Tatoeages zijn een zeer populaire modekeuze voor veel jongeren en zelfs volwassenen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt deze tegenwoordig op bijna elk deel van het lichaam hebben, zolang je je maar op je gemak voelt om het op dat deel te dragen. Als je niet zeker weet of je iets blijvends wilt, kun je iets proberen dat een paar dagen duurt.

Beste tijdelijke tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen

Op dezelfde manier kunt u de ontwerpen ook wijzigen wanneer u deze afschrobt en dan iets nieuws probeert. In tegenstelling tot kleuren die diep in je huid worden geprikt, zijn deze niet schadelijk en kunnen ze worden gewijzigd, wat een optie is die de permanente kleuren je niet geven. Tegenwoordig is het niet zo dat je de stickerontwerpen alleen in kleine patches krijgt.

Je kunt ook iets voor de rug of lichaamsdelen hebben, zoals een armontwerp, en het loopt van de schoudergewrichten en het onderste deel van de ribben. Je kunt er iets bovenop hebben, zoals het voorste deel, en deze zullen over het algemeen niet verborgen blijven tenzij je een overhemd met hoge kraag en dichtgeknoopt draagt. Het hangt er dus vanaf wat je kiest en welke sport. De juiste manier is om een ​​ontwerp te laten uittekenen en te vragen om het op maat te laten maken.

Tijdelijke tatoeages met afbeeldingen:

U kunt inspiratie halen uit de meestal beschikbare soorten en ontwerpen voor tijdelijke patronen uit onze top 50 collecties tijdelijke tattoo-ontwerpen.

1. Glow In Dark tijdelijke tattoo-ontwerpen:

Glow In Dark Tijdelijke Tattoo Ontwerpen

Deze glow in the dark engel-tatoeage schijnt ‘s nachts helder in een donkere kamer of onder een UV-lamp, of zelfs onder zwart discolicht. Compleet in zijn engelachtige kwaliteit en bij uitstek geschikt voor een avondje uit in de disco, ziet het er etherisch uit wanneer het op een zichtbaar deel van het lichaam wordt gedragen.

2. Tijdelijke vlinderglittertattoos:

Tijdelijke vlinder-glittertattoos

Vlindertattoos in de tijdelijke vorm zijn een must-have voor elke vrouw en elk meisje. Verkrijgbaar in een brede selectie van ontwerpen en kleuren, deze op maat gemaakte glittertattoos voegen vonk en spank toe aan het lichaam. Wat meer is, vanwege hun tijdelijke aard, kan men spelen met de verschillende tattoo-ontwerpen en de locatie van hun lichaam veranderen volgens hun grillen en fantasieën.

3. Tijdelijke Mehndi-tatoeageontwerpen:

Tijdelijke Mehndi-tatoeageontwerpen

Nogmaals, er is een ander soort niet-permanent ding, dat bekend staat als henna. Mehndi body art, een diepgaand onderdeel van de Indiase cultuur, heeft de hele wereld over gereisd om zijn plaats te vinden op vrouwenlichamen van over de hele wereld. Ze zien er net zo cool uit op elk deel van het lichaam.

4. Tijdelijke ballontattoos:

Tijdelijke ballontattoo

Wat tijdelijke tatoeages speciaal maakt, is dat ze zijn bedrukt met niet-giftige inkt die veilig is, vooral voor kinderen die veiligheid niet hoeven in te leveren op stijl. Deze tijdelijke ballontattoo zorgt voor uitstekende feestactiviteiten tijdens de feestdagen of verjaardagsfeestjes.

5. Tijdelijke armbandtattoo:

Tijdelijke armbandtattoo

Armband en armband tijdelijke tattoos zijn creatief en veelzijdig. Ze kunnen worden gedragen op de bovenarm, pols, enkels en rond de nek. Wanneer ze worden gedragen met twee of meer contrasterende ontwerpen, zien ze er sierlijk uit. Armband-tatoeages in hun brede scala aan ontwerpen zien er goed uit voor zowel mannen als vrouwen.

