Tatoeages zijn niet louter ontwerpen op het lichaam. Ze zijn een weergave van wie de persoon is en waar ze in geloven. De meeste van deze ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur, zoals dieren, flora, fauna, vogels, enz. Dierlijke tatoeages zijn altijd op aanvraag omdat elk dier een bepaalde betekenis heeft. In dit artikel zullen we het hebben over één dier dat kracht en kracht symboliseert: de stier. Bull Tattoo-ontwerpen zijn enorm populair bij mannen, omdat het energie vertegenwoordigt. De meeste beroemdheden, vooral die van het sportveld, geven de voorkeur aan stierentatoeages omdat het de betekenis heeft dat ze altijd in voor uitdagingen zijn. Lees verder om enkele van de beste tattoo-foto’s van stieren te bekijken.

Bull Tattoo Betekenis en de betekenis ervan:

Een stier is een sterk en krachtig dier. IT symboliseert mannelijkheid en hoge energie. Stieren hebben een religieuze betekenis in veel culturen, zoals de stierengod Apis van Egypte, of Lord Nandi, het voertuig van Lord Shiva in de hindoeïstische mythologie. Stieren vertegenwoordigen de ware vechtlust en daarom worden ze veel gebruikt in veel sportlogo’s. Ze symboliseren ook kracht, macht, harmoniebescherming, onverschrokkenheid, moed. Een ander interessant feit van Bull is dat het wordt gebruikt om de Dood te vertegenwoordigen, aangezien Bull ook het voertuig is van Lord Yama, de God van de Dood.

Het stierentattoo-ontwerp werd gepopulariseerd door de beroemde WWE-beroemdheid Rock, die een icoon is van een echte vechter. Hoewel mannen de meeste voorkeur hebben voor stierentatoeages, doen veel vrouwen het ook om de genderstereotypen te doorbreken.

Beste tattoo-ontwerpen voor stieren en hun betekenis

Beste Bull Tattoo-afbeeldingen met betekenissen:

Hier presenteren we de beste Bull Tattoo Designs met afbeeldingen en hun betekenissen voor zowel mannen als vrouwen zijn opgenomen in de volgende paragrafen.

1. Raging Bull Tattoo-ontwerp op arm:

Stier tattoo ontwerp op arm

De tattoo-ontwerpen van de razende stier zijn enkele van de meest voorkomende stier-tatoeages die tegenwoordig te zien zijn. Ze bestaan ​​meestal uit een boze stier omringd door rode vlammen. Deze rode vlammen staan ​​voor kracht en kracht. Ze zijn erg modieus en stijlvol om naar te kijken. Het wordt over het algemeen op de triceps gedragen om kracht en dodelijke persoonlijkheid te tonen. Het is heel gebruikelijk en erg populair onder motorrijders en leden van de gevangenisbende. Dit is een van de meest populaire stierentatoeages voor mannen.

 • Best voor: Deze stierenarm-tatoeage is het beste voor mannen die krachtig en boos zijn. Boos betekent niet fysiek gevaar, maar een houding om iets op te pakken en niet te rusten voordat het gedaan is.
 • Bij voorkeur inkt: Dit ziet er geweldig uit met rode en zwarte inkt
 • Waar: Deze razende stierentattoo ziet er geweldig uit op biceps en schouders.
 • Maat: Middelgrote tot grote stier ziet er geweldig uit, omdat hij de gezichtsuitdrukkingen duidelijk kan onthullen.
 • Huidskleur: Deze tatoeage is het meest geschikt voor mensen met een tarweachtige tot lichte huid.

2. Stierenvechten tattoo-ontwerpen voor vrouwen:

Stierenvechten tattoo ontwerpen voor vrouwen

Stierenvechten is een essentieel onderdeel van de Spaanse cultuur en wordt bij veel mensen weerspiegeld in de vorm van tatoeages. Het is geschikt voor personen die van gevaar houden. Het toont avonturen in het aangezicht van de dood, onverschrokkenheid en wordt gedragen door mensen die ervan houden hun leven op het randje te leven. Deze tatoeages laten zelfs zien dat mannen alles durven te doen als hij dat durft en alle mogelijke gevaren het hoofd kunnen bieden. Hier op de foto zie je de boze stierengevechten met een tatoeage van een man, prachtig versierd door de kunstenaar op het lichaamsdeel.

