Tatoeages zijn de beste manier om iemands cultuur en identiteit uit te drukken met behulp van body art. Maori-tatoeages zijn een van de meest toegepaste patronen door veel tattoo-artiesten over de hele wereld. Maori’s zijn een stammengroep die is ontstaan ​​in het land Nieuw-Zeeland. In het jaar 1769 zag kapitein James Cook, samen met de natuuronderzoeker, voor het eerst de Maori-tatoeages terwijl ze op een reis naar de Stille Zuidzee waren. Ze waren echt gefascineerd door de ingewikkelde ontwerpen en waren er behoorlijk door geïntrigeerd. De fascinatie gaat door omdat mensen ze in de moderne tijd nog steeds blijven dragen. In dit artikel zullen we enkele geweldige Maori-tatoeageontwerpen verkennen voor wat tattoo-inspiratie.

Maori-tatoeageontwerpen en hun betekenis

Geschiedenis en betekenis van Maori-tatoeages:

Maori-tatoeages worden in de moedertaal Ta Moko genoemd. Ze werden beschouwd als symbolen van kracht, macht en moed. Het aantal geïnkte tatoeages sprak voor de prestaties en status van de persoon in zijn gemeenschap. Maori-tatoeages werden ook gebruikt als een herinnering aan verantwoordelijkheden jegens hun mensen, en het werd als een groot voorrecht beschouwd om een ​​tatoeage te laten inkleuren. Zowel mannen als vrouwen lieten deze tatoeages doen. Terwijl mannen vroeger het inkten op gebieden zoals gezicht en billen lieten doen, werden tatoeages voor vrouwen op kin, lippen en schouders gedaan. De originele Maori-tatoeages werden gedaan met behulp van de botten van Albatros-vogels met behulp van een permanente gepigmenteerde inkt van de Carui-gom en andere wortels, gemengd met olie. Lees verder om enkele van de beste afbeeldingen van Maori-tatoeages te ontdekken.

maori tattoo ontwerpen

Beste Maori-tatoeageontwerpen en betekenissen met afbeeldingen:

Enkele van de beste betekenissen en symbolen van Maori-tatoeages zijn vermeld in de volgende paragrafen:.

1. Maori-borsttattooontwerp:

Maori borst tattoo ontwerp

Maori-tatoeages zijn erg slim om naar te kijken, en het ziet er nog slimmer uit als het wordt gedaan om een ​​deel van de borstkas te bedekken. Dit is een van de Maori-tatoeages voor mannen en is een diverse combinatie van een aantal Maori-symbolen en tekens zoals Keltische tekens en knopen, het menselijke symbool, delen van pijlen en nog veel meer op zo’n geweldige manier uitgewerkt. De tatoeage heeft ook rode accenten samen met het normale zwart, waardoor hij er heel helder uitziet en een ander ding is dat deze tatoeage niet de hele borst bedekt, maar alleen de bovenste lijn ervan.

 • Best voor: Dit Maori-tatoeageontwerp is het meest geschikt voor mannen met krijgerskwaliteiten en die zich een weg naar buiten willen vechten om de top te bereiken
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeage kan het beste worden gedaan in zwarte inktkleur met hints van bruine inkt
 • Waar: Deze mooie tatoeage met patroon begint van onder de halslijn tot de bovenborst en bestaat uit verschillende geometrische patronen
 • Maat: Dit soort tatoeages worden gemaakt met behulp van een groep kleine patronen om een ​​groot tatoeageontwerp te vormen
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor een tarwehuid tot een lichte huidskleur.

2. Marquesas Cross Maori Tattoo Design te voet:

Markiezen Kruis Maori Tattoo

Het Markiezenkruis is een populair Maori-symbool. Het heeft een grote betekenis en probeert de balans tussen elementen en harmonie te identificeren. Sommige archeologische studies zeggen ook dat het kruis is verbonden met het schild van de schildpad. We mogen de schoonheid van deze tatoeage echter niet over het hoofd zien. Het ziet er echt prachtig uit op de huid en geeft je een etnische en traditionele uitstraling. Dit is een van de beste Maori-tatoeages voor vrouwen.

