Degenen die van dieren en wezens houden, zullen altijd dol zijn op dolfijnen. Ze staan ​​​​bekend als erg speels van alle zeedieren en zijn best schattig. Het is vaak moeilijk om dolfijnen in de buurt te zien, en je kunt niet anders dan verliefd op ze worden. Aangezien dolfijnen een enorm scala aan fans hebben van degenen die van hun kwaliteiten houden, zijn dolfijntattoo-ontwerpen nu in de trend..

Dolfijn tatoeage ontwerpen

Maar waarom zijn tatoeages van dolfijnen zo beroemd? Wat is de betekenis en ideeën van de verborgen dolfijntattoo? Ze symboliseren gemeenschap, vriendschap en harmonie. Voortaan zien we veel koppels en vrienden soortgelijke dolfijn-tatoeages op zichzelf krijgen. In dit artikel geven we je onze favoriete eenvoudige dolfijntattoo-ideeën en schattige dolfijntatoeages om uit te proberen.

Realistische ontwerpen voor dolfijntatoeages met afbeeldingen:

Hieronder volgen de meest gunstige en beste dolfijn-tatoeages met afbeeldingen en hun betekenis voor zowel mannen als vrouwen voor uw vieringen. Dolfijn-tatoeages willen absoluut dat je ze gaat halen, gezien de manier waarop ze schattig en tegelijkertijd creatief zijn.

1. De kleurrijke en Keltische dolfijntattoo:

dolfijn tattoo ontwerpen

De Keltische dolfijn-tatoeages lijken meer op de tribale dolfijn-tatoeages. Ze zijn over het algemeen gevormd met de vormen die de stamkasten gebruikten om ontwerpen te maken. De bovenstaande dolfijn is een prachtig ontwerp met twee dolfijnen die een hart maken, met Keltische wendingen. De achtergrond van de avondzonsondergang draagt ​​bij aan zijn schoonheid. De geweldige kleurencombinatie maakt het aantrekkelijker. Deze tatoeage geeft het einde van een slechte dag aan en de opkomst van een nieuwe dag met nieuwe hoop en nieuwe dromen. Wie een stoere dolfijntattoo wil, maar ook een artistiek ontwerp wil dat dicht bij de natuur staat, kan zeker voor dit lieve gebaar gaan. Dit is helder, kleurrijk, lieflijk en creatief tegelijk.

 • Lichaamsplaatsing: Deze tatoeage wordt veel uitgevoerd op de rug en borst.
 • Kleur: Deze tatoeage past alleen in deze kleurrijke elementen, met een vleugje blauw, groen en oranje!
 • Maat: Maak een middelgrote tatoeage voor zichzelf om te verschijnen gezien de felle kleuren.
 • Huidskleur: Deze tatoeage past op zijn best goed bij een lichte tot medium huidskleur.
 • Geschikt geslacht: Dit is het perfecte tattoo-ontwerp voor meisjes.

[ Bekijk meer:  Paard Tattoo Betekenis ]

2. Het Lunar Dolphin Tattoo-ontwerp:

Het maandolfijn tattoo-ontwerp

De maansymboliek van de dolfijn omvat elementen als intuïtie, verborgen krachten, dromen, conceptie enzovoort. Deze afbeelding van een dolfijntattoo is over het algemeen een weergave van vrouwelijke kracht en wordt dus gekozen door vrouwen. U kunt een halve maan of een volle maan toevoegen. Dat soort keuze verschilt van persoon tot persoon, maar al met al ziet een maandolfijnontwerp er over het algemeen prachtig uit. Het geeft je een mooie look in plaats van een gedurfd voordeel dat tatoeages over het algemeen bieden. Dit is een van de meest populaire en leukste maandolfijn-tatoeages voor meisjes. Als je twijfelt over het nemen van een tatoeage en toch overweegt, maar een stap vooruit wilt zetten, dan is deze tatoeage helemaal voor jou.

 • Lichaamsplaatsing: Dit zijn geweldige tatoeages op de mouw van een dolfijn of tatoeages op de armen om uit te proberen.
 • Kleur: Dit is goed om kleurrijk te zijn, met een mix van blauw en oranje.
 • Maat: Deze dolfijntattoo kan er super schattig uitzien als hij klein is.
 • Huidskleur: Vrouwen met een mooiere huidskleur kunnen deze meer uitproberen dan andere.
 • Geschikt geslacht: Vrouwen zijn het meest geschikt voor deze kleine dolfijn-tatoeage.

