Wat is er mooier dan een tatoeage te krijgen die hun aard effectief kan uitdrukken zonder veel moeite en pijn? Kleine tatoeages! Kleine tatoeages zijn enorm populair geworden bij de jongere generatie, met name de beroemdheden, die hun zichtbare lichaamsdelen laten inkleuren met kleine tattoo-ontwerpen! Van elementen tot de natuur tot de initialen van uw dierbaren, kleine tatoeages hebben een overvloed aan ontwerpen om uit te kiezen. We hebben de beste kleine tattoo-ideeën in dit artikel verzameld, die misschien klein van formaat zijn maar hoog in stijl!

Kleine tatoeageontwerpen

De betekenis van kleine tatoeages:

Kleine tatoeages zijn perfecte alternatieven voor mensen die houden van het idee van body art, maar het niet willen overdrijven. Het voordeel van kleinere tatoeages is dat ze je niet veel geld, moeite en pijn kosten, maar het verwijderingsproces is ook eenvoudig. Ook kunnen kleine tatoeages naadloos worden omgezet in een geheel nieuw beeld als u uw beslissing in de toekomst wilt heroverwegen. Veelvoorkomende tattoo-motieven zijn bloemen, bladeren, regenbogen, namen, initialen, sterren en andere religieuze symbolen. Kleine tatoeages zijn een van de meest elegante manieren om je hart uit te spreken zonder een luid beeld te hoeven schilderen! Lees verder om enkele van de schattige kleine tattoo-ontwerpen met betekenissen te ontdekken.

Beste van 2021-collectie:

Hier zijn 50 foto’s van kleine tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen, met hun betekenis en betekenis:

1. Leuke kleine tatoeages voor meisjes in de nek:

kleine tatoeages voor meisjes

Sterren zijn de meest voorkomende objecten die worden gebruikt in kleine tattoo-ontwerpen. Soms krijgen mensen drie sterren, zoals in de riem van Orion of een enkele zwarte ster. Ster-tatoeages zien er het beste uit op je schouderblad of je pols of enkel, of zelfs je rug. Je kunt een zwarte omtrek of een zwart gekleurde ster krijgen.

2. Kleine pijl-tatoeage op vingers:

tattoo-ontwerpen met kleine pijlen

Pijl-tatoeages worden niet alleen door boogschutters gekozen, maar ook door andere gewone mensen. Pijlen als sterren zorgen voor uitstekende tatoeages en worden daarom door velen gekozen. Soms worden tatoeages met een klein hartje toegevoegd om het de typische cupido-look te geven. Je kunt er een strik aan toevoegen om de hele look af te maken. Je kunt de pijl er archaïsch uit laten zien door houtsnijwerk en andere details toe te voegen, of je kunt het simpel en duidelijk houden.

3. Kleine kruistattoo op pols:

kleine kruistattoo op pols

Een kleine kruistattoo is een andere typische tatoeage, want er is geen gebrek aan religieuze fanatici. Sommige mensen zijn van mening dat het hebben van een kruis op de huid een uitstekende bescherming biedt. Anderen beschouwen het als een bewijs van hun toewijding aan Christus. Er zijn nog anderen die denken dat het hen een elegantere en toch rebelse uitstraling geeft.

4. Een kleine muziektattoos voor meisjes:

kleine tattoo-ontwerpen voor meisjes

Voor de muziekliefhebbers die er zijn, is dit het perfecte ontwerp. De meeste rocksterren gaan voor kleurrijkere en levendigere tatoeages die groot genoeg zijn om hun lichaam te bedekken. Maar deze tattoo-ontwerpen zijn perfect voor verlegen en toch onvermurwbaar over het uiten van hun liefde voor muziek. Een kleine muzieknotatie aan de binnenkant van je pols ziet er sierlijk uit en heeft een zekere gracieuze uitstraling.

