Katten worden ook wel de bewakers van de onderwereld of een andere wereld genoemd. Verschillende religies prediken verschillend over katten. Maar deze soort heeft de mens altijd met ontzag voor de mysterieuze natuur achtergelaten. Hier zijn enkele Cat-tatoeages die je op je lichaam kunt laten doen.

Welke configuratie u ook kiest, het moet iets weerspiegelen dat u waardeert en dezelfde boodschap weergeven. Het is echter leuk, zo nu en dan, als je een onzekere tatoeage krijgt, zoals kattentattoo-ontwerpen die individuen zullen laten speculeren. Dus probeer en onderzoek met je smaak, en denk aan iets anders dan wat wordt verwacht dat echt zal ontstaan. Dat is waar vakmanschap bij betrokken is bij tattoo-ontwerpen voor katten.

tattoo ontwerpen voor katten

Schattige kattentatoeages voor mannen en vrouwen met afbeeldingen:

Hieronder volgen de meest gevraagde en wereldberoemde tattoo-ontwerpen voor katten met afbeeldingen en betekenissen voor zowel vrouwen als mannen.

1. Wicca Cat-tatoeageontwerpen:

Katten hebben een lange relatie met hekserij en heidendom in Europa, mede dankzij de import van gedachten van de oude Egyptenaren en Romeinen. Diana, de maangodin, veranderde in de middeleeuwen in een beeld van agnostici en heksen. Hoe dan ook, in een periode waarin het klimaat overstroomde van religieuze verhulling, werden vrije gedachten, fantasierijke expressie en een agnost zijn die repeteren als onwettig beschouwd en een afkeer van alles wat door de wet is toegestaan.

Wicca Kat Tatoeage Ontwerpen

Verkiezingsgedachten werden beschouwd als het werk van sinistere machten, en alle beelden die verband hielden met die gedachten werden als kwaadaardig beschouwd. Helaas werd de katachtige (met name de donkere katachtige) bekend als bezorgers van de duivel en een aanzienlijk aantal van het bijgeloof dat we tegenwoordig in onze ziel hebben, is voortgekomen uit de religieuze stagnatie van de middeleeuwen. Hoe het ook zij, één blik op het schattige gezicht van je donkergestreepte kat is voldoende om je te informeren dat er niets verfoeilijks aan hem is. Dus tattoo-ontwerpen voor zwarte katten zijn de perfecte keuze voor jou als je een fervent fan bent van magie of bezig bent met enige vorm van Wicca-activiteiten.

2. Kattenpootontwerptattoo:

Kattenpoot ontwerp tatoeage

Kattenpootafdrukken spreken tot een enthousiast of mentaal avontuur door een lastige tijd. Ze symboliseren vooruitgang en de noodzaak om vooruit te komen in het leven. Heb je je ooit afgevraagd waarom veel Japanse en Chinese bedrijven kleine beeldjes hebben van katachtigen met een verhoogde voorpoot? In Aziatische samenlevingen is dit een oud beeld van bloeiend en gunstig geluk dat honderden jaren teruggaat tot de legende van Maneki Neko. Ondanks het feit dat er een paar vormen van de mythe zijn, concentreren alle verhalen zich op het onderwerp van een behoeftig persoon die plotseling rijkdom ontdekt in het kielzog van vriendelijk zijn voor een kat die zijn voorpoot naar hem ophief. Katachtige Paw-tatoeages spreken tot welvaart, geluk en vooruitgang.

3. Tom & Jerry-tatoeageontwerpen:

Tom & Jerry tatoeage ontwerpen

Dit is absoluut het hoogtepunt van alle galerijen met tattoo-ontwerpen voor cartoonkatten, omdat onze jeugd onvolledig zou blijven als we de schattige gevechten van Tom en Jerry niet zouden zien. Een van de meest bekende kattentattoos is die van Garfield, het Tom-personage dat ook slim geestig en apathisch is, maar toch door velen wordt aanbeden. Er zijn andere tekenfiguren die tot tatoeages zijn gemaakt, zoals Toon van Tom en Jerry of Sylvester de kat. Dit sluit aan bij de aanbidding van een man voor katten en bovendien hun genegenheid voor toons. Het is een meer actueel patroon dat regelmatig voorkomt bij jongeren en ouderen die hun levendige kant laten zien.

