Zeemeermin-tatoeages zijn een symbool van vrouwelijke schoonheid, seksualiteit en liefde. Ze werden voor het eerst gedragen door zeelieden in de achttiende eeuw die beweerden getuige te zijn van deze prachtige en mythische wezens die tijdens reizen op de zeerotsen rondzwemmen. Ze zijn aantrekkelijk en verbluffend om naar te kijken. Ze worden vaak geassocieerd met de Griekse godin Aphrodite – de godin van liefde, vruchtbaarheid en vrouwelijkheid. Zeemeerminnen zijn mystificerende en boeiende half-vis half-vrouwelijke wezens die vrouwen al jaren fascineren. Deze interesse heeft zich al geruime tijd ontwikkeld en wordt weerspiegeld in de vorm van tatoeages. Zeemeermin-tatoeages zijn tegenwoordig behoorlijk populair geworden en in de volgende paragrafen zijn een paar ideeën gegeven:.

Zeemeermin tattoo ontwerpen

Zeemeermin-tatoeage is het meest gevestigde type tatoeage. In het midden van 1900, die praktisch werd gebruikt door de zeelieden. Zeemeermin-tatoeages zijn voor het grootste deel alomtegenwoordig in het licht van het feit dat de onderliggende basis van inkten voortkomt uit de tijd die op drift is geraakt. Het is logisch dat ze in de meeste nautische tattoo-contouren passen, vooral omdat wordt aangenomen dat ze ongelooflijk mooie wezens zijn. Zeemeermin-tatoeages vallen op tussen de meest vreemde en charmante tattoo-plannen, die dit mooie legendarische dier als het essentiële onderdeel gebruiken.

Mooie zeemeermin-tatoeages samen met afbeeldingen:

Hieronder volgen de uitstekende zeemeermin tattoo-ontwerpen met betekenissen en afbeeldingen voor zowel mannen als vrouwen.

1. Super Detail-tatoeage van zeemeermin:

Super detail tatoeage van zeemeermin

Dit is een buitengewoon punt voor punt vakmanschap. Deze zeemeermin zelf is fantastisch weergegeven, maar als je eenmaal bij haar staart bent, is het hele ding alleen maar hemels om te observeren. Er is zoveel te zien, vissen, schatten in het midden, haar kronkelende staart, de oceaan-egels en luchtbellen. Het maakt een verbinding met stuk. Als u goed kijkt, ziet u ook de boot uit het zicht, bovendien buitengewoon duidelijk. Dit is slechts een verbazingwekkend stuk zeemeermin tattoo-ontwerp, prachtig op de dij gezet.

2. Moederschap zeemeermin-tatoeage:

Moederschap Zeemeermin Tattoo

Niet alle zeemeermin-tatoeages hoeven de zeemeerminnen in de stijl van de seksgodin af te bakenen. Dit charmante stukje eenvoudige zeemeermin-tatoeage laat een moeder en een meisje-meermin zien die elkaar een schattig kusje op de lippen geven. Baby zeemeerminnen zie je niet vaak geportretteerd, maar deze is gewoon schattig. Ik koester het stukje mes of kieuwen achter de oren en de moeiteloosheid van deze toont alleen de genegenheid voor een moeder voor haar dochter.

3. Kleine zeemeermin-tatoeage:

Kleine Zeemeermin Tattoo

Een kleine zeemeermin tattoo-stijl die altijd groenblijvend blijft, is die van de pin-up. Consolideer de pin-up met een zeemeerminplan en een verblijf, en je hebt een echt coole tatoeage in traditionele stijl. Dit is de manier waarop tatoeages eruitzagen voordat ze standaard werden en ik vind het echt leuk. De grapple is uitgevoerd in zwart en rood, waarbij de meeste schaduw voor de zeemeermin zelf wordt gespaard. Je kunt pronken met dit soort zeemeermin-tatoeages op zowel pols als handen.

4. Japanse zeemeermin-tatoeage met anker:

Japanse zeemeermintattoo met anker

Zeemeerminnen zijn een zeer belangrijk onderdeel van de Japanse cultuur. Ze zijn terug te voeren op de oude culturen waar ze de kusten en rotsen van verschillende oceanen bewoonden. Ze zijn een prachtige creatie en kunnen worden gebruikt om schitterende ontwerpen te maken. Waar je de tatoeage laat maken, hangt af van de maat die je nodig hebt, en zeemeermin-tatoeages hebben de neiging om van klein en gemakkelijk te veranderen in enorm en tot op grote hoogte. Voor een kleine zeemeermin kan het op de mouw, de arm of zelfs op het been worden gedragen. Deze bevatten voor het grootste deel een enkelvoudige zeemeermin en misschien nog maar één foto.