 • Best voor: Deze tatoeage is voor zowel vrouwen als vrouwen met een echte vechtlust. Ze zijn klaar om alle uitdagingen te overwinnen en zijn bereid om alle risico’s te nemen om hun doelen te bereiken
 • Bij voorkeur inkt: De stier ziet er goed uit in het zwart, terwijl de man kan worden ontworpen met kleuren.
 • Waar: Deze tatoeage ziet er perfect uit op schouders, biceps en nek
 • Maat: Grote tatoeages zien er het beste uit omdat ze veel details moeten bedekken
 • Huidskleur: Dit is het beste voor een lichte huidskleur voor een betere zichtbaarheid van kleuren.

3. Tribal Bull-tatoeageontwerp op de borst:

Tribal stier tattoo-ontwerp op de borst

Tribal Bull Tattoos is een geschikte tattoo-ontwerpkeuze voor diegenen die op zoek zijn naar een sterke en heroïsche look. Deze tatoeages spreken veel over de aard van de persoon en vertellen ons ook over zijn ideologieën. De stierentattoo-ontwerpen zijn uitstekend om naar te kijken, kunnen een groot deel van het lichaam bedekken en zien er het beste uit als ze op de borst zijn gegraveerd.

 • Best voor: Deze tribale tatoeage is perfect voor mannen die op zoek zijn naar uitdagingen en hun doelen willen bereiken. De tatoeage vertegenwoordigt ook een sterke band met hun inheemse cultuur.
 • Bij voorkeur inkt: De stier ziet er goed uit in zwart en hints van rode inkt.
 • Waar: Deze tatoeage ziet er geweldig uit op de borst
 • Maat: Omdat de kist een groot gebied is, werkt een groot ontwerp met een geschikt formaat goed.
 • Huidskleur: Dit is het beste voor een donkere tot lichte huidskleur.

4. Chinese stierentattooontwerpen:

Chinese Stier Tattoo Designs

De Chinese Bull Tattoo Designs hebben extreem exotische uitdrukkingen. Ze zijn erg aantrekkelijk en rijk om naar te kijken. Ze staan ​​symbool voor doorzettingsvermogen, lankmoedigheid, stabiliteit en vastberadenheid. En staan ​​ook voor hard werken en materialisme. Degenen die zichzelf een traditionele Chinese look willen geven door hun tatoeage, moeten het Chinese Bull Tattoo Design gebruiken.

 • Best voor: Deze Bull-borsttattoo is ideaal voor mannen en vrouwen die geloven in hard werken en doorzettingsvermogen. Ze vertegenwoordigen ook rijkdom en liefde voor het exotische.
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeage ziet er perfect uit als hij in zwarte inkt is gedaan.
 • Waar: Borst is het beste gebied om deze stierentattoo te krijgen
 • Maat: Een grote tatoeage is ideaal om de borststreek te bedekken.
 • Huidskleur: Dit is het beste voor een donkere tot lichte huidskleur.

5. Blue Bull-tatoeageontwerp:

Blauwe stier tatoeage ontwerp

De blauwe stier-tatoeage is essentieel geweest voor vrouwen. Het is zeer aantrekkelijk om naar te kijken en heeft een zeer aparte uitstraling. Het staat als een symbool van bescherming, kracht en eenheid en wordt laat door veel vrouwen gedragen. Deze stierentattoo op de arm duidt op spierkracht. Vrouwen die deze tatoeage waren, weerspiegelen hun beschermende natuur die niet aarzelt om moeilijke beslissingen in het leven te nemen.

 • Best voor: Deze tatoeage is perfect voor vrouwen die onverschrokken zijn en altijd op zoek zijn naar uitdagingen. Ze vertegenwoordigen ook kracht en veerkracht.
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeage ziet er perfect uit als hij is gemaakt in zwarte en blauwe inkt
 • Waar: Je kunt dit doen op de borst, biceps en schouders.
 • Maat: Een middelgrote tot grote tatoeage ziet er geweldig uit om de blauwe kleuren zichtbaar te maken
 • Huidskleur: Dit is het beste voor vrouwen met een lichte huidskleur

6. Black Bull-tatoeageontwerpen:

Zwarte stier tatoeage ontwerpen

Een zwarte stierentattoo is meestal een erg boze tatoeage die altijd klaar staat om te springen. Zijn neus is altijd laaiend en hij is altijd klaar om aan te vallen. Het ziet er woest, gedurfd en wild uit. Mensen kiezen over het algemeen voor dit type ontwerp omdat het durf, wildheid en felheid in hen betekent. Bovendien wordt dit type tatoeage niet door normale mensen gedragen. Dit type stierentattoo is een symbool voor rebel durft alles aan.

