Tattoo vertegenwoordigt tegenwoordig een modieuze en toch up-to-date persoonlijkheid van een persoon!! Ze versterken niet alleen de schoonheid van het lichaam, maar deze body art weerspiegelt ook de persoonlijkheid van een individu op een zeer unieke manier. En als je van plan bent om geïnkt te worden met een SCORPION-tatoeage, zorg er dan voor dat je alles van tevoren weet, want een schorpioen is een woeste en dodelijke geleedpotige wiens enige duivelse angel je leven in korte tijd kan beëindigen met urenlang lijden dat moeilijk te beer. Het ziet er dus ontmoedigend uit en als je getatoeëerd wordt met dit dodelijke wezen op je huid; wees voorbereid om de wereld anders onder ogen te zien.

De schorpioen vertegenwoordigt ook het sterrenbeeld Schorpioen en wordt daarom vaak gekozen door degenen die zijn geboren tussen 24 oktober en 22 november. Deze mensen lijken op dit wezen en worden verondersteld gepassioneerd, loyaal en vaak overdreven bezitterig te zijn.

Betekenis en betekenis van schorpioentatoeages:

Schorpioenen staan ​​ook bekend als angstaanjagende insecten. Het is ook verbonden met tal van oude culturen en religies. Voor Egyptenaren is dit insect verbonden met de godin Selket, de bewaker van zielen in transitie. Volgens de Maya’s is het een symbolische weergave van geneeskunde en chirurgie. De Afrikanen geloven echter dat het schorpioengif enorme genezende krachten heeft. Dus, als je van plan bent om een ​​tatoeage te laten zetten met deze ongewone sterveling, wees dan voorbereid om met je persoonlijkheid te pronken met een uniek en opvallend ontwerp.

Schorpioen tatoeage ontwerpen

Verschillende schorpioentattoo-ontwerpen symboliseren verschillende betekenissen. Normaal gesproken is het een symbolische weergave van een sterrenbeeld, maar het kan ook worden gekoppeld aan tal van andere betekenissen. Voor sommigen is het misschien de dood en voor anderen leven. Een schorpioen-tatoeage vertegenwoordigt ook de kracht en intimidatie van een persoon. Het houdt ook rekening met een symbolische voorstelling van macht en dood tegelijkertijd. Andere betekenissen die een schorpioentattoo vertegenwoordigt, houden rekening met controle en verdediging, de kunst van verleiding en seksualiteit, enz. De trendy 3D-tatoeages, de tribale schorpioentatoeages zijn tegenwoordig de belangrijkste attractie voor tatoeageliefhebbers. De schorpioen kan worden geïnkt op de nek, schouder, hand, been, rug, taille enz. en voegt schoonheid toe in het geval van de meisjes; terwijl het voor jongens staat voor durf en de kracht om te vechten.

Leuke schorpioentatoeages met de beste foto’s:

Schorpioen-tatoeages kunnen realistisch, artistiek of zelfs abstract zijn. Er zijn enkele honderden variaties mogelijk. Hier zijn de 15 beste schorpioentattoo-ontwerpen met afbeeldingen en betekenissen voor zowel mannen als vrouwen.

1. Black Scorpion-tatoeage voor meisjes op been:

Schorpioentattoo voor meisjes op been

Dit schorpioentattoo-ontwerp betekent de liefde, passie en bewondering van de vrouwen. Deze schorpioentattoo voor de moeders markeert hun diepe liefde voor hun kinderen, terwijl het voor andere meisjes passie toont voor hun familie en geliefden en bewondering voor hun vrienden. De schorpioentattoo kan worden gemaakt met een donkere zwarte kleur of rode kleur, afhankelijk van de grootte en de plaats waar deze moet worden gemaakt. De vrouwen passen deze tatoeage op grote schaal toe op hun benen, rug, taille en handen. Ze versieren deze tatoeage ook met hartjes en bloemen, die ook diepe liefde symboliseren.

 • Best geschikt voor: Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Geïnkt krijgen in de zwarte kleur is het meest geschikt. Maar het kan ook in rood gekleurd zijn.
 • Waar: Vrouwtjes kunnen het op hun rug, handen, benen en taille krijgen.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

2. The Sun Scorpion-tatoeage op arm:

The Sun Scorpion-tatoeage op de arm

De mensen van Samaria geloven dat de schorpioen ook de zon symboliseert. De schorpioenmens beschermt volgens hen alle heilige dingen die leiden tot verlichting, plezier en hemelvaart. Dit schorpioentattoo-ontwerp betekent dat de zon sterk wordt gezien op de armen, rug en taille van mannen die sterk, beschermend en vroom zijn. Het wordt algemeen gezien bij mannen die meestal op religieuze plaatsen wonen of die erg gesteld zijn op religie en die in God geloven.

 • Best geschikt voor: Ideaal voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Het wordt aanbevolen om het met zwarte kleur te inkten, terwijl het voor de zon ook in rood kan worden gekleurd.
 • Waar: Dit kan bij mannen het beste op de schouder en rug worden gedaan.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor mensen met een lichte huid.

3. De vechtende schorpioen-tatoeages op de mouwen:

De vechtende schorpioen-tatoeages op de mouwen

Dit soort schorpioentattoo vertegenwoordigt de vechtlust van de persoon. Deze tatoeage staat ook bekend als de tribale schorpioentattoo. Deze tatoeage is geïnspireerd op de tribale kaste. Het ontwerp van de staart in deze schorpioentattoo symboliseert de voorbereiding van de persoon om elke situatie met de grootste kracht het hoofd te bieden. Deze tatoeage wordt veel gezien in verschillende delen van Zuid-Azië en Afrika. Ook gebruiken de mensen die in de woestijnregio wonen deze tatoeage zoals de meeste stamkasten daar woonden. Dit schorpioentattoo-ontwerp wordt veel gemaakt door mannen.

 • Best geschikt voor: Dit wordt alleen aanbevolen voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Om de originaliteit te dragen, wordt voorgesteld om het in zwarte kleur te laten inkten.
 • Waar: De beste plaats voor deze tattoo-accounts is op de schouder, mouwen en achterkant van de nek.
 • Maat: Een middelgrote of grote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

4. Verbazingwekkende korte hand schorpioen-tatoeages:

Schorpioentattoo bij de hand

De kleine hand tatoeages symboliseren de vrijmoedigheid van de persoon. Het betekent ook motivatie en inspiratie. De kracht van genezing wordt ook geassocieerd met dit soort schorpioentattoo-ontwerp. Dit schorpioentattoo-ontwerp kan door zowel mannen als vrouwen worden aangebracht. Ze zijn de bron van motivatie voor velen en inspireren ook anderen met hun gedurfde persoonlijkheid. Het ziet er ook aantrekkelijker uit bij gebruik met verschillende kleuren. De schaduw die in deze specifieke tatoeage is aangebracht, draagt ​​​​bij aan de aantrekkingskracht voor mannen.

 • Best geschikt voor: Deze schorpioentattoo is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Het kan worden gekoppeld aan verschillende kleuren, maar een zwartgekleurde schorpioen is altijd een perfectionist!!
 • Waar: Dit kan het beste op de mouwen voor mannen en achter de nek voor vrouwen.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor mensen met een lichte huid.

5. Aantrekkelijke schorpioentattoo voor meisjes:

Schorpioentattoo voor meisjes

Een schorpioen gekleurd in roze en paars met een meisjesachtige achtergrond erachter maakt de tatoeage vrouwelijker. Je kunt de schorpioen een cartoonachtige uitstraling geven door heldere ogen met lange wimpers en verleidelijke lippen toe te voegen. Over het algemeen is het effect redelijk goed. De kleur en andere elementen nemen een deel van de somberheid van een eenvoudige schorpioen weg en maken het zeker minder eng!

 • Best geschikt voor: Alleen voor vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Het wordt aanbevolen om het te laten inkleuren met meisjesachtige kleuren zoals roze en paars om het ontwerp te verifiëren.
 • Waar: Dit is het beste met de hand gedaan.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor mensen met een lichte huid.

6. De Schorpioen Zodiac Tattoo voor zowel vrouwen als vrouwen:

De Schorpioen Zodiac Tattoo voor zowel vrouwen als vrouwen

De schorpioen is ook verwant aan het achtste sterrenbeeld, de Schorpioen. Het teken Schorpioen symboliseert weerstand en strijd. De betekenis van de schorpioentattoo voor deze tatoeage betekent toegewijd, liefde, gevoeligheid en betekenis. De schorpioentattoo geeft een prachtige uitstraling wanneer gemaakt met donkere zwarte kleurtinten. Dit soort tatoeage, wanneer gedragen door mannen, toont hun vermogen om te strijden in het leven en te vechten tegen elke moeilijke toestand.

Terwijl voor vrouwen deze tatoeage toegewijde liefde betekent voor hun partners, vrienden en familie. De mannen dragen het op de schouders of op de armen, terwijl vrouwen het op de achterkant of op hun middel dragen.

 • Best geschikt voor: Deze tatoeage is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Krijg het alleen geïnkt met zwarte kleur. Rode kleur kan echter ook werken voor mensen met een lichte of blanke huidskleur.
 • Waar: Dit kan het beste op de arm of mouwen voor mannen en achter de nek of pols voor vrouwen.
 • Maat: Een kleine of middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor zowel tarwe als mensen met een lichte huid.

7. Schedel- en schorpioentattoo voor mannen:

Schedel- en schorpioentattoo voor mannen

Een schorpioen die uit de oogkas van een schedel kruipt, is een uitstekend ontwerp voor een tatoeage! Door het op de juiste manier in de schaduw te stellen, kun je het een realistische uitstraling geven, wat het nog ontmoedigender maakt! U kunt andere versieringen aan het ontwerp toevoegen, zoals een sigaret of een fles alcohol. Dit schorpioenontwerp vertegenwoordigt de dood. Het volk van Egypte gelooft dat de doden herboren worden als half schorpioen en half mens. Deze tatoeage werpt een blik op die boodschap.

 • Best geschikt voor: Dit wordt alleen aanbevolen voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Geïnkt krijgen in de zwarte kleur is het meest geschikt.
 • Waar: Dit kan worden getatoeëerd op de rug, borst, arm of been van de mannen.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

8. Een Harley Davidson Scorpion-tatoeage:

Een Harley Davidson Schorpioen-tatoeage

Een schorpioen met het symbool van het beroemde merk motorfietsen, namelijk Harley Davidson, is een uitstekende tatoeage. De aanwezigheid van Harley Davidson completeert de rebelse look die begon met de Scorpion. Dit type schorpioentattoo wordt uitgevoerd door de mensen die zijn geïnspireerd door de mensen die geschiedenis hebben gemaakt.

Net zoals Harley Davidson wordt gebruikt in deze tatoeage, kun je het symbool van je favoriete rolmodel gebruiken en een tatoeage maken. Deze tatoeage symboliseert inspiratie. En het is een van de meest volgende Schorpioen-tatoeageontwerpen voor mannen.

 • Best geschikt voor: Alleen voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Het wordt aanbevolen om het alleen met zwarte kleur te laten inkten.
 • Waar: Dit kun je het beste doen op de borst, arm en rug voor mannen.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

9. Kleine schorpioen-tatoeages op de nek:

Kleine schorpioentatoeages op nek

Een volledig zwarte schorpioen kan in grootte variëren van heel klein tot extreem groot. Afhankelijk van de grootte kan het op verschillende delen van uw lichaam worden geplaatst. De vorm van een schorpioen is typisch en makkelijk te maken. Als het helemaal zwart is, ziet het er niet meer uit dan een silhouet. Het ziet er uitstekend uit langs de zijkant van je nek of om je pols of enkel.

 • Best geschikt voor: Deze schorpioentattoo is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Krijg het alleen in zwarte kleur geïnkt.
 • Waar: Dit kan het beste op de arm en nek voor mannen en achter de nek, taille en pols voor vrouwen.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

10. Stekende schorpioen tattoo-ontwerp op onderrug:

Schorpioen tattoo ontwerp op onderrug

Dit schorpioentattoo-ontwerp is gevormd met het ontwerp van een schorpioen die op het punt staat te steken. Dit ontwerp symboliseert twee verschillende delen van een schorpioen, dat is wanneer het wordt vergiftigd en wanneer het zich voorbereidt om toe te slaan. Deze tatoeage toont het dodelijke deel van de schorpioen. Het laat de anderen zien dat je altijd klaar staat om elke aanval het hoofd te bieden en de vijand te verslaan die nog sterker is dan jij.

 • Best geschikt voor: Deze dodelijke schorpioen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Een zwart gekleurde tatoeage zal het beste zijn.
 • Waar: Dit kan het beste worden gedaan op de onderrug van het lichaam.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

11. Een schorpioen Fallout-tatoeage:

Een Schorpioen Fallout-tatoeage

Fallout-tatoeages geven het uiterlijk van een depressie aan uw huid. Ze vereisen vakkundige schaduw en zien er uitstekend uit als ze klaar zijn. Een schorpioen fall-out tattoo-ontwerp is gewoon een fall-out-tatoeage in de vorm van het lichaam van een schorpioen. Door scheuren aan het oppervlak toe te voegen, krijgt het een realistischer uiterlijk, waardoor het nog artistieker en prijzenswaardiger wordt!

 • Best geschikt voor: Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Het moet zwart worden geïnkt!!
 • Waar: Doe het op de arm voor een meer realistische look.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

12. Een Tribal Scorpion-tatoeageontwerp op de taille:

Schorpioen tattoo ontwerp op taille

Een tribal abstract Scorpion-ontwerp ziet er uitstekend uit en dient om alles weer te geven wat een typische schorpioen symboliseert. Zijn abstractheid maakt het minder ontmoedigend en aantrekkelijker. Dit is een ontwerp dat je zeker bewonderende blikken zal opleveren.

 • Best geschikt voor: Het wordt aanbevolen voor vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Een zwartgekleurde tatoeage zal uniek en rockend zijn.
 • Waar: Het kan worden getatoeëerd op de arm of taille van de vrouwtjes.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

13. Een Scorpio Rose-tatoeage voor dames:

Een Schorpioenroos-tatoeage voor dames

Rose is een typische aanvulling op Scorpios. Het wordt vaak toegevoegd als extra versiering aan Schorpioen-tatoeages. U kunt uw roos er delicaat en rozerood uit laten zien, of u kunt het beeld angstaanjagender maken door de doornen van de roos in beeld te brengen. Rose is ook een symbool van liefde en passie. Deze tatoeage kan een cadeau zijn voor geliefden die een diepe liefde voor elkaar tonen. Dit ontwerp wordt veel uitgevoerd door meisjes.

 • Best geschikt voor: Het is alleen ideaal voor vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Het kan een zwart-wit kunstwerk zijn, of het kan een gekleurde zijn, afhankelijk van de huidskleur van een persoon.
 • Waar: Dit is achter de nek, arm en been voor vrouwen.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor mensen met een lichte huid.

14. Een realistisch 3D Scorpion-tatoeageontwerp op de linkerarm:

Een realistisch 3D-tatoeageontwerp met schorpioen op de linkerarm

Een realistische 3D-schorpioen is een eng uitziend ding. Als het goed is gemaakt, ziet het eruit alsof er een echte schorpioen op je huid kruipt! Je kunt het in zwart en grijs tinten of wat meer kleur geven. Dit ontwerp gaat meer over het uiterlijk van Schorpioen dan over de symboliek ervan.

 • Best geschikt voor: Deze schorpioen heeft een handelsmerk alleen voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Voor het realistische effect mag het alleen in zwarte inkt zijn.
 • Waar: De beste plaats voor deze tatoeage is de arm van een persoon.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

15. Een zwart abstract schorpioenoverzicht:

Een zwart abstract schorpioenoverzicht

Als je je tatoeage een eenvoudige aangelegenheid wilt houden, dan zal dit ontwerp een goede keuze voor je blijken te zijn. De Schorpioen ziet er artistiek en eenvoudig uit, want het is niets anders dan een eenvoudige zwarte omtrek die in zijn vorm abstract is gemaakt. Het feit dat de vorm abstract is, geeft het echter een heel coole uitstraling waardoor het perfect is voor een tatoeage.

 • Best geschikt voor: Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Een zwart gekleurde tatoeage zal rocken!!
 • Waar: Dit kan het beste op de arm voor mannen en achter de nek voor vrouwen.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

Meer tattoo-ontwerpen:

Beste Scorpion-tatoeageontwerpen met afbeeldingen

Beste schorpioen tattoo-ontwerpen met foto's

Beste schorpioen tattoo-ontwerpen met foto's 3

Beste schorpioen tattoo-ontwerpen met foto's

Beste Scorpion-tatoeageontwerpen met foto's

Beste schorpioen tattoo-ontwerpen met foto's

Beste Scorpion-tatoeageontwerpen met foto's

Beste schorpioen tattoo-ontwerpen met foto's

Beste schorpioen tattoo-ontwerpen met foto's

Beste Scorpion-tatoeageontwerpen met foto's 10

Tips om te volgen voordat u voor een tatoeage kiest:

Je lichaam tatoeëren met schorpioenen kan in de trend en aantrekkelijk voor je zijn. Maar hun donkere kant bevredigt misschien niet de ogen van de kijkers. Dus pas op en wees voorbereid voordat je wordt geïnkt met een schorpioen. En erken de onderstaande punten:

 • Aangezien de schorpioenen verband houden met religie en weinig oude culturen, wordt aangeraden om ze met fatsoen te graveren; om de bezwaren van de samenleving te vermijden.
 • Een werkende professional wordt geadviseerd om de tatoeage op de meer niet-geopenbaarde delen van het lichaam te graveren, omdat dit een probleem kan zijn volgens de industriële ethiek.
 • Door het op grotere schaal te laten inkten, is het moeilijk te wissen als u de ontwerpen wilt wijzigen of vervangen.
 • De selectie van de grootte van je tatoeage moet je persoonlijkheid weerspiegelen, in plaats van het onhandiger te maken.

Overzicht:

De schorpioen-tatoeages zijn zeldzaam om te zien, maar de hierboven genoemde zijn de favoriet voor de trendy tieners. Als je op zoek bent naar een dodelijke tatoeage, dan zijn deze schorpioentatoeages de beste keuze. Maar de selectie van ontwerp, maat en kleur hangt volledig af van de persoonlijkheid van een persoon. Zorg er dus voor dat het ontwerp dat u kiest om te worden geïnkt, overeenkomt met het profiel van uw persoonlijkheid en maakt het aantrekkelijker.