5. Little Heart Tattoo-ontwerpen voor vrouwen:

kleine tattoo-ontwerpen voor vrouwen

Harttatoeages zijn ook heel gewoon. Ze worden meestal gekozen door meisjes en kunnen al dan niet gekleurd zijn. Ze zijn ongetwijfeld vrouwelijk en mooi om naar te kijken. Dit soort tatoeage wordt voornamelijk uitgevoerd door de meisjes die graag worden geïnkt, maar met een schattige delicate tatoeage die niet groot is. Deze kleine polstattoo kan ook op de nek, schouders en been worden uitgevoerd. Het hart kan eenvoudig met zwarte inkt worden getekend of in verschillende kleuren worden gekleurd. Het hart symboliseert hier liefde.

6. Tiny Flying Bird-tatoeages voor meisjes:

kleine tattoo-ideeën voor vrouwen

Dit ontwerp is elegant en mooi. Een afbeelding van vliegende vogels, hoe klein ook, heeft altijd een gevoel van bevrijding waar je hart sneller van gaat kloppen en zegt: ‘dat is nou een mooi beeld!’. Merelsilhouetten, of ze nu op je pols of enkel zijn gegraveerd, zien er altijd goed uit.

7. Kleine ankertattoos voor enkel:

Kleine ankertattoos voor enkel

Kleine ankers om je pols zien er uitstekend uit. Ze kunnen worden gekozen door zeilers, maar dat is geen noodzaak. Ankers symboliseren sterke wortels. Ze vertegenwoordigen stabiliteit en doorzettingsvermogen en worden daarom door velen gekozen, zowel mannen als vrouwen. Je kunt ze letterlijk op elk deel van het lichaam krijgen!

8. Een kleine olifantentattoo achter het oor:

Een kleine olifant-tatoeage achter het oor

Een kleine olifantentattoo kan er heel schattig uitzien. Een artistieke olifantenomtrek heeft een creatieve en elegante uitstraling die een enorm realistisch beeld niet heeft. Olifanten als dieren staan ​​voor loyaliteit, kracht en moed. Zo draagt ​​je tatoeage niet alleen bij aan je look, maar geeft de kijker ook een hint naar je persoonlijkheid.

9. Een klein veertattooontwerp op de schouder:

Een klein veertattooontwerp op de schouder

Kleine veren zien er geweldig uit op delen van je lichaam. Net als vogels vertegenwoordigen ze een gevoel van vrijheid dat ongeëvenaard is. Ze zien er belangrijk en raadselachtig uit. Je kunt het er artistiek of realistisch uit laten zien. Hoe dan ook, de tatoeage ziet er geweldig uit en kan gemakkelijk worden verborgen omdat hij klein is.

10. Kleine tattoo-ideeën op vingers:

Kleine tattoo-ideeën op vingers

Dit kan een interessant ontwerp zijn voor diegenen die iets heel kleins willen hebben om watersymbolen te vertegenwoordigen. Deze kunnen in kleine tekens worden gedaan, en je kunt deze goed op je vingers hebben met wat schaduw. Deze zien eruit als potloodtekeningen en hebben een zeer artistiek tintje. Deze zijn goed geplaatst en hebben een aantal spannende patronen.

11. Artistieke kleine tatoeages voor meisjes:

Beste kleine tattoo-ontwerpen voor meisjes

Angel tattoo-ontwerpen zijn behoorlijk populair, en je kunt zoiets op je rug hebben waardoor sommige hoofden kunnen draaien. Deze kunnen goed gaan met terug open jurken. Je kunt wat kleuren toevoegen en wat arcering. Sommige aangepaste ontwerpen werken ook met deze.

12. Kleine handtatoeages voor mannen:

kleine handtatoeages voor mannen

Als u op zoek bent naar symbolen van het watertype, kunt u hiervoor kiezen. Deze zien er goed uit, groot of klein, en zoiets kun je zeker doen. Je kunt deze als een klein merkteken op je hand hebben of waar je maar wilt, en deze kunnen er veel artistiek uitzien. Dit is ook een van de perfecte kleine tattoo-ontwerpen voor mannen op hun handen.

