De kunst van het versieren van het lichaam met tatoeages dateert van vele eeuwen. Van voorhoofd tot enkels, er is een plek die ongeschikt wordt geacht voor een tatoeage. Schouders zijn echter de meest populaire plekken van tatoeages, omdat ze groot zijn en een betere zichtbaarheid van de tatoeage bieden. De meeste mannen en vrouwen die naar de sportschool gaan, geven de voorkeur aan schouders boven andere plekken om te pronken met hun nieuw geïnkte tatoeages, samen met hun strakke biceps.

Schouder tattoo ontwerpen

Schoudertattoos worden aangeboden in tal van ontwerpen en patronen. U kunt een delicaat bloemdessin kiezen voor een gewaagd, mannelijk patroon dat bij uw persoonlijkheid past. Deze tatoeages zijn ook gemakkelijk te experimenteren met grote en gedurfde ontwerpen vanwege de flexibiliteit van het gebied. Je bent vrij om te kiezen uit Keltische tatoeages, tribale ontwerpen, draken, vrouwen, geometrie en gewoon alles en nog wat onder de hemel.

Laten we enkele van onze favoriete schoudertattoo-ontwerpen verkennen:

Beste schoudertattoo-ontwerpen:

Hier hebben we hieronder een lijst gegeven van de bovenste schoudertattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen met afbeeldingen die je zeker zullen verbazen.

1. Floral schouder schedel tattoo ontwerp voor meisjes:

Bloemen schouder schedel tattoo ontwerp voor meisjes

Hoewel rozen de meest voorkomende schoudertattoo-ontwerpen zijn, is het zelfs beter om een ​​aantal andere soortgelijke ontwerpen uit te proberen. De ontwerpen waar je slingers van uitgebreide bloemen vindt, zien er ook mooi uit op gestemde schouders. Deze ontwerpen zijn extreem vrouwelijk van type en ook nog eens erg netjes. Voor een rijkere look kun je in deze slinger ook wat kleuren gebruiken.

Je kunt deze maken als 3D-ontwerpen met schaduwrijke basissen om ze groter en prominenter te laten lijken. De combinatie van bloemen met een schedel en een omgekeerde Om maakt het een complex ontwerp, met een diepe filosofie die ermee verbonden is. Dit is een van de mooiste schoudertattoos.

 • Best geschikt voor: Dit kan worden gekozen door zowel mannen als vrouwen die geloven in het concept van leven (bloemen) en dood (schedel).
 • Bij voorkeur inkt: Je kunt rood als basiskleur gebruiken en andere kleuren toevoegen.
 • Waar: Dit moet op de voorste schouder worden gedaan voor een betere zichtbaarheid.
 • Maat: Een middelgrote tot grote tatoeage is ideaal.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een tarweachtige tot lichte huid.

2. Dierenprint schouder tattoo ontwerpen:

Schoudertattoo-ontwerpen met dierenprint

Als het gaat om schoudertatoeages voor meisjes en vrouwen, is dit ontwerp een van de slimste in het recente ontwerpboek. We zijn altijd dol geweest op die jurken, tassen en schoenen met dierenprint, en nu kunnen we zelfs ontwerpen als tatoeages krijgen.

Dit zijn extreem gewaagde ontwerpen en het gebruik van kleuren hier en daar zorgt ervoor dat ze er extreem echt uitzien. Dus voor de dames die altijd op zoek zijn naar de meest recente en nieuwste trends, is dit schoudertattoo-ontwerp gewoon voor jou. Je kunt, afhankelijk van je keuze, proberen van luipaardprints tot zelfs dierensporen. Dit is een van de eenvoudige schoudertatoeages waaruit je kunt kiezen.

 • Best geschikt voor: Tattoos met dierenprint zijn geschikt voor vrouwen die deze trend op hun lichaam willen voortzetten.
 • Bij voorkeur inkt: Houd het ontwerp in basic zwart.
 • Waar: Dit ontwerp is geschikt op de voorkant van je schouder.
 • Maat: U kunt kiezen uit een cluster van kleine prints om één groot ontwerp te vormen.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte huidskleur.

