Star-tatoeages symboliseren niet noodzakelijk diepe betekenissen. Ze spelen over het algemeen een aanvullende rol in tattoo-ontwerpen. De schoonheid van de sterren is de schoonheid van de hemel, en daarom worden stertatoeages over het algemeen gekozen vanwege hun esthetische aantrekkingskracht. Ze kunnen klein en eenvoudig of groot en kleurrijk worden gemaakt. Grote clusters van sterren geven het uiterlijk van prachtige sterrenstelsels, en deze afbeeldingen op je huid laten je overkomen als een schone maagd of een knappe heer.

Beste stertattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen

Zelfs dan worden stertatoeages meer in het algemeen gekozen door vrouwen. Niet veel mannen kunnen een stertattoo dragen, maar die kunnen er beter uitzien dan de anderen.

Beste stertattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen:

Hier geven we de 15 beste tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen en afbeeldingen en betekenissen voor uw begrip.

1. Rihanna Stars-tatoeage voor meisjes:

Rihanna-sterrentattoo voor meisjes

Een stroom sterren, sommige groot, sommige klein, ziet eruit als een stralend sterrenstelsel waar het sterren regent. De algehele look is magisch en mooi voor meisjes. Je kunt de sterren zwart en eenvoudig houden of ze laten kleuren, zodat ze er levendiger uitzien!

2. Onderrugster met tatoeages met spiraalpatronen:

Onderrug ster met spiraalpatronen tatoeages

Alleen sterren zien er mooi uit, maar ze kunnen er nog beter uitzien door er versieringen zoals spiraalpatronen aan toe te voegen. Deze tattoo-ontwerpen zien er uitstekend uit op je taille of onderrug. Net als alle andere ontwerpen, zien ze er geweldig uit in zowel zwart als andere kleuren.

3. Sterren met woorden tattoo-kunst bij de hand:

Sterren met woorden tattoo-kunst bij de hand

Sterren hebben een etherische lucht om zich heen. Ze zijn magisch en buitenaards. Tegenwoordig weten we dat de sterren die we aan de hemel zien fonkelen veel op onze zon lijken, alleen verder weg. Maar toen mensen vroeger niet zo goed waren uitgerust met dergelijke kennis, weefden ze fantastische verhalen over de sterren. Op de een of andere manier zijn de fantasieën die rond de sterren zijn geweven door de jaren heen nog steeds niet uitgestorven. Ze liggen nog steeds buiten ons bereik, verspreid in het onbekende, en dit is wat hen hun kostbare raadsel geeft. Dus met bepaalde woorden zijn de mooiste versieringen sterren.

4. Sterren in de vorm van oneindig:

Sterren in de vorm van oneindig

De sterren liggen buiten ons bereik, alleen hun licht bereikt ons door oneindig. Dus welke betere objecten om het oneindige te vertegenwoordigen dan de sterren zelf? Een maan- en stertattoo gevormd in het symbool van oneindig is dus mooi om naar te kijken en tegelijkertijd erg betekenisvol. Het is een van de beste en eenvoudige sterren-tatoeages voor meisjes.

5. Sterren en harten tattoo-ontwerp:

Sterren en harten tattoo-ontwerp

Sterren en harten zijn de twee meest gebruikte versieringen in tatoeages. Dus een ontwerp met alleen hartjes en sterren, hoewel niet significant, is zeker prachtig om naar te kijken.

6. Polsster vol met spiralen:

Polsster vol met spiralen

Dit tattoo-ontwerp met polsster heeft een meer abstracte tribale uitstraling. Door de extra spiralen en krullen in de ster lijkt het op een archaïsch symbool. Die look kan worden verbeterd door zorgvuldige arcering en het gebruik van de juiste kleur.

7. Nautische ster-tatoeages:

Nautische ster tatoeages

Nautische ster verwijst naar de sterachtige vorm van kompassen. Dit ontwerp is perfect voor enthousiaste zeelieden en anderen met een diepe liefde voor de zee. De zee en de sterren delen dat raadsel dat voortkomt uit het onbekende.

8. Een schattige tattoo-ontwerpen voor maan en sterren:

Een schattige maan en sterren tattoo-ontwerpen

Waar sterren zijn, moet een maan zijn! Leuke sterren en het maanontwerp zouden de maanachtige cartoonist omvatten met een schattige uitdrukking en felgele sterren eromheen. je kunt het andersom doen en de sterren ook groter maken met uitdrukkingen op hun gezicht!