13. Kleine golftattoo bij de hand:

kleine tattoo-ontwerpen voor mannen

Dit is een kleine tatoeage in golfstijl en je kunt deze op gekozen plaatsen laten doen. Je kunt deze tatoeages om de pols hebben, wat de indruk geeft van een nogal meisjesachtige stijl, en deze zijn klein, dus je kunt ze gemakkelijk verbergen met make-up of wanneer je draait om de positie van je pols te veranderen.

14. Kompas kleine tattoo-ideeën:

Kompas kleine tattoo-ideeën

Dit is een klein richtingenpatroon en wordt vaak een kompasdoos genoemd. Je kunt een vergelijkbare stijl in kleur of schaduw proberen, en deze zijn cool, best cool. Deze zijn sportief en je kunt deze hebben als je een tomboy-achtige persoonlijkheid hebt. Deze zien er ook spannend uit. Deze kompastattoo wordt voornamelijk uitgevoerd door mensen die van reizen houden. Het symboliseert ook de mensen die in de perfecte richting in hun leven zijn. Het kan ook een kleine polstattoo zijn voor de vrouw. Verschillende kleuren zouden het nog mooier maken, vooral de blauwe kleur, wat water zou betekenen.

15. Weer kleine handtatoeages voor mannen:

kleine tatoeages voor jongens

Als je bereid bent een inktpatroon te hebben dat lijkt op reguliere stijlen, kun je zoiets hebben. Dit is een weersymbool en de richtingen zijn erop gemarkeerd. Als je zoiets als dit gaat hebben, kun je het klein houden, en het zal slechts ongeveer een halve tot 2 vierkante centimeter in beslag nemen, en je ontwerp moet er goed uitzien bij elk type outfit.

16. Kleine schrijftatoeages op been:

kleine tatoeages voor vrouwen op voeten

Dit is een klein horizontaal ontwerp en u kunt vergelijkbare ontwerpen op uw voeten maken. Dit soort tattoo-ontwerpen kunnen heel artistiek zijn en soorten emoties vertegenwoordigen. Je kunt deze cool maken met een leuk element, of je kunt deze maken naast andere bijbehorende ontwerpen.

17. Tiny XO-tatoeage-ideeën voor vrouwen:

Tiny XO Tattoo-ideeën voor vrouwen

XO betekent kusjes en knuffels! Dit is een minimaal ontwerp en kan er erg cool uitzien voor meisjes. Je kunt deze op een kleine plaats sporten en je hoeft niet de moeite te nemen om ze te verbergen. Als je het wilt verbergen, gebruik dan gewoon wat concealer en foundation om dit te doen. Deze zijn artistiek en zien er cool uit met elk type jurk waardoor deze zich kunnen laten zien. Dit is ook een van de populaire kleine tatoeages voor vrouwen en meisjes!

18. Klein “&” Tatoeagesymbool op de pols:

Kleine

Een Ampersand-tatoeage geeft aan dat het leven vol verwachting is en dat er zoveel te doen is. U kunt deze cursief, vetgedrukt en ook verbergen in tijden dat u niet wilt dat uw ontwerp opvalt. Deze zijn gemakkelijk te verbergen met tijdelijke make-up. Je kunt deze zelfs in witte inkt doen, wat alleen voor je show kan zijn, en mensen zullen het alleen zien als je ze erop wijst.

19. Beste artistieke kleine tatoeages voor mannen:

kleine tatoeages voor mannen

Je kunt deze cool maken met een geometrisch element, of je kunt deze maken naast andere bijbehorende patronen, lettertypen of andere markeringen. In plaats van een dier kun je ook vergelijkbare stijlen voor vogels krijgen. Het hangt af van wat je wilt en wat je artiest je kan bieden; u kunt zelf een goed ontwerp kiezen. De meeste mannen pronken graag met dit soort kleine tatoeages op hun handen.

