9 beste nep-tatoeageontwerpen met afbeeldingen

Een beter woord voor nep-tatoeages zou tijdelijke tatoeages zijn, wat indruist tegen het idee van een tatoeage, maar voldoet aan de behoefte aan body art. Decoratief en creatief op zijn best, een tijdelijke of neptattoo staat je niet toe om de pijn te doorstaan ​​​​om de inkt permanent in je huid te prikken. Meestal getekend of bedrukt met de normale stickertechniek, zullen deze tatoeages je wens vervullen om voor een beperkte periode een body art te dragen voordat je er genoeg van krijgt of besluit om het te verwijderen. Hoewel ze niet permanent zijn, zijn deze tijdelijke tatoeages in sommige opzichten beter dan de permanente. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over kleurvervaging of een ontstoken huid direct nadat u er een hebt gekocht en het beste is dat u de ontwerpen kunt veranderen wanneer u maar wilt.

Nep tattoo-ontwerpen met afbeeldingen

Beste nep-tatoeageontwerpen met afbeeldingen:

Hieronder staan ​​​​enkele van de nep-tattoo-ontwerpen waar je doorheen moet voordat je er een neerzet.

1. Een bloemenzaak Nep-tatoeages:

Een bloemenzaak Tattoo

Een bloementattoo als zodanig geeft een mooie vrouwelijke touch aan je look. In deze tattoo-kunst siert de schouder een fuchsia koraalroze bloem, bloeiend en mooi terwijl de groene bladeren eromheen de bloem omarmen in de vorm van een halo. Dit is een van de beste nep-tatoeageontwerpen voor vrouwen.

2. Om geliefd te zijn nep-tatoeages:

om geliefd te zijn tatoeage

De tatoeage voegt een realistische hint toe aan het uiterlijk, bijna alsof de woorden op je huid zijn gesneden of geëtst. Deze kunnen worden bereikt door de witte of nude-kleur te gebruiken die opgaat in de huid. Hier zijn de woorden geliefd op de huid geschreven, maar velen kiezen misschien voor andere.

3. Door de huid gescheurd:

door de huid gescheurd Tattoo

Nep of permanent, het tattoo-ontwerp met gescheurde huid is een van de nieuwste eisen. In deze tattoo-kunst lijkt de huid in kale snippers uit elkaar gescheurd, de zenuwen en het vlees in het display. Deze nep-tatoeage is met zo’n perfectie gedaan dat het bijna de echte beproeving lijkt.

4. In metallic gouden nep-tatoeages:

in metallic goud Tattoo

De nieuwste trend van tijdelijke tattoo onthulde de schoonheid van body art door middel van glinsterende metallic tinten. Op deze foto is de kap in goud met een ijsmetalen glans aan de uiteinden terwijl de tatoeage uitgroeit tot een prachtig ontwerp gevormd in lange slanke veren.

5. Aangepaste wijnstok nep-tatoeages:

aangepaste wijnstok tattoo

Een goede oplossing voor kostuum- of themafeesten, de wijnstoktattookunst van vertegenwoordigt in feite een verstrengelde voortzetting van wijnstoklichaamskunst, strak en slank gedaan met precieze lijnen die een mooi gaas vormen. je kunt dit gebruiken om niet alleen je polsen of gezicht te versieren, maar ook je schouders, nek en dergelijke.

6. Een sterrennacht nep-tatoeages:

een sterrennacht Tattoo

Een ster is een van de basisideeën voor startende tatoeages. Voordat u kiest voor een permanente inkt, waarom probeert u niet te kiezen voor deze nep-stertattoo. Om een ​​zacht 3D-effect te creëren is de stertattoo monochroom opgevuld met een zachte uitbarsting van verstrikkingen eronder. Het is een van de leukste nep-tattoo-ontwerpen voor meisjes.

7. De Chinese Draak Klassieke Nep-tatoeages:

De Chinese Draak Klassieke Nep-tatoeages

Chinese draken zijn nog een andere meest gesorteerde na tattoo-ontwerp voor de eerste keer. Hier is een nep-tattoo-ontwerp met een Chinese draak languit over je onderarm. De tatoeage is opgemaakt in zwarte basisinkt met een zachte glans om de look levendiger te maken. dit is een van de populaire neptattoo-ontwerpen voor mannen.

8. Metallic folie nep-tatoeages:

metallic folie tattoo

Hier is