 • Best voor: Dit is voor zowel mannen als vrouwen, die wild en woest zijn. Vooral voor mensen die niet bang zijn om beslissingen te nemen, is deze stier het perfecte symbool.
 • Bij voorkeur inkt: De tatoeage kan het beste worden gedaan met zwarte inkt en een vleugje bruine kleur
 • Waar: De stier ziet er geweldig uit op de rug, schouders en zelfs biceps
 • Maat: Grote tatoeages zijn het beste voor een betere zichtbaarheid van details
 • Huidskleur: Mensen met een lichte huid kunnen deze tatoeage moeiteloos dragen

7. Rocking Red Bull Tattoo Design voor mannen:

Red Bull-tatoeageontwerp voor mannen

Red Bull-tatoeages zien er vaak erg fel en veelbelovend uit. Het wordt meestal op de arm gedragen en geeft een blik van woede weg. Het staat als een symbool van agressie, vastberadenheid en macht en is tegenwoordig erg populair geworden. Een rode stier met stoom die uit zijn neusgaten opstijgt en voeten die op de grond stampen alsof hij klaar is om op te laden, zijn enkele van de meest voorkomende tattoo-ontwerpen voor stieren.

 • Best voor: Mannen en vrouwen die fel en gedurfd zijn, kiezen voor deze Red Bull-tatoeage. Deze mensen zijn vastbesloten om hun doelen na te streven en zullen niet rusten voordat het doel is bereikt
 • Bij voorkeur inkt: De tatoeage kan het beste worden gedaan met zwarte en rode inkt
 • Waar: De beste plaats voor deze tatoeage is op de rug en schouders. Nou, gestemde biceps zijn ook ideaal voor deze tatoeage.
 • Maat: Een middelgrote tot grote tatoeage ziet er geweldig uit op het lichaam
 • Huidskleur: Hoewel het bedoeld is voor mensen met een lichte huid, vormt een donkere huidskleur ook een aanvulling op de rode kleur van de tatoeage

8. Bull Head Tattoo Design op schouder:

Stierkop tattoo ontwerp op schouder

Stierenkoptatoeages bestaan ​​uit het hoofd van de stier met dampen die uit zijn neusgaten komen. Het heeft een boze uitdrukking, is heel gebruikelijk en enkele van de beste stierentattoos die als erg populair worden gezien vanwege hun grootte en variëteit. Het is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en geeft je zelfs de flexibiliteit om te kiezen uit de eindeloze oceaan van tatoeages. Je kunt dit soort stierentattoo-ontwerpen meestal versieren, mannen.

 • Best voor: Dit is vooral voor mannen, die altijd in de wolken zijn om iets te bereiken. Ze zijn een gelijke mix van hersenen en spieren. Deze stierenrug-tatoeage vertegenwoordigt mannelijke kracht met behulp van het hoofd van de stier, wat het sterkste deel is.
 • Bij voorkeur inkt: Zwarte en rode inkten zijn ideaal voor dit tattoo-ontwerp
 • Waar: Je kunt dit op de rug en schouders laten doen. Het ziet er ook geweldig uit op Biceps.
 • Maat: Grote tatoeage ziet er prachtig uit op de rug
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mannen met een lichte tot tarwehuid, die een gladde en onberispelijke huid op hun rug hebben.

9. Celtic Bull-tatoeageontwerpen voor jongens:

Keltische stier tattoo-ontwerpen voor jongens

Celtic Bull Tattoo Designs zijn een definitie van immense kracht en uithoudingsvermogen. De Kelten waren krijgers en stonden bekend om hun schurende en meedogenloze vechtkunsten. Het waren stoere en sterke mensen die stonden als een vertegenwoordiging van moed en ridderlijkheid. Het idee van Celtic Bull Tattoo Designs bestaat al enkele jaren en is inderdaad een coole en funky tatoeage om uit te kiezen.

