Onderarmtatoeages zien er erg goed uit als ze zijn gezet, dienovereenkomstig aangepast met een verstandig ontwerp en kleurencombinatie. De onderarm is een geweldige plek voor langwerpige of verticale tatoeages. De locatie is een voordeel, omdat de tatoeage die je kiest zichtbaar en duidelijk wordt begrepen.

Onderarm tatoeage ontwerpen

Maar wat u afdrukt, moet betekenis hebben en een goed ontwerp hebben. Hier zijn een paar suggesties waar u naar kunt kijken. En je kunt de beste tattoo-ontwerpen voor de onderarm voor mannen en vrouwen zien met foto’s die je zeker zullen inspireren.

Onderarmtatoeages voor mannen en vrouwen:

Hier zijn onze 15 prachtige onderarm tattoo-ontwerpen en ideeën voor mannen en vrouwen als volgt:.

1. Prachtige bloemtattoo op mannenonderarmen:

Prachtige bloemtattoo op mannenonderarmen

Een tatoeage voor de onderarm hoeft niet altijd kritisch of complex te zijn zoals we in dit kunstwerk zien; de tatoeage heeft een eenvoudige maar prachtige bloeiende bloem, mogelijk een zonnebloem midden in een weiland, de bloem in zichzelf met een prachtige kunst en patroon. Uitgaande van het gerecht dat u het liefst geserveerd krijgt; jouw maat kan variëren van minuscuul tot grote bloeiende zonnebloem, een vleugje kleur altijd geïnspireerd. Dit type klassieke onderarmtattoo is mooi en geschikt voor mannen met grote handen. Dit is een van de unieke bloem-onderarm-tatoeages.

2. Vervagen onderarm tattoo-ontwerpen:

Onderarm tattoo-ontwerpen vervagen

Dit keer is dit absoluut een uniek concept dat in een tatoeage de aandacht kan trekken. Tattoo-ontwerpen voor onderarmen voor mannen kunnen hier een klassiek voorbeeld van zijn, waarbij de tattoo-kunst zich verspreidt in een prachtige vintage klok met daaronder een decoratieve rustset. Het verbluffende aan deze tatoeage met halve mouwen is dat het vervagen van het bovenste gedeelte van de klok verandert in een wolk van donkere rook, silhouetten van voorbijvliegende vogels zichtbaar door de duisternis.

3. Rendier op voorhand Onderarm Tattoo Art:

Rendier op voorhand Onderarm Tattoo Art

Breng alsjeblieft de kerst dit jaar binnen met een productieve schattige rendiertattoo die niet alleen majestueus is in zijn uitstraling, maar ook zachte tribale patronen gebruikt om een ​​prachtige, levendige buste van een rendier te creëren, het hert in zijn koninklijke houding houdt zijn hoofd omhoog en trots. Hoewel deze tatoeage monochroom is, zou een vleugje kleur tussen de tribale kunst heel goed bij deze look passen.

4. Schedel- en roos-onderarmtatoeages:

Schedel en roos onderarm tatoeages

Onderarm-tatoeages zagen er nog nooit zo goed uit als de prachtige koning der bloemen; de machtige roos is hier dof en gedempt in donkere grijstinten, mogelijk omdat ze in contact was met een dodelijke schedel die net onder een paar rozen was geplaatst. Als de dempende kleuren je iets te subtiel zijn, kan je altijd kiezen voor een levendig, kleurrijk uitzicht door de rozen in te vullen met fel vermiljoenrood. Dit is de coole roze onderarmtattoo.

5. Verschillende tinten en kleurrijke onderarm-tatoeages:

Verschillende tinten en kleurrijke onderarmtattoos

Deze is voor degenen die een element van humor in hun tatoeage willen hebben. Deze is gewoon cool! Zorg ervoor dat je tatoeage netjes blijft en probeer daarom niets meer aan de tatoeage toe te voegen. Als je meer diepte wilt toevoegen, doe dat dan met kleuren en verschillende tinten. Als je een dunne onderarm hebt, maak de tatoeage dan ook niet te groot. Het mag niet zichtbaar zijn vanaf de randen van de andere kant.

6. Tribale onderarmtattoo:

Tribale onderarmtattoo

Dit kan een perfect voorbeeld zijn van onderarmtatoeages voor mannen. Hier is de tattoo-kunst met een productieve tribale onderarmtattoo. Dit is uniek in zijn soort en verandert belangrijke andere patronen zoals bloemenkunstwerken en het alziende oog. Dit is een verticale lijn van individuele karakters die samenkomen om dit robuuste kunstwerk te vormen. Het is een van de beste tribale onderarm-tatoeages.

7. Onderarm Bird Tattoo Design:

Onderarm vogel tattoo ontwerp

Dit prachtige ontwerp van een vogel ziet er erg sierlijk uit. Deze tatoeage is voor de kalmen. Het dessin geeft u veel vrijheid in kleurkeuze en wijziging van dessin. U kunt dus iets toevoegen dat het een persoonlijk tintje geeft, en de kleurkeuze is ook aan u. Voeg tinten blauw en paars toe als je wilt.