20. Zeer kleine tattoo-ideeën voor been in bloemen:

kleine tattoo-ontwerpen voor vrouwen

Dit zijn zeer kleine symbolen of ontwerpen, en dit is een kleine bloem. Deze zijn ingewikkeld, zien er erg meisjesachtig uit en als je niet vertrouwd bent met grote ontwerpen, probeer dan zoiets. Dit kleine tattoo-idee is geschikt voor vrouwen die van de natuur houden. De wijnranken dragen bij aan de schoonheid van de tatoeage. De bloem in de tatoeage symboliseert vrede, zuiverheid en inspiratie. Evenzo kunnen verschillende bloemen zoals roos, goudsbloem, zonnebloem enz., samen met bladeren, op de nek, rug, onderrug en been worden getekend om een ​​opvallende look te krijgen.

21. Kleine harten kleine tatoeages voor vrouwen:

kleine tattoo-ontwerpen voor meisje op vinger

Een klein hartje kan een hele show zijn als je die op je vingers doet. Deze zijn erg klein en je kunt ze zelfs gemakkelijk verbergen met make-up. Je kunt vergelijkbare stijlen ook op andere delen van je lichaam creëren. Als je geen grote en opvallende of overmatige inkt wilt maken, probeer dan stijlen zoals deze. Dit is een van de populaire kleine tattoo-ontwerpen voor handen!

22. Lettertype met Little Birds-tatoeage:

Lettertype met Little Birds-tatoeage

Als u iets langs de polslijn van uw hand wilt schrijven om uw overtuigingen weer te geven, kunt u deze stijlen uitproberen. Deze zien er cool uit en versterken met het effect van de vogels het hele patroon, en je kunt deze lichte kleuren ook geven of deze in zwart-wit houden. Je kunt vogels in volledig zwart silhouet hebben of ze met een potlood laten tekenen om deze een 3D-effect te geven.

23. Drie pijlen tattoo-ontwerpen voor meisjesribben:

Drie pijlen tattoo ontwerpen voor meisjes ribben

Dit zijn kleine pijlstijlen en je kunt deze op je onderarm doen om deze te verbergen als je je armen naar beneden houdt. U moet deze stijlen echter goed kiezen voordat u besluit deze zelf te doen. U kunt het ontwerp bepalen voordat u het doet. U kunt deze ook op maat laten maken naar uw wensen. Deze kunnen ook bijbehorende ontwerpen hebben, zoals in de rozen. Wel is duidelijk te zien dat deze hier meer een zwarte toets en schakering hebben. Als je wilt, kun je het in deze kleuren hebben of volledig gekleurd krijgen, afhankelijk van wat je leuk vindt of je sportieve comfort.

24. Kleine stertatoeages in bloemvorm:

Kleine stertatoeages in bloemvorm

Als je op zoek bent naar een meisjesachtige stijl, kun je zoiets voor je rug kiezen. Deze zijn vaak zwart van kleur. U kunt er echter voor kiezen om deze niet alleen als gewone effen bloemen te gebruiken, maar als een kleine gekleurde bloem of soortgelijke andere patronen voor de achterkant. Deze zien er best cool uit en je kunt deze met veel gemak sporten. Deze kunnen ook worden verborgen met make-up omdat ze zo klein zijn.

25. Kleine rakettattoo voor vingers:

Kleine rakettattoo voor vingers

Dit lijkt meer op een potloodtekeningstijl, en met alleen een rand of omtrek, kunnen dit soort stijlen vrij gemakkelijk op je vingers worden gedaan, en je kunt ze ook op andere delen van het lichaam hebben. Het hangt af van je keuze wat je wilt sporten en waar je je prettig bij voelt.

26. Een klein schip op watersymbooltattoo:

Een klein schip op water-symbooltattoo

Net zoals je richtingen of golven kunt doen, kun je ook kleine watersymbolen zoals deze doen. Dit is een kleine potloodtekeningstijl die alleen grenst aan een schip dat over de golven vaart. Dit is een zeer meisjesachtige en ook jongensachtige look. Je kunt vergelijkbare stijlen proberen, en deze kunnen in kleine porties of liever kleine porties worden gedaan, zodat deze gemakkelijk kunnen worden bedekt met make-up.