6. Tijdelijke mode-tatoeages:

Tijdelijke Mode-tatoeages

Tijdelijke mode-tatoeages zijn een geweldige manier om het lichaam van accessoires te voorzien. Ze zien er extravagant uit en zijn tegenwoordig erg in trek. Van modemodellen is bekend dat ze ze dragen wanneer ze de helling aflopen, wat bijdraagt ​​​​aan de oomph-factor, terwijl beroemdheden ze spaarzaam dragen.

7. Tijdelijke mouwtatoeages:

Tijdelijke Mouwtatoeages

Mannen die de pijn en de eindeloze uren die ze besteden aan het krijgen van permanente tatoeages op de mouw willen vermijden, zullen dol zijn op deze tijdelijke versie van de tatoeage met de volledige mouw. Het is een fashion statement voor mannen en geeft hen een complete beleving van het echte werk. Ze zijn er in verschillende ontwerpen en stijlen en als u niet tevreden bent met het uiterlijk van een, hoeft u zich geen zorgen te maken, het is slechts tijdelijk. Was het af en trek er nog een aan.

8. Tijdelijke voettattoo:

Tijdelijke voettattoo

Verwen je voeten met kleurrijke en sprankelende tijdelijke tatoeages. Elk is uniek in ontwerp dat vorm en vorm geeft aan mooi uitziende voeten. De voeten zijn een van de meest prominente delen van het lichaam en zien er sierlijk uit als ze zijn versierd met voettatoeages. Combineer ze met bijpassende nagellak en een paar simpele pantoffels, en de voeten zullen ieders hoofd doen draaien.

9. Sierlijke tijdelijke gezichtstatoeage:

Sierlijke tijdelijke gezichtstattoo

Het gezicht van een vrouw is het grootste deel van de tijd onderhevig aan constante verblinding. Wanneer het wordt verfraaid met sierlijk ogende tijdelijke tatoeages, wordt het een betoverend kunstwerk. Deze elegante tijdelijke tatoeages, gemaakt in prachtige ontwerpen, hebben de kracht om een ​​persoon te boeien en te betoveren. Ze zijn een leuke manier om sprankeling en glans aan het gezicht toe te voegen en zullen je het hoogtepunt van elk feest of modieus evenement maken.

10. Cluster van verschillende bloementattooontwerpen:

Cluster van verschillende bloemmotieven

Dit is een heel meisjesachtig ontwerp en je kunt het hebben met niet veel naaldpijn. Je kunt het ook een kleur naar keuze geven en het kleurrijk maken. Je kunt er wat schaduw bij hebben, en je kunt ook proberen wat schrijven of een zinvolle verklaring toe te voegen die voor jou belangrijk is.

11. Cluster van verschillende polstatoeages:

Cluster van verschillende ontwerpen

Je kunt zo’n ontwerp kopen en plaatsen of verschillende sets kopen waar je voorwerpen, dieren of geschriften krijgt. Voordat je het bevochtigt, moet je het op de juiste manier plaatsen en je kunt het enigszins corrigeren volgens de plaatsing, wat erg belangrijk is in dit soort ontwerpen, ook al zijn ze misschien voor een paar dagen of tot je volgende bad of scrub. Je kunt verschillende andere vormen uitproberen en je kunt horizontale rijen lijnen gebruiken om deze samen te voegen.

12. Semi-wasbare pen tijdelijke tattoo:

Semi-wasbaar penontwerp

Dit is een semi-wasbaar, opgemaakt tattoo-ontwerp dat je gemakkelijk kunt uitproberen. Je zult een vriend van je moeten vragen om dit voor je te doen. Tegenwoordig krijg je verschillende kleurenpennen waarvan de inkt een paar dagen meegaat, en deze zijn leuk om te proberen. Sommige speciale huidvriendelijke markers worden gebruikt om dergelijke tatoeages te maken en huidreacties te voorkomen. Dergelijke tijdelijke tattoo-ontwerpen worden meestal uitgevoerd bij bruiloften met verschillende kleuren om een ​​aantrekkelijke en bijpassende tattoo voor de outfit te krijgen. De ontwerpen die van dergelijke tatoeages zijn gemaakt, zijn over het algemeen dik om het een perfecte opvallende look te geven.