3. Tiger Tattoo Designs op schouder voor mannen:

Tijgertattooontwerpen op de schouder voor mannen

Als we het al hebben over een aantal tattoo-ontwerpen voor vrouwen, laten we dan eens kijken naar enkele van de beste schoudertattoo-ontwerpen voor mannen. Dit is een type waarbij je de gezichten van dieren op je schouder kunt krijgen en ze kunt uitstrekken tot aan de biceps. Dit zijn uitgebreide en ingezoomde gezichten, die er op hun beurt ook heel echt uitzien. Deze ontwerpen zijn extreem gedurfd en door het gebruik van echte kleuren zien ze er echter uit. Dierlijke tatoeages zijn een symbool van moed, of je nu een man of een vrouw bent. Je kunt het zelfs proberen te combineren met andere elementen zoals bloemen of wapens, afhankelijk van je persoonlijkheid.

 • Best geschikt voor: Tijgergezicht tatoeages zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt een gezicht er fel of subtiel uit laten zien op basis van je persoonlijkheid en houding.
 • Bij voorkeur inkt: U kunt realistische kleuren gebruiken zoals zwart, geel en oranje.
 • Waar: Dit ontwerp is geschikt op de voorkant van je schouder.
 • Maat: Dit is een vrij groot ontwerp van het gezicht van een tijger om de details beter vast te leggen.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor lichte en tarwekleurige teint.

4. Eenvoudig schouderkruis tattoo-ontwerp voor vrouwen:

Eenvoudig schouderkruis tattoo-ontwerp voor dames

Het is nu een trend om rijkere en meer uitgebreide ontwerpen op elk deel van het lichaam te krijgen, zoals tatoeages. Er zijn echter veel mensen die tatoeages laten zetten met veel waarden. Tatoeage gaat niet over mode, maar over het krijgen van iets op hun lichaam dat ze altijd bij zich willen houden. Dat zijn eenvoudige tattoo-ontwerpen. Een simpel ‘kruisje’ op de schouder klinkt bijvoorbeeld perfect. Je kunt deze tatoeage op je schouder proberen als je een spiritueel persoon bent, ongeacht je geslacht.

 • Best geschikt voor: Dit is een van de populaire schoudertatoeages voor jongens en meisjes die behoorlijk religieus zijn.
 • Bij voorkeur inkt: Het is beter om het simpel te houden in zwarte kleur.
 • Waar: De achterkant van de schouder is een ideale plek voor dit ontwerp.
 • Maat: U kunt kiezen tussen een medium tot een groot patroon.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor tarwe en een lichte huidskleur.

5. Artistieke Chant-tatoeages op schouders:

Artistieke Chant-tatoeages op schouders

Heb je de tatoeages van de beeldschone Angelina Jolie al eens van dichtbij bekeken? Bekijk dit coole ontwerp om te begrijpen waar we het over hebben! Enkele van de beste tatoeages voor meisjes krijgen verzen en regels van heilige teksten en geschriften die op hun schouders zijn geïnkt. Deze zien er tegelijkertijd heel anders en erg modieus uit.

Deze kunnen in horizontale en verticale patronen worden geschreven en ze zullen er op elk van de manieren goed uitzien. Je moet ze niet uitwerken met andere ontwerpen, omdat het de werkelijke schoonheid van deze verzen op je lichaam afleidt. Dit is een van de meest verbazingwekkende schoudertatoeages om te proberen!

 • Best geschikt voor: Dit schoudertattoopatroon is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, geïnspireerd op de teksten en scrolls uit de oudheid.
 • Bij voorkeur inkt: Een basic zwarte kleur is ideaal voor deze tattoo.
 • Waar: Omdat het een horizontaal patroon betreft, biedt de achterkant van je schouder een betere dekking van het ontwerp.
 • Maat: Gekregen voor een groot ontwerp om betere details vast te leggen.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte huidskleur.

6. Reizigersschoudertatoeages voor mannen:

Reiziger-tatoeages voor mannen

Deze uitgebreide schoudertattoo voor reizigers is een van de beste schoudertatoeages voor globetrotters voor mannen en vrouwen. Dit is het ontwerp van een oud, klassiek kompas, nog uitgebreider gemaakt met fragmenten van de wereldkaart. Het lijkt erop dat je een kompas op een wereldkaart hebt bewaard, net zoals zeelieden en navigators dat vroeger deden.