27. Kleine katten tattoo-ontwerpen voor beide handen:

Kleine katten tattoo-ontwerpen voor beide handen

Dit is een ander potloodtekeningstijl, alleen een kattensymbool met een rand. Je kunt deze stijlen gebruiken als je wilt dat je ontwerp minimaal is. Hiermee kun je deze ook verbergen met make-up als ze klein zijn. Dit kleine tattoo-idee is het beste voor dierenliefhebbers. De kleine kat heeft getekend geeft ook een kleine tribal tattoo-look. Het wordt op grote schaal uitgevoerd door kleine meisjes die naar school gaan. Afhankelijk van de stemming van de drager kunnen de katten in deze tatoeage ook verschillende looks geven, zoals een boze kat, wilde kat, onhandige kat, enz..

28. Kleine tattoo-ontwerpen voor mannen op de rug:

beste kleine tatoeages voor mannen

Dit is een gevleugeld ontwerp voor de rug. Hoewel dit niet erg klein is, is het toch kleiner dan elke andere wings-stijl die je misschien bent tegengekomen. Dit is heel ingewikkeld gedaan in zwart en je kunt hier andere kleuren aan toevoegen. Deze unieke gevleugelde tatoeage wordt geteld als een Royal Look Tattoo vanwege de symbolen die het draagt. De twee adelaarsvleugels symboliseren macht, dominantie en eer, terwijl het paard in het midden staat voor kracht en leiding. Het is de beste kleine nektattoo voor mannen, die veel verband houdt met het leger, de marine of de trots van hun land. Het is een van de populaire kleine tattoo-ideeën voor mannen op de rug.

29. Romeinse nummer kleine nek tatoeages:

Romeins cijfer kleine nek tatoeages

Dit kleine tattoo-ontwerp van het Romeinse cijfer IV geeft de geboortedatum van de persoon aan of iemand van wie je houdt! Romeinse cijfers worden meestal geassocieerd met gratie, elegantie en durf. Door een romeins cijfer op uw lichaam te etsen, kunt u de indruk wekken van een echte dame! Je kunt zelfs extra elementen aan de tatoeage toevoegen, zoals een bloem of vogel enz..,

30. Paar vogels in kleur tatoeage te voet:

Paar vogels in kleur tatoeage op voet

Dit is een kleurrijk vogeltattoopatroon dat je gemakkelijk voor de voeten kunt doen. Als u wilt, kunt u deze in zwart-wit houden of u kunt deze in kleuren doen die passen bij uw behoeften en comfort. Deze vliegende vogels staan ​​voor vrijheid, individualiteit en opgewektheid! Het is een van de kleine inspirerende tatoeages!

31. Leuke vogels op tak-tatoeages voor pols:

Schattige vogels op tak-tatoeages voor pols

U kunt beslissen over dit soort ontwerpen voordat u ze uitvoert. U kunt deze ook op maat laten maken naar uw wensen. Als je wilt, kun je het in zwart-wit hebben of volledig gekleurd krijgen, afhankelijk van wat je leuk vindt of je sportieve comfort. De twee vogels die op een tak zitten, vertegenwoordigen de hechttijd van een gezin!

32. Eenvoudige en kleine cupcake-tatoeage op vinger:

Eenvoudige en kleine cupcake-tatoeage op vinger

Dit is een meisjesachtige stijl en je kunt deze gemakkelijk proberen. Dit zijn kleine cupcakes, en als je een fan bent van cupcakes, probeer deze dan eens. Cupcakes dienen als dessert, en daarom wordt deze tatoeage in hoge mate uitgevoerd door kleine meisjes, wat hun leven met zoetheid vult. De kleine cupcakes, wanneer ontworpen zoals hierboven, hebben de neiging om kleine ringetjes in de vingers te zijn. Ze worden gevolgd met hartjes hierboven, wat hun liefde voor de cupcakes laat zien. Dergelijke cupcakes kunnen ook op de nek en onderrug worden ontworpen. Gevuld met verschillende kleuren geven ze een heerlijke uitstraling. Het zijn ook schattige kleine polstattoos.