13. Abstracte hand tijdelijke tatoeages:

Abstract ontwerp voor de hand

Dit is een zeer artistiek werk van henna op de handen. Wanneer dit droogt en je het ding afwast, krijg je een niet-permanent tattoo-ontwerp op je hand. Dit kan goed zijn als proefbasis voordat u een permanent patroon probeert. Dit is een goede manier om iets te proberen voordat je het nodig hebt.

14. Stickeroverdracht Vogeltatoeages:

Sticker Transfer Vogeltatoeages

Je kunt vogelontwerpen uit winkels halen en vervolgens water gebruiken om ze naar alle delen van je lichaam over te brengen. Je kunt proberen iets als het bovenstaande voor je nek te dragen. Je kunt ook iets heel groots hebben, omdat er ook grote ontwerpen op de markt worden verkocht. Het is de beste tijdelijke tattoo-sticker.

15. Halfwasbare bloemensticker:

Halfwasbare bloemensticker

Dit is een semi-wasbare tatoeage die wordt gebruikt voor het ontwerpen van waterstickers. Deze kun je gemakkelijk kopen en gebruiken. Dit kan goed zijn voordat je voor permanente kleuring gaat. Men kan dit eenvoudige tattoo-ontwerp op de achterkant gemakkelijk verwijderen. Dergelijke stickertattoos zijn in verschillende uitvoeringen op de markt verkrijgbaar. Dit soort tijdelijke tatoeages voor meisjes wordt veel uitgevoerd op de rug, schouders, onderrug enz.

Het bloemenpatroon in de sticker is een van de favoriete ontwerpen aller tijden voor tijdelijke tattoos. De prachtige bochtige wijnranken dragen bij aan de schoonheid ervan. Deze tatoeages blijven niet langer dan een dag zitten wanneer ze worden aangebracht. Het begint bijna te verdwijnen als het in contact komt met water.

16. Wateroverdracht borsttattoo:

Water Transfer Borst Tattoo

Dit is een tattoo-ontwerp voor wateroverdracht voor het voorste deel van je lichaam. Dit soort uitgerekte ontwerpen zijn tegenwoordig ook overal verkrijgbaar. Als je iets permanents wilt, probeer dan eerst deze uit om te zien of je de functie leuk vindt of niet.

17. Een fietssticker-tatoeage op de voorarmen:

Een fietssticker-tatoeage op de voorarmen

Dit is een sticker in fietsstijl en je kunt veel plezier beleven aan deze kleine tijdelijke tattoo-ontwerpen op je armen en lichaam. Dus in dat geval kun je een aantal sticker- of wateroverdrachtsontwerpen uitproberen die je gemakkelijk kunt sporten en die ook een aantal dagen meegaan. Naast het voordeel dat je deze op de juiste plaatsen kunt uitproberen, kun je ook voordat je iets permanents krijgt weten of je het op die plek wilt of niet.

18. Een watertransportvogel:

Een wateroverdragende vogel

Dit is een vogel voor wateroverdracht en je kunt dit soort tattoo-ontwerpen op de handen en polsen proberen voordat je zoiets permanent laat doen. Dit soort tijdelijke tatoeages voor mannen worden trendy op scholen, feesten, avonddates, uitjes enz. Met deze tatoeage kun je je favoriete vogel selecteren om te laten tekenen. Je kunt het ook met verschillende kleuren doen. Het past het beste bij de pols, nek en schouder.

19. Verschillende tijdelijke patronen voor lichaam:

Verscheidenheidspatronen voor lichaam

U kunt een ontwerp op maat maken door verschillende ontwerpen zoals deze te kiezen en te dragen. Koop een groot vel met verschillende ontwerpen en gebruik vervolgens water om ze op verschillende lichaamsdelen te gebruiken. Je kunt er ook moderne ontwerpen mee hebben, en deze zijn er niet alleen in kleuren als rood en bruin. Tegenwoordig dragen veel vrouwen in het donker kleurrijke henna-tatoeageontwerpen voor verschillende gelegenheden en feesten.