5. Zeemeermin-schaaltattoo op heupen:

Tatoeage op zeemeerminschaal op heupen

Met betrekking tot tatoeages op schaal, zijn er bovendien een aanzienlijke hoeveelheid keuzes. We hebben een paar van de kleine mooie stukken gezien, en ook een heel beenstuk. Deze schalen zeemeermin tattoo-ontwerpen beginnen hier hoger op het lichaam dan de andere, comfortabele taille. De golven vormen de breuk tussen de mens en de vis. Onder de golven kunnen we het begin van schalen zien, dit keer in het donker en schemerige tinten. De aantrekkingskracht van deze is dat, eindigen ze daar, of gaan ze verder met de afstand langs de dij? Hier en daar zijn de kleine insider-feiten de beste tijd.

6. Kleine zeemeermin Ariel-tatoeage voor meisjes:

Er zijn verschillende mensen op deze wereld die ervan houden om Ariel op te nemen tijdens het maken van hun zeemeermin-tatoeage. Ze is een van de beste creaties van de Disney-wereld en is erg mooi van uiterlijk. Ze maakt echt een kostbare keuze voor tattoo-ontwerpen. Zeemeerminnen, ja, deze kleine, lieve dieren met lange haren en aanhankelijke ogen, ze gaan al sinds oude tijden met de mensheid mee.

Kleine Zeemeermin Ariel-tatoeage voor meisjes

Een Assyrische legende vertelt het verhaal van de godin Atargatis die in een zeemeermin veranderde, omdat ze verwijtbaar was en zich schaamde voor het vermoorden van haar menselijke lieveling. Ze sprong in een meer en de helft van haar lichaam veranderde in een vis vanaf haar middel.

7. Roodharige zeemeermin-tatoeage op dij:

Lang, veerkrachtig en levendig haar is een van de vele kenmerken van een zeemeermin. Een roodharige zeemeermin-tatoeage omringd met kleurrijke bubbels ziet er natuurlijk mooi en helder uit. Deze zeemeermin-tatoeages komen veel voor bij die dames die vertrouwen hebben in het lot en geluk. Er zijn talloze plannen beschikbaar voor zeemeermin-tatoeages voor zowel mannen als dames.

Roodharige Zeemeermin Tattoo

Een plek voor dit soort tatoeages moet cruciaal zijn. Je moet de lichaamsplaats en omtrek bepalen voordat je een zeemeermin-tatoeage op je lichaam krijgt. Je kunt dit soort zeemeermin-tatoeages op benen en rug en andere delen van het lichaam dragen.

8. Tribal zeemeermin tattoo-ontwerp aan de zijkant:

Tribal zeemeermin tattoo-ontwerp aan de zijkant

Deze zeemeermin-tatoeage voor mannen en vrouwen is een uitzonderlijk scherpe mix van een zeemeerminmodel en de geweldige oude tribale stijl. De knipoog hier komt van de manier waarop zeemeermin-contouren worden gemaakt in de motivatie die voortkomt uit de relevantie van de tribale tatoeages, aangetrokken door conventionele donkere schaduwen. De veelzijdige kwaliteit van de afbeelding wekt je interesse en zorgt ervoor dat je opnieuw moet kijken en het mythische slangengezicht ontdekt dat bedekt is met het lange haar van het dier. Uitermate geschikt voor specialisten en individuen die de neiging hebben om na te denken over harde filosofische vragen.

9. Dubbele zeemeermin-tatoeage voor vrouwen:

Een tatoeage met twee zeemeerminnen die samen in de oceaan slapen terwijl ze worden omringd door verschillende soorten vissen, ziet er ongetwijfeld prachtig uit. Ze dragen een element van creativiteit en zien er aantrekkelijk en rijk uit. Zeemeerminnen spreekt tot charmante en extra alledaagsheid. Toch zijn tatoeages van zeemeerminnen een beetje verward en hebben ze wat meer ruimte nodig dan verschillende tatoeages.