Dit ziet er zo gedurfd en stijlvol uit, en dit vertegenwoordigt puur de persoonlijkheid van een persoon die ervan houdt om de wereld rond te reizen. Deze is ook heel anders dan de gebruikelijke bloemen- en tribale ontwerpen en kan op mannen en vrouwen worden gedaan.

 • Best geschikt voor: Deze tatoeage is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een voorliefde hebben voor reizen en het verkennen van nieuwe plaatsen.
 • Bij voorkeur inkt: Het is beter om het in verschillende tinten zwart en grijs te houden.
 • Waar: De hoeveelheid details die bij dit ontwerp zijn betrokken, maakt het geschikt op de achterkant van de schouder.
 • Maat: Een aanzienlijk groot tot extra groot ontwerp kan recht doen aan het patroon.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte huidskleur.

7. Tatoeages ster op beide schouders:

Tatoeages ster op beide schouders

Sterren hebben een magisch gevoel over zich en laten je altijd onderdompelen in de wereld van fantasie. Sterren op je schouder zijn een vrouwelijker tattoo-ontwerp, maar het ziet er altijd uitstekend uit. Je kunt het er volwassener uit laten zien door andere patronen en symbolen toe te voegen, die er archaïscher en heidens uitzien. Sterren vormen een integraal onderdeel van de meeste heidense ontwerpen. Het pentagram of de heidense cirkel heeft een ster waarvan de vijf uiteinden de vijf verschillende elementen vertegenwoordigen: wind, water, vuur, aarde en geest. Dit is een van de leukste schoudertatoeages voor meisjes!

 • Best geschikt voor: Deze eerste schoudertattoos zijn geschikt voor meisjes en vrouwen die geloven in het streven naar de sterren.
 • Bij voorkeur inkt: U kunt meerdere kleuren gebruiken voor deze ontwerpen.
 • Waar: Haal ze een van de voorkant van je schouders voor een betere zichtbaarheid.
 • Maat: Een klein tot middelgroot ontwerp kan worden gedaan, afhankelijk van de grootte van je schouder.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte tot gemiddelde huidskleur.

8. Een grappige schoudertattoo voor mannen:

Een grappige schoudertattoo voor mannen

Je hoeft je tatoeage niet overdreven serieus en significant te maken. Als je een gemakkelijke persoonlijkheid hebt en plezier wilt hebben, kun je je tatoeage zo ontwerpen dat hij er grappig en schattig uitziet, zoals een dansend skelet gekleed in grappige kleding. Hier is het grappige tattoo-ontwerp prachtig op de armen geschilderd, wat zo aantrekkelijk is. Deze tatoeage heeft echter een diepere betekenis. Het is een kritiek op een rijk en ontwikkeld deel van de provincie om vele doden van vele onschuldige mensen te veroorzaken onder de naam gevechtswapens!

 • Best geschikt voor: Dit is een van de beste schoudertatoeages voor mannen met betekenis en betekenis.
 • Bij voorkeur inkt: Je kunt aan dit ontwerp werken met een combinatie van zwarte, rode en blauwe kleuren.
 • Waar: Dit is een tattoo-patroon op de bovenste schouder.
 • Maat: Kies uit een medium tot een groot formaat.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een lichte huid vanwege het gebruik van donkere kleuren.

9. Een tribale schoudertattoo-ontwerpen:

Een tribale schouder tattoo ontwerpen:

Een Tribal-schoudertattoo bedekt je hele schouder en een groot deel van je arm in een vlaag van symbolen. Allemaal vakkundig samengevoegd tot één ontwerp. Het geeft je een angstaanjagende en krijgerachtige look. De symbolen kunnen worden gekozen op basis van bepaalde personen om te tatoeëren, symboliseren verschillende betekenissen. Het combineert vele patronen om het maatschappelijke leven van een stam na te bootsen. Dit is een van de populaire tattoo-ontwerpen voor de schouders van mannen.

 • Best geschikt voor: Dit tribal tattoo-ontwerp is het beste voor felle mannen en heeft krijgerachtige eigenschappen.
 • Bij voorkeur inkt: Houd het in een basic zwart design.
 • Waar: Je kunt het het beste op de voorkant van je schouder doen.
 • Maat: Ga voor een groot ontwerp om op details te letten.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor gebruinde en lichte mannen.