4. Schattige kattengezicht-tatoeages:

De menselijke relatie met deze schattige katten doet een ommekeer naar het begin van onze ontwikkeling. Verschillende archeologische campagnes hebben graven uit het stenen tijdperk blootgelegd met katten die geknuffeld werden naast hun verlopen eigenaren. Tot op de dag van vandaag kunnen veel kattenbezitters het niet uitstaan ​​afstand te doen van hun lieve donkergestreepte kat, wat de situatie ook is.

Schattige Katten Gezicht Tatoeages

Het schattige kattentattoo-ontwerp hierboven richt zich op het schattige gezicht van de kat, over het algemeen kiezen kattenbezitters dit ene kattentattoo-ontwerp om een ​​​​tatoeage van hun kat te krijgen, het kan een kat zijn die net is overleden en ze willen zich herinneren dat het of ze moeten gewoon het gezicht van hun huisdier op hun lichaam hebben. Er wordt aandacht besteed aan details bij het aantrekken van deze tatoeage om te garanderen dat de tatoeage eruitziet als de kat die het zou moeten afbakenen.

5. Kattentatoeages afvuren:

Kattentatoeages afvuren

Deze tatoeage investeert zijn hele aantrekkingskracht in de manen. De manen kunnen worden gevuld met kleur of patronen of gewoon zwart om agressie te versterken. De uitdrukking van de leeuw is heel goed vastgelegd en je hebt een tatoeage van standaardformaat nodig om deze uitdrukking duidelijk te maken. Plaats het op je onderarm en het zal een briljant tattoo-ontwerp van een kat op je lichaam zijn.

6. Spiraalvormig kattentattooontwerp:

Spiraal Kat Tattoo Ontwerp

Veel minder agressief en een werk van uitgebreide schoonheid definieert deze tatoeage. Gebruik twee kleuren om de patronen op deze tatoeage te vullen en te markeren. Maar maak deze niet te strak op je lichaam, zijn schoonheid ligt in zijn compacte en gevulde ontwerp. Het uitrekken ervan zal het uiterlijk van deze tatoeage gewoon bederven. Het gebruik van Azteekse patronen om de details te vullen is ook een briljant idee. Het is een van de beste kattentattoo-ontwerpen voor vrouwen.

7. Tattoo-ontwerpen voor kleine katten:

Tatoeageontwerpen voor kleine katten

Dit is een andere en abstracte tatoeage met een briljant potentieel aan creativiteit en schoonheid. Het is een extreem eenvoudig tattoo-ontwerp voor katten en toch zo mooi. Deze moet je zeker eens proberen. Door zwart als achtergrond te gebruiken, wordt benadrukt wat je erin schildert. Dus gooi het niet weg. Je kunt ook hoekontwerpen en patronen toevoegen als je denkt dat het er een beetje leeg uitziet.

8. Kalm zittende kattentatoeages:

Kalm zittende kattentatoeages

Dit is het beste voorbeeld om te laten zien hoe het is om een ​​ontwerp met patronen in te vullen! Deze briljante tatoeage is een must als je heldere en mooie tatoeages wilt. Je kunt desgewenst verschillende kleuren gebruiken, maar gebruik zwart als achtergrond om het patroon en het algehele ontwerp op te laten vallen. Dit is een van de schattigste tattoo-ontwerpen voor meisjes.