 • Best voor: Dit is een delicate Maori-tatoeage voor vrouwen vanwege de grootte en eenvoud. Het kruis staat voor de ijver om harmonie en geluk in het leven te bereiken.
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeage wordt bij voorkeur gedaan in zwarte kleur
 • Waar: Deze mooie tatoeage kan het beste te voet worden gedaan, maar je kunt ze ook op je handen en nek laten zetten.
 • Maat: Kleine en middelgrote tatoeages zien er perfect uit voor deze ontwerpen
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor lichte en lichte huidtinten.

3. Leg Maori-tatoeageontwerpen voor jongens:

Been Maori-tatoeageontwerpen voor jongens

Maori-tatoeages zijn de beste vorm van tribale ontwerpen en de beste Maori-tatoeageontwerpen hebben geen specifieke ruimte nodig om op te worden geïnkt. Deze tatoeages geven fysieke kracht en prestaties aan. Ze zijn gemaakt met een aantal geometrische patronen die in een symmetrisch formaat zijn gemaakt om balans en harmonie aan te geven. Veelvoorkomende patronen zijn wapens, talent in een bepaalde sport, welvaart of gezondheid. Dit is een van de beste Maori-tatoeageontwerpen.

 • Best voor: Maori-beentatoeages zijn perfect voor mannen met atletische benen. Ze zijn gemaakt met behulp van complexe, uitgebreide patronen om fysieke kracht en moed aan te geven.
 • Bij voorkeur inkt: De tatoeages worden bij voorkeur in zwarte inkt gedaan om de patronen tot leven te laten komen
 • Waar: Dit soort patronen worden op de achterkant van de benen gedaan om fysieke kracht weer te geven
 • Maat: U kunt kiezen voor middelgrote tot grote tattoo-ontwerpen voor maximale dekking
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor lichte en lichte huidtinten.

4. Maori-tatoeageontwerpen van gemiddelde lengte:

Halflange Maori-tatoeageontwerpen

Als je op zoek bent naar Maori-tatoeage-ideeën, is dit een van de beste patronen. Deze specifieke tatoeage is een microscopisch beeld van de Maori-samenleving. Het is gemaakt met behulp van uitgebreide patronen van de tenten, de mensen en vertegenwoordigt hun manier van leven. Deze tatoeages hebben meestal de voorkeur van mensen die de manier van leven van de Maori begrijpen en enorm trots zijn op hun roots. Tatoeages van dergelijke patronen zijn vrij complex en moeilijk te bereiken vanwege de fijne kneepjes van de details en de perfectie waarmee de symmetrie moet worden bereikt,

 • Best voor: Dit soort Maori-tatoeagepatronen worden bij voorkeur gedaan door mannen van goede kracht en leeftijd. Ze zijn een herinnering aan alle offers en daden van hun voorouders.
 • Bij voorkeur inkt: Maori-tatoeages worden meestal gemaakt met zwarte of donkergroene inkt
 • Waar: Laat ze op je biceps en armen doen om te pronken met deze geweldige tatoeages
 • Maat: Je kunt een medium of een groot tattoo-ontwerp kiezen, afhankelijk van het oppervlak.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor medium tot lichte huidtinten.

5. Menselijk symbool Maori-tatoeage met halve mouw:

Menselijk symbool Maori-tatoeage met halve mouw

“Enata” is een Polynesisch woord dat mens of God betekent. Het staat voor leven, geboorte en ervaringen. Soms wordt het ook gebruikt om relaties uit te drukken, zoals huwelijk, vrienden en familieleden. Een omgekeerde enata kan echter de aanwezigheid van een vijand symboliseren. Er zijn verschillende ontwerpen en keuzes beschikbaar voor degenen die één specifiek tattoo-ontwerp willen.

