20 Stijlvolle M-lettertattooontwerpen en -ideeën 2021!

M-letter tattoo ontwerpen

Wie zei dat tatoeages op grote schaal moeten zijn? Initiële tatoeages zijn een perfect voorbeeld waarbij je verschillende dingen met een enkele letter kunt uitdrukken. Je kunt een eenvoudig sterrenbeeld in een ingewikkeld patroon krijgen met een M-lettertattoo-ontwerp. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u een aantal mooie toevoegingen aan uw initiaal maken, zoals kronen, bloemen, harten, vleugels, enz., die uw tatoeage een persoonlijk tintje geven.

Lees verder om enkele van de beste M-lettertattoo-ontwerpen te bekijken waaruit u kunt kiezen voordat u een definitieve keuze maakt.

20 beste M-lettertattooontwerpen:

Als je hebt besloten om een ​​M-lettertattoo-ontwerp op je lichaam te laten graveren, geeft de lijst die we presenteren je een uniek inzicht in je aanpak. Ga door dit artikel voor de tatoeages waarmee je opvalt zonder al te veel poespas.

1. M Letter-tatoeage bij de hand:

M Letter-tatoeage bij de hand

De dynamische combinatie van rood en zwart is een van de populaire kleurkeuzes voor tatoeages. De heldere en donkere kleuren die in dit ontwerp zijn gebruikt, ogen wat ontspannen en hebben een opvallende uitstraling. Een schattig lint aan één kant van de letter geeft de tatoeage een speelse afwerking.

2. Eenvoudige M initiële tatoeage:

M Letter-tatoeage bij de hand

Als eenvoud is wat je zoekt in een tatoeage, dan is dit ontwerp een perfecte keuze. Harten zijn een veel voorkomende toevoeging aan alfabetontwerpen van één letter met variaties in lettertypen. Dit ontwerp is niet al te ingewikkeld en kan snel worden bereikt, waardoor het een van de populaire keuzes is.

3. M-briefharttattoo:

M Letter Hart Tattoo

We herinneren ons allemaal ballonnen uit onze kindertijd en hebben er mooie herinneringen aan. Deze tatoeage heeft een schattig klein meisje dat reikt naar een hartvormige ballon die is bevestigd aan de M-lettertattoo. Het symboliseert misschien zelfs veel van ons verlangen om de dromen te omarmen die we allemaal als kinderen hebben.

4. Bloemen M-lettertattooontwerpen:

Bloemen M-tatoeageontwerpen

Bloemmotieven zijn een essentieel onderdeel van de body art-wereld. De grootte van de prachtige bloem gaat hand in hand met de kleine letter M die staat voor de herinnering die je aan het briefje hebt. Hoewel deze tatoeage er indrukwekkend uitziet in een monochrome toon, kun je een beetje pit krijgen door verschillende kleuren naar keuze te gebruiken.

5. Expressieve M-lettertype-tatoeage met een hart:

Expressieve M-lettertype-tatoeage met een hart

De plaatsing van de tatoeage speelt een essentiële rol in het uiterlijk. Deze kleine M-lettertattoo bij je duim kan een zo eenvoudig mogelijk ontwerp zijn en de perfecte keuze voor beginners. Je kunt een persoonlijk tintje geven door een klein rood hart te laten graveren.

6. Majestueuze M-stijllettertattoo:

Majestueuze M-stijl Lettertattoo

Deze tatoeage is voor degenen die een tatoeage willen met een koninklijke uitstraling maar zonder al te veel poespas. De M-lettertattoo combineert de schoonheid van een hart en de keizerlijke look met het ingewikkelde kroonpatroon dat het ontwerp prachtig voltooit. Dit ontwerp is geschikt voor mensen van alle leeftijden en geslachten.

7. Twin Letter M-tatoeage om de pols:

Twin Letter M-tatoeage op de pols

Dit is een van de voor de hand liggende tattoo-keuzes voor een drager die stijl met eenvoud wil combineren. Het kan ook de initialen van de tweeling symboliseren, waarbij de ene letter strak en stijlvol is, terwijl de andere vet en rechtlijnig is. De drager maakt het tattoo-ontwerp duidelijker door een M-letterarmband te dragen.

8. Stijlvolle M-vingertattoo:

Stijlvolle M-vingertattoo

U kunt uw sterrenbeeld weergeven met een enkele letter door er enkele wijzigingen in aan te brengen. Het lusvormige einde van de letter M-manifestatie betekent het sterrenbeeld Maagd of soms een meisje. Je kunt dit op elk van je vingers laten graveren, omdat het klein is en geschikt voor beide geslachten.

9. Sterrenhemel Letter M-tatoeage bij de hand:

Sterrenhemel Letter M-tatoeage bij de hand

Deze M-lettertattoo heeft een unieke schoonheid die het een creatief voordeel geeft. Het hart past prachtig bij het alfabet en de toevoeging van starts aan de andere kant geeft het ontwerp een astronomisch gevoel. Dit is ook een creatieve manier om je favoriete letter te graveren.

10. Prachtige M-alfabettattoo:

Splendid M Alfabet Tattoo

Als je een fan bent van tatoeages maar niet door het pijnlijke proces wilt gaan, kan deze tijdelijke tatoeage gemaakt met Mehendi een perfecte keuze zijn. De prachtige letter M met een kleine vlinder die op de rand staat, geeft het ontwerp een levendige en naar vrouwen neigende look.