 • Best voor: Keltische stier-tatoeages hebben meestal de voorkeur van mannen die niets in hun leven willen inleveren. Het is ook een teken van rijkdom en seksueel inzicht bij mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Keltische stier-tatoeages kunnen het beste met zwarte inkt worden gedaan
 • Waar: Deze tatoeage is perfect op biceps, schouders en rug
 • Maat: Middelgrote en grote tatoeages zien er ideaal uit, omdat de fijne details goed moeten worden geëtst.
 • Huidskleur: Het beste voor mensen met een donkere en lichte huidskleur

10. Taurus Bull-tatoeages op de rug voor mannen:

Stierentatoeages op de rug voor mannen

Als een van de twaalf sterrenbeelden is het sterrenbeeld Stier Zodiac erg populair bij zowel mannen als vrouwen. De mensen die onder deze dierenriem zijn geboren, vertonen een persoonlijkheid van voorzichtig, volhardend en voorzichtig. Stier-tatoeage staat voor vastberadenheid, wilskracht enz. Door dit type tatoeage te stylen, kun je gemakkelijk portretteren dat je tussen 14 mei en 19 juni bent geboren, Stier.

 • Best voor: Deze stierentattoo met extra grote hoorns staat voor mannen die van alles een overdaad willen hebben. Deze mensen genieten van materialistische genoegens en leven met volle teugen.
 • Bij voorkeur inkt: De basiskleur is uitgevoerd in zwarte inkt, terwijl de fijne details hints van rode en bruine inkt gebruiken
 • Waar: Er is geen betere plek voor deze tatoeage dan de achterkant met de twee hoorns die de schouders en armen bedekken
 • Maat: Dit wordt gedaan in een extra groot formaat om alle fijne details in het patroon te bedekken
 • Huidskleur: Dit is een ideaal ontwerp voor mensen met een donkere en lichte huidskleur

11. Romantische stier bedekt met rozenblaadjes:

Stier bedekt met rozenblaadjes

Stier bedekt met mooie roos wordt over het algemeen gedragen door vrouwen. Omdat stier kracht, kracht en agressie toont, staat de rozenbloem voor schoonheid en charme. Dit soort tatoeages is erg aantrekkelijk omdat het een zeer unieke uitstraling heeft en deze tatoeage een perfecte balans tussen krachten en schoonheid weergeeft. Het vervaagt ook de fijne kloof tussen beide geslachten, waardoor het fijne evenwicht tussen mannen en vrouwen behouden blijft.

 • Best voor: Deze stier- en roos-tatoeage vertegenwoordigt vrouwen die echte vechters zijn, maar toch kiezen om gratie en vrouwelijkheid te behouden. Het betekent ook een perfecte balans tussen schoonheid en hersens!
 • Bij voorkeur inkt: De stier is geëtst in zwarte kleur, terwijl de roos is uitgevoerd in rode, kastanjebruine tinten. Je kunt ook groene inkt voor de bladeren toevoegen.
 • Waar: Deze tatoeage ziet er geweldig uit op schouders, biceps en armen.
 • Maat: Een grote tatoeage ziet er geweldig uit om de aandacht van de kijkers te trekken.
 • Huidskleur: Deze tatoeage kan worden gedaan door mensen met een donkere en lichte huid.

12. Angry Bull Tattoo-ontwerp:

Boze stier tattoo-ontwerp

Stieren worden beschouwd als een track-minded en een boze stier beeldt rauwe mannelijke kracht uit. Het gezicht van de stier woedde van woede en de dampen die uit de neusgaten kwamen, kunnen prachtig worden afgebeeld op de armen van de drager. Het heeft een heel enge uitstraling omdat het rode angstaanjagende gloeiende ogen heeft. Dit staat ook voor opperste kracht, kracht en veerkracht.