 • Best voor: Enata-tatoeages worden idealiter door mannen gedaan om hun relaties met hun familie en vrienden te vertegenwoordigen. Dit zijn zeer complexe ontwerpen en moeten met zorg worden gedaan.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart is de meest geschikte gekleurde inkt voor dit soort tatoeages
 • Waar: Deze tatoeages kunnen het beste op armen en biceps worden aangebracht. Deze Maori-tatoeageontwerpen voor de onderarm kunnen ook op de borst zitten.
 • Maat: Een tattoo-ontwerp van groot formaat legt het beste de details van deze tattoo-patronen vast
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor medium tot lichte huidtinten.

6. Maori-tatoeageontwerpen voor meisjes op dij:

Maori-tatoeageontwerpen voor meisjes op dij

Het is helemaal niet waar dat tribale en Maori-ontwerpen alleen voor mannen zijn bedoeld, omdat vrouwen het in geweldige stijl doen en er absoluut dol op zijn. Stel dat we het hebben over dit soort Maori-tatoeageontwerpen, dan zullen we kunnen zien hoe een vrouw in stijl pronkt met haar dij-tatoeage. Het is een combinatie van rood en zwart en de Keltische patronen samen met lichte bloemenaccenten zorgen ervoor dat het er zo mooi uitziet en aantrekkelijk. Dus de meisjes en dames die er zijn, komen uit de doos en proberen iets nieuws. Probeer de volgende keer een van deze zeer stijlvolle Maori-ontwerpen!

 • Best voor: Deze mooie Maori-tatoeage is op maat gemaakt voor vrouwen die een goede gezondheid en geluk wensen. Ze zijn gemaakt met behulp van aantrekkelijke patronen om vrouwelijke schoonheid te symboliseren.
 • Bij voorkeur inkt: Deze prachtige patronen zijn gemaakt met zwarte en rode inkt
 • Waar: Dijen zijn de beste plekken voor deze tatoeages. Je kunt ze ook op de schouders krijgen of zelfs als armbanden.
 • Maat: Afhankelijk van het plaatsingsgebied kun je kiezen uit een medium tot een groot formaat tattoo.
 • Huidskleur: Deze ontwerpen passen bij medium tot lichte huidtinten.

7. Hagedis Maori-tatoeageontwerpen op rug en borst:

Hagedis Maori-tatoeageontwerpen op rug en borst

In de Polynesische cultuur vertegenwoordigen hagedissen of gekko’s een goddelijke figuur. Het is een zeer belangrijk onderdeel van Polynesische overtuigingen en idealen. Ze staan ​​erom bekend allerlei ziekten en tegenslagen te bewaken en mensen te verlossen van vijanden. De hagedis-tatoeages zijn inderdaad heel uniek en creatief van uiterlijk. Ze worden meestal op de bovenste delen van het lichaam gedaan om respect voor het dier aan te geven.

 • Best voor: Deze tatoeages worden idealiter gedaan door mannen, die hun families en gesloten willen beschermen tegen vijanden.
 • Bij voorkeur inkt: Gekko-tatoeages kunnen het beste worden gedaan in zwarte kleur of zelfs bruine inkt
 • Waar: Ze worden op de rug of op de borst gedaan om hun respect en eer aan het nederige dier te tonen
 • Maat: Je kunt kiezen voor een middelgrote tot grote tatoeage, afhankelijk van waar je hem wilt laten plaatsen
 • Huidskleur: Deze ontwerpen passen bij lichte tot lichte huidtinten.

8. Maori-tatoeages voor het hele lichaam:

Maori-tatoeages voor het hele lichaam

Als we het hebben over extreem traditionele Maori-tatoeages, dan klinken full-body-ontwerpen heel gewoon. Dit komt omdat body art voor tribale mensen een zeer goede manier is om met hun cultuur te pronken en het is zeer verrassend als je het gevoel voor kunst ziet dat ze bezitten ondanks hun verblijf in zulke wilde gebieden waar niets en bijna geen enkel teken van beschaving tot nu toe heeft bereikt. Deze tattoo is een goed voorbeeld van fantastische body art waarbij het een heel verhaal is dat mensen op je lichaam kunnen zien, en het is zeker een uitdaging voor tattoo artiesten om dit op de juiste plek te krijgen.

