Weegschaal, het zevende teken van de dierenriem, belichaamt balans, harmonie en een gevoel van fair play. Het wordt gesymboliseerd door de schubben die een populair motief zijn voor Weegschaal die hun sterrenbeeld op hun lichaam willen laten tatoeëren, terwijl het symbool zelf ook een veelgebruikt ontwerp is voor Weegschaal-tatoeages.

Weegschaal-tatoeages zijn trendy geworden en er waren maar weinig geselecteerde ontwerpen die wereldwijd werden gebruikt. Ze creëren altijd een prachtig effect wanneer ze worden gebruikt met verschillende kleuren en schakeringen. 3D Libra-tatoeages hebben een magnetische aantrekkingskracht op tattoo-liefhebbers gecreëerd. Dit is een thema voor een tatoeage van het Weegschaalteken.

weegschaal tatoeage

Afbeeldingen van Weegschaaltatoeages voor mannen en vrouwen:

Hieronder volgen de meest populaire en beste libra ster symbool tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen met afbeeldingen en betekenissen.

1. Pretty Libra Dragon-tatoeage op pols:

Dit is een van de beroemde Weegschaal-tatoeages op de pols of andere delen van de hand. De afbeelding toont een draak die de weegschaal vasthoudt. Draak betekent in weinig landen van Europa vuur, macht en rijkdom, terwijl in Japan vrijgevigheid, kracht en wijsheid betekent.

Mooie Libra Dragon-tatoeage op pols

Zo is de Weegschaal-tatoeage met draak gemaakt door de mensen die de bovenstaande kenmerken dragen. Dit Weegschaaltattoo-ontwerp is gemaakt met donkerzwarte inkt, terwijl verschillende andere kleuren kunnen worden gebruikt om de draak een ander uiterlijk te geven. Deze tatoeage wordt zowel door vrouw als man uitgevoerd, op de pols, rug, taille, nek en onderrug.

2. Weegschaaltattoo met woorden:

Weegschaaltattoo met woorden

Dit is een uniek Weegschaal-tatoeageontwerp. Het ontwerp bevat een tussenschaal en aan beide zijden zijn woorden geschreven die de schaal symboliseren. De ene kant is positief terwijl de andere kant negatief is. Het definieert twee soorten kenmerken; het positieve omvat naastenliefde, kuisheid, matigheid, ijver, geduld, vriendelijkheid en menselijkheid. De negatieve kant omvat lust, hebzucht, woede, afgunst, trots enz. Dit is een geweldig meesterwerk van kunst dat de werkelijke standaard van een mens laat zien.

3. Weegschaalnaamtattoo te voet:

Weegschaal naam tatoeage op voet

Een Weegschaal-tatoeage op de voet laten zetten heeft zijn eigen unieke aantrekkingskracht en is een ideale keuze voor zowel vrouwen als meisjes. Het ziet er schattig uit en wanneer het wordt gedaan in een patroon dat zo uitgebreid is als dit, heeft het een charmant effect. Deze lettertattoo kan worden uitgevoerd in verschillende aantrekkelijke lettertypen die hem mooier maken met vloeiende rondingen en kleine unieke ontwerpen rond het woord. Het kan ook worden gemaakt met verschillende kleurencombinaties naar eigen keuze. Hier op deze foto, de weegschaal prachtig te voet getatoeëerd.

4. Weegschaal Tribal Tattoo voor mannen:

Weegschaal Tribal Tattoo voor mannen

Tribale tatoeages zijn zeer populair onder liefhebbers van tatoeages, het is geen wonder dat het zijn weg vindt naar bijna elk dierenriemontwerp. De kunst om tribale stijl te gebruiken om het Weegschaal-symbool te maken, is behoorlijk fantasierijk, waardoor het een sierlijk uiterlijk krijgt. Deze tatoeage kan op de pols, armen of rug worden gemaakt om een ​​prachtige look te geven. Hoewel veel geliefden ook zulke tribale tatoeages op hun nek en rug hebben. Dit is een van de perfecte libra-tatoeageontwerpen met meerdere kleurencombinaties op armen.

5. Weegschaal-achterstuktattoo voor dames:

Weegschaal-tatoeage op het rugpand voor vrouwen

Deze Libra-tatoeage op het achterstuk die de Vrouwe Justitia uitbeeldt met de weegschaal in haar hand, is een beeld van verfijning. Weergegeven in fijne kleuren en ingewikkeld in ontwerp is het een prachtig stuk werk. De blauwe kleur is symbolisch voor de hemel, terwijl het vurige oranje een indicatie is van de hel en de Vrouwe Justitia met de schubben in het midden is een ideale weergave van gerechtigheid die wordt uitgedeeld tussen goed en kwaad.

6. Geometrische Weegschaal-tatoeage voor meisjes:

Deze tatoeage kan ook worden genoemd als de tribale Weegschaal-tatoeage, omdat deze is geïnspireerd op de ontwerpen die door hen worden gebruikt. Deze tatoeage is gemaakt met geometrische vormen, die voor het eerst werden gebruikt door de stammen om verschillende ontwerpen te maken.

Geometrische Weegschaaltattoo voor meisjesDeze stijlvolle tatoeage is voornamelijk op de rug gemaakt, maar staat ook bekend als een schattige Weegschaal-tatoeage om de pols. De schaal in dit ontwerp betekent inspiratie. Deze tatoeage is gemaakt van zwarte inkt, maar rode kleur kan ook tussendoor worden gebruikt om de beste tribale look te geven.

