15 beste permanente tattoo-ontwerpen met afbeeldingen

Ben je van plan om een ​​permanente tatoeage te laten zetten? Maar verward over de ontwerpen? Maak je dan geen zorgen! Lees dit artikel goed door! Dit artikel is voor jou. Een tatoeage is een verbluffende vorm van lichaamskunst waar mensen over de hele wereld al eeuwen aan werken. Het geeft een totaal verschillende betekenis aan je hele look en voegt een vleugje stijl toe aan je karakter dat voor altijd blijft.

Permanente tattoo-ontwerpen met afbeeldingen

Er zijn verschillende soorten tatoeages en elk heeft een andere en specifieke betekenis. Deze tatoeages hebben fijne details en een patroon dat ze exclusief maakt. Er is een breed scala aan permanente tattoo-ontwerpen en elk heeft een exacte betekenis die er dichtbij ligt.

Mooie permanente tattoo-ontwerpen met afbeeldingen:

Hier geven we een lijst van 15 eersteklas permanente tattoo-ontwerpen met afbeeldingen en hun betekenis voor u die u zeker zullen verbazen.

1. Permanente diverse tatoeages:

Permanente diverse tatoeages

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor tatoeages en het past bij verschillende natuurobjecten zoals maan, zon, vlinders enz. Ze vertegenwoordigen verschillende betekenissen en vertellen vaak een verhaal. Tatoeages op de kosmos duiden vooral op hoop, optimisme plus geluk. Dergelijke tatoeages op handen en benen zien er prachtig uit door de unieke lijnen en tinten die meestal permanente tatoeages zijn. Het is een van de permanente tattoo-ontwerpen voor meisjes.

2. Permanent oogtattooontwerp:

Permanent oogtattooontwerp

Het idee achter de oogtattoos kwam uit de antieke stamcultuur. De stammen gebruikten om hun ogen, schouders of voorhoofd te schilderen om hun prooi op de hoogte te stellen die geen kans heeft om te ontsnappen. Deze tatoeage wordt ook gemeten als een symbool van bescherming. Terwijl je voor oogtattoo gaat, moet je de wenkbrauwen voorzichtig selecteren. V tussen de ogen biedt een boze uitdrukking terwijl C over het oog zegt dat je nieuwsgierig bent.

3. Permanente haaientattooontwerpen:

Permanente haaientattooontwerpen

Vrouwen kiezen meestal voor tatoeages van dolfijnen om hun ingetogen kant te illustreren. Haaientatoeages zijn vrij ongewoon en zijn een ideale keuze om hun onverschrokkenheid en moed in het aangezicht van gevaar te symboliseren. Haaientattoo staat voor vasthoudendheid plus een dappere geest. Er zijn speciale soorten haaientattoos – tribale haaienontwerpen, redelijk anders cartoonachtig van stijl die er verbazingwekkend uitzien op het gewelfde vrouwenlichaam. Deze tatoeages zijn meestal voltooid in zwarte en grijze tinten en zien er behoorlijk intimiderend uit.

4. Permanente pin-up girl-tatoeage:

Permanente pin-up girl-tatoeage

Het woord pin-up werd verzonnen in het tijdperk van de jaren 40 tijdens de Tweede Wereldoorlog, terwijl posters van de vrouwelijke sterren rechtop stonden om sensualiteit te tonen. Pin-up tattoos zijn grote ontwerpen voor vrouwen om vrouwelijke empowerment samen met sensualiteit te illustreren. Bijna alle pin-up-tatoeages zijn een afbeelding van een echt of fictief personage door sensualiteit, gekleed in schrale kleding.

5. Permanente tribale tatoeages:

Permanente tribale tatoeages

Handen creëren een ongelooflijk canvas en daarom vinden veel tattoo-artiesten het heerlijk om er een complete tribale setting op te werken. Het richt zich op het grote deel van de stammen en bedekt elke rand van de handen, de vingertoppen tellend. Voorouderlijke tatoeages van schorpioenen zijn extreem trendy vormtattoos die een geweldige show van het ontwerp maken. De meeste mannen hebben dit soort tatoeages permanent op hun lichaam getatoeëerd.

6. Permanente snoeptattoo-ontwerpen:

Permanente snoep tattoo ontwerpen

Candy-tatoeages lijken eigenlijk lief en leuk. Deze tattoo-ontwerpen voor meisjes zijn vrij ongewoon. Ze leggen de leuke, plus brutale, schattige kant van je persoonlijkheid bloot. Het kiezen van de juiste tatoeage zal zeker de oogbollen van elke kijker pakken. Heldere plus levendige kleuren worden gebruikt voor het maken van deze tatoeage. Cupcakes zijn de favoriet onder alle snoeptattoo-ontwerpen die je zoetere kant onthullen. Wie houdt niet van deze prachtige tatoeage en pronkt permanent op de rug.

7. Permanente horror-tatoeages voor mannen:

Permanente horror-tatoeages voor mannen

Deze tatoeages zijn ook aantrekkelijk populair door de intimiderende ontwerpen plus texturen. Deze tatoeages zijn op handen geïnkt om de aandacht van mensen te trekken en ze vaak op te winden. Het skelet plus schedelontwerp vormt ook een bewonderde horrortattoo en plaatst bovendien een krachtig beeld op de vuisten. De schedels markeren ook een gevaarsteken en jongens en meisjes die de voorkeur geven aan eenzaamheid, kiezen deze optie. De donkere en mysterieuze thema’s betoveren iedereen met een fantastisch beeld.