 • Best voor: Full body-tatoeages kunnen het beste worden gedaan bij mannen die gedurfd zijn en sterk verbonden zijn met hun roots. Ze gebruikten hun lichaam als canvas om het verhaal van de Maori-cultuur te vertellen.
 • Bij voorkeur inkt: Tatoeages voor het hele lichaam kunnen het beste in het zwart worden gedaan, met een vleugje kleur om te accentueren.
 • Waar: Zoals de naam al aangeeft, worden deze tatoeages over het hele lichaam gedaan
 • Maat: Omdat het een tatoeage voor het hele lichaam is, maakt de maat niet uit. Een cluster van kleine patronen wordt gebruikt om maximale lichaamsbedekking te garanderen
 • Huidskleur: Deze ontwerpen passen bij lichte tot lichte huidtinten.

9. Maori-bloemtatoeages op heup:

Maori bloem tatoeages op heup

De bloem Maori-tatoeage is erg mooi om naar te kijken. Het bevat de afbeelding van een prachtige bloem omringd door tribale patronen. Het ziet er prachtig uit en is het meest geschikt voor vrouwen. Het wordt meestal op de heup gedragen. Het is een van de beste Maori-tatoeages voor meisjes die zo mooi is en ook de anderen gemakkelijk aantrekt.

 • Best voor: Deze tatoeages hebben de voorkeur van meisjes en vrouwen met ronde tailles. Deze tatoeages sieren hun slanke lichaam en bieden een sensuele uitstraling.
 • Bij voorkeur inkt: Flower Maori-tatoeages kunnen het beste worden gedaan in middelgrote tot grote maten, afhankelijk van het gekozen patroon.
 • Waar: Dit soort tatoeages worden bij voorkeur op de taille gedaan
 • Maat: De grootte van de tatoeage hangt af van hoeveel dekking men zoekt. Je kunt kiezen voor een medium tot groot bloemenpatroon.
 • Huidskleur: Ze passen het best bij lichte en lichte huidtinten.

10. Turtle Shell Maori-tatoeage op schouder:

Schildpad Shell Maori-tatoeage op schouder

In Maori-tatoeageontwerpen zijn enkele van de meest gebruikte symbolen schelpen, vooral de schildpad. De schildpad is een zeer belangrijk zeedier en is van grote betekenis bij de Maori’s. Deze eenvoudige Maori-tatoeage heeft veel meer betekenis in vergelijking met andere symbolen en is een geweldig idee voor een tattoo-ontwerp. Schildpadden symboliseren gezondheid, geluk, een lang leven, rust, vrede en voorspoed. Ze worden beschouwd als tekenen van geluk in de Maori-cultuur.

 • Best voor: Deze schildpadtattoos zijn gemaakt door zowel mannen als vrouwen, die geloven in de verhalen van de oude Maori-cultuur. Van schildpad-tatoeages is bekend dat ze de persoon geluk en een lang leven brengen.
 • Bij voorkeur inkt: Deze Maori-tatoeage op de achterkant kan het beste worden gedaan in zwartgekleurde inkten.
 • Waar: Vanwege het kleine formaat van deze tatoeages kunnen ze overal op het lichaam worden geplaatst, zoals armen, biceps, nek, rug en zelfs borst.
 • Maat: Een kleine tot middelgrote Turtle-tatoeage ziet er ideaal uit
 • Huidskleur: Ze zijn geschikt voor een gemiddelde tot lichte huidskleur.

