20 schattige tattoo-ontwerpen voor kinderen in 2021!

Niet veel mensen durven zich vrij uit te drukken. Maar wist je dat kinderen veel enthousiaster zijn in het uiten van zichzelf zonder zelfbewust te zijn? Ja! Gebruik de tattoo-ontwerpen voor kinderen in dit artikel om levendigheid en kleur toe te voegen die hun wereld opfleuren.

Hoewel er misschien geen significante betekenis voor hen is, willen kinderen vaak ontwerpen gebruiken die hen aantrokken. Met de tattoo-ontwerpen die in dit artikel worden genoemd, kun je de fascinatie van tatoeages bij je kinderen stimuleren.

20 beste tatoeages voor kinderen met afbeeldingen:

Laat je inspireren door verschillende tattoo-ontwerpen voor kinderen met afbeeldingen in dit artikel die de creativiteit van je kind kunnen fascineren.

1. Henna-tatoeageontwerpen voor kinderen:

Tatoeageontwerpen voor kinderen

Als je kinderen hebt die van tatoeages houden, maar niets permanents op het lichaam van je kind willen, is een tatoeage gemaakt van mehendi de perfecte optie. Dit prachtige aardbeienpatroon met bladeren zorgt voor een ideale look-a-like voor een tatoeage die de nieuwsgierigheid van uw kind zal bevredigen en u gemoedsrust zal geven. U kunt een ontwerp naar keuze kiezen.

2. Ideeën voor tattoo-namen voor kinderen:

Ideeën voor naamtattoo voor kinderen

Velen van ons houden van onze kinderen en zouden die liefde graag in een of andere vorm willen vertegenwoordigen. Dit tattoo-ontwerp ziet er elegant uit met een lichtroze tint van een lotusbloem die eindigt met een mooie naam in cursief. De plaatsing van de tatoeage kan overal en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

3. Olifanttattoo voor een kind:

Olifant tatoeages voor kinderen

Hier is nog een voorbeeld van een goed uitgevoerde schattige olifant-tatoeage die er niet alleen mooi uitziet, maar je ook wilt knuffelen. De geweldige schakeringen en perfect uitgevoerde scherpe lijnen creëren een knuffelig olifantje dat smeekt om liefde met een schattig bloemetje in zijn slurf. Je kunt dit ontwerp voor je kinderen op een niet-permanente manier krijgen, en volwassenen kunnen het als een permanente tatoeage krijgen.

4. Harttattoo met een kleurrijke plons:

Harttattoo met een kleurrijke plons

Dit is een uitstekend onderling verbonden harttattoo-ontwerp dat je liefde voor iemand kan vertegenwoordigen. Kinderen kunnen dit leuke ontwerp krijgen en veel volwassenen krijgen deze tatoeage om hun familie of kinderen te vertegenwoordigen. De plons van kleur op de achtergrond van het hart geeft je een gevoel van kosmische verbinding in combinatie met verbindende harten.

5. Naamtattooontwerpen voor kinderen:

Naamtattooontwerpen voor kinderen

Ouders vinden het leuk om een ​​tatoeage in een of andere vorm te laten zetten, wat hun liefde voor hen vertegenwoordigt. Deze tatoeage is een unieke weergave die een idee geeft van de essentie van de naam. Meestal is dit tattoo-ontwerp op de armen geïnkt en is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

6. Coole tattoo-ideeën voor kinderen:

Coole tattoo-ideeën voor kinderen

Eenhoorn is de favoriete magische tatoeage van een ander kind die er geschikt uitziet voor kinderen van alle leeftijden, afhankelijk van hun smaak. De combinatie van kleuren die in deze tatoeage wordt gebruikt, verhoogt niet alleen het patroon, maar zorgt ervoor dat je ermee wilt pronken. Deze ontwerpen zijn ook geschikt voor volwassenen van alle leeftijden die van fantasie en magische wezens houden.