 • Best voor: Deze tatoeage is speciaal voor mannen, die zowel fysieke als mentale kracht hebben. Het is een symbool van een agressieve houding, woede en durf.
 • Bij voorkeur inkt: Deze stierentattoo kan het beste worden gedaan in zwarte en bruine tintinkten.
 • Waar: Door het grote formaat van de stier is dit ontwerp geschikt op de borst en rug
 • Maat: Deze stier is het best zichtbaar in groot formaat. Als je van plan bent om ze op de nek en schouders te laten doen, kies dan voor kleinere maten.
 • Huidskleur: Dit ziet er prachtig uit bij tarweachtige en lichte mensen.

13. Zeldzaam symbool van een stierentattoo:

Zeldzaam symbool van een stierentattoo

Sommige mensen willen graag een heel ander en zeldzaam symbool samen met het portret. Dit type ontwerp toont een uniek karakter van de persoon en toont zijn drang om dingen anders te doen dan anderen. Dit symbool dat in de afbeelding is geïnkt, is een zeldzaam motief dat hoorns en een cirkel op het lichaam van de persoon laat zien, waardoor het er anders en uniek uitziet.

 • Best voor: Dit tattoo-ontwerp is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die zich willen onderscheiden van anderen. Het symboliseert een nieuwsgierigheid om het nieuwe te ontdekken en dingen anders te doen.
 • Bij voorkeur inkt: Best gedaan in zwarte inkt, met hints van bruine en rode inkt
 • Waar: Dit kan op elk deel van het lichaam worden gedaan, waarbij armen, biceps, schouders en nek ideale plekken zijn.
 • Maat: Van klein tot groot formaat, dit ontwerp kan in elke maat worden gedaan, afhankelijk van de plek van het lichaam
 • Huidskleur: Dit past het beste bij mensen met tarwe, medium en lichte huid

14. Eenvoudig stierentattooontwerp:

Eenvoudig stierentattooontwerpVeel mensen maken graag tatoeages die heel eenvoudig zijn, maar ook een diepere betekenis hebben. Dus dit soort eenvoudige stiertattoo-ontwerpen zijn de perfecte keuze voor hen, omdat stier op een eenvoudige manier kan worden weergegeven en ook moed, kracht en felheid symboliseert. Het vertegenwoordigt ook de schoonheid van minimalisme, dat een diepere betekenis kan krijgen met een klein ontwerp. Dit is een van de beste stierentatoeages voor jongens en meisjes.

 • Best voor: Dit kleine stierentattoo-ontwerp is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die het graag eenvoudig en toch verfijnd houden. De stier staat voor kracht, kracht en moed.
 • Bij voorkeur inkt: Als we het hebben over minimalisme, is er geen betere kleur dan zwarte inkt
 • Waar: Dit kan op elk deel van het lichaam worden gedaan, maar armen, biceps en kleinere sporten zoals de achterkant van de nek zijn ideaal.
 • Maat: Deze worden over het algemeen in kleinere maten gedaan, hoewel men de inkepingen kan vergroten op basis van de geselecteerde gebieden.
 • Huidskleur: De ideale huidskleur is medium, licht en eerlijk.

15. Stock Market Bull Tattoo-ontwerp:

Beurs stier tattoo ontwerp

Een van de meest creatieve stierentattoos is te zien op de beurs of op de Sensex. Deze tatoeages geven de beweging van de aandelenmarkt weer en zijn op een behoorlijk kleurrijke manier ontworpen. Het lijkt op een typisch stadium van de markt waar de aandelen worden verhandeld. Deze tatoeages worden zeer gewaardeerd door de mensen die op de aandelenmarkt handelen. Beursbulls vertegenwoordigen een toename van de groei en een opwaartse trend. Het is een symbool van positiviteit, hoop en succes

 • Best voor: Beursbulls hebben over het algemeen de voorkeur van mannen die van handelen houden. Ze vertegenwoordigen ook een ijver om de grafiek altijd hoog te houden.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart is de beste inkt voor de rand, terwijl je bruine en rode tinten kunt toevoegen
 • Waar: De ideale plekken voor tatoeages van stieren op de beurs zijn de rug, schouders en het bovenlichaam
 • Maat: Bij voorkeur gedaan in middelgrote tot grote maten om de fijne details van de stier vast te leggen
 • Huidskleur: De ideale huidskleur is medium tot licht.