11. Sun Maori-tatoeageontwerpen voor meisjes:

Sun Maori-tatoeageontwerpen voor meisjes

De Sun Maori-tatoeage staat voor rijkdom, leiderschap en schittering. Het wordt beschouwd als een bron van helderheid, natuurlijke rijkdom en voeding. De zonnetattoo is erg dynamisch om te zien. Het geeft je een zeer gedurfde en sterke uitstraling. Het kan op elk deel van het lichaam worden gedragen, hoewel het bovenlichaam de voorkeur heeft. Het is bekend dat ze de drager geluk, gezondheid en geluk brengen.

 • Best voor: Sun Maori-tatoeages worden het best gedragen door zowel mannen als vrouwen, die graag een sprankje hoop, geluk en een goede gezondheid in hun leven brengen.
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeages kunnen het beste worden gedaan in zwarte en roodgekleurde inkten.
 • Waar: Ze zijn bij voorkeur geïnkt op de borst, schouders en biceps voor een betere zichtbaarheid.
 • Maat: Een middelgroot tattoo-ontwerp ziet er elegant uit en draagt ​​bij aan de schoonheid van de drager.
 • Huidskleur: Omdat de tatoeage gebruik maakt van rode en zwarte inkt, zijn deze het best geschikt voor lichte en lichte huidtinten.

12. Haaientanden Maori-tatoeageontwerpen voor mannen:

Haaientanden Maori-tatoeageontwerpen voor mannen

Haaientanden is een belangrijk vissymbool onder Polynesische tatoeages. Ze staan ​​als een vertegenwoordiging van begeleiding, moed, kracht en kracht en zien er stijlvol en trendy uit op de huid. Haaien waren een belangrijk dieet van de Maori’s en hun tanden werden beschouwd als waardevolle bezittingen. Haaien werden ook behoorlijk vereerd onder andere zeevruchten, en hun tanden staan ​​voor kracht, kracht en bescherming. Dit is een van de beste Maori-armtattoo-ontwerpen voor mannen.

 • Best voor: Tatoeages met haaientanden zijn het meest geschikt voor mannen, die eigenschappen hebben van woestheid en kracht. Deze mensen zijn ook zeer flexibel en worden gerespecteerd door hun clan.
 • Bij voorkeur inkt: Haaientanden tatoeages kunnen het beste worden gedaan met zwarte tanden,
 • Waar: Dit tattoo-ontwerp met Maori-mouwen kan ook op armen en biceps worden gedaan.
 • Maat: Deze krijger-tatoeages kunnen het beste worden gedaan in middelgrote patronen
 • Huidskleur: Je kunt ze laten doen op lichte en lichte huidtinten.

13. Speerkop Maori-tatoeages op arm:

Speerkop Maori-tatoeages op arm

De Spear Head Maori-tatoeage staat als een symbool van moed, wijsheid en kracht. Het probeert het beeld van een krijger en zijn geweldige vaardigheden uit te drukken. De tatoeage heeft zeer ingewikkelde ontwerpen en elke lijn kan ergens symbool voor staan. Het is zeer innovatief en uniek van uiterlijk. Het is een van de beste Maori-tatoeageontwerpen voor zowel mannen als vrouwen.

 • Best voor: Speerkop-tatoeages zijn het beste voor mannen die krijgerachtige eigenschappen hebben en een gericht doel op hun doelen hebben. Deze mensen zijn doorzetters en vertegenwoordigen moed en moed.
 • Bij voorkeur inkt: Speertattoos zijn geïnkt met zwarte en bruine inkt
 • Waar: Ze kunnen het beste worden gedaan als armbanden, of op mouwen en armen.
 • Maat: Speer-tatoeages zien er geweldig uit in middelgrote of kleine patronen
 • Huidskleur: Ze zijn het meest geschikt voor medium tot lichte huidtinten.