20. Kleurrijke tattoo-ontwerpen:

Kleurrijke tatoeages ontwerpen

Dit is nog een klein kleurrijk tijdelijk tattoo-ontwerp, en je kunt dit soort ontwerpen op verschillende delen van het lichaam dragen. Tegenwoordig geven kunstenaars je op maat gemaakte keuzes, en je kunt dit uitpraten met je ontwerpexpert die je de basiskennis hiervoor zal geven en je misschien iets tijdelijks geeft op de plek waar je denkt dat je het permanente patroon wilt om te zien of je wilt het daar of niet.

21. Tijdelijke tatoeages in veerstijl:

Tijdelijke tatoeages in veerstijl

Dit is gevederde kunst en je kunt de permanente kunst beoefenen nadat je tijdelijke dingen hebt geprobeerd en gebruikt. Koop deze stickers bij handwerkwinkels. Dit is erg aantrekkelijk voor meisjes terug. Dit soort tijdelijke tattoo-ontwerpen wordt veel gekozen door universiteitsmeisjes. De stickers die op de markt verkrijgbaar zijn, kunnen je ook helpen om de verentattoo te mengen met andere vormen zoals het hart, de vogel, de sterren, de wijnranken, enz. Meisjes houden ervan om dergelijke tatoeages te dragen in disco’s, avonddates, feesten enz..

22. Tijdelijke tattoo-stencil voor meisjeshand:

Tijdelijke tattoo-sjabloon voor meisjeshand

Als je een modieuze boom bij de hand wilt hebben, probeer dan eerst zoiets uit en ga dan voor het permanent uitgeprikte ding. Natuurliefhebbende mensen voeren op grote schaal dergelijke tijdelijke tattoo-ontwerpen uit. Sommige meisjes dragen ook tatoeages van kleine dieren die zijn gestencild om een ​​unieke look te geven. Sommigen krijgen ontwerpen van konijnen, katten, kleine bloemen enz. om de pols getekend, om hen te herinneren aan hun schooltijd.

23. Tijdelijke sticker Rose-tatoeage:

Dit is een water sticker sticker roos. Je kunt grote dergelijke patronen in winkels kopen om te gebruiken. Er zijn verschillende opties om dit soort tattoo-ontwerpen uit te kiezen. Je artiest kan je zelfs begeleiden naar een comfortabele plaatsing die beter geschikt is voor je inkt met iets dat in eerste instantie niet permanent is. Roos is een symbool van liefde.

Een stickerroos

Zo wordt dit ontwerp tijdelijke tattoo op grote schaal uitgevoerd door liefhebbers. De meisjes laten het op hun rug, taille of onderrug plakken, terwijl de jongens het op hun pols of armen laten plakken. Sommigen dragen het ook liever in hun nek achter de oren om het te verbergen wanneer ze niet willen laten zien. Dit kan een perfect cadeau zijn voor je geliefde als hun naam ook op de roos staat.

24. Vogels Water Temp-tatoeages:

Vogels water sticker

Dit is een waterstickerpatroon van een vogel en je kunt dit soort trendy stencils in winkels kopen om te gebruiken. Het heeft alleen wat water nodig om deze naar je lichaam over te brengen. Jonge universiteitsjongens voeren dit soort tijdelijke tatoeages op grote schaal uit voor mannen. Bovenstaande tattoo schoenen vliegende vogels die vrijheid aangeven. De mysterieuze watergolven geven het een unieke uitstraling. En het woord bevatte het soort aard van de drager met geweldige lettertypen die het een geweldige uitstraling geven.

25. Tijdelijke grote rozentattoo voor meisjes:

Tijdelijke grote rozentattoo voor meisjes

Denkt u erover om rozen op het lichaam te krijgen? Probeer van tevoren iets wasbaars zoals dit, ga voor een uitgestreken kleur. Hier is de schouder heel mooi versierd met eenvoudige en tijdelijke tatoeages. Dit is weer een mooi rozenontwerp voor meisjes. Dergelijke tijdelijke tatoeages voor meisjes worden steeds populairder onder de jonge collega’s en kunnen het beste op Valentijnsdag worden gedragen om de schoonheid van de jurk die ze aten te dragen. Niet alleen meisjes, maar soms worden ook jongens gezien die zulke getekende tatoeages dragen.

