Kokopelli, oorspronkelijk ook bekend als Kokopelli, die volgens stammen in het zuidwesten van Amerikanen de Hopi wordt genoemd, beschouwde hem als een God van vruchtbaarheid en klimaatveranderingen. Sommigen zeggen ook dat hij ook verantwoordelijk is voor de landbouwgroei. Hij wordt gekenmerkt als een gebochelde persoon met een fluitkarakter; dit populaire figuur is nu een trendy tattoo-ontwerp geworden.

Beste mooie Kokopelli-tatoeageontwerpen

Beste en geweldige KoKoPelli-tatoeageontwerpen:

Om meer te weten over de kokopelli-tatoeageontwerpen, welke artikelen de top 9 kokopelli-tatoeages naar voren brengen?.

1. Veelkleurige Kokopelli-tatoeage:

Veelkleurige Kokopelli-tatoeage

De inheemse bevolking van Zuidwest-Amerikanen behouden het tribale geloof door dit kleurrijke veelkleurige Kokopelli-gezichttattooontwerp dat met de grootste perfectie is gedaan. Het binnenontwerp van dit tattoo-ontwerp is artistieker gemaakt met een afbeelding van een hagedis rond het lichaam en het hoofd is getekend als een slak. Deze is ook geschikt voor meisjes.

2. Dot Work Kokopelli-tatoeage:

Puntwerk Kokopelli-tatoeage

Voor degenen die graag een eenvoudig tattoo-ontwerp hebben, dan is dit een ideale. De Kokopelli-figuur is uitgekocht met zwarte stippen met de gebochelde rug en een fluit in zijn handen naar beneden gericht. Als je een iets andere patroonstijl had gepland, kun je dit op elk moment proberen, je krijgt goede opmerkingen over deze ontwerpstijl.

3. Fluit zingende Kokopelli-tatoeage:

Fluit zingende Kokopelli-tatoeage

Fluit zingende Kokopelli die is ontworpen met muzieknoten die uit de fluit vliegen. Dit kunstwerk heeft veel ervaring en geduld nodig. Deze tatoeage past goed als een arm- of enkeltattoo-ontwerp voor zowel meisjes als jongens.

4. Tribale Kokopelli-tatoeage:

Tribale Kokopelli-tatoeage

Omdat we weten dat de Kokopelli-godheid is ontstaan ​​​​uit de stamtijd, bedachten ontwerpers ter nagedachtenis en respect een Kokopelli-tatoeage in tribale stijl. De jurk van de Kokopelli is ontworpen hoe mensen ze in vroege stammen gebruikten om ze te kleden.

5. Kokopelli met Cactus-tatoeage:

Kokopelli met Cactus-tatoeage

Dit type tattoo-ontwerp is een funky kunstwerk. Omdat Kokopelli ook agrarische voordelen betekent, werd dit concept gebruikt bij het ontwerpen van het tattoo-ontwerp met cactusachtergrond. De cactuskleur is geverfd met milde groene verf, de originele kleur.

6. Kokopelli-schildpadtattooontwerp:

Kokopelli schildpad tattoo ontwerp

Turtle, een voorbeeld van een amfibie, wordt gebruikt bij het maken van een artistiek tattoo-ontwerp. De tatoeage is ontworpen als schildpad als basis met een gebogen rug. Het schildpadtattoo-ontwerp is vrij beroemd onder de jonge generatie die van tattoo-ontwerp met dierenprint houdt. Het toont de persoonlijkheid van je houding.

7. Kokopelli met Bicycle Tattoo Design:

Kokopelli met fietstattooontwerp

Dit type Kokopelli-tatoeageontwerp is een schattig klein tattoo-ontwerp met een fiets als basis waarin het Kokopelli-personage wordt getekend. Dit is een typisch armtattoo-ontwerp. De fiets is ook geschilderd in zwarte inkt zoals de Kokopelli.

8. Eenvoudig lijn Kokopelli-tatoeageontwerp:

Eenvoudige lijn Kokopelli-tatoeageontwerp

Een eenvoudig tattoo-ontwerp kan spreken over schoonheid zonder enige jazzy kleur; dit concept wordt gebruikt bij het ontwerpen van dit eenvoudige lijntattoo-ontwerp. Deze eenvoudige lijntattoo is ontworpen zonder fluit met een droevig gezicht. Een dergelijk ontwerp voor degenen die van eenvoudig houden, maar het heeft een klassiek stijlpatroon in deze structuur.

9. Dansende Kokopelli-tatoeage:

Dansende Kokopelli-tatoeage

Dansend Kokopelli-tatoeageontwerp is een interessant tatoeagetype dat kleurrijker is ontworpen met een zonsopgangontwerp dat op de achterkant is geïnkt. De benen zijn ontworpen met een dansende beweging. Deze tatoeage is een goed tattoo-ontwerp op de rug van de schouder.

Kokopelli-tatoeageontwerp wordt beschouwd als een aspirant-tribal tattoo-ontwerp, samen met moderne ideologie die wordt gebruikt bij het tekenen van deze tatoeage in verschillende soorten. Het proberen van een van de bovenstaande soorten tattoo-ontwerpen kan een ander gevoel geven dan het gebruikelijke tattoo-ontwerp.