3. DolphinTribal-tatoeage voor jonge meisjes:

DolphinTribal-tatoeage voor jonge meisjes

Deze tribale dolfijntattoo bestaat uit geometrische vormen, het basisthema van de tribale kaste in Amerika. Dit soort dolfijntattoo betekent welvaart en reïncarnatie. Deze tatoeage toont de cyclus van wedergeboorte, d.w.z. dood en dan leven. Dit betekent dat als je een verandering in je leven wilt hebben, of een kans wilt vinden om jezelf te recreëren, deze tatoeage het beste voor jou is. Deze tatoeage kan ook met kleuren worden gemaakt, maar met zwarte inkt geeft dit het beste effect. Deze dolfijntattoo voor vrouwen is voor die meisjes en moderne vrouwen die een significante betekenis uit hun tatoeage willen halen. De unikleur van de tatoeage is verder vrij eenvoudig maar toch erg elegant.

 • Lichaamsplaatsing: Dit kan een goede en geweldige tatoeage van een dolfijnarm zijn of ook aan de achterkant. Jonge meisjes kunnen deze tatoeage ook op hun enkels dragen.
 • Kleur: Dit is goed om in zwart-wit te zijn.
 • Maat: Middelgrote dolfijntattoo in dit ontwerp is goed om te gaan.
 • Huidskleur: Degenen met elke huidskleur kunnen deze helemaal uitproberen.
 • Geschikt geslacht: Zowel mannen als vrouwen kunnen deze tatoeage uitproberen, maar heeft de voorkeur voor jonge meisjes.

[ Bekijk meer: Tijger tattoo ontwerpen voor mannen ]

4. DolphinAnchor-tatoeage op schouder:

Dolfijn met een anker

Dolfijn is een van die zeedieren die je doen verlangen naar het blauwe water op een manier die geen enkele walvis kan. Ze zijn schattig en zoals de films trouwe vrienden van mensen uitbeelden. Een dolfijn met een scheepsanker is een uitstekende keuze als je van je tatoeage een herinnering wilt maken aan je tijd in de zee. Het mengen van anker en dolfijn is de beste ideeën voor dolfijntatoeages. Probeer deze dolfijntattoo uit voor mannen met goede spieren. Degenen die mooie machospieren en armen hebben, passen perfect om met stijl en trend te pronken met deze tatoeage. Het is volledig mannelijk en toch erg trendy en modieus.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een geweldige schouder-dolfijn-tatoeage of ook een dolfijn-arm-tatoeage.
 • Kleur: Zwart is de juiste kleurkeuze om deze tatoeage te proberen.
 • Maat: Dit is alleen goed om in groot formaat getoond te worden.
 • Huidskleur: Elke man met huidskleur kan deze tatoeage helemaal uitproberen.
 • Geschikt geslacht:: Mannen kunnen dit ontwerp het beste proberen.

5. Funky en vrolijke dolfijntattoo:

Ting en yang-stijl dolfijntattoo

Dolfijnen worden vaak in paren gemaakt die om elkaar heen cirkelen alsof ze achter de staart van de ander aan rennen. Dit geeft ze een yin en yang look. Als je nu die cirkel erachter toevoegt, wordt de betekenis nog duidelijker. Dolfijnen zijn altijd op twee manieren voorgesteld, de zon en de maan. De maanmaan, zoals hierboven vermeld, is een teken van vrouwelijkheid en aangezien hij er tegenover staat, wordt de zonnedolfijn vaak gezien als een symbool van de mannelijke kracht. Verdere dolfijn-tatoeages zijn goed voor kinderen die bereid zijn om geïnkt te worden en een schattige voor hun benen of armen willen. Dit is vrij eenvoudig en mooi en goed voor al die jonge meisjes die iets nieuws durven proberen.

 • Lichaamsplaatsing: Deze dolfijntattoo ziet er goed uit op het been.
 • Kleur: De hierboven getoonde kleurrijke elementen moeten worden opgenomen om het te laten verschijnen zoals groen, oranje, zwart en blauw.
 • Maat: Deze tatoeage is goed als hij groter is.
 • Huidskleur: Vrouwen met een lichte huidskleur kunnen deze tatoeage uitproberen vanwege het kleurrijke karakter.
 • Geschikt geslacht: Dit soort tatoeages van dolfijnen zijn prima voor vrouwen.

