Spinnen zijn wrede knaagdieren die volledig ongevaarlijk of dodelijk kunnen zijn. Ze variëren in grootte van heel klein tot vrij groot en zijn de bron van diepe angst voor verschillende individuen. Toch zien spider tattoo-ontwerpen er altijd geweldig uit! Ze symboliseren geen grote betekenissen en worden vaker wel dan niet gekozen voor hoe ze eruitzien. Of het nu een bepaald soort spin is zoals de zwarte weduwe of de griezelige vorm van de algemene spin met zijn acht poten, het ontwerp ziet er cool uit en houdt altijd stand.

Spider-tatoeageontwerpen met betekenissen

Spider-tatoeages worden beschouwd als een trendy ontwerp en worden gewaardeerd door zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende ontwerpen zoals 3D en tribal enz. en u kunt het ontwerp kiezen volgens uw eigen keuze, perceptie en persoonlijkheid. Spider-tatoeages tonen ook omstandigheden van je leven waar je doorheen gaat.

Verbazingwekkende beste Spider Tattoo-ontwerpen met afbeeldingen:

Spider-tatoeages komen heel vaak voor en als ze kunnen worden weergegeven, kan het er echt levensecht uitzien en je het gevoel geven alsof een spin naar je toe loopt. Dus probeer de tattoo te ontwerpen met een bekende artiest. Hieronder volgen de 15 geweldige en schattige tattoo-ontwerpen met afbeeldingen en betekenissen voor mannen en vrouwen.

1. Een mooie spin-tatoeage met roos:

Een prachtig ontwerp van een spin op een roos

Spinnen zijn kruipende insecten die een integraal onderdeel vormen van de meeste Halloween-decoraties en rozen zijn de mooiste van alle bloemen die een integraal onderdeel vormen van alle symbolen van liefde. Je zou nooit een betere combinatie kunnen hebben. Het klinkt misschien tegenstrijdig maar juist daarom ziet het er uitstekend en diep uit. Soms vullen de meest tegengestelde dingen elkaar het beste aan. Dat is de combinatie van de roos en de spin. Door kleur toe te voegen en de objecten er realistisch uit te laten zien, wordt het ontwerp nog mooier.

2. Kleine spintattoo op nek:

spin-tatoeage-op-nek

De tatoeage in de nek wordt beschouwd als een goede plek om te laten zien, omdat deze plek altijd zichtbaar is voor anderen. De spintattoo in de nek lijkt op je kracht en de kracht waarmee we elke dag verstrikt raken in het web van het lot, maar door je innerlijke kracht kun je elke situatie overwinnen. De ontworpen spinnentattoo lijkt alsof er een spin op de nek van de drager loopt. Dus als je dit type tatoeage wilt laten stylen, moet je het laten doen door een ervaren artiest.

3. Spider-tatoeage op je elleboog:

spin-tatoeage-op-je-elleboog

Een van de meest voorkomende plaatsen voor tatoeage is de elleboog. In vroeger tijden zou een spintattoo op je elleboog betekenen dat je in de gevangenis zit en de ringen zijn het aantal jaren dat je in de gevangenis hebt doorgebracht, en het is ook bekend dat het betekent dat je een vijand vermoordt of dat je je overgeeft aan drugs. Maar in de moderne tijd hebben verschillende mensen een ander geloof, zoals een spinnentattoo staat voor het web van het lot, een moeilijke tijd in je leven, enz.

4. Spiderman Spider-tatoeages:

Spiderman Spider-tatoeages

Spiderman-tatoeageontwerpen komen veel voor en zijn een veel voorkomend personage in stripboeken en in aangepaste films. De basisplots gaan over een jonge volwassene die wordt gebeten door een spin en superheldenkrachten krijgt. Evenzo ontwerpen veel jongeren de spiderman-tatoeages op hun borst of handen om te laten zien dat ze dapper, sterk en levensreddend zijn voor anderen. Bovendien laten spiderman-tatoeages je pronken en slim lijken en heb je ook een geweldige indruk op anderen.

5. Tribal Spider-tatoeageontwerp:

Tribal Spider-tatoeageontwerp

Een tribal ontwerp met spinnen ziet er uitstekend uit als tatoeage. De vorm van de spin is niet de conventionele, hoewel hij hetzelfde aantal ledematen en andere lichaamsdelen heeft. Het maken van de spin is hier meer abstract en artistiek dan realistisch. De tribale spider tattoo-ontwerpen zijn gemaakt in zwart en wit en zouden een heel leuke manier zijn om je lichaam te versieren, het tribale ontwerp verwijdert de felheid van de spin en laat de tattoo er vriendelijker en decoratiever uitzien in plaats van eng en gevaarlijk.

6. Realistisch ogende spin-tatoeage:

Realistisch ogende spintattoo

Dit spinontwerp is huiveringwekkender omdat het er realistischer uitziet. Het maakt gebruik van kleur en schaduw en ziet er extreem cool uit! Het is de perfecte manier om de mensen die naar je kijken te laten schreeuwen! Dus als je besluit om dit type tatoeage te laten ontwerpen, zorg er dan voor dat het is ontworpen door een goede artiest en dat het eruit ziet als een echte spin om mensen bang te maken.

7. Een schattige gekleurde spin-tatoeage voor meisjes:

Een schattige gekleurde spintattoo voor meisjes

Een schattige cartoonachtige spin met andere dingen die in zijn lichaam zijn gedrukt, ziet er schattig uit. De kleuren maken het levendiger en aantrekkelijker. Dit tattoo-ontwerp is meer meisjesachtig en heeft niet veel de voorkeur van mannen. Een kleurrijke spin brengt het andere aspect van dit wezen tot stand en kan je er mooi en tegelijkertijd verbazingwekkend uit laten zien.

8. Spinschedeltattoo:

Spinnenschedel tatoeage

Een ander uitstekend en innovatief ontwerp is een tatoeage van een spinnenschedel. In dit ontwerp heb je in plaats van het kleine gezicht van de spin een vreemd gevormde schedel! Het ziet er echt schattig uit. Bovendien is het idee uniek en out of the box. Het vertegenwoordigt je individualiteit en helpt je te scheiden van de kudde.

9. Spinnenweb tattoo-ontwerp:

Spinnenweb tattoo-ontwerp

Het eerste dat in je opkomt als je aan een spin denkt, is een web. Het is dus niet een heel ander idee om een ​​web in je tattoo-ontwerp te hebben, maar het voegt zeker een gevoel van volledigheid toe aan het plaatje. Webs zien er ook cool en spookachtig uit, twee eigenschappen die heel goed naar je zin kunnen zijn.

10. A Bulb Spider-tatoeages:

Een Bolspin-tatoeages

Een schattig en funky ontwerp is dat van een bolspin. Het is innovatief in de manier waarop de bol in het lichaam van de spin is verwerkt. De hele look is een beetje cartoonachtig en dit soort ontwerp ziet er onvolledig uit zonder het gebruik van kleuren.

11. 3D-spintattoo op schouder:

3D-spintattoo op schouder

Een zwarte weduwespin wordt van de andere gescheiden door een rode markering op zijn lichaam. Een 3D-spintattoo ziet er griezelig en ontzagwekkend uit. Als het goed is gemaakt, lijkt het alsof een spin echt op je lichaam kruipt. Dit is voor altijd een van de meest realistische 3D-spintattoo-ontwerpen.

12. Maleisische tribale spin-tatoeage:

Maleisische tribale spin-tatoeage

Er wordt aangenomen dat spinnentattoo-ontwerpen afkomstig zijn van een inheemse stam van Maleisië, daarom wordt het sterk gekenmerkt door de meeste tribale tatoeages van verschillende inheemse stammen van Maleisië. Dit soort tatoeages komt veel voor bij zowel mannen als vrouwen, net als de cultuur en de mythen van de plaats. Het kan worden ontworpen in veel verschillende ontwerpen, kleuren en stijlen, geassocieerd met verschillende elementen en decoraties. Dus je kunt de spidertattoo naar eigen keuze inkten.

13. Een schattige spin-tatoeage met dobbelstenen:

Een schattige spin-tatoeage met dobbelstenen

Over het algemeen graveren mensen tatoeages om er ook mooi, decoratief, artistiek en innovatief uit te zien. Ze vinden dat tatoeage een geweldige manier is om jezelf uit te drukken en zelfs de aard van de persoon weergeeft. Dit soort spidertattoo-ontwerpen kunnen op je schouder worden afgebeeld en het kan ook worden doodgeknuppeld met cijfers, kaarten en sterren om het er goed uit te laten zien.

14. Zwarte spin-tatoeage met een sleutel:

Zwarte spin-tatoeage met een sleutel

Een bepaalde verfraaiing die u aan de spin kunt toevoegen, is de sleutel. Het is anders en draagt ​​zo bij aan het raadsel van de tatoeage. Het trekt de aandacht van de meeste mensen, omdat niemand er gemakkelijk achter kan komen waar de sleutel voor is. Je kunt het hele tattoo-ontwerp eruit laten zien als een zwart silhouet. Extra details maken de tatoeage uitgebreider en aantrekkelijker.

15. Aantal spinnen tatoeage op nek:

Aantal spinnen tatoeage op nek

Als een spin er minimalistischer uitziet, denk je aan het aantal spinnen dat omhoog kruipt op je verschillende delen van het lichaam, zoals nek, arm, tenen of rug. Deze tatoeages geven een hete look en je kunt de tatoeages zelfs versieren met verschillende kleuren en stijlen om het er geweldig uit te laten zien.