33. Kleine Infinity Heart Tattoo-ontwerpen te voet:

Kleine Infinity Heart Tattoo-ontwerpen te voet

Als je zoiets als dit tattoo-ontwerp wilt, kun je deze gemakkelijk verbergen omdat ze klein zijn. Deze kleine tatoeage citeert zowel de wiskundige als de hartvorm op een unieke manier. Het hart is een symbool van liefde, terwijl de wiskundige oneindigheid voor altijd betekent. Deze kleine tatoeage symboliseert daarom oneindige liefde voor iemand. Vrouwen voeren deze tatoeage in hoge mate uit op hun handen, benen, taille, nek en schouders. Het ontwerp geeft het beste effect wanneer het op 3D-manier wordt gemaakt. Dit is ook een van de kleine tatoeages met betekenisvolle symbolen.

34. Ontwerper Bird Small Tattoo Art:

Ontwerper Vogel Kleine Tattoo Art

Dit soort kleine tatoeages in designerstijl kunnen door uw artiest op maat worden gemaakt volgens uw behoeften. Deze hand-kleine tatoeage voor mannen en vrouwen is tegenwoordig behoorlijk trendy. De mensen die van kleine ontwerpen houden, kiezen voor dergelijke tatoeages met een birdie-thema. Zulke kleine vlindertattoos of vliegende vogels duiden op vrijheid in de lucht en worden daarom gedragen door mensen die graag in hun eigen dromen leven en een hoger doel hebben om iets anders te bereiken zonder enige normen die moeten worden gevolgd. Dit is een van de betekenisvolle kleine tattoo-ontwerpen voor dames.

35. Klein en mooi boomtattooontwerp:

Klein en mooi boomtattooontwerp

Een boom kan voorspoed en groei symboliseren, en is ook een symbool van schaduw of bescherming. Een boomtattoo ziet er niet alleen erg modern en stijlvol uit, maar is ook belangrijk omdat het bescherming vertegenwoordigt. Dit is een van de mooiste kleine tatoeages!

36. Zeer kleine zonnestelsel-tatoeage op pols:

Zeer kleine zonnestelsel-tatoeage op pols

We weten allemaal dat numerologie draait om de planeten en getallen, zodat dit tattoo-ontwerp er geweldig uit zou zien als een van de kleine tatoeages voor meisjes of als een van de beste kleine tattoo-ontwerpen voor iedereen. Hierin kun je alle planeten de een na de ander in een verticale rij laten inkten. Het is beter als je eerlijk bent, want als je deze planeten in kleurrijke vormen krijgt, kunnen ze er nog mooier uitzien.

37. Vliegend vliegtuig tattoo klein patroon:

Vliegend vliegtuig tattoo klein patroon

Dit is eigenlijk een papieren vliegtuigje met een extensie van misschien een golf of een lettertype. Dit is nu een zeer modieus ontwerp en behoort tot de topontwerpen van tatoeages voor mannen en is een van de beste kleine tatoeages voor vrouwen. Het is een teken dat je nog steeds dol bent op je jeugdherinneringen en hoe je papieren vliegtuigjes maakte toen je klein was.

38. Klein vos-tatoeageontwerp voor handen:

Kleine vos tattoo-ontwerp voor handen

Vossen zijn dieren die humor en wijsheid vertegenwoordigen, en zo is dit ontwerp een van de recente tattoo-ontwerpen voor mannen en kleine tattoo-ontwerpen voor vrouwen. Als je denkt dat je de geestige bent en problemen heel snel kunt oplossen, kan er geen beter ontwerp zijn dan dit voor jou. Dit is een van de beste kleine tattoo-ontwerpen voor armen.

39. Leuke tattoo-ontwerpen met kleine citaten:

tatoeages met kleine woorden

Citaten die positieve berichten en goede gedachten verspreiden, zijn altijd inspirerend en houden je op de been, zelfs als het laag is. Het inkleuren van een van deze positieve citaten op je lichaam dient als perfecte kleine tattoo-ontwerpen voor vrouwen en iedereen. Je kunt deze citaten ook uitbreiden met een kruis of kleine golven of een engel of hoe je maar wilt. Het toevoegen van kleuren klinkt hier ook als een geweldig idee. Je kunt zelfs tatoeages met kleine namen proberen in dit patroon!