8. Eenvoudige schedel met vleugels onderarm tattoo-ontwerpen:

Eenvoudige Schedel Met Vleugels Onderarm Tatoeage Ontwerpen

Een eenvoudige schedeltattoo met een lichte hoeveelheid detaillering ziet er precies goed uit op een onderarm. Dit kleine tattoo-ontwerp voor de mannelijke onderarm ziet er het beste uit als het zwart wordt gehouden, en als je wilt, kun je het markeren met wit. Zorg ervoor dat deze niet te groot is, anders gaat het gewenste effect verloren. Deze tatoeage kan zowel door mannen als vrouwen worden bedrukt.

9. Nautische zaken Onderarmtatoeages:

Nautische zaken Onderarmtatoeages

Onderarmtattoo-ontwerpen kunnen variëren van feeën en sterren tot zelfs nautische zaken zoals de besturing van het machtige schip of gewoon het met ijzer beklede zware anker. In deze tatoeage zien we een prachtige koude blauwe tint die de tatoeages siert, terwijl de plons water op de achtergrond definitie en schoonheid toevoegt aan het uiterlijk van de tatoeagekunst. Geschreven woorden aan weerszijden van de tattoo-kunst kunnen ook een gevoel van definitie aan de look toevoegen.

10. Geometrisch onderarm tattoo-ontwerp voor mannen:

Geometrisch onderarm tattoo-ontwerp voor mannen

Dit is weer een spiraalwerk. De omtrek is van tevoren al gespecificeerd en het geometrische ontwerp dat het specificeert, complimenteert ook de onderarmstructuur. De spiralen aan de binnenkant staan ​​in contrast met het omlijnde lichaam. Dit contrasterende idee van de buitenste onderarmtattoo ziet er ook goed uit in verschillende combinaties. Maar zorg ervoor dat je ontwerpversie niet te benauwd is (aantal spiralen); anders verlies je het uiterlijk van de tatoeage.

11. Onderarm Uil Tattoo:

Onderarm Uil Tattoo

Deze geanimeerde uil is een goede keuze voor vrouwen. Een uil betekent wijsheid, humor en kennis. En omdat je de gebruikelijke niet wilt, is dit een prachtig gedetailleerd tattoo-ontwerp. Hij laat geen lege plekken achter en is compact vormgegeven. Je kunt hem verlengen door de staart iets langer te maken.

12. Spiraalvormige onderarmtattoo:

Spiraalvormige onderarmtattoo

Spiralen zoals deze zien er goed uit als je onderarm sterk gebouwd is en er gespierd uitziet. Je moet bij voorkeur donkere tinten gebruiken en je ontwerp aanpassen en aanpassen aan de lengte van je onderarm. Als het te groot is, gaat de netheid verloren. En als je het aantrekkelijk wilt maken, markeer het dan met een contrasterende kleur zoals wit, zilver of blauw.

13. Schedeltattoo voor meisjesonderarm:

Schedeltattoo voor meisjesonderarm

Als je van schedels houdt, is dit een zeer creatieve manier om ze te dragen! Schedeltatoeages voor meisjes worden meestal eenvoudig gehouden, maar deze ziet er absoluut schitterend uit met de fakkels en zet hem aan. Als je wilt, voeg er dan wat kleur aan toe; het houden van de schedel in grijstinten en het kleurrijk maken van de fakkels ziet er ook goed uit. Deze tatoeage is flexibel qua kleurgebruik. Veranderen zal het uiterlijk geen kwaad doen.

14. Veren onderarm tattoo ontwerpen:

Veren Onderarm Tattoo Ontwerpen

Veren staan ​​voor vrijheid. Dus voor de stille rebel – hier is de veertattoo op de onderarmen jouw manier om je vrijheid uit te drukken en te eisen. Pas de maat dienovereenkomstig aan, en het zal prima passen. Gebruik hiervoor twee kleuren, zwart met elke gewenste kleur.

15. Forest onderarmtattoo voor jongens:

Bos onderarmtattoo voor jongens

Hier is een briljant concept voor een onderarmband-tatoeage waarbij de sereniteit en rust van een ver bos duidelijk zijn in deze tattoo-kunst. Het ontwerp begint bij de pols, diep en bedekt met zachte, glanzende duisternis terwijl de schitterende boomtoppen langzaam zichtbaar worden, waarbij de tatoeage de gratie en rust ertussen ontwijkt. Het is een van de beste onderarm-tatoeages.

Overzicht:

In dit artikel openen we een lijst met alle mogelijke tattoo-concepten die een onderarm kan bevatten en we kunnen inspiratie opdoen uit verschillende bronnen. We kwamen erachter dat creativiteit geen bar is wanneer een open canvas zoals je onderarm goed wordt gebruikt.