6. Dolfijnentattoo voor zeeliefhebber:

Een dolfijn in de zee-tatoeage

Dolfijn-tatoeages hoeven niet alleen de dolfijnen te zijn. Je kunt ze portretteren in hun thuisomgeving met veel andere zeeplanten en dieren om hen heen. Je kunt dit soort tatoeages helder en levendig maken, vol met veel kleur. Deze tatoeage geeft een glimp van het onderzeese uitzicht. Deze kleurrijke tattoo is een eyecatcher door het gebruik van verschillende kleuren. Verder, als je een kleurrijke en heldere tatoeage wilt, is dit een goede keuze. Elke dierenliefhebber die het graag wild en creatief houdt, zou helemaal voor deze tatoeage gaan. Verder kunnen liefhebbers van duiken helemaal kiezen voor deze gewaagde keuze.

 • Lichaamsplaatsing: Het wordt voornamelijk gemaakt op de taille, rug en onderrug. Het kan ook een geweldige tatoeage van een dolfijnhart zijn.
 • Kleur: De kleuren groen en blauw moeten er zijn om de glamour niet te verdwalen.
 • Maat: Deze tatoeage moet groter zijn om charmant te zijn.
 • Huidskleur: Degenen met een mooiere huidskleur kunnen deze tatoeage verkiezen boven anderen.
 • Geschikt geslacht: Vrouwen kunnen deze kleurrijke tatoeage uitproberen.

[ Bekijk meer: Leeuw tattoo ontwerpen ]

7. Eenvoudige blauwe dolfijn-tatoeages voor koppels:

Eenvoudige blauwe dolfijnen

Uw ontwerp kan ook van twee eenvoudige dolfijnen zijn. Je kunt dolfijnen in elke gewenste kleur maken, hoewel blauw je beste keuze is. Mensen krijgen vaak dit soort kleine tatoeages om ze onopvallend te maken. Dit is de eenvoudigste dolfijntattoo die je kunt dragen. Dit soort tatoeages symboliseert liefde, eenvoud en passie. Verder, als je erover denkt om deze tatoeage als koppel te krijgen, dan is dit ook perfect voor jullie allebei. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze helemaal krijgen, en het is helemaal charmant, eenvoudig, trendy en mooi. Het betekent de liefde tussen jullie beiden als koppel op een ander niveau.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een geweldige dolfijn-tatoeage die te voet of op handen kan worden gedaan. Deze tatoeage wordt op grote schaal uitgevoerd op de taille, pols en nek door mannen en vrouwen.
 • Kleur: Dit moet in een effen blauwe kleur zijn om elegant te blijven.
 • Maat: Het kleine formaat van deze tatoeage zou ideaal zijn om er charmant en mooi uit te zien.
 • Huidskleur: Elke huidskleur kan dit ontwerp volledig uitproberen.
 • Geschikt geslacht: Zowel mannen als vrouwen kunnen deze tattoo uitproberen.

[ Bekijk meer: Dieren tattoo ontwerpen]

8. Dolphin Chain Linked Tattoo op pols:

Dolfijn ketting gekoppelde tatoeage op pols

Dit is een ander soort tattoo-ontwerp. deze bestaat uit een dolfijn die is opgebouwd met kettingschakels. Het vertegenwoordigt de dolfijn als een symbool van harmonie en eenheid. Het laat de dolfijn er ook ingewikkelder en cool uitzien. Deze tatoeage wordt op grote schaal uitgevoerd door de patriottische mensen en de mensen die erg toegewijd zijn aan hun familie. Als je iemand bent die zich in een hechte harmonie en familie of gemeenschap bevindt, is dit zeker goed voor je. Dit kan ook een goede familietattoo zijn voor het geval je het op die manier leuk vindt. Het is gedurfd, kleurrijk en mooi tegelijk.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een geweldige dolfijntattoo om uit te proberen.
 • Kleur: De gegeven blauwe en zwarte kleuren moeten goed worden gemengd in deze tatoeage.
 • Maat: Dit is goed om middelgroot te zijn om er mooi uit te zien.
 • Huidskleur: Meisjes en vrouwen met een lichte tot medium huidskleur of lichte mannen kunnen deze tatoeage uitproberen.
 • Geschikt geslacht: Zowel mannen als vrouwen kunnen deze kleurrijke tatoeage proberen.