7. Eenvoudige tattoo-ontwerpen voor kinderen:

Eenvoudige tattoo-ontwerpen voor kinderen

We houden allemaal van onze ouders en velen drukken hun liefde uit in de vorm van een tatoeage. Deze eenvoudige harttattoo heeft mama en papa erin geschreven. Hoewel het ontwerp vrij eenvoudig is, raakt het nooit uit de mode. Je kunt ook een paar kleuren toevoegen om de schoonheid van de tatoeage te verbeteren volgens je persoonlijke keuze.

8. Ideeën voor verjaardagstatoeages voor kinderen:

Kinderen Verjaardag Tattoo Ideeën

Tattoo-stations zijn tegenwoordig een normaal verschijnsel op veel kinderverjaardagsfeestjes. Deze stations trekken de nieuwsgierigheid van kinderen aan en maken het feest voor iedereen onvergetelijk. Er zijn allerlei soorten tatoeages beschikbaar, zoals glitter, eenvoudig, sterrenhemel en nog veel meer die kinderen helpen avontuurlijk plezier te hebben en een opluchting voor ouders, omdat het geen permanente tatoeages zijn.

9. Eenvoudige tattoo-ontwerpen voor kinderen:

Eenvoudige tattoo-ontwerpen voor kinderen

Dit is een tattoo-sticker die expliciet wordt gebruikt voor kleine kinderen of kinderen met allergieën of medische problemen. Kinderen kunnen zich schamen om armbanden te gebruiken; deze tatoeage kan een leuke manier zijn om belangrijke informatie over kinderen door te geven die in extreme omstandigheden nodig kan zijn. Houd rekening met het telefoonnummer van de ouders voor het geval het kind verdwaald is of als het kind ergens allergisch voor is.

10. Bloemtattooontwerpen voor kinderen:

Bloemtattooontwerpen voor kinderen

Dit is een van de beste tattoo-ontwerpen voor meisjes die elegantie, schoonheid en charme vertegenwoordigen, waardoor het er aantrekkelijk uitziet. Er zijn niet-permanente manieren om dit prachtige ontwerp aan kinderen uit te drukken. Volwassenen van alle leeftijden kunnen deze tatoeage ook op de arm laten zetten, waardoor het er charismatisch en chique uitziet.

11. Tattoo-ideeën met kindernamen:

Tatoeage-ideeën met kindernamen

Deze tatoeage kan op dezelfde manier geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Ouders krijgen meestal de namen van hun kinderen, maar kinderen houden ervan dat hun naam wordt weergegeven, omdat ze zich hierdoor gemachtigd voelen om hun identiteit bekend te maken. De toevoeging van een vlinder en schattige kleine sterren maakt het een opmerkelijk en fascinerend ontwerp voor body art.

12. Unieke tattoo-ideeën voor uw kind:

Unieke tattoo-ideeën voor uw kind

Fairy-tatoeages zijn enkele van de bekende en favoriete keuzes van meisjes van alle leeftijden. De ondeugende, dromerige en schattige uitdrukkingen van deze tatoeage kunnen modieus zijn en in verschillende ontwerpen verkrijgbaar zijn. De betoverende en mystieke wezens laten je genieten van je innerlijke kind. Deze tatoeages zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

13. Leuke tattoo-ideeën voor kinderen:

Schattige tatoeage-ideeën voor kinderen

Er is een diepe rage voor vingertatoeages, vooral onder jonge kinderen die van kleurrijke tatoeages houden, maar niet oud genoeg zijn om een ​​permanente te krijgen. Dit kan een manier zijn voor ouders om hun kinderen op een leuke manier te verleiden. Verschillende vingertattoo-opties die op de markt beschikbaar zijn, kunnen superhelden zijn, stripfiguren die de vingers van je kind op poppen laten lijken, wat best schattig kan zijn om naar te kijken.

14. Tattoo-foto’s voor kinderen:

Tatoeagefoto's voor kinderen

Gezichtstatoeages zijn een andere hit op veel kinderverjaardagsfeestjes en vervangen snel gezichtsschilderijen omdat ze minder rommelig zijn. Dit is de reden waarom gezichtstatoeages op veel feestjes een grote hit zijn. Verkrijgbaar in verschillende patronen en ontwerpen, deze voegen een vleugje plezier, opwinding en veel gegiechel toe aan je bijeenkomst. Deze tattoo-ontwerpen kunnen een perfecte optie zijn voor volwassenen die het plezier van een tatoeage willen, alleen niet een permanente.