8. Permanente tatoeages van beroemdheden:

Permanente tatoeages van beroemdheden

Dit soort tatoeages zijn ook favoriet bij een paar fans die graag het beeld van hun ideale karakter op hun handen stempelen. Alleen getalenteerde tattoo-artiesten kunnen de persoon correct afbeelden. Het ziet er behoorlijk aangrijpend uit door de toepasselijke slagen. Dit is een van de populaire permanente tattoo-ontwerpen voor mannen.

9. Permanent bloemtattooontwerp:

Permanente bloem tattoo ontwerp

Mensen geven bovendien de voorkeur aan het presenteren van bloemmotieven, omdat het een grote keuze aan ontwerpen en kleuren biedt. Bloemen zien er charmant uit door zijn verbazingwekkende bloembladen die bovendien wervelen. Het bedekt de hele handen en kan luid pronken tijdens bijeenkomsten.

10. Permanente religieuze symbolen tattoo-ontwerp:

Permanente religieuze symbolen tattoo-ontwerp

De echte betekenis van tatoeages zijn die ontwerpen die bij ons kunnen blijven tot we dood zijn en dit zijn ook de enige dingen die we overal mee naartoe kunnen nemen. Hoe zit het met het hebben van de aanwezigheid van de almachtige samen met ons de hele tijd? We kunnen zelfs religieuze symbolen en tekens op ons lichaam krijgen in de vorm van permanente tattoo-ontwerpen. Dit zijn afbeeldingen genoeg dat een persoon een zeer religieuze denkwijze heeft en gelooft in de opperste macht die ons de hele tijd zegent. Een kruis of een ‘Om’ met een drietand of misschien een ‘Swastik’ zijn allemaal goede ideeën voor dit type.

11. Permanente zeemeermin-tatoeages voor meisjes:

Permanente zeemeermintatoeages voor meisjes

Heb je het gevoel dat het krijgen van geanimeerde en zeer kleurrijke tatoeages er niet volwassen genoeg uit zal zien? U hoeft zich dus geen zorgen te maken, want getalenteerde tattoo-artiesten kunnen uw favoriete ideeën aanpassen aan de manier waarop u ze wilt hebben. Hier hebben we het over permanente tatoeages met alle soorten karakters waarmee u bent opgegroeid. In deze afbeelding zien we een zeemeermin, maar het is zeker niet de veel voorkomende Disney-prinses, hoewel het erop is geïnspireerd en een iets meer volwassen versie van hetzelfde is. Dit is perfect geschikt voor universiteitsmeisjes.

12. Permanent ketting tattoo-ontwerp:

Permanent ketting tattoo-ontwerp

Ketting-tatoeages zijn heel gebruikelijk bij alle mannen en vrouwen en ze proberen allerlei grote en kleine ontwerpen voor nek-tatoeages. Dit is een ongelooflijk werk van de handen waar je een permanent tattoo-ontwerp rondom je nek kunt krijgen dat er absoluut uitziet als een nekveter en zeker een mooie. Dit specifieke ontwerp is een typisch vrouwenontwerp, maar je kunt gedurfdere ontwerpen krijgen met een vleugje tribale krijgerpatronen en mannen kunnen ze gemakkelijk echt heel aantrekkelijk vinden. Dit is nu een van de zeer populaire tattoo-ontwerpen in de nieuwste hitlijsten.

13. Permanente familieportret-tatoeages:

Permanente tatoeages voor familieportret

Het is verbazingwekkend om zulke permanente tatoeages te zien waarbij de hele familie op het lichaam is geïnkt. Zoals je duidelijk kunt zien op de foto heeft de man een tatoeage van zijn vrouw en twee kinderen op zijn onderrug en dat ziet er zo geweldig uit. Het is een feit dat dit niet bij iedere andere tattoo designer mogelijk is en hiervoor zul je een deskundige professional moeten benaderen. Dit is, zou een van de meest doordachte manieren zijn om uw familie te laten zien hoeveel u van hen houdt en er kan geen betere verrassing zijn dan dit om uw gevoelens voor hen uit te drukken.

14. Permanente muzieknoten tatoeage op pols:

Permanente muzieknotentattoo op pols

Kleine tatoeages zien er schattig en charmant uit voor zowel mannen als vrouwen en het is nog beter als het een permanent tattoo-ontwerp is. Je kunt ook veel opties krijgen als het gaat om deze tatoeages en ze zijn ook erg handig. Dit komt omdat je alles kunt krijgen wat je maar wilt op elk deel van het lichaam en er vervolgens mee kunt pronken en ze naar behoefte kunt verbergen. Deze komt in het bijzonder naar voren als een muzikale noot voor de vurige muziekliefhebbers die willen dat het ritme altijd bij hen is, waar ze ook gaan. Dit is een van de populaire permanente tatoeages voor kinderen.

15. Permanente mooie citaten tattoo-ontwerp:

Permanente mooie citaten tattoo-ontwerp

We hebben de hele tijd motivatie nodig in ons leven en we vinden het altijd leuk om in de buurt te zijn van mensen die ons kunnen aanmoedigen en ons opbeuren wanneer we ons down voelen. Hoe zit het met het krijgen van een van dergelijke tattoo-ontwerpen die onze geest onmiddellijk kunnen opbeuren omdat ze al een deel van ons zijn? We hebben het over leuke en bemoedigende citaten die je als tatoeages kunt krijgen en ze in stijl kunt laten zien. Je kunt ze in prachtige lettertypen laten doen en ze vervolgens ook uitwerken met andere leuke patronen en ontwerpen zoals linten of harten of sterren of wat je maar wilt. Dit is een van de permanente tattoo-ontwerpen voor vrouwen.