De leeuw, koning van alle dieren, is een primair symbool van kracht en macht. Het duidt de ‘koning van de jungle’ en de kwaliteiten van moed, wijsheid en een ontzagwekkende leider aan. Veel mensen hebben betrekking op de leeuw vanwege deze superieure kwaliteiten van royalty, autoriteit, standvastigheid, trots en bescherming. Elk van deze eigenschappen kan door verschillende individuen op een unieke manier worden gerelateerd. Daarom is de leeuw om deze reden de meest populaire keuze als het gaat om tattoo-ontwerpen. De betekenis van de leeuwentattoo is op zichzelf al behoorlijk belangrijk, wat velen naar zich toe trekt.

Mensen die verschillende vormen van de ‘leeuw’ op zichzelf krijgen, respecteren het belang van macht en moed. Degenen die geloven dat ze zelf leeuwachtig zijn, dat wil zeggen onbevreesd en vrij letterlijk – de ‘koning’, zijn degenen die het meest geïnteresseerd zijn in deze ontwerpen. Meer nog, degenen die misschien nog niet zo machtig zijn, maar ernaar streven om op een dag de wereld te regeren en het mekka van moed te zijn, zijn degenen die samenkomen om leeuwen te laten tatoeëren.

Leeuw tattoo ontwerpen

Hier is een selectie van onze favoriete leeuwentattoo-ontwerpen voor degenen die alles over moed hebben. We hebben u een lijst met ontwerpen gegeven, die elk van elkaar verschillen in structuur, vorm en kleuren en hun betekenis en betekenis. De afbeeldingen van leeuwentattoos hieronder zullen je precies vertellen hoe het eruit zal zien nadat je getatoeëerd bent. Lees verder en vind uw perfecte match om geïnkt te worden op:

Verschillende soorten leeuwin- en leeuwtattoo-ontwerpen:

Hier zijn de beste leeuwentattoo-ontwerpen en betekenissen met foto’s zijn als volgt:.

1. Artistieke Black and Dot Work Lion Tattoo op pols:

Zwarte en stippen leeuwentattoo op pols

Geometrisch en perfect symmetrisch is waar deze prachtige tatoeage om draait. Aan de andere kant zorgt de gestippelde techniek voor dat extra randje van verfijnde pit en creativiteit; de gezichtsdetails worden versterkt door de subtiele stippen. We houden vooral van het gezicht van de leeuw: de gepassioneerde ogen die nogal schattig en aantrekkelijk zijn. Het prachtige mandala-werk strekt zich uit over het hele gezicht in een gestippeld en symmetrisch patroon om ze er nog betoverender en geaccentueerd uit te laten zien.

 • Best voor: Het gezicht van de leeuw en de brede ontwerplay-out maken deze tatoeage perfect voor mannen.
 • Bij voorkeur inktkleur:: Aangezien het gestippeld is en slechts op één kleur is gebaseerd, zou een heldere donkerzwarte inkt ideaal zijn
 • Waar: De vorm en het ontwerp van deze geometrische leeuwentattoo maken het het beste om op de polsen van mannen te worden geïnkt.
 • Maat: Voor deze leeuwenpolstattoo worden middelgrote tot grote maten geadviseerd, afhankelijk van de polsmaat van de klant.
 • Huidskleur: Deze leeuwentattoo voor mannen is het meest geschikt voor mensen met een tarweachtige tot lichte huid.

2. De leeuwin-schoudertattoo voor meisjes:

Leeuwin schoudertattoo voor meisjes

Op zoek naar een leeuwenmeisje tatoeage? Deze leeuwin-tatoeage is ingewikkeld opgemaakt met behulp van de schaduwtechniek. Het bestaat uit een leeuwin in een nogal beschermende positie alsof ze ergens op wacht. De details voor de vacht, oren en snorharen maken het ontwerp behoorlijk aantrekkelijk. De ogen vangen een mooie uitdrukking die onmiddellijk de aandacht trekt (een teken van een goede tatoeage te allen tijde). Dit is verreweg een van de beste leeuwentatoeages voor vrouwen. De vrouwelijke leeuw staat ook bekend om zijn zachte, liefdevolle karakter en dit tattoo-ontwerp lijkt een mix van al deze kwaliteiten teweeg te brengen door een zachte weergave van het dier.