9. Mini-dolfijntattoo voor mooie vrouw:

Mini Dolfijn Tattoo voor Mooie Vrouw

Deze dolfijntattoo op de enkel symboliseert een goede gezondheid, energie en intelligentie. Dit soort dolfijn vertegenwoordigt echter twee soorten spirituele krachten. De zonnedolfijn staat voor de goede kwaliteit van leven en vernieuwing, terwijl de maandolfijn staat voor de vrouwelijke kracht, dromen en goede intuïtie. Ze vertegenwoordigen allebei ook verborgen krachten. Deze donker geïnkte dolfijntattoo ziet er aantrekkelijk uit met wijnranken eromheen. Als je het simpel, klein en toch kleurrijk wilt houden, dan kan je kiezen voor dit soort mini-dolfijntattoo op hun lichaam. Het is mooi en toch trendy en helder. Je hoeft niet veel na te denken om dit voor elkaar te krijgen.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een geweldige tatoeage met een dolfijnroos om op handen te maken.
 • Kleur: Probeer dit alleen in blauwe kleur om er lief en eenvoudig uit te zien.
 • Maat: Dit is goed als je het in middelgrote maat doet.
 • Huidskleur: Elke vrouw met huidskleur kan deze helemaal uitproberen zoals ze willen.
 • Geschikt geslacht: Alle mooie en moderne vrouwen die er zijn, kunnen deze tatoeage proberen voor een mooie look.

10. Dolfijnentattoo met zonsondergang:

Dolfijn met een zonnetje

De zonnesymboliek van de dolfijntatoeages omvat elementen als actief leven, uitbundigheid, gezondheid en vernieuwing. Dolfijn met zon vertegenwoordigt dit allemaal. Het ziet er ook mooi en mooi uit als je er kleuren aan toevoegt. Je kunt van de zon een opkomende of ondergaande zon maken. Als je een zonsondergang- of zonsopgangliefhebber bent, dan is dit dolfijntattoo-idee iets voor jou. Dit is voor een natuurliefhebber, strand- en duikliefhebber en een perfecte tatoeage voor dergelijke persoonlijkheden. Je hoeft niet twee keer na te denken, ga je gang als je een mix van al deze kwaliteiten in je hebt.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een geweldige dolfijnentattoo op de benen of pols om uit te proberen.
 • Kleur: Het moet in de kleur blauw en oranje zijn, zoals hierboven weergegeven.
 • Maat: Deze tatoeage ziet er goed uit als hij middelgroot is.
 • Huidskleur: Alleen vrouwen met een lichte huid kunnen deze tatoeage uitproberen vanwege de keuze aan kleuren.
 • Geschikt geslacht: Dit is een geweldige tatoeage om op vrouwen uit te proberen.

Bekijk meer: Trending kwallen tattoo ontwerpen

11. De muzikale dolfijn-tatoeages:

Dolfijn met een muzieksymbool

Dit is een uniek en heel ander ontwerp. Het is een van de beste tattoo-ontwerpen voor dolfijnen tot nu toe! Muziek hoort verjongend te zijn en het enige dat je metgezel kan zijn in al je stemmingen, of ze nu blij of verdrietig zijn. Dolfijnen zijn dieren die allerlei soorten positiviteit vertegenwoordigen. Als je ze samen combineert, krijg je een epische tatoeage. Als je nu van muziek houdt en ook van dolfijnen of zee of water houdt, dan is dit zeker iets voor jou. Het is vrij eenvoudig, kost weinig tijd en is toch heel trendy. De innerlijke en diepere betekenis hier kan alleen worden begrepen als je het goed onderzoekt en dus wat is er nog intenser dan deze?.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een geweldig tattoo-ontwerp voor dolfijnen om op armen uit te proberen.
 • Kleur: Dit ontwerp is alleen goed in het zwart.
 • Maat: Draag dit in een grotere maat om er goed uit te zien.
 • Huidskleur: Elke huidskleur, mannen of vrouwen, kan deze uitproberen.
 • Geschikt geslacht: Zowel mannen als vrouwen kunnen dit ontwerp uitproberen.