14. Kleine Maori-tatoeageontwerpen voor mannen:

Kleine Maori-tatoeageontwerpen voor mannen

Meestal komen we erachter dat de meeste Maori-tatoeages echt rijk en grungy en langwerpig zijn, die grote delen van het lichaam bedekken. Als je een van de Maori-tatoeages voor mannen wilt die netter is, dan kun je voor een van zulke kleine patronen gaan en ze op je borst laten inkten zoals het hier of achter de nek of waar dan ook wordt gedaan, omdat kleinere tatoeages gemakkelijker te pronken zijn dan de anderen. Deze tatoeages vertegenwoordigen de rijke cultuur en het erfgoed van de Maori’s met subtiele patronen en minimale details. Ze zijn gemaakt met behulp van een cluster van ontwerpen zoals de flora, fauna en andere essentiële elementen voor het leven van de Maori.

 • Best voor: Deze tatoeages zijn vooral bedoeld voor mannen die meer willen bereiken met minder. Ze duiden op de liefde voor de Maori-manier van leven en de trots waarmee ze hun erfgoed graag dragen.
 • Bij voorkeur inkt: Het gebruik van zwarte inkt is de beste kleur voor dit soort tatoeages
 • Waar: Dit patroon ziet er geweldig uit op de borst, rug of zelfs de schouders.
 • Maat: Een middelgroot patroon is ideaal om alle details te bedekken en tegelijkertijd de eenvoud te waarborgen
 • Huidskleur: Ze zijn geschikt voor lichte tot lichte huidtinten.

15. Ocean Maori-tatoeageontwerp voor heren:

Oceaan Maori-tatoeageontwerp voor heren

Ocean Maori-tatoeages zijn heel gebruikelijk. Sommigen zien oceanen als een symbool van de dood of de wereld daarbuiten. Er zijn verschillende patronen en ontwerpen beschikbaar om uit te kiezen, en mensen vonden het idee erg leuk omdat het je tatoeage er opvallend geweldig uit laat zien. Oceanen speelden een cruciale rol in het leven van de Maori’s, omdat ze het grootste deel van hun voedsel uit de wateren haalden. Zeevruchten waren het hoofdvoedsel van de Maori’s, die een aantal technieken gebruikten om op de vis te jagen.

 • Best voor: Oceaantatoeages worden meestal gedaan op mannen, die de zeegod respecteren omdat hij hen voldoende voedsel geeft en hen een bron van levensonderhoud biedt
 • Bij voorkeur inkt: Maori-tatoeages op de bovenarmen kunnen het beste worden gedaan met zwarte inkt
 • Waar: Oceaan-tatoeages kunnen het beste worden gedaan op de borst, schouders, nek en zelfs op de rug.
 • Maat: Ze zijn gedaan met behulp van een groep kleinere patronen om één groot oceaanpatroon te maken.
 • Huidskleur: Ze zijn geschikt voor lichte tot lichte huidtinten.

16. Maori tribal tattoo ontwerpen:

Maori tribal tattoo ontwerpen

Maori tribale tatoeages zijn het symbool van de rijke cultuur en het erfgoed van de oude Maori’s. Ze zijn gemaakt met behulp van vele symbolen en patronen om de oude manier van leven weer te geven. Elk detail is zorgvuldig afgebeeld met behulp van bepaalde symbolen zoals de tenten, vissenschubben, de makreelstaart enz., waarbij elk van hen wordt geassocieerd met betekenissen zoals welvaart, gezondheid en moed.

 • Best voor: Tribale tatoeages kunnen het beste worden gedaan op mannen, die hun lichaam graag als perfect canvas maken voor het etsen van de Maori-manier van leven. Deze tatoeages zijn symbolische verhalen over de toenmalige Maori-manier van leven.
 • Bij voorkeur inkt: Tribale tatoeages worden bij voorkeur uitgevoerd in zwartgekleurde inkten.
 • Waar: Ze kunnen worden gedaan op de biceps, borst en armen voor een betere zichtbaarheid.
 • Maat: Maori-stamtatoeages worden idealiter in grote maten gedaan om ervoor te zorgen dat alle details nauwkeurig worden vastgelegd.
 • Huidskleur: Ze zijn geschikt voor lichte tot lichte huidtinten.