 • Best voor: Deze is voor alle vrouwen die er zijn. Deze vrouwelijke leeuwentattoo is ook ideaal voor de zachte maar stoere dame en de sterke, onafhankelijke vrouw.
 • Bij voorkeur inkt: Deze tatoeage is meestal in zwarttinten: grijs en lichtzwart voor de gearceerde stukjes.
 • Waar: Deze ziet er het beste uit als hij op een van de schoudergebieden is geïnkt (links/rechts bovenrug onder de schouder).
 • Maat: Deze leeuwenrugtattoo voor vrouwen ziet er het beste uit in een middelgrote maat, omdat het licht gekantelde ontwerp het gebied onder de schouder aanzienlijk moet bedekken voor de juiste impact.
 • Huidskleur: Dit is het meest geschikt voor mensen met een tarweachtige of lichte huid.

3. Blauwe kleur Lion Tattoo op ribbenkast voor mannen:

Blauwe kleur leeuw tatoeage op ribbenkast voor mannen

In het blauw is deze leeuwenkoptattoo zo majestueus als maar kan – hij vertegenwoordigt een leeuwengezicht dat gevangen zit in zijn woeste emotie en de kleur blauw staat voor de hoogste royalty. Sterker nog, de kleur voegt eraan toe om ze er levendig uit te laten zien en meteen de aandacht te trekken (nu gaan leeuwen daar niet allemaal over?). De manen zijn op een funky manier opgemaakt, waardoor het ontwerp modern en pittig is. De ogen omhullen de vurige aanraking die de krachtige look verzegelt en het meest aantrekkelijk opvalt.

 • Best voor: Dit is weer een prachtige leeuwentattoo voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Deze leeuwentattoo-tekening is in wezen in blauw opgemaakt.
 • Waar: Deze tatoeage moet worden geïnkt om één kant van je hele ribbenkast te bedekken (links of rechts).
 • Maat: Het moet meestal een grote maat zijn, omdat het gevormd en ontworpen is om de hele lengte van de ribbenkast te bedekken.
 • Huidskleur: Deze tatoeage kan werken voor een lichte huidskleur en tarweachtige tinten.

4. Astrologische leeuwentatoeage op de borst:

Astrologische leeuwtattoo op borst

Deze leeuw tatoeëert eenvoudig, en dus is Leo in dat geval de perfecte keuze! Het bestaat uit een leeuwengezicht dat prachtig is weggestopt in en op het symbool van het Leeuw-teken. Deze traditionele leeuwentattoo is niet alleen een veilige optie, maar ook behoorlijk zinvol. Het zelf gekozen symbool is de prachtige glyph. Het is een gebogen ontwerp dat een vereenvoudigde vorm van een leeuw en zijn manen betekent. Het boze leeuwengezicht en het ontwerp van het dierenriemsymbool betekenen samen geboren leiders. Je geboortedatum bovenop het ontwerp geeft duidelijk en sterk aan dat je trots bent een Leeuw te zijn en koppelt de tatoeage aan je bestaan.

 • Best voor: Meestal een leeuwentattoo-ontwerp voor jongens, omdat het bestaat uit een leeuwengezicht en vrij mannelijk is in zijn aantrekkingskracht.
 • Bij voorkeur inkt: Zwarttinten zijn perfect om het ontwerp naar voren te halen.
 • Waar: Dit is ideaal voor de rechter of linker borst van een goedgebouwde man.
 • Maat: kleine – middelgrote maten zijn waar deze leeuwenborsttattoo er het beste uitziet.
 • Huidskleur: Een lichte huidskleur zou het beste zijn. Een tarweachtige tint tot een bruine huid kan echter ook werken.

