoo zijn. Ze staan ​​als een symbool van kracht en vastberadenheid en worden beschouwd als enkele van de snelste wilde dieren ter wereld. Ze zullen je tatoeage er prachtig en fantastisch uit laten zien.

Dit kun je doen door gewoon naar tattooshops en tattoo-specialisten te gaan die volledig geautoriseerd zijn. Bovendien moet u zelf controleren of alles wat uw huid binnendringt, nieuw en steriel is.