17. Maori Band-tatoeageontwerpen:

Maori-band tattoo ontwerpen

Dit is een van de meest verbluffend uitgevoerde Maori-armband-tatoeages. Het is gemaakt met behulp van een reeks patronen zoals speren, walvistanden enz. om bescherming, slagveld en moed te symboliseren. Armband-tatoeages zijn behoorlijk populair bij zowel mannen als vrouwen, die graag tatoeages gebruiken als een permanent accessoire op hun lichaam. Band-tatoeages kunnen ook op enkels en schouders worden gedaan. Hoewel het eenvoudige ontwerpen zijn, zijn ze zeer gedetailleerd met innerlijke betekenissen.

 • Best voor: Band-tatoeages zijn het beste voor zowel mannen als vrouwen, die graag details toevoegen aan de meest zichtbare delen van hun lichaam, zoals de polsen, armen en enkels.
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeages zien er geweldig uit als ze zijn gemaakt met zwarte inkt.
 • Waar: Zoals de naam al doet vermoeden, worden bandtatoeages bij voorkeur gedaan op polsen, armen en enkels.
 • Maat: Ze kunnen het beste worden gedaan in middelgrote of grote maten, afhankelijk van de grootte van het plaatsingsgebied.
 • Huidskleur: Ze zijn ideaal gedaan op medium tot lichte huidtinten.

Aanvullende tips om de elegantie van Maori-tatoeageontwerpen te behouden:

Maori-tatoeages hebben veel betekenis met betrekking tot de cultuur en het erfgoed van de meest gevierde clan van de wereld. Daarom is het belangrijk om bepaalde aspecten te begrijpen voordat u zich op een bepaald ontwerp richt:

 • Voordat u een ontwerp kiest, moet u het belang begrijpen van de verschillende gebruikte symbolen.
 • Je moet je volledig bewust zijn van de betekenis van de patronen om er zeker van te zijn dat je precies weet wat je van plan bent te bereiken met de tatoeage.
 • Afhankelijk van het verhaal dat je wilt vertellen, kies je verschillende kleine patronen om één groot patroon te maken.
 • Plaatsingsgebied is ook belangrijk voor Maori-tatoeages. Bepaalde tatoeages met religieuze symboliek mogen niet te voet en op lagere lichaamsdelen worden gedaan.
 • Het kiezen van een artiest is ook heel belangrijk. De artiesten moeten goed thuis zijn in de Maori-tekens en patronen om waar voor je geld te krijgen.

Meer tattoo-ontwerpen:

Beste Maori-tatoeageontwerpen

Beste Maori-tatoeageontwerpen 2

Beste Maori-tatoeageontwerpen 3

Beste Maori-tatoeageontwerpen 4

Beste Maori-tatoeageontwerpen 5

Beste Maori-tatoeageontwerpen 6

Beste Maori-tatoeageontwerpen 7

Beste Maori-tatoeageontwerpen 8

Beste Maori-tatoeageontwerpen 9

Beste Maori-tatoeageontwerpen 10

Het is dus een feit dat bewezen en verzegeld is dat tribale tatoeages een constante hit zijn in de hitlijsten van de beste tattoo-ontwerpen en Maori-tatoeages maken gewoon nooit indruk op mensen met de nieuwere versies en creatievere en mooiere patronen. We hopen dat dit artikel je heeft geïnspireerd om je verhaal te vertellen met behulp van de Maori-symbolen. Maori-tatoeages zijn vrij complex en het is moeilijk te bereiken als de artiest geen ervaring heeft. De gemakkelijke manier om symmetrie in een Maori-tatoeage te bereiken, is door stencils te gebruiken om de patronen te schetsen. Dus mensen, maak je klaar voor deze geweldige Maori-tatoeages die zeker wat oogbollen zullen grijpen!