5. Chinees Lion Tattoo-ontwerp voor jongens:

leeuwen tattoo ontwerpen voor jongens

Deze unieke leeuwentattoo is misschien wel jouw roeping! Aangeduid als beschermleeuwen, stonden ze voor bescherming en werden ze vaak in stenen leeuwen voor Chinese tempels geplaatst om hen te beschermen. Deze tatoeage bevat een woeste Chinese leeuw gekleurd in spannende tinten om de aandacht te trekken. Het klemt een geometrisch ontworpen bal onder zijn poten. Dit is een man met prachtig opgerolde patronen die de hele look doorlopen en vloeiendheid geven. Het is een van de vele tattoo-ontwerpen voor mannen die er zijn. Het kan ook een uitstekende leeuwentatoeage op de biceps zijn.

 • Best voor: Nogmaals, het leeuwenontwerp is het meest geschikt voor mannen en vooral voor degenen die houden van kunstzinnige decoratieve ontwerpen.
 • Bij voorkeur inkt: Levendige tinten rood en paars worden gebruikt om het gezicht, de poten en de manen op te knappen.
 • Waar: het ziet er het beste uit bij mannen met een grote armruimte.
 • Maat: Deze leeuwenarmtattoo heeft de neiging om alleen aan een grotere kant te zijn, omdat het ontwerp nogal wat ruimte nodig heeft om te bedekken.
 • Huidskleur: Bijna iedereen kan deze leeuwenonderarm-tatoeage dragen; eerlijke, tarweachtige en bruinachtige huidtinten zouden werken.

6. Amerikaanse vlagtattoo met leeuw:

Amerikaanse vlagtattoo met leeuw

Kleurrijk en aan de minder woeste kant, deze hierboven is een nogal aparte leeuwentattoo voor een sport. De Amerikaanse vlag is altijd een symbool geweest van de kracht en eenheid van de natie, kwaliteiten die nauw verbonden zijn met de leeuw als zijn regels en die de jungle verenigt. Hier zie je dus zowel het leeuwengezicht als een Amerikaanse vlag in het tattoo-ontwerp. Deze illustratieve tatoeage heeft een abstracte leeuwenafbeelding die is gekleurd met een reeks regenboogkleuren die naar beneden lopen in prachtige beekjes van pastel en vervolgens de typische sterrenachtergrond van de vlag van Amerika.

 • Best voor: Het leeuwengezicht maakt het het meest geschikt voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: De achtergrond van de Amerikaanse vlag moet worden gemaakt met de originele rode, witte en blauwe kleuren.
 • Waar: Het heeft de neiging om er het beste uit te zien op de armen vanwege zijn vorm en grootte.
 • Maat: Deze leeuwentrots-tatoeage heeft meestal de neiging om aan een grotere kant te zijn
 • Huidskleur: Bruine huidskleur brengt de kleuren van deze leeuwentattoo echt naar voren. Tarweachtige en lichte huidtinten werken ook super goed.

7. Roaring Lion Face Tattoo met kroon:

brullende leeuw gezicht tattoo met kroon

Dit is weer een van de krachtige tattoo-ontwerpen met leeuwengezichten. Wil je woest en krachtig gaan, maar ook koninklijk en alomtegenwoordig? De afbeelding van de leeuw met een kroon op zijn kop is een gewaagde uitspraak dat de leeuw de “koning van de jungle” is. Hier, zoals je hierboven kunt zien, is er een behoorlijk geanimeerd brullend leeuwengezicht gevangen in zijn emotie van gepassioneerde woede en actie. Het clichébeeld van een koningskroon zit met trots op het hoofd van het boze leeuwentattoo-gezicht. De initialen van de persoon zijn versierd onder de kin van de leeuw.