11. Cursieve M Letter Love Tattoo:

Cursieve M Letter Liefde Tattoo

Als je een tatoeage met één letter wilt krijgen, zijn er verschillende opties beschikbaar in de vorm van lettertypen waarmee je kunt experimenteren. De cursieve letters zijn enkele van de beste opties die mensen kiezen, omdat ze gemakkelijk herkenbaar en gemakkelijk te bereiken zijn. De toevoeging van een klein rood hart geeft het een persoonlijk tintje.

12. Schattige M-lettertattoo bij de hand:

Schattige M-lettertattoo bij de hand

Het uiten van onze liefde voor onze ouders in de vorm van een tatoeage kan heel emotioneel en sentimenteel zijn. Deze gladde moedertattoo die de eerste letter M benadrukt, zorgt ervoor dat het er prachtig uitziet, en de toevoeging van een rood hart aan het einde van het woord drukt je liefde uit. Deze tatoeage is ideaal voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijdsgroepen.

13. Verbazingwekkend M-lettertattooontwerp met vleugels:

Verbazingwekkend M-lettertattooontwerp met vleugels

De gedurfde en donkere tinten die in deze tatoeage worden gebruikt, zorgen ervoor dat deze er stijlvol uitziet en een 3D-effect geeft, waardoor het een van de beste keuzes is voor een elegant tattoo-ontwerp. Het ingewikkelde ontwerp op de vleugels aan weerszijden van het alfabet en een halo bovenop zien er behoorlijk indrukwekkend uit.

14. Leuke tatoeage met letter M:

Leuke tatoeage met letter M

Het unieke aan deze tatoeage is dat de ene kant een dunne lijn en dikke lijnen aan de andere kant heeft, samen met de toevoeging van een hart. Het M-letterontwerp op je buik kan een perfecte keuze zijn om dit ontwerp geheim te houden. Deze tatoeage is genderneutraal en iedereen kan hem laten graveren.

15. Bochtige letter M voor een tatoeage:

Bochtige letter M voor een tatoeage

Het leesteken aan het einde van de kleine M-lettertattoo kan veel dingen betekenen. Het kan iets betekenen dat tot een einde kwam of als een leesteken. Maar dat betekent niet dat het niet om decoratieve redenen kan worden gebruikt. De cursieve m ziet er aantrekkelijk uit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

16. Aanhankelijke M-lettertattoo met een vlinder:

Aanhankelijke M-lettertattoo met een vlinder

Deze tatoeage is een perfecte optie voor mensen die natuurlijke elementen willen toevoegen aan de eenvoudige letter M. De toevoeging van de prachtige paarse vlinder zorgt voor een vrouwelijke uitstraling, waardoor het een ideale tatoeage is voor vrouwen van alle leeftijden. Als helder en vloeiend is wat je zoekt in een tatoeage, kan dit een goede keuze zijn.

17. Enorme tattoo-ontwerpen voor Letter M:

Enorme tattoo-ontwerpen voor Letter M

Als je een fan bent van uitgebreide ontwerpen en niet bang bent om te experimenteren, is deze M-lettertattoo een perfecte keuze. Het lettertype van de letter past goed bij de kroon die in het ontwerp is geplaatst, waardoor het een koninklijke uitstraling krijgt. Mannen geven meestal de voorkeur aan dit soort tatoeages, en de grijstinten in de letter verfraaien de structuur.

18. M-lettertattooontwerp in stervorm:

M-lettertattooontwerp in stervorm

Het slanke lettertype dat in deze tatoeage wordt gebruikt, zorgt ervoor dat het er delicaat uitziet en de stervorm op de achtergrond zorgt ervoor dat het er uniek en speciaal uitziet. De grijzige schaduw van de ster verheft de letter M en geeft de hele structuur een mooie afwerking. Deze tatoeage is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

19. Effen M-ontwerptattoo:

Effen M Design-tatoeage

Deze M-lettertattoo op de achterkant van de nek kan een perfecte keuze zijn voor mensen die deze tatoeage geheim willen houden. Deze tatoeage is meer gericht op meisjes, omdat je dit ontwerp met je haar kunt bedekken, afhankelijk van je behoefte, waardoor de procedure persoonlijker wordt.

20. Halo M Letter-tatoeageontwerp:

Halo M Letter-tatoeageontwerp

Deze prachtige M-lettertattoo met vleugels is een perfecte manier om je liefde voor vrijheid te vertegenwoordigen. De felrode kleur van het alfabet valt op, terwijl de vleugels en halo in zwarte inkt een engelachtig tintje aan dit ontwerp geven. Je kunt deze tatoeage op de enkel, pols en nek laten graveren.

Overzicht:

Dit artikel geeft je veel variaties die je kunt maken op de M-lettertattoo-ontwerpen voordat ze permanent worden gegraveerd. We hopen dat u de juiste tatoeage vindt volgens uw persoonlijke keuze met de lijst die we hebben verstrekt. Vergeet niet om ons te laten weten hoe dit artikel je heeft geholpen bij het maken van een keuze.