26. Tijdelijke tatoeages voor handen en benen:

Tijdelijke tatoeages voor handen en benen

Als je op zoek bent naar iets dat je op je handen en benen zult doen, iets tribaal of gedurfd, probeer dan iets wasbaars zoals dit tattoo-ontwerp. Tegenwoordig krijg je zulke grote, uitgebreide patronen in de winkels. Dergelijke tatoeages worden geteld als een van de beste tijdelijke tatoeages. De ontwerpen gemaakt van donkerzwarte pennen zijn meer in het oog springend voor de meisjes die op sommige feestjes of disco’s aandacht willen. Ze worden ook gedragen op tribale themafeesten, omdat dit ontwerp er een blik op werpt

27. Pencil Rose tijdelijke tattoo-ontwerp:

Potloodroos tijdelijke tattoo-ontwerp

Op zoek naar een roos in potloodschaduw op de handen? Koop een aantal wasbare stickers voor een proefperiode en ga dan voor de permanente. Je kunt ook zoiets als de bovenstaande schattige rose temp-tatoeage krijgen voor de hele lengte van je armen. Deze tatoeage kan ook een van de tijdelijke henna-tatoeages zijn als deze is gemaakt met zwarte mehndi. Dit soort tatoeages worden veel door mannen uitgevoerd op feestjes of ook voor de mode. Om het nog mooier te maken, kunnen jongens er ook schedelontwerpen aan toevoegen.

28. Tijdelijke meisjestattoo:

Tijdelijke Meisjestattoo

Dit is een potloodontwerp zonder kleur en zonder schaduw, en je kunt deze laten maken in permanente kleur of potloodstijl van echte inktwinkels. Maar we raden u aan deze waterstickers eerst uit te proberen om te zien of u deze leuk vindt of dat u zich er prettig bij voelt om deze te dragen.

29. Hand tijdelijke rozen tatoeages:

Tijdelijke tatoeages met rozen

Rozen zijn een veelvoorkomend iets om te doen. Maar voordat u iets met een naald probeert, probeer dan iets minder pijnlijks, zoals een sticker, en u kunt zelfs zeker zijn van de gewenste kleur als u een flink aantal kleuren decals koopt. Dan kun je voor het blijvende gaan.

30. Een zeester tijdelijke tattoo voor kinderen:

Een zeester tijdelijke tattoo voor kinderen

Je kunt op deze manier ook een aantal trendy kleine ontwerpen kopen. De meeste kinderen houden ervan om tijdelijk van deze stertattoo-ontwerpen op lichaamsdelen te houden. Dit is het beste ontwerp voor tijdelijke tatoeages voor kinderen die graag naar vissen kijken of geïnspireerd zijn door het leven in zee. De prachtige kleuren die aan deze tatoeage zijn toegevoegd, maken hem mooier. Dergelijke tatoeages worden door kinderen uitgevoerd, vooral op themafeesten of verkleedwedstrijden op scholen.

31. Tijdelijke henna-tatoeages voor vingers:

Tijdelijke henna-tatoeages voor vingers

Henna-tatoeages zijn ook een soort niet-permanent ontwerp dat op elk deel van het lichaam kan worden aangebracht, en deze duren een flink aantal dagen tot een paar weken en kunnen worden gedaan volgens de ontwerpen die u kiest. Als je bereid bent iets natuurlijks te hebben, probeer dan deze normale en kleine tatoeage.

32. Tijdelijke pijltattoo voor nek:

Tijdelijke pijltattoo voor nek

Dit is een trendy sticker en je kunt vergelijkbare stijlen in wasbare kleuren proberen voordat je voor niet-wasbare pigmenten gaat. Deze zijn zeer stijlvol voor sport en vrij traditioneel in andere gevallen en hebben een grote relevantie bij traditionele feesten en gelegenheden.

33. Tijdelijke grote bladtattoo:

Tijdelijke grote bladtattoo

Als je iets groots zoals deze tatoeage wilt, moet je eerst iets in watersticker uit de handwerkwinkel proberen om te weten of je iets groots op de handen wilt hebben.