16. Brahma Bull-tatoeage:

Brahma stier tatoeage

De Brahma-stier wordt beschouwd als de hoogste soort in de rundersoorten. Deze tatoeage staat voor opperste macht en leiderschap. De razende stier laat zien dat de persoon uitdagingen niet schuwt en met zelfvertrouwen wordt ondersteund. Deze tatoeage vertegenwoordigt ook familie, gemeenschap en ook een echte krijgersgeest. Brahma bull-tatoeage werd gepopulariseerd door de WWE-worstelaar Dwayne Johnson aka The Rock.

 • Best voor: Brahma-stiertattoo is het beste voor mannen, die geloven dat ze superieur zijn aan anderen. Dit ontwerp vertegenwoordigt ook de ultieme kracht en kracht van de persoon.
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeage wordt meestal gedaan in zwart, bruin en rood
 • Waar: Biceps zijn de beste plekken voor deze tattoo, maar kan ook op andere plekken zoals schouders.
 • Maat: Deze kunnen het beste worden gedaan in middelgrote en grote maten om de gratie en elegantie van de Brahma Bull te vangen
 • Huidskleur: Deze tatoeage past het beste bij medium, lichte en lichte huidtinten.

17. 3D Bull Tattoo-ontwerpen:

3D Stier tattoo-ontwerpen

Wil je een vleugje realisme aan je lichaam toevoegen? Dit 3D-stierontwerp ziet er zo echt uit dat je de scherpe hoorns bijna op je borst kunt voelen. 3D-kunst wint snel aan populariteit omdat ze extreem echt en dicht bij de natuur zijn. Ze zijn vrij duur en vereisen vaardigheid en expertise. De schoonheid van deze ontwerpen ligt in de fijne details van de kunst. Van het kiezen van de juiste kleuren tot het krijgen van de juiste tinten, deze 3D-stier is zeker een winnaar!

 • Best voor: 3D-stierontwerpen zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Ze zijn ideaal voor mensen die heel praktisch zijn en geloven om zo dicht mogelijk bij de realiteit te blijven.
 • Bij voorkeur inkt: U kunt kiezen voor zwart als basiskleur en meerdere kleuropties kiezen om een ​​perfect beeld te krijgen.
 • Waar: Deze stier kan het beste worden gedaan op grotere gebieden zoals de borst en rug
 • Maat: Bij 3D-stieren draait alles om fijne details en alleen grote ontwerpen kunnen ze het beste vastleggen.
 • Huidskleur: Deze tatoeage past het beste bij lichte en lichte huidtinten.

Extra tips voor het krijgen van een stierentattoo:

 • Als je van plan bent om een ​​stier op je lichaam te laten etsen, bekijk dan deze aanvullende tips voor een perfect, langdurig tattoo-ontwerp:
 • Stierentatoeages vertegenwoordigen woede, geweld en woede. U moet dus echt begrijpen of u de juiste persoon bent om het uit te voeren.
 • Stier-tatoeages worden vaak in kleine maten gedaan. Deze tatoeages kunnen echter na verloop van tijd vervagen en kunnen er uiteindelijk uitzien als een zwarte vlek.
 • Als je van plan bent om uitgebreide en complexe ontwerpen te krijgen, zoals de Keltische tatoeages, moet je ervoor zorgen dat je artiest bekwaam is.
 • Het toevoegen van kleuraccenten kan een vleugje vrouwelijkheid toevoegen aan de anders agressieve stieren.

Meer tattoo-ontwerpen:

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Beste stierentattooontwerpen

Laatste gedachten:

We hopen dat deze tatoeages je hebben geïnspireerd om je eigen Bull-tatoeages te krijgen. Deze ontwerpen zijn behoorlijk populair bij mannen van razend bloed die hun leven ten volle willen leiden, ongeacht wat de wereld over hen denkt. Hoewel het een algemeen idee is dat stieren alleen voor mannen zijn, zijn deze ontwerpen omarmd door veel vrouwen, die in de moderne tijd in elk opzicht gelijk zijn aan hun mannelijke tegenhangers. Als jij zo’n persoon bent die elke uitdaging in het leven wil aangaan en niet rust voordat je je doel hebt bereikt, waar wacht je dan nog op? Tijd om de beste tattooshop bij jou in de buurt te bezoeken en je stier te laten inkleuren!