Tatoeëren is een groeiende trend. Er zijn verschillende wereldberoemde artiesten die bekend staan ​​om hun naaldtalent. Deze kunstenaars zijn bekend en hebben ontwerpen gemaakt voor bekende klanten. Tegenwoordig worden de oude en andere tribale soorten patronen steeds trendyer. Er zijn ook andere soorten formaten, zoals de traditionele ontwerpen van het panty-type. Je kunt ook andere soorten vogels en bloemmotieven laten schilderen. Er zijn enkele professionals die gespecialiseerd zijn in het maken van verschillende bloemmotieven.

De meeste van deze patroonexperts kunnen u ook aangepaste ontwerpen geven die bij uw smaak passen. Meestal zijn de kosten voor aangepaste patronen hoger en moet u daar meer geld voor uitgeven. Je kunt ook andere soorten gewaagde patronen krijgen, zoals een schedel en een ander Aziatisch type ontwerpen zoals de kersenbloesem en andere Koi-vispatronen van sommige van deze patroonexperts. Er zijn veel kunstenaars die dit soort patronen maken. Velen van hen zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten formaten en er zijn andere professionals die u elk type tattoo-ontwerp kunnen geven.

Beste tattoo-artiesten:

Hieronder staan ​​​​de top 15 beroemde tattoo-artiesten die wereldberoemd zijn.

1. Rob Kelly:

tatoeëerders

Hij staat bekend om zijn traditionele en Japanse ontwerpen. Zijn tatoeages hebben een trend en formaat dat lijkt op Aziatische patronen. Je kunt ook moderne en andere traditionele patronen van deze persoon laten doen. Hij is een bekende artiest in deze creatieve lijn. Je kunt ook een verscheidenheid aan rozenpatronen of het traditionele type meisjes- en musontwerpen laten maken. Hij is de beste tattoo-artiest ter wereld.

2. Keith Underwood:

Keith Underwood

Hij is een leerling in de lijn van die beroemde kunstenaars die verschillende ontwerpen hebben gemaakt. Deze kunstenaar zelf doet al meer dan tien jaar zijn creatieve werk. Hij is de leerling van wijlen Mike Malone. Keith staat bekend om zijn traditionele ontwerpen. In zijn winkel kun je kleurrijke patronen laten maken. Zijn winkel is gevestigd in Chicago.

3. Lana Wingo:

Lana Wingo

Lana is gespecialiseerd in het maken van snoepschedels en andere gewaagde patronen. Je kunt een verscheidenheid aan werken van haar zien in tijdschriften en andere tentoonstellingen.

4. Valarie Vargas:

Valarie Varghas

Valerie is gespecialiseerd in traditionele en andere bloemmotieven. Je kunt bijna elk type patroon in haar winkel krijgen.

5. Bailey Hunter Robinson:

Bailey Hunter Robinson

Bailey is gespecialiseerd in traditionele en artistieke ontwerpen. Hij maakt verschillende kleurrijke en andere volkskunstpatronen.

6. Placaso:

Placaso

Hij is een zeer populaire en beroemde kunstenaar. In zijn winkel kun je verschillende patronen laten maken. Hij is een van de grootste tattoo-artiesten ter wereld.

7. Nao Takamura:

Nao Takamura

Deze kunstenaar staat bekend als een zeer gereputeerde Aziatische patroonexpert die beroemd is om zijn Japanse patronen. Je kunt ook op maat gemaakte kleurrijke patronen krijgen in zijn winkel. Zijn Japanse ontwerpen staan ​​bekend als zeer beroemd.

8. Regino Gonzales:

Regino Gonzales

Regino heeft verschillende ontwerpen gemaakt. Zijn artistieke werk bestaat uit zwarte inkten en andere traditionele ontwerpen.

9. Woon Kim:

Woon Kim

Zijn vrouwelijke figuurtattoos zijn erg populair. Voor veel van zijn klanten heeft hij verschillende patronen gemaakt. Hij is ook een van de beste tattoo-artiesten ter wereld.

10. Fouten:

Bugs

Bugs staan ​​bekend als een bekende schilder en ook een tatoeëerder.

11. Thomas Hooper:

Thomas Hooper

Hij is een bekende kunstenaar. Als je tribale patronen wilt, dan kan deze professional je voorzien van een verscheidenheid aan oude patronen. Tegenwoordig worden Maori- en Polynesische ontwerpen erg populair. Hij heeft zijn ontwerpen gedaan bij een aantal bekende opdrachtgevers. Zijn patronen en tekeningen zijn te zien geweest in een aantal tijdschriften, en ook in een aantal nieuwsartikelen.

12. Bert Krak:

Bert Krak

Hij staat bekend als een zeer populaire patroonexpert uit Brooklyn. U kunt een aantal van zijn werken zien gepubliceerd in tijdschriften en andere nieuwe artikelen. Hij maakt een verscheidenheid aan ontwerpen en ook traditionele patronen. Hij heeft zijn kunstwerken gemaakt voor een aantal beroemde beroemdheden.

13. Norm:

Norm

Hij werd beroemd door galerijwerken. Zijn kunstwerken worden getoond in verschillende tijdschriften. Zijn interviews zijn gepubliceerd in veel nieuwe artikelen. Het is bekend dat hij verschillende patronen heeft gemaakt, van bloemenprints tot andere ontwerpen van snoepschedels. Zijn ontwerpen staan ​​bekend om hun artistieke lettertypeformaten. Hij heeft verschillende soorten lettertypeontwerpen voor zijn klanten gedaan.

14. Horishow:

Horishow

Als u op zoek bent naar een traditioneel koi-vispatroon, dan kan deze kunstenaar een op maat gemaakt patroon voor u maken. Deze befaamde professional is te zien in een aantal Japanse en Aziatische tijdschriften. Hij staat bekend om zijn artistieke en kleurrijke kunsten. In zijn winkel kun je verschillende patronen krijgen. Als je zoiets als een volledig rugontwerp met kersenbloesem en andere samoerai-schilderijpatronen wilt, dan kun je zijn winkel bekijken. Hij kan ook Chinese ontwerpen op maat maken. Je kunt ook andere soorten patronen van deze artiest krijgen. Als u bloemenprints wilt, kunt u ook kleurrijke 3D-bloemenprints krijgen op basis van uw comfort. Je kunt dergelijke patronen op elke positie krijgen. Als je traditionele Chinese patronen wilt, dan kun je die op de armen, rug of voorkant doen en je kunt die ook op de dijen doen. Deze zijn behoorlijk populair en trendy. Horishow is gespecialiseerd in een aantal Japanse formats. Je kunt verschillende artistieke patronen krijgen in zijn winkel.

15. Daniël Dimattia:

Daniel DiMattia

Deze tatoeëerder staat bekend om zijn geometrische en tribale patronen. Je kunt een verscheidenheid aan tribale ontwerpen in zijn winkel krijgen. Zijn patronen en tekeningen zijn gepubliceerd in een aantal tijdschriften en ook in verschillende nieuwsartikelen. Hij staat bekend om zijn artistieke patronen. Als je een Maori, Polynesisch of een volledig oud patroon wilt, kun je dit bij Daniel laten doen. Veel beroemdheden hebben patronen in zijn winkel laten maken. Hij staat bekend om zijn geometrische en andere donkere inktpatronen. Hij staat ook bekend om zijn bloemmotieven die hij maakt op de oude ontwerpen. Je kunt verschillende donkergekleurde aangepaste bloemenprints krijgen in zijn winkel.