 • Best voor: Het woeste leeuwengezicht maakt het het meest geschikt voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Deze leeuw met een kroontattoo is veelkleurig en hoewel je je favoriete tinten kunt aanpassen, houden we van het gele en zwarte thema.
 • Waar: Het ziet er meestal het beste uit op de armen, vooral op het gebied van de elleboog aan de binnenkant, zoals hierboven weergegeven.
 • Maat: Klein tot middelgroot is goed genoeg voor dit tattoo-ontwerp met koningsleeuw
 • Huidskleur: Deze kan opvallen en er goed uitzien op een donkere huid. Het past ook goed bij tarweachtige tot lichte huidtinten.

8. Ongebreidelde leeuwentatoeage op ribben:

Ongebreidelde leeuw tatoeage op ribben

De vloeibaarheid in het ontwerp is aan de gang, wat de look behoorlijk artistiek maakt. Een verbluffend golvende en opkrullende staart en manen. Poten die zich uitspreiden in prachtige harige krullen. Het ontwerp hier is geconceptualiseerd op The Rampant Lion of wordt gewoonlijk ‘Lion Rampant’ genoemd. Het is een embleem van de Royal Scottish Standard en wordt vooral gezien op de Schotse en Belgische vlag. Het is een symbool van kracht onder de jonge mensen en de wijsheid en adel van de ouderen. Dit is dus een perfect ontwerp dat creatief artistiek is en toch kracht en wijsheid betekent.

 • Best voor: De afbeelding van de ongebreidelde leeuw maakt hem het meest geschikt voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Ga met de tinten bruin en subtiel zwart om het ontwerp slim en stijlvol te houden.
 • Waar: Het beste zou zijn zoals hierboven weergegeven op het gebied van de ribbenkast, maar het zijprofiel van je lichaam om echt recht te doen aan de vorm en structuur van het ontwerp.
 • Maat: Het moet een middelgrote tot grote maat hebben om er zo goed uit te zien.
 • Huidskleur: Een tarweachtige huidskleur zou ideaal zijn om het bruin mooi naar voren te brengen. Een lichte huid zal ook goed werken met de tatoeage.

9. Raging Lion Tattoo voor mannen:

Razende leeuwtattoo voor mannen

Deze is speciaal met een leeuwengezicht, dramatische manen en poten in de razende en brullende positie. De vraatzuchtige aard van de leeuw wordt in al zijn felheid weergegeven in dit extravagante kunstwerk. De ingewikkeld gedetailleerde manen maken het een uiterst realistische leeuwentattoo en levendig. De scherpte van de tanden en nagels die in de tatoeage worden afgebeeld, creëren verder een aura van woestheid en autoriteit. De details die worden gebruikt voor de leeuwentekening in een tatoeage zijn essentieel, en hier is het buitengewoon gedaan.

 • Best voor: Dit woeste tattoo-ontwerp met leeuwenhand is het meest geschikt voor mannen. Iedereen die bijzonder fel en invloedrijk is, zal van deze tatoeage houden.
 • Bij voorkeur inkt: De schakering van bruin met zwart door het hele lichaam en de manen zorgt voor een geweldig contrast dat schoon, slim en opvallend is.
 • Waar: Een aanzienlijke armruimte is waar deze brullende leeuwtattoo er het beste uitziet. Net onder de schouder op de rechter- of linkerarm is ideaal.
 • Maat: Het moet een middelgrote tot grote maat hebben om er zo goed uit te zien.
 • Huidskleur: Een tarweachtige huidskleur en lichte tinten zijn perfect.