10. Mooie rozen-tatoeage op de voorste schouder:

Mooie rozen-tatoeage op de voorste schouder

Rozen zijn de mooiste bloemen. Ze zouden er goed uitzien op elk oppervlak van je lichaam. Goed gerangschikt met een geschikte hoeveelheid bladeren, zien ze er uitstekend uit op je schouders. Ze vertegenwoordigen schoonheid en liefde. Dit tattoo-ontwerp met bloemenschouder is vrouwelijker en wordt daarom erkend als een van de beste schoudertatoeages voor vrouwen. De dubbele rozen vertegenwoordigen liefde en passie voor een persoon. De bloeiende bloemen staan ​​voor een nieuw begin en beloften.

 • Best geschikt voor: Deze op bloemen gebaseerde schoudertattoos voor vrouwen zijn voor degenen die hun gevoelens willen uiten en hun emoties creatief willen uiten.
 • Bij voorkeur inkt: Je kunt ze in zwarte kleur houden of zelfs kleuren toevoegen die verschillende betekenissen symboliseren.
 • Waar: Dit is een van de vrouwelijke tatoeages op de voorste schouder.
 • Maat: Ga voor een medium tot groot ontwerp voor een betere zichtbaarheid.
 • Huidskleur: Het wordt aanbevolen voor vrouwen met een gemiddelde tot lichte huidskleur.

11. Een huiveringwekkend armour-schoudertattoo-ontwerp voor mannen:

Een huiveringwekkend armour-schoudertattoo-ontwerp voor mannen

Dit tattoo-ontwerp bevat een realistisch ogend pantser met je huid erop gescheurd. Het juiste gebruik van schaduw zal de indruk wekken dat uw huid, eenmaal gescheurd, een prachtig pantser eronder onthult. Om de tatoeage briljanter te maken, kun je oude krijgersymbolen toevoegen aan je schoudertatoeage. Het gebruik van een Keltische knoop staat voor de continuïteit van leven en dood. Het laat ook zien dat een echte krijger ook na zijn dood in de harten van mensen blijft leven.

 • Best geschikt voor: Deze krijgertattoo op je schouder kan je een mannelijke persoonlijkheid geven en je een stoutmoedig en dapper gevoel geven.
 • Bij voorkeur inkt: Deze realistische tatoeage kan het beste worden gedaan met zwarte inkt.
 • Waar: Het is een top-of-shoulder tattoo-ontwerp.
 • Maat: Kies voor een grote afbeelding voor een 3D-effect.
 • Huidskleur: Het wordt aanbevolen voor mannen met een lichte huid.

12. Tattoo-ontwerpen voor schoudervogels:

Vogels tatoeage ontwerpen

Vogels met hun vermogen om hoog te vliegen en de hemel aan te raken, symboliseren een ongeëvenaard gevoel van vrijheid. Zo geven bijna alle beelden van vogels in vlucht de kijker een gevoel van vrijheid en rust. Zwarte silhouetten van tatoeages van vogels op je schouder zien er daarom uitstekend uit! Vliegende vogels is absoluut een van de beste ontwerpen in kleine schoudertatoeages voor vrouwen, die onafhankelijkheid symboliseren.

 • Best geschikt voor: Dit is een schoudertattoo voor vrouwen die graag genieten van een gevoel van vrijheid bij alles wat ze doen.
 • Bij voorkeur inkt: Vliegende vogels kan het beste in zwarte kleur worden gedaan.
 • Waar: Dit kun je het beste op de achterkant van je schouder doen.
 • Maat: Kies voor een klein en eenvoudig ontwerp.
 • Huidskleur: Het wordt aanbevolen voor vrouwen met een lichte tot gemiddelde huidskleur.

13. Een uitgebreide grote vlindertattoo op de schouder:

Een uitgebreide grote vlindertattoo

Een gedetailleerde en uitgebreide vlinder kan er bij sommige mensen echt eng uitzien. Maar het ziet er prachtig uit op anderen. Het hangt allemaal af van je perceptie. Je kunt je vlinder gekleurd en mooi of donker en angstaanjagend maken. Deze variaties zijn afhankelijk van het soort look waar je voor gaat. De vlinder symboliseert de strijd om het bestaan ​​en staat ook voor een nieuw leven. Dit is absoluut een van de beste schoudertatoeages in de stad.

