Het begon allemaal in de tijd van de stam toen naalden en spelden de huid perforeerden en een permanente vorm van kunst in het canvas creëerden, het lichaam genaamd. In die tijd zou het pijnlijk zijn maar de moeite waard en we zijn tegenwoordig gezegend dat generaties de kunst van het tatoeëren hebben verfijnd tot een complexere maar flexibele vorm van lichaamskunst. Door middel van geweren en kleuren portretteren we tegenwoordig onze liefde voor iets door het permanent op onze huid te naalden en tussen de verschillende uitgebuite ontwerpen heeft elk molecuul van de natuur, of het nu een kloppend hart is of een levenloos object zijn weg gevonden om een ​​inspiratie te zijn . De body art van vandaag is gecentreerd rond de liefde voor basketballen en de uitstekende manieren om ze te portretteren.

basketbal tattoo ontwerpen

Beste basketbal tattoo ontwerpen en foto’s:

Hieronder staan ​​​​de 8 beste basketbaltattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen als volgt:.

1. Uitbeelding van liefdesbasketbaltatoeages:

Uitbeelding van liefde basketbal tatoeages

Wanneer basketbal je alles is, heb je geen betere manier om de liefde uit te beelden dan het tatoeëren van de woorden familie rond een gearceerde basketbal-tatoeage. Dit hier spreekt van de passie die hem overweldigend en persoonlijk is. Voor alle keren dat hij basketbal als zijn familie had gekozen, is hier de perfecte inkt voor.

2. Religie op speelpunt:

Religie op speelpunt

Deze tatoeage spreekt van een boom aan een ochtendhemel, de lucht is het bovenste halfrond van een basketbal, schijnend licht net als de zon zelf. Hier is de basketbal religieus verbonden, waarbij de tatoeage-eigenaar vertelt hoe hij religieus gemotiveerd was om zijn passie te volgen voor het spel dat hij aanbidt.

3. Gekroond spel:

Gekroond spel

Hier hebben we een basketbal-tatoeage die gemakkelijk te zien is in een display dat laat zien dat de bal wordt geëerd door een machtige kroon die geschikt is voor een waardige koning. Het spel is voor hem een ​​bepalend onderdeel van zijn leven, geleid door de puntige, bezaaide kroon. Zachte zwiepen worden door de hele kunst gemaakt, gearceerd tot complexiteit en voegen ijver toe aan het uiterlijk van de inkt.

4. Crown Variation Basketbal-tatoeages:

Kroon Variatie Basketbaltatoeages

Hier hebben we nog een variatie op de kroontattoo waarbij de basketbal opnieuw op het voetstuk van een koning is gezet met een rijkelijk versierde kroon ter ere van het spel. Onder de variatie hier zien we echter de vlammen van passie die door de bal branden, hoog oprijzend, onblusbaar en machtig. Het is een van de beste basketbaltattoo-ontwerpen voor mannen.

5. Passie door de huid:

Passie door de huid

In navolging van een van de Spiderman-tatoeages die de hype creëerden, is hier een basketbal-tatoeage die je zou helpen om jezelf te relateren aan de sterke grenzen van hoeveel je bereid bent te geven voor het spel. Basketbal zit in je bloed en in je vlees en hoe kun je dat beter uitbeelden dan deze tatoeage.

6. Cool Quotient Basketbal-tatoeage:

Cool Quotiënt Basketbal Tattoo

De tatoeage hier is bij uitstek van hoe cool een basketbal-tatoeage kan worden gemaakt. De game zelf is behoorlijk verfrissend, zo niet meteen spannend. Daarbij was het koppelen van de machtige bal met een eenvoudige koptelefoon absoluut een idee dat zich onderscheidde van de rest. Deze tatoeage heeft een diepere betekenis en beeldt het spel uit als verfrissing, maar een passie die de inkt waardig is. Dit is een van de populaire basketbaltattoo-ontwerpen voor vrouwen.

7. Vooral basketbal:

Boven alles basketbal

Deze komische weergave van passie vindt zijn basis in de zeer onderliggende lagen van hoe belangrijk basketbal is, terwijl de komische presentatie spreekt over de explosie met de stad aan de achterkant en er een vleugje humor aan toevoegt. De basketbal hier heeft ook bemoedigende woorden. Dit zijn de populaire basketbaltattoo-ontwerpen voor jongens.

8. Geëtst in de woorden basketbaltatoeages:

Geëtst In De Woorden Basketbaltatoeages

Een slimme manier om je liefde voor basketbal weer te geven, zou zijn om het in de woorden van de letter liefde te etsen. Een licht gevoel voor humor gecombineerd met de passie en liefde voor dit spel maakt deze tatoeage echt uniek. Het is een van de beste basketbaltattoo-ontwerpen voor meisjes.