9. Staartkattentattoo:

Staart Kat Tatoeage

Deze tatoeage is lief en funky. Het slanke model van de kat ziet er buitengewoon mooi uit op kleine lichamen. Wederom ben je vrij om kleuren te gebruiken, maar zwart moet er zijn voor de diepte van zelfs zo’n simpele tatoeage. Zorg ervoor dat de maat die op je huid is gedrukt compact is, anders is de kans groot dat het op een worm lijkt!

10. Betoverend Cat Eye-tatoeageontwerp:

Betoverend Cat Eye-tatoeageontwerp

De bekende Amerikaanse kunstenaar, Hiram Powers, zei ooit: “Het oog is het venster van de geest. De scherpte, de wil, zijn te vinden in het oog ” Als het om katten gaat, is er door de geschiedenis heen geen echte proclamatie meer gezegd. Het oog van een kat wordt vaak gezien als een beeld van intellect, wijsheid en een geleider van het goddelijke. Het wordt geaccepteerd als een object van mystiek en intriges dat de individuen die dit beeld hebben dichter bij de componenten van het hiernamaals brengt. Katachtige kattenoog-tatoeages spreken tot uw vermogen om dingen te zien voor meer dan wat ze zijn. Je kunt een omstandigheid onderzoeken en elke activiteit zien als een uitbreiding van iets prominenters.

11. Goddelijke kattentattoo met kroon:

Goddelijke Kat Tattoo Met Kroon

In het oude Egypte en tal van andere verouderde beschavingen werden katachtigen bovendien als diepgaand beschouwd. Verouderd vakmanschap portretteert de kat als een aanbeden schepsel. Ze werden ook beschouwd als een bron van fortuin en af ​​en toe ongeluk. De naam katachtige komt echt uit Egypte, waar de kat werd aanvaard als de uitbreiding van de maangodin. In Egypte werden katachtigen evenveel aanbeden als aanbeden. Daarom kan het enten van een kattentattoo-ontwerp in je lichaam betekenen dat je respect toont voor het religieuze dier.

12. Kattenkoptattoo:

Kattenkop tatoeage

Hier is de tatoeage van een woeste kat (natuurlijk weten we welke kat)! De gedurfde contouren vertonen de veerkrachtige repetitieve patronen op het lichaam van een tijger, die goed zijn vastgelegd in deze tatoeage. U kunt comprimeren of uitbreiden afhankelijk van waar u het wilt plaatsen. Het veranderen van de maat kan geen kwaad. Deze ziet er overal uit waar je hem neerzet.

13. Black Cat Tattoo-ontwerp:

Zwarte kat tattoo-ontwerp

Als je iets cools en niet serieus wilt, is dit iets leuks om mee te werken! U kunt elke donkerdere kleur naar keuze gebruiken en deze voor hetzelfde idee gebruiken. Als je wilt, kun je ook eenvoudige patronen toevoegen. Deze zou er overal goed uitzien waar je hem wilt passen. Als je wilt experimenteren, kun je het zelfs ondersteboven plaatsen.

14. Maagkat-tatoeage:

Maag Kat Tatoeage

Dit mooie en compacte stuk past overal waar u het wilt plaatsen. Je kunt verschillende kleuren gebruiken met het zwart om het abstracte gezicht te accentueren en dit zal de gewenste look niet wegnemen. Ook het markeren of omranden met een lichtere kleur is een goede optie.

15. Kat met liefdestatoeages:

Kat Met Liefde Tatoeages

Deze creatieve onderneming zal ongetwijfeld de aandacht trekken en is uniek. De snorharen zijn alles wat je nodig hebt om je tatoeage ieders aandacht te laten trekken. Ook het gebruik van een ondertoon bij deze is aan te raden. Gebruik een andere kleur om plaatsen die je wilt markeren, vooral de ogen. Je kunt ze zo aantrekkelijk maken als je wilt.

Enkele van de fantastische functies in de galerijen van tattoo-ontwerpen voor katten die je zeker zullen laten wowen. Gelukkig tatoeëren.