 • Best geschikt voor: Vlinderpatronen zijn meestal schoudertatoeages voor dames, die ook kunnen worden gebruikt als schoudertatoeages voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart kan worden gebruikt voor zowel het vullen van de vlinder als het markeren van de randen.
 • Waar: Dit kun je het beste op de achterkant van je schouder doen.
 • Maat: Kies voor een middelgroot design.
 • Huidskleur: Het wordt aanbevolen voor vrouwen met een lichte tot gemiddelde huidskleur.

14. Een genaaide schoudertattoo voor jongens:

Een genaaide schoudertattoo voor jongens

Het innovatieve idee is om steken op je schouderhuid te laten tatoeëren. Het tattoo-ontwerp ziet er, als het goed is gemaakt, echt uit, waardoor je een zombie-look krijgt en de kijkers schrikken van hun leven. Om de tatoeage funkier te maken, kun je de steken cartoonist maken en wat van het bloed eronder laten zien. Dit is een van de meest creatieve schoudertattoo-ontwerpen voor jongens.

 • Best geschikt voor: Dit steekontwerp is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die ernaar uitkijken om de littekens van hun leven te genezen.
 • Bij voorkeur inkt: Gebruik zwart en rood voor een meer realistische benadering.
 • Maat: Een middelgrote tot grote tatoeage is het beste.
 • Huidskleur: Het wordt aanbevolen voor mannen met een lichte tot gemiddelde huidskleur.

[ Bekijk meer: Om Tattoo Betekenis ]

15. Leuke Yin en Yang Fish Tattoo voor schouders:

Schattige Yin en Yang vis tattoo voor schouders

Twee vissen die elkaar in een cirkel achtervolgen, vertegenwoordigen het delicate evenwicht tussen de verschillende elementen van de natuur. Door de twee vissen van verschillende kleuren te maken, wordt de betekenis duidelijker. De hele afbeelding lijkt op het typische yin en yang, zwart-witte cirkelsymbool. De vissen kunnen zelfs het sterrenbeeld Vissen vertegenwoordigen. Dit is een van de populaire kleine schoudertatoeages, vooral onder de Aziatische gemeenschap.

 • Best geschikt voor: Vis-tatoeages behoren tot de meest gewilde schouder-tatoeages voor vrouwen, omdat ze worden geassocieerd met kwetsbaarheid, delicaatheid en schoonheid.
 • Bij voorkeur inkt: Je kunt voor rood en zwart gaan om de tegenovergestelde polen te vertegenwoordigen.
 • Waar: Je kunt dit op de achterkant van de schouder doen.
 • Maat: Een medium ontwerp is geschikt voor dit patroon.
 • Huidskleur: Het wordt aanbevolen voor mensen met een lichte tot gemiddelde huidskleur.

Tips voor schoudertatoeages:

Zoals bij elke tatoeage, moet je bepaalde tips en voorzorgsmaatregelen volgen voordat je een schoudertatoeage laat zetten:

 • Schoudertatoeages moeten altijd middelgrote tot grote maten hebben.
 • Als je ze te klein houdt, zijn ze onzichtbaar op je lichaam.
 • Het is beter om niet voor ontwerpen met ingewikkelde details te gaan. Een rek in de huid kan ervoor zorgen dat ze wazig worden.
 • Combineer niet te veel elementen in één ontwerp. Dit kan leiden tot onduidelijkheid.
 • Je kunt een schoudertattoo altijd op een later moment in je leven verlengen. Dus zorg voor een generiek ontwerp om de veelzijdigheid te verbeteren.
 • Leer ten slotte de betekenis van elk ontwerp kennen voordat u blindelings de trends volgt.

Overzicht:

We hopen een duim omhoog te krijgen voor deze creatieve schoudertattoo-ontwerpen! Elk van hen is een meesterwerk in termen van ontwerp, betekenis en betekenis. Of je nu een strandwandeling maakt in een bikini of in je vest aan het sporten bent in de sportschool, deze tatoeages kunnen zeker hoofden naar je doen keren. Het beste van schoudertatoeages is dat je ze kunt bedekken met een overhemd of een sjaal en ze kunt onthullen wanneer je maar wilt – in de verleiding om ze te proberen? Doe een grondige analyse van het ontwerp voordat je er één op gaat letten!