34. Eenvoudige tijdelijke stickerstattoo:

Eenvoudige tijdelijke stickerstattoo

Je kunt halfwasbare pennen in kleur kopen om stickers te maken, of je kunt deze patronen of symbolen kopen die in je gewone waterstickervellen zitten.

35. Bloem Mehendi-tatoeageontwerp:

Mehendi-tatoeageontwerp met bloem

Een van de meest voorkomende vormen van tijdelijke tatoeages is natuurlijk degene die is gemaakt met gewone mehendi. Vooral in India en de buurlanden zoals Pakistan e.d. wordt de meest voorkomende vorm van tattoo art, vooral voor vrouwen, gemaakt met Mehandi. Op deze foto kun je een heel mooi ontwerp zien op de handen van de dame, die is gemaakt van Mehandi.

36. Tijdelijke skelethanden:

Tijdelijke skelethanden

Tegenwoordig zijn tijdelijke tatoeages bijna een rage onder jonge mensen, vooral degenen die gepassioneerd zijn door tatoeages, maar niet zeker weten of ze zich daadwerkelijk aan hetzelfde ontwerp kunnen houden of niet. Dus zelfs deze zeer slimme skelethand ziet er geweldig uit, ondanks dat hij tijdelijk is. De hangende stijl geeft het een nog enger uiterlijk. Zoals het van onderaf is gedaan, zien de mouwen eruit alsof de hand echt van onderaf komt.

37. Schorpioen tijdelijke tatoeages voor mannen:

Schorpioen Tijdelijke tatoeages voor mannen

Dit is een van de beste ideeën voor het ontwerpen van tijdelijke tatoeages, omdat niemand ooit zal begrijpen dat het echt is. Allereerst is een schorpioen een extreem populair tattoo-idee, en bovendien ziet de kleurtint er net zo echt uit. Doe het op de achterkant van je nek of misschien op je biceps, en mensen zullen zeker denken dat het echt is.

38. Uitgebreide tijdelijke lichaamstatoeages:

Uitgebreide tijdelijke tatoeages op het lichaam

Als het gaat om tijdelijke tatoeages voor mannen, gaat er niets boven het idee van tatoeages, die een groot deel van de borst bedekken. Dit zijn delen van het lichaam waarmee mannen proberen te pronken, en wat als je ze er echt beter uit kunt laten zien met dit soort uitgebreide ontwerpen. Dit zijn vooral tribale patronen die heel gewoon zijn, maar er nog steeds geweldig uitzien.

39. Tijdelijke drakentatoeages:

Tijdelijke drakentatoeages

Vrouwen en meisjes blijven tegenwoordig helemaal niet achter als we het over tatoeages hebben. Deze gedurfde ontwerpen, zoals die van dieren en draken, zijn nu veelvoorkomende tijdelijke tattoo-opties voor meisjes, en ze kunnen er ook goed mee pronken. Inderdaad, de meeste meisjes zijn niet zeker van deze ontwerpen als het erom gaat ze permanent te laten inkten, en dus zijn tijdelijke ontwerpen altijd beter.

40. Tijdelijke vingertatoeages:

Tijdelijke vingertatoeages

We hebben vaak meisjes gezien met kleine, schattige tatoeages op elke vinger, en het lijkt vreemd maar toch mooi. Dit is ook een stamcultuur waar ze misschien hemelse ontwerpen op elke vinger krijgen. Hetzelfde geldt voor tijdelijke tatoeages, die voor dit doel kunnen worden gebruikt. U kunt in dit geval een aantal patronen kiezen.

41. Dierlijke gezichtstatoeage voor benen:

Dierengezicht tatoeage voor benen

Als het gaat om tijdelijke tatoeages voor mannen, zijn de gezichten van dieren heel gewoon, en ze zien er ook erg slim uit. Voordat je hebt besloten welk dier volgens jou het beste bij je lichaam past, kun je verschillende van die wasbare stickers uitproberen, die je vandaag kunt veranderen om erachter te komen wat de juiste keuze is om mee te worden geïnkt..