40. Kleine geometrische tattoo-ontwerpen op de achterkant:

kleine tattoo-ontwerpen op de achterkant

Deze geometrische en symmetrische tattoo-ontwerpen staan ​​al jaren bovenaan de hitlijsten voor de meest gevraagde. De mensen die niet van experimenteren houden en blij zijn met hun kleine tatoeages, kunnen enkele van de geometrische tattoo-patronen proberen, meestal enkele van de kleine tattoo-ontwerpen. Je kunt zelfs korte berichten schrijven in de vorm van geometrische lijnpatronen.

41. Kleine Dragonfly-tatoeageontwerpen voor vrouwen:

kleine tattoo-ontwerpen op de pols

Voor het beste van kleine tatoeages voor meisjes, klinken een paar kleine libellen in de nek ook heel lief en stijlvol. Door kleuren aan deze ontwerpen toe te voegen, kunnen ze er nog beter en realistischer uitzien. Er is altijd vraag geweest naar libellen als het gaat om meisjes die komen tatoeëren. Meisjes hebben een soort verborgen connectie met libellen, en bovendien zijn libellen symbolen van vrijheid. Dit is een van de kleine en eenvoudige tatoeages.

42. Kleine wereldkaart tattoo-kunst:

Kleine Wereldkaart Tattoo Art

Hoi! Dit is voor de reisenthousiastelingen die de hele wereld willen reizen en er deel van willen uitmaken; een wereldkaart klinkt als een geweldig tattoo-idee, toch? Dit ontwerp is niet alleen heel ongewoon, maar ook heel slim. Deze is onlangs een onderdeel geworden van de lijst met kleine tatoeages voor mannen; deze kunnen echter ook door vrouwen en jonge meisjes worden gedaan zonder zich zorgen te maken dat ze er slecht uitzien.

43. “Vrees niet” kleine handtatoeages voor mannen:

kleine handtatoeages voor mannen

Als je denkt dat je dapper bent en nergens bang voor hoeft te zijn, waarom laat je de wereld dan niet zien wat je gelooft. Inktcitaten die moed uitdrukken in verschillende soorten lettertypen, en je kunt ook kleuren gebruiken. Deze ziet er zeer geschikt uit tussen alle kleine tattoo-ontwerpen voor onverschrokken mannen, en ik hou ervan om het pad te nemen dat nog niet is gekozen. Ze zijn de meest geprefereerde kleine betekenisvolle tatoeages voor jongens en meisjes!

44. Feather Birds-tatoeages voor vrouwen:

tatoeages van kleine vogels voor vrouwen

Je kunt kleine vogels laten tatoeëren of misschien een veerontwerp, maar wat dacht je van een combinatie van beide, zelfs als je kiest uit de beste kleine tattoo-ontwerpen voor vrouwen. Je kunt overal kleine vogels en een kleurrijke veer van je nek tot een kant van je rug laten inkleuren en er vervolgens mee pronken in je schattige tanktop. Deze zijn zodanig dat je ze zelfs kunt verbergen wanneer je dat wilt, omdat ze zo klein zijn.

45. Kleine paardebloem bloem tattoo ontwerpen:

Kleine paardebloem bloem tattoo ontwerpen

Het is prachtig om een ​​paardebloem in de hand te nemen en vervolgens weg te blazen om hem te zien eindigen. Waarom leg je het moment niet op je huid vast en heb je het gevoel dat je de tijd voor jezelf hebt stilgezet. Dit lijkt een van de stijlvolle kleine tatoeages voor meisjes te zijn en zal er goed uitzien bij elk jong meisje of vrouw die het veilig en toch stijlvol wil houden. Het is een van de beste tatoeages met kleine bloemen voor meisjes.