15. Kleine jongen tattoo-ideeën:

Tatoeage-ideeën voor kleine jongens

Een vlinder is de favoriet van een ander kind, omdat het gevuld is met kleuren, waardoor het een unieke en mooie optie is voor een tatoeage voor zowel kinderen als volwassenen. Deze vlinder-tatoeages zijn er in verschillende vormen, maten, kleurrijke ontwerpen. Hoewel meisjes dol zijn op deze tatoeages, wint vlindertattoo ook onder jonge jongens aan populariteit, wat boeiend kan zijn.

16. Tijdelijke tattoo-ideeën voor kinderen:

Tijdelijke tattoo-ideeën voor kinderenDeze tijdelijke tatoeages kunnen een redder in nood zijn voor ouders en een plezierige ervaring voor kinderen. Gevuld met een explosie van kleur en charme, kan dit decoratieve kunstwerk zowel onschuldig als funky zijn. Er zijn stickers op de markt die verder kunnen worden versierd met huidvriendelijke glitters.

17. Kindertattoo-ideeën voor mannen:

Kindertattoo-ideeën voor mannen

We hebben allemaal de ervaring om de eerste hand en voetafdrukken van onze kinderen te behouden. Dit tattoo-ontwerp is een perfecte manier om je liefde voor je kinderen uniek te vertegenwoordigen. De kleine lettertjes met namen eraan vastgemaakt. Sommige van de kleine tatoeages, zoals huisdieren, kunnen speciaal voor kinderen worden getekend. Deze ontwerpen hebben een emotioneel en doordacht quotiënt waardoor je voelt dat grote dingen in kleine verpakkingen kunnen komen.

18. Ideeën voor naamtattoo voor kinderen:

Ideeën voor tatoeages met naam voor kinderen

Linten kunnen een uitstekend tattoo-ontwerp zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt het in zwart-wit of felle kleuren doen, afhankelijk van je keuze. Een ander uniek voordeel van dit ontwerp is het toevoegen van namen aan de lintbanden, waardoor het veel persoonlijker wordt. Het toevoegen van motiverende citaten kan een andere manier zijn om je tatoeage er creatief uit te laten zien.

19. Cartoon tattoo-afbeeldingen voor kinderen:

Cartoon tattoo-afbeeldingen voor kinderen

Cartoons zijn een integraal onderdeel van onze kindertijd en maken ze gedenkwaardig door een cartoontattoo te krijgen. Deze tatoeage kan ook een geschikte keuze zijn voor kinderen, omdat deze verkrijgbaar zijn in de vorm van stickers die niet permanent zijn. Omdat het niet permanent is, kun je een nieuwe laten zetten zodra de tatoeage vervaagt. Op deze manier kunnen uw kinderen plezier hebben door verschillende stripfiguren te krijgen.

20. Hallo, Kitty Kids tattoo-ideeën:

Hallo, Kitty Kids tattoo-ideeën

Hallo, Kitty is een van de beroemde Japanse anime-personages die gefascineerd zijn, vooral onder meisjes. Meestal te zien op tassen, accessoires, schoenen, kleding en tatoeages bovenaan de lijst. Met schattige armen, benen en wangen, deze tattoo-ontwerpen zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen die je kunt kiezen op basis van je persoonlijke keuze. Deze tatoeages zijn niet alleen schattig, maar ook een van de favoriete ontwerpen voor veel meisjes.

Laatste gedachten:

Kinderen houden ervan om volwassenen te imiteren en zijn tegenwoordig te geavanceerd, en het is waar als het gaat om tatoeages. Help je kinderen om hun fashionstatement te maken met de tattoo-ontwerpen voor kinderen die in dit artikel worden genoemd. Vergeet niet om ons te laten weten hoe dit artikel je heeft geholpen bij het maken van een keuze.