Dubbele zeemeermin-tatoeage voor vrouwen

Dus een paar mensen ontwijken om een ​​​​substantieel zeemeermin-tatoeageplan te krijgen. Hoe het ook zij, op de een of andere manier is er een breed scala aan mensen in deze wereld die er ook van houden om een ​​volledig afgemeten of enorme zeemeermin-tatoeage op hun lichaam te krijgen. Zeemeermin-tatoeages zijn mooi en ze zien er perfect uit op het lichaam van dames. Dit is een van de uitstekende tattoo-ontwerpen voor zeemeerminnen voor de rug.

10. Monochromatische dubbele zeemeerminnen-tatoeages voor rug:

Monochromatische dubbele zeemeerminnen-tatoeages voor rug

Deze ellendig uitziende vrouw is voor het grootste deel vloeibaar groen en geel. Ik vind het leuk dat de staartschubben op plekken worden gedaan in plaats van uitgelijnde schubben zoals de meeste. De tinten zijn aangenaam, maar het lijkt alsof ze het slachtoffer was van een zware paintballaanval. Ik koester de houding van deze de overgrote meerderheid van allemaal, ze ziet er praktisch tragisch uit, verplaatst in de tegenovergestelde richting van de wereld. Het is ongetwijfeld een van de beste zeemeermin-tatoeages voor meisjes.

11. Kleurrijke zeemeermin-tatoeage:

Kleurrijke zeemeermin-tatoeage

Zeemeerminnen zijn wezens van overtuiging, onafhankelijkheid, mysterie en creativiteit. Ze hebben een eigen charme en beschikken over een enorme kracht. Een kleurrijke en wulpse zeemeermin-tatoeage met sterren om haar nek, zittend in een sensuele houding, zorgt ervoor dat je tatoeage er boeiend en artistiek uitziet.

12. Old School zeemeermin tattoo-ontwerp:

Old School Zeemeermin Tattoo Design

Het ouderwetse zeemeermintattoo-ontwerp ontstond in de jaren negentig toen de jonge zeelieden probeerden deze spectaculair uitziende wezens te pronken. In die tijd werden zeemeermin-tatoeages door mannen gedragen, maar na verloop van tijd begon het vrouwelijke aandacht te trekken. Deze zeemeermin tattoo-ontwerpen worden geleverd met symbolen zoals ankers, touwen, schepen en zeesterren.

13. Vintage zeemeermin-tatoeage op schouder:

Vintage zeemeermintattoo op schouder

Al meer dan duizenden jaren worden zeemeerminnen erkend als mythische wezens. Verschillende oude culturen zijn geassocieerd met de betoverende en aantrekkelijke zeemeerminnen die zeelieden verleiden met hun liedjes, uiterlijk en andere sensuele manieren. Een tatoeage die de verleidelijke aard van een zeemeermin naar voren brengt met zijn verschillende kleuren en houding, ziet er gegarandeerd fantastisch uit. Dit is een eenvoudige zeemeermin-tatoeage die je lichaam een ​​prachtige uitstraling geeft.

14. Zwarte zeemeermin-tatoeage te voet:

Zwarte zeemeermin-tatoeage op voet

Een zeemeermin-tatoeage is een sterke weergave van vrouwelijke schoonheid. Ze is beschreven als een figuur die diepe moed en kracht bezit. Door haar gedurfde karakter is ze ook in verband gebracht met woorden als schepping en intuïtie. Een goed ontworpen zwarte zeemeermin-tatoeage kan al deze kenmerken op een zeer mooie en opwindende manier vastleggen.

15. Hawaiiaanse zeemeermin-tatoeage op arm:

Hawaiiaanse zeemeermintattoo op arm

Als we het hebben over vintage maritiem, is het eerste dat in ons opkomt zeemeerminnen. Van folklore tot korte verhalen, het is bekend dat zeemeerminnen zeilers lokken met hun liedjes en prachtige uiterlijk. Een Hawaiiaans zeemeermin-tatoeageontwerp met de afbeelding van een zeemeermin met haar lange mooie lokken die op haar borst vallen, is aantrekkelijk om naar te kijken. De aanwezigheid van mooie rode rozen maakt de tatoeage nog levendiger en kleurrijker.

Deze zeemeermintattoo-ontwerpen zijn al lang mainstream en ze zijn de beslissing van beide geslachten.