46. ​​Rose Flower kleine tattoo-ontwerpen:

kleine bloem tatoeage

Rozen zijn een favoriet van allemaal, dus waarom zou je er niet een op je lichaam laten inkrassen als je op zoek bent naar kleine tattoo-ontwerpen. Een roos kan in het zwart zijn, of door overal op het lichaam kleuren toe te voegen, er mooi uit te zien en een roos te maken met de stengel of bladeren verbetert de schoonheid ervan. Dit ontwerp is een van de beste kleine tattoo-ontwerpen voor vrouwen en is nog steeds populair bij vrouwen en meisjes over de hele wereld. Dit is een van de schattige kleine tattoo-ontwerpen voor meisjes op de achterkant

47. Leuk pinguïn klein tattoo-ontwerp:

Schattige pinguïn klein tattoo-ontwerp

Als je het heel eenvoudig maar toch heel stijlvol wilt houden, kan een pinguïnontwerp aan de zijkant van je nek er echt heel mooi uitzien en is het ook een van de meest modieuze kleine tatoeages voor meisjes. Pinguïns zijn een symbool van vrede en zeldzaamheid, en dat zou je tatoeage ook moeten zijn. Het is ook zo klein dat je het op elk moment kunt verbergen met je haar of met make-up. Dit is een van de schattigste kleine symbolische tatoeages.

48. Little Octopus Tattoo Design voor mannen:

kleine tatoeages voor jongens

Oh, die schattige octopus op de rug van je hand! Het ziet er zo mooi uit. Een octopus lijkt zo’n uniek ontwerp en is een geweldige optie voor kleine tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen. Je kunt deze octopus ook felle kleuren geven en hem er nog beter uit laten zien. Een klein ontwerp als dit kan op elk moment worden verborgen door je haar of hand. Dit is ook een van de beste kleine tatoeages voor mannen!

49. Kleine lotus op de pols Kleine tatoeages:

kleine tatoeages op pols

Hoewel rozen heel gewoon zijn bij alle vrouwen en meisjes, zijn de kleine afbeeldingen en ontwerpen van de lotusbloemen overweldigend bij deze veelvoorkomende ontwerpen. Je kunt er een op je pols krijgen en er dan in stijl mee pronken. Dit is een geweldige optie als een van de kleine tatoeages voor meisjes en kan gemakkelijk worden gedaan. Dit is een van de elegante tatoeages met kleine patronen voor meisjes bij de hand.

50. Eenvoudig en klein OM-symbool tattoo-ontwerp:

kleine om tattoo op pols

Het OM-symbool is nu niet alleen beperkt tot hindoes, maar is ook gebruikelijk bij buitenlanders. Het is een veel voorkomend symbool en geluid dat wordt gebruikt voor yogatherapie of meditatie, dus mensen zouden er graag een willen laten tekenen als een symbool van vrede en heiligheid op het lichaam. Dit kan een groot deel van de lijst met kleine tatoeages voor mannen zijn.

Meer tattoo-ontwerpen:

Ideeën voor kleine tatoeages

Kleine Tatoeages

Ideeën voor kleine tatoeages

Kleine tatoeages

Schattige kleine tatoeage

Kleine tatoeage op de enkel

Schattige kleine tatoeage

Kleine Vogels Tatoeage

Kleine Tatoeages

Kleine Kat Tatoeage

Laatste gedachten:

We hopen dat je deze verzameling van de beste kleine tatoeages ter wereld leuk vond en je hebt geïnspireerd om er een te proberen! Ze zien er niet alleen schattig uit, maar ze hebben ook een enorme betekenis. Kleine tattoo-ontwerpen zijn de nieuwste trend bij de jongere generatie, die zich niet vast kan houden aan een beslissing. Als ze in de toekomst hun keuze willen heroverwegen, wordt het vrij eenvoudig met kleine tatoeages. Dus mensen! Ze zien er misschien klein uit, maar onthoud, klein is de nieuwe macht als het gaat om tatoeages! Laat ons weten welke jouw favoriet is onder hen.