7. Lady Libra-tatoeage op nek:

Lady Libra-tatoeage op nek

Het creëren van sterrenbeelden in tattoo-vorm is zo gewoon geworden dat zowel kunstenaars als tattoo-liefhebbers op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun zonneteken weer te geven, waarbij ze enigszins afwijken van de stereotype patronen van tekens en symbolen. Dit tattoo-ontwerp, hoewel niet compleet in zijn afbeelding van de Vrouwe Justitia met de schalen, heeft de essentie van de Weegschaal-symboliek van balans en harmonie. De tatoeage zelf heeft een engelachtige kwaliteit en voegt kleur toe aan het ontwerp. Dit type vrouwelijke weegschaal-tatoeages wordt meestal gepronkt door tienermeisjes.

8. Weegschaal sterrenbeeld symbool tatoeage bij de hand:

Weegschaal sterrenbeeld symbool tatoeage bij de hand

Het sterrenbeeld voor het zonneteken Weegschaal is misschien wel de meest populaire Weegschaal-tatoeage. Eenvoudig van ontwerp en gemakkelijk te doen, het wordt op bijna elk deel van het lichaam gedragen. Een weergave van dit symbool is dat de stijgende bult in het midden de andere twee zijden in balans houdt, terwijl een andere weergave van dit symbool laat zien dat het Weegschaalsymbool vergelijkbaar is met een gelijkteken.

9. Weegschaallettertattoo met dierenriemsymbool:

Weegschaal Lettertattoo met Dierenriemsymbool

Terwijl sommigen van uitgebreide en ingewikkelde patronen van hun sterrenbeeld op hun lichaam houden, houden anderen het liever simpel. Het sterrenbeeld Weegschaal gaat vergezeld van geschreven tekst in een persoonlijke beletteringstijl. Het elementaire patroon van deze tatoeage brengt zijn boodschap in een eenvoudige betekenis over en is de gemakkelijkste manier om iemands trots op hun sterrenbeeld uit te drukken.

10. Weegschaal Vrouwe Justitia-tatoeage op arm:

Weegschaal Vrouwe Justitia tatoeage op arm

De Vrouwe Justitia, geassocieerd met het Weegschaalteken, is een embleem van vrede en harmonie. Rechtvaardigheid en evenwicht zijn haar domeinen, zoals wordt weergegeven door de weegschaal in haar hand terwijl haar ogen geblinddoekt zijn. Dit betekent het feit dat ze gerechtigheid verleent uitsluitend op basis van de feiten die voor haar worden gepresenteerd, zonder zelfs maar haar ogen haar oordeel te laten beïnvloeden. Dit tattoo-ontwerp is een symbolische weergave van de eigen persoonlijkheid van een Weegschaal.

11. Lady Eye Libra-tatoeage op de rug:

Lady Eye Libra-tatoeage op de rug

Dit is een zeer interessante Weegschaal-tatoeage voor vrouwen, nu ook trendy bij mannen, symboliseert gerechtigheid. Aan de andere kant betekent het ook dat ergens iemand al je daden in de gaten houdt en je vanaf daar beoordeelt. Dit meesterwerk is een mooie combinatie van wet, spirituele overtuigingen en Weegschaal als teken. Deze gekleurde tatoeage kan een prachtig effect geven bij een 3D-effect.

12. Weegschaal tatoeage ontwerp:

Weegschaal tatoeage ontwerp

De schaal is het primaire Weegschaal-symbool en het is erg populair in tattoo-ontwerpen, naast het Weegschaal-sterrenbeeld. Vaak bekend als de weegschaal van gerechtigheid, is het een voorbeeld van alles wat eerlijk en rechtvaardig is. Meestal op zichzelf gezien, worden de schalen ook gebruikt als basis voor andere uitgebreide Libra-tatoeageontwerpen.

13. Weegschaal Air Sign-tatoeage op dij:

Weegschaal Air Sign-tatoeage op dij

Deze tatoeage met het sterrenbeeld Weegschaal is de beste die in tatoeages met sterrenbeeld gelooft. Deze tatoeage betekent speciaal het luchtteken van Weegschaal. Er wordt gezegd dat de godin van liefde en schoonheid (Venus) dit teken regeert. Deze tatoeage wordt ook gedragen door mensen die een gevoel van evenwicht in hun leven hebben. De tatoeage is gemaakt met een combinatie van zwarte en rode kleur. Het woord Weegschaal wanneer gemaakt in de tatoeage draagt ​​bij aan zijn schoonheid.

14. Weegschaalweegschaal met kruistattoo:

Weegschaalweegschaal met kruistattoo

God, de gever van het leven is de hoogste rechter en de weegschaal in dit ontwerp, samen met het heilige symbool van het kruis dat met God wordt geassocieerd, probeert dit feit alleen maar te herhalen. Deze weergave van het zonneteken Weegschaal houdt in dat God rechtvaardig is en altijd regeert ten gunste van wat juist is. Dit is een van de eenvoudige libra-tatoeageontwerpen met ingewikkeldheid op handen.

15. Weegschaal vlinder tattoo-ontwerp op schouder:

Weegschaal Vlindertattooontwerp op schouder

In dit Libra-tatoeageontwerp wordt de schaal gedragen door een vlinder. Daarom symboliseert deze tatoeage vrijheid en geluk. De tatoeage is gemaakt met verschillende kleuren, wat hem aantrekkelijker maakt. Deze tatoeage wordt veel uitgevoerd door tienermeisjes. Het wordt meestal op de rug en onderrug gemaakt door meisjes, terwijl jongens het om de pols, armen en op de borst dragen.

De Libra-tatoeage-ideeën hebben daarom ook een enorme betekenis. Het kan worden uitgevoerd als een tatoeage met een sterrenbeeld, maar ook door mensen die geïnspireerd zijn door de symboliek die het met zich meebrengt. Weegschaal-tatoeages om de pols zijn trendyer geworden in Aziatische landen en geven liefhebbers van tatoeages een aantrekkelijk uiterlijk.