Tatoeages die ooit als permanent werden beschouwd, kunnen nu geheel of gedeeltelijk worden verwijderd door middel van de verschillende beschikbare behandelingen. Een tatoeage laten maken is echter gemakkelijk gedaan, terwijl het verwijderen ervan verre van eenvoudig is. Het is niet alleen een moeizame taak, maar ook een veel pijnlijke procedure en laat in de meeste gevallen zichtbare littekens en verkleuring achter. De verschillende methoden die betrokken zijn bij het verwijderen van tatoeages zijn chirurgische excisie, salabrasie waarbij de huid met zout wordt geschrobd om huidlagen weg te branden, dermabrasie waarbij zuur wordt gebruikt om de bovenste huidlagen te verwijderen en laserverwijdering, wat een meer standaard en effectieve procedure is. dat littekens en verkleuring in grotere mate vermindert, terwijl in sommige gevallen de tatoeage volledig spoorloos wordt geëlimineerd.

Behandelingen voor het verwijderen van tatoeages met laser

Laser-tatoeageverwijderingstechnieken breken de inkt in de tatoeage af om deze volledig te verwijderen. Hoewel het een duur herstelproces is, veroorzaakt het minimale bijwerkingen. Zwart is verreweg de gemakkelijkste kleur om te verwijderen, gevolgd door donkerblauw en rood. Gekleurde tattoo-ontwerpen zijn veel moeilijker te behandelen en sommige vereisen geselecteerde lasers, afhankelijk van de pigmentkleur. De duur van laserverwijderingstherapie kan slechts twee tot vier keer zitten tot maximaal 10 zittingen duren, afhankelijk van de grootte en kleur van de tatoeage.

Laserbehandelingen voor tatoeage verwijderen:

Laserbehandelingen hebben verreweg de voorkeur, omdat het veilig en beschikbaar is in bijna elk deel van de wereld.

1. Eerste behandeling van lasertattooverwijdering:

Eerste behandeling van lasertattooverwijdering

Het verwijderen van lasertatoeages wordt meestal in een paar keer gedaan en hier is het resultaat na de eerste sessie te zien. De tatoeage is aanzienlijk afgenomen en lijkt op weg naar volledig herstel.

2. Bijna volledige verwijdering van lasertattoo:

Bijna volledige verwijdering van lasertattoo

Zwarte inkten worden over het algemeen gemakkelijker en vollediger verwijderd, zoals te zien is in deze laserprocedure. De littekens zijn minimaal met bijna geen spoor van de tatoeage die ooit was.

3. Halve mouw laser tattoo verwijderen:

Halve mouw laser tattoo verwijderen

De halve mouw van een mannelijke cliënt is volledig verwijderd. Gezien het uitgebreide ontwerp van de tatoeage is de laserbehandeling vakkundig uitgevoerd. Het heeft geen littekens of verkleuringen achtergelaten en de hand ziet er zo goed als nieuw uit.

4. Voltooi Tattoo verwijderen met laser:

Volledige verwijdering van lasertattoo

“Zo veel voor zo weinig” is waar deze laser tattoo-verwijdering over gaat. Voor een klein tattoo-ontwerp als dit heeft het vier keer gezeten om het volledig te verwijderen. Het is een goed uitgevoerde klus, maar er is absoluut geen spoor van de aanwezige tatoeage.

5. Kleur tattoo verwijdering laserbehandeling:

Laserbehandeling voor het verwijderen van kleurentatoegering

Kleureninkt is verreweg het moeilijkst te verwijderen. In tegenstelling tot zwarte inkten hebben ze de neiging om een ​​zekere mate van verkleuring achter te laten, maar bepaalde kleuren zijn gemakkelijker te verwijderen dan andere. Nu het grootste deel van de tatoeage weg is, is er slechts een subtiele hint van verkleuring te zien.

6. Angel Laser Tattoo-verwijdering:

Angel Laser tatoeage verwijderen

Hier is een perfect voorbeeld te zien van de methode voor het verwijderen van lasertatoeages. Gezien de grootte en het ontwerp van de tatoeage, had het geen gemakkelijke taak kunnen zijn. Het verwijderen van zo’n uitgebreide tatoeage kan in de meeste gevallen tot 10 sessies in beslag nemen. Het verwijderen van deze tatoeage is een duidelijk succes met slechts een vaag spoor van zijn vroegere zelf.

7. Rose Laser-tatoeage verwijderen:

Rose Laser tatoeage verwijderen

De rozentattoo zelf, die een lichtere zwarttint is, is effectief verwijderd zonder zichtbare littekens. Het is een nette klus en de huid ziet er fris uit zonder tekenen van een tatoeage die ooit heeft bestaan.

8. Gedeeltelijke tatoeage verwijderen door laser:

Gedeeltelijke verwijdering van lasertattoo

Gedeeltelijke laserbehandelingen voor het verwijderen van tatoeages zijn vaker wel dan niet een succes, zoals te zien is op deze foto. De krijger is volledig uitgewist met alleen het tribale patroon achtergelaten. Het is bijna alsof de krijger nooit heeft bestaan.

9. Naam Tattoo Laserverwijdering:

Naam Tattoo Laserverwijdering

Hier is nog een goed voorbeeld van de effecten van laserverwijdering die geen spoor van de tatoeage heeft achtergelaten. Zwart en rood behoren tot de gemakkelijkst te verwijderen kleuren, de huid blijft onaangetast en vrij van littekens.