42. Tijdelijke Keltische tatoeages:

Tijdelijke Keltische tatoeages

Tribale tatoeages zijn tegenwoordig een absolute rage, het maakt niet uit wat je bent, een meisje of een jongen. Dit zijn ook gekke ontwerpen, en je zou ze alleen permanent moeten laten inkten van een zeer goede plek; anders kan het hele ding bederven. Neem tot die tijd stickers zoals deze en breng de tatoeage vervolgens over op je lichaam. Deze zijn helder en kleurrijk en zien er ook heel echt uit.

43. Tijdelijke Dream Catcher-tatoeages:

Tijdelijke dromenvanger-tatoeages

Voor de meisjes die het graag simpel en schattig houden en de tatoeages van één woord bewonderen, is dit iets voor jou. Je kunt elk woord krijgen dat je leuk vindt en dit als watersticker gebruiken. Deze tijdelijke tatoeages voor meisjes worden voornamelijk gebruikt voor de polsen of dergelijke plaatsen waar ze prominent aanwezig zijn. Je kunt ze in verschillende lettertypen krijgen en ze zien er zowel mooi als echt uit.

44. Zon tijdelijke tatoeages:

Zon Tijdelijke Tattoos

Slimme mannen kleden zich liever voor de gelegenheid, en de slimmere mannen laten zich liever tatoeëren volgens hun keuze, wat niet mogelijk is met permanente tatoeages. Deze zonnetattoo is extreem eenvoudig maar stijlvol als je hem aan slechts één kant van de borstkas doet. Waarom wachten om er goed uit te zien als je dat op zo’n eenvoudige manier kunt doen. Draag dat mooie shirt en knoop niet alles dicht, anders zou het er misschien nog beter uit zien op een zonnig strand.

45. Tijdelijke tattoo met sterrenhemel:

Tijdelijke tattoo met sterrenhemel

We waren allemaal dol op de Rihanna-tatoeage die ze op de zijkant van haar nek heeft, en we hebben altijd zoiets gewenst. Nu is het niet erg om tijdelijke tattoo-ontwerpen te laten maken, en waarom imiteren als je zoveel beter kunt worden? Zet gewoon kleine grotere sterren op je tas met semi-wasbare stickers en zie de magie.

46. ​​Prachtige tijdelijke tatoeages op de rug:

Prachtige tijdelijke tatoeages op de rug

Om de hele rug te laten inkleuren, heb je zeker lef nodig, maar om een ​​tijdelijke tatoeage voor de hele rug te krijgen, is slimheid vereist. Deze zijn zo echt dat je ze op elk moment kunt laten doen en veranderen, en mensen zullen zeker in de war raken over of ze echt zijn of niet, en je kunt dan achterover leunen en genieten van het plezier.

47. Tijdelijke Egyptische tatoeages:

Tijdelijke Egyptische tatoeages

Het is bijna onvoorstelbaar hoe prachtig deze tijdelijke tatoeages eruit kunnen zien. Deze afbeelding heeft waarschijnlijk vooral de tatoeage met een gezicht van een Egyptische farao, en het is zeker dat je helemaal niet kunt zien of dit echt is of niet. Het ziet er rijk, prachtig gedaan en prachtig uit. Probeer dit zonder nog meer tijd te verspillen.

48. Nekband tijdelijke tattoo:

Nekband tijdelijke tattoo

De fashionista’s die er zijn, zouden dol zijn op dit tattoo-ontwerp. Het nog betere deel is dat het absoluut tijdelijk en toch zo stijlvol is. Dit is als een nekband die je kunt dragen bij de getailleerde jurken of misschien bij een grunge-look. Dit heeft ook een vlinder aan de achterkant, en de dingen zien er net zo echt uit.

49. Typische tribale bands:

Typische tribale bands

Deze tatoeage is het meest geschikt voor de mooie meisjes, waar ze deze tribale patroonbanden op hun polsen kunnen krijgen en er nog stijlvoller uit kunnen zien. Er is niets om verdrietig over te worden voor de jongens, want je kunt deze op je spieren laten doen en ze in stijl laten zien zoals jullie het graag doen.

Overzicht:

Tijdelijke tatoeages zijn tegenwoordig als stijlstatements. Het belangrijkste voordeel van tijdelijke tattoo-ontwerpen is dat je ze kunt kleden volgens je stemming en keuze, in tegenstelling tot permanente. Dus doe er snel een!