9. Een kleine stertattoo te voet:

Een kleine stertattoo te voet

Kleine stertattoo-ontwerpen zijn heel gebruikelijk en zijn over het algemeen geïnkt aan de binnenkant van een pols of op de enkel of ergens te voet. Het kan op elk lichaamsoppervlak worden geïnkt, maar omdat het klein is, ziet het er het beste uit in de bovengenoemde delen. Zijn zwarte en eenvoudige tattoo-look en voegt net een vleugje rebellie toe aan je look.

10. Gevleugelde ster-tatoeages:

Gevleugelde sterren

Een ster met prachtige vleugels aan weerszijden is een verhaal dat nog moet worden verteld. Deze tatoeage brengt de mystieke kant van je naar boven als je hebt gekozen voor een tatoeage-idee. Vaak zou de onderarm of de achterste schouder een ideale plek zijn voor de tatoeage. Dit zijn de perfecte stertattoo-ontwerpen voor meisjes en kunnen altijd een beetje leven worden toegevoegd door er kleuren in op te nemen, net zoals het tattoo-ontwerp dat hier wordt gegeven.

11. Shooting Star-tatoeages voor voet:

Vallende ster-tatoeages voor voet

Ster-tatoeages voor vrouwen komen niet beter dan dit. De vallende ster-tatoeage vergezelt een racevlag die dapper achter de ster vliegt, wat de perfecte belichaming zou kunnen zijn voor de racer in jou. Een gescheurde biceps met een racevlagster-tatoeage zou je vertellen over je nooit aflatende passie voor racen. Geef deze tatoeage wat pit met een beetje kleur, alleen om de ster heen en maak van deze tatoeage een eye-turner.

12. 3D Triple Embedded Star Tattoo Design voor mannen:

3D drievoudig ingebed ster tattoo-ontwerp

De betekenissen van stertattoo’s variëren van persoon tot persoon, en hoewel sommigen in één concept geloven, kan het voor anderen een heel andere betekenis zijn. Een klassiek voorbeeld van zo’n dubbelzinnigheid is te zien in deze tatoeage die drie sterren toont, allemaal in 3D-textuur die de borststreek bedekken, wat een ruwer maar toch etherischer gevoel belichaamt. Het aardse gevoel van deze tatoeage zorgt ervoor dat je je vandaag meer geaard en aanwezig voelt. Deze stertattoo is perfect geschikt voor jongens die van sterren en de lucht houden. Het is een van de beste ster-tatoeages voor mannen.

13. Eenvoudige Deep Border Tribal Star-tatoeageontwerpen:

Eenvoudig tattoo-ontwerp met diepe rand

Dit is een toepasselijke tatoeage die perfect de ware betekenis van eenvoudige maar krachtige tattoo-ontwerpen belichaamt. In deze tatoeage zien we een normale tribale stertattoo met sterke randen die symboliseren hoe sterk je werkelijk bent. De randen laten de samenstelling van je kracht zien, waardoor het een heel eenvoudige maar krachtige tatoeage is. Dit is de perfecte tattoo om te krijgen als je op zoek bent naar een eerste tattoo.

14. Ontwerp van natuur- en sterrentatoeages:

Natuur en sterren tattoo-ontwerp

Nogmaals, we gebruiken de natuur als een teken van vrede, de vogels en de sterren komen samen om licht te werpen op de wonderen die de natuur ons kan bieden. Deze tatoeage laat duidelijk twee sportieve vogels zien die zich bezighouden met plezier en stoeien terwijl de prominente ster onder hen plaatsmaakt voor enkele eigenzinnige sterren hier en daar, waardoor een perfecte sterrennacht ontstaat. Dit is een perfecte nachtelijke scène die rust uitbeeldt.

15. 3D-tatoeageontwerp met gebarsten huid:

3D tattoo-ontwerp met gebarsten huid

Dit geweldige 3D-tatoeageontwerp is een absolute traktatie om te hebben als je weet wie het beter kan doen. De tatoeage laat zien dat al je ideeën diep in jezelf verankerd zijn en laat mensen zien dat je meent wat je zegt en wat je voelt. Het is een perfecte tatoeage om te krijgen omdat het ingewikkelde ontwerpen combineert met eenvoud.

Overzicht:

Ster-tatoeages zijn vaak de beste optie voor starters en zijn altijd een goede oplossing voor iemand die een betekenis wil geven aan de andere inhoud in hun tattoo-art. Bij elke tatoeage hoort een betekenis, iets waar iedereen mee te maken kan hebben.