10. Sun Lion Face Tattoo-ontwerp op dij:

Zon leeuw gezicht tattoo ontwerp op dij

Dit is een ander ontwerp dat geschikt is voor degenen die geobsedeerd zijn door het sterrenbeeld Leo. Zoals te zien is in dit tattoo-ontwerp, wordt het leeuwengezicht afgebeeld met zijn manen in de vorm van de zon. Deze combinatie van de zon en het leeuwengezicht geeft het zonneteken Leeuw aan, dat wordt geregeerd door de zon. Het gezicht zelf vertoont wreedheid, zoals je hierboven kunt zien. Woedende ogen en een open, brullende mond met scherpe tanden die er doorheen schijnen, dragen bij aan het drama van dit alles, terwijl de manen die zich vloeiend uitstrekken tot een gouden zonachtige structuur de betekenis van het Leeuw-teken inkapselen.

 • Best voor: Het is het meest geschikt voor mannen, omdat het beeld in het midden dat van een leeuw is en geen leeuwin.
 • Bij voorkeur inkt: Gebruik tinten geel, goud, oranje en helder rood zoals hier getoond en prachtig gearceerd om een ​​leeuw in de vorm van een zon weer te geven.
 • Waar: De vorm en grootte van de tatoeage maken hem het meest geschikt om op de linker- of rechterdij te worden geïnkt.
 • Maat: Een middelgrote maat is ideaal voor dit specifieke tattoo-ontwerp.
 • Huidskleur: Lichte of donkere tinten zijn het beste omdat ze de kleuren het meest naar voren brengen.

11. Kleine leeuw en leeuwin-tatoeage voor koppels:

Kleine leeuw en leeuwin-tatoeage voor koppels

Dit ontwerp zal zeker de aandacht trekken voor jou en je partner, een nogal schattig idee voor alle powerkoppels die er zijn. Dit ontwerp is de perfecte optie, met een mannelijk en vrouwelijk leeuwengezicht dat toepasselijk is ontworpen om respectievelijk in uw vingers te passen. Het ombre-effect maakt het ontwerp steeds creatiever en aantrekkelijker. Het ontwerp is realistisch en toch slim en eenvoudig! De perfecte keuze als je op zoek bent naar een kleine leeuwentattoo, zeggen we!

 • Best voor: Stelletjes die samen willen geïnkt worden. Sterke, krachtige en zelfverzekerde koppels zullen dol zijn op deze tatoeage. Het leeuwengezicht is voor de mannen en de leeuwinnenvariant is voor de dames.
 • Bij voorkeur inkt: Monochroom thema met zwarttinten is de veiligste optie.
 • Waar: Het ziet er buitengewoon slim en schattig uit aan ieders ringvinger.
 • Maat: Een klein formaat is ideaal voor deze leeuwenvingertattoo omdat het bedoeld is om schattig op de vinger te worden geplaatst. Dit kleine leeuwentattoo-ontwerp is op zichzelf al goed zichtbaar.
 • Huidskleur: Eerlijke, tarweachtige en donkere tinten kunnen allemaal sporten en genieten van deze schoonheid van het ontwerp.

12. Lion Tattoo Tribal Design op been:

Leeuwentattoo Tribal ontwerp op been

Tegenwoordig zijn tribale tatoeages een van de meest creatieve verkooppunten geworden om met ontwerpen te experimenteren. De fascinatie voor tribal tattoo art is oneindig. Zoals je hierboven kunt zien, wordt in dit ontwerp een golvend patroon gebruikt om de hele look te stylen (het lichaam van de leeuw, handen en benen, manen en de staart). Een ander halvemaan- of ringachtig stampatroon wordt gebruikt om de leeuw te omringen en de creativiteit nog meer te benadrukken. Dit soort ontwerp onderscheidt zich van de rest, omdat de inspanningen om het te maken het op zichzelf al vrij uniek maken.

 • Best voor: Vanwege het mannelijke ontwerp is het geschikt voor mannen. De mannen die kunstzinnigheid en vloeibaarheid willen combineren met het moedsymbool van de leeuw zijn het meest geschikt voor het ontwerp.
 • Bij voorkeur inkt: tribale leeuw tattoo-ontwerpen worden meestal in het zwart gedaan. Gitdonkerzwart is de beste keuze om de meeste impact te creëren.
 • Waar: Het heeft een groot oppervlak nodig om er echt goed uit te komen. De vorm en grootte maken het zijprofiel van je onderbeen er ideaal voor, zoals hierboven weergegeven. Begin onder de knie en eindig ruim voor de voeten.
 • Maat: Meestal is de grote maat waar je naar op zoek bent bij het dragen van deze leeuwenpoot-tatoeage.
 • Huidskleur: Eerlijke en tarweachtige huidtinten zijn ideaal voor dit ontwerp. Het zou echter ook op een donkere huid kunnen werken.

13. Halve mouw Lion Head Tattoo Design voor mannen:

Halve mouw leeuwenkop tattoo-ontwerp voor mannen

Het tatoeëren van een leeuwenkop komt vaker voor dan het volledige lichaam van de leeuw laten inkleuren. Het wordt afgebeeld in verschillende ontwerpen en uitdrukkingen, van een felle blik tot een kalm, passief gelaat, het laatste is het geval in dit tattoo-ontwerp. Het ontwerp zelf is dat van een leeuwentattoo-mouwtype met gedetailleerde schaduwen en spelen met tinten om een ​​vrij realistisch beeld van de leeuw te creëren. De ogen zijn betoverend gedaan, wat een uitdrukking vastlegt die je niet kunt negeren. De witte snorharen dragen bij aan het wijsheidsaspect van het ontwerp.

 • Best voor: Deze leeuwenschoudertattoo is bedoeld voor mannen omdat het het grote, brede gezicht van de leeuw weergeeft.
 • Bij voorkeur inkt: tinten bruin en zwart zijn ideaal om te contrasteren over de manen en gezichtsuitdrukkingen. Een glazig blauw of ijsgrijs paar ogen verzegelen de look.
 • Waar: Het heeft een groot gebied nodig om er echt goed uit te komen en is ontworpen in de vorm van een tatoeage met een halve mouw. Het zou dus het beste werken op een goed gebouwd bovenarmgebied.
 • Maat: Dit ontwerp moet groot zijn om de gewenste impact te creëren.
 • Huidskleur: Eerlijke, tarweachtige en donkere huidtinten zijn allemaal geschikt om dit ontwerp te inkten.

14. Aquarel leeuw tatoeage op been:

Aquarel leeuw tatoeage op been

Wat dacht je ervan om helemaal kleurrijk, levendig en pastel te gaan met je leeuwentattoo? Ja, wat uniek is aan dit ontwerp is het prachtige aquareleffect, en we zijn er helemaal weg van. Het bevat een typisch boos leeuwengezicht, maar het hele ontwerp is verzacht door het gebruik van prachtige aquareleffecten in levendige tinten blauw, paars en groen. Het ontwerp is artistiek geconceptualiseerd en bevat het druipende effect van de waterverf die gewoonlijk op een ruw canvas wordt aangetroffen en penseelstreken en vlekken.

 • Best voor: Met het leeuwengezicht als hoofdthema, is deze weer mannelijk. Vrouwen kunnen echter ook voor deze schoonheid kiezen en het ontwerp aanpassen om in plaats daarvan rond het gezicht van een leeuwin te worden gecentreerd.
 • Bij voorkeur inkt: Gebruik levendige, opvallende tinten, want dit is een veelkleurig ontwerp.
 • Waar: Deze kleurrijke leeuwentattoo is het meest geschikt voor het onderbeen zoals deze, ook vereist een groot gebied van ruimte.
 • Maat: Vanwege het waterkleurige effect moet dit ontwerp in een groot formaat zijn om de gewenste impact te creëren.
 • Huidskleur: Lichte huidtinten zouden het beste werken. Tarwe tinten kunnen ook geschikt zijn.

15. Bloemen ontworpen leeuwentattoo:

Bloemen ontworpen leeuw tattoo

Wie zei dat bloemen alleen voor vrouwelijke ontwerpen en thema’s zijn? In tegenspraak met het algemene geloof, zijn zwarte leeuwentattoos ontworpen in het ronde bloemenontwerp erg mannelijk en populair. Zoals je hierboven kunt zien, is het ontwerp absoluut magisch, met zijn prachtige bloembladen die het sterke leeuwengezicht in het midden omhullen. We houden van dit ontwerp en de symmetrie ervan en de handgetekende aanraking van de details op de bloembladen. Creatief, op zijn zachtst gezegd, dit ontwerp onderscheidt zich zeker van de rest. Het symboliseert ook de betekenis van wijsheid, liefde, schoonheid en elegantie.

 • Best voor: Met het leeuwengezicht als hoofdthema, is deze opnieuw mannelijk-gecentreerd. Vrouwen kunnen echter ook kiezen voor deze schoonheid en het ontwerp aanpassen om in plaats daarvan rond het gezicht van een leeuwin te worden gecentreerd.
 • Bij voorkeur inkt: Ga met het monochrome thema en de schaduwrijke look. Gebruik zwarte contrasterende tinten om de impact te geven die het ontwerp verdient.
 • Waar: Het onderbeen of de bovenarm is ideaal voor dit ontwerp. Als je alleen dol bent op een tatoeage met een leeuwenhals, kan een kleinere variant ervan ook werken op het nekgebied.
 • Maat: Het zou er het beste uitzien in middelgrote tot kleine maten.
 • Huidskleur: Lichte, tarweachtige en bruine huidtinten zouden geschikt zijn.

Extra tips voor leeuwentatoeages:

 • Onthoud dat geïnkt worden geen kinderspel is. Het ontwerp dat u kiest, blijft u grotendeels uw hele leven bij. Dus doe je onderzoek en kies zorgvuldig een ontwerp. Wees geduldig en neem geen snelle beslissingen over het ontwerp.
 • Kies een ontwerp dat resoneert met een belangrijk aspect van jou als persoon, je bestaan, je gezin of het leven in het algemeen. Dit kan een persoonlijkheidskenmerk zijn (bijv. leeuwachtige eigenschappen die hierboven zijn onderzocht), naam of symbool van uw echtgenoot, kind, moeder enz., uw zonneteken, een vooroudersymbool en dergelijke. Iets dat nu enorm voor u betekent, blijft waarschijnlijk ook in de toekomst relevant.
 • Kies een gerenommeerde en ervaren tatoeëerder en studio. Praat duidelijk met hem over wat je wilt en laat hem je begeleiden met wat hij/zij het beste kan op dat gebied.

Meer tattoo-ontwerpen:

Leeuwenkop tattoo ontwerpen

Leeuw tattoo ontwerpen voor mannen

Leeuw tattoo ontwerpen voor vrouwen

Beste Lion Tattoo Designs

Beste leeuw tattoo-ontwerpen

Beste Lion Tattoo Designs

Beste leeuw tattoo-ontwerpen

Beste leeuw tattoo-ontwerpen

Beste Lion Tattoo Designs

Leeuw tattoo ontwerpen bij de hand

Laatste gedachten:

Tegenwoordig zijn leeuwentattoo-ontwerpen een favoriet geworden bij zowel mannen als vrouwen. Vredelievend, gezaghebbend, de beschermer of woest – je kunt verschillende leeuwen- en leeuwin-tatoeages kiezen, afhankelijk van de emotie die je wilt uitbeelden, zoals te zien is in de leeuwentattoo-foto’s hierboven. Dus, als je denkt dat je leeuwachtig bent of een typische Leeuw bent of liever almachtig en koninklijk wilt zijn zoals de koning van de jungle, dan is dit je lijst om te volgen en uit te kiezen. Met unieke opties en iets voor alle soorten mensen, is deze uitgebreide lijst met leeuwentatoeages de perfecte start van je inktreis. Dus scan de bovenstaande foto’s van leeuwentatoeages, kies je beste en laat je tatoeëren!