12. Vrolijke en mooie dolfijntattoo voor vrouwen:

Vrolijke en mooie dolfijntattoo voor vrouwen

Deze dolfijntattoo voor vrouwen wordt veel gebruikt door de trendy meisjes van de hogescholen. Het is door de meisjes op de onderrug, rug of navel geïnkt. Deze tatoeage is een mix van bloemmotieven en mystieke vibes. De tatoeage geeft een blik op de dolfijnen die genieten van de oevers van het water. Daarom wordt deze tatoeage gekozen door vrouwen die vol leven zijn en met plezier van elke moeilijke situatie genieten. De leuke tatoeage is voor degenen die van feest houden en voor degenen die van dans en muziek houden. De persoonlijkheden die vrij vrolijk, bruisend en lieflijk zijn, kunnen blindelings voor dit ontwerp gaan. Andere koppels kunnen dit dolfijntattoo-ontwerp ook geïnkt krijgen.

 • Lichaamsplaatsing: Deze dolfijntattoo is goed om op de armen te worden geïnkt.
 • Kleur: Probeer dit ontwerp alleen in zwart.
 • Maat: Het is goed in kleine of middelgrote ontwerpen.
 • Huidskleur: Elke huidskleur en -tint kan deze tatoeage volledig laten inkleuren.
 • Geschikt geslacht: Dit is een goed ontwerp om te proberen voor vrouwen en meisjes.

13. Dolfijntattoo voor moderne vrouw:

Dolfijntattoo voor moderne vrouw

Deze tatoeage is een combinatie van dolfijnen en kanji-symbolen. De betekenis van deze dolfijntattoo is schoonheid en ambitie. Dit type dolfijn-tatoeages wordt uitgevoerd door ambitieuze mensen. Deze tatoeage betekent ook de schoonheid van de natuur. Het wordt trendy onder de collega’s. De jonge moderne vrouw kan hier zonder twijfel helemaal voor gaan als ze van trend en stijl houdt, maar toch dol is op de zee en het strand. Het symboliseert ook haar persoonlijkheid van innerlijke kracht en betekenis.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een geweldige dolfijnentattoo als je het om de pols of op de benen doet.
 • Kleur: Blauw is de juiste kleur om bij het ontwerp te passen.
 • Maat: Deze tatoeage is goed om te doen in middelgrote.
 • Huidskleur: Probeer dit met elke huidskleur, want het past bij alle persoonlijkheden.
 • Geschikt geslacht:: Vrouwen passen beter bij deze dolfijntattoo.

Meer Dolphin Tattoos – Nieuwe Collectie:

Dolfijn tattoo ontwerpen 1

Dolfijn tattoo ontwerpen 2

Dolfijn tattoo ontwerpen 3

Dolfijn tattoo ontwerpen 4

Dolfijn tattoo ontwerpen 5

Dolfijn tattoo ontwerpen 6

Dolfijn tattoo ontwerpen 7

Dolfijn tattoo ontwerpen 8

Dolfijn tattoo ontwerpen 9

Dolfijn tattoo ontwerpen 10

Dolfijn tattoo-ontwerpen – Aanvullende tips:

Hier zijn enkele tips om aan te denken bij het krijgen van deze dolfijn-tatoeages

 • Zorg ervoor dat je een professionele tattoo-ontwerper zoekt. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de tatoeage niet verwend wordt, aangezien deze permanent is.
 • Laat het niet in een haast geïnkt, denk twee keer na over het beste ontwerp voor jezelf en probeer het uit.
 • Maak een beslissing over een ontwerp. Omdat het permanent is en hier blijft, tenzij u wijzigingen wilt aanbrengen. Maar het is altijd goed om over het ontwerp te beslissen, jezelf de tijd te geven en dubbel zeker te zijn voordat je eraan begint.
 • Bereid je mentaal voor. Wees zeker en duidelijk over de kleuren van de dolfijn en het ontwerp.

Overzicht:

Ik hoop dat je deze lijst met tattoo-ontwerpen voor dolfijnen leuk vond. Of het nu een leeftijdsgroep of geslacht is, deze lijst met tatoeages is vrij uitgebreid en veelzijdig dat iedereen er helemaal in kan passen. Bekijk het ontwerp en de kleur waar je het meest van houdt en probeer ze uit. Je kunt zeker niet anders dan verliefd op ze worden. Vertel ons wat je van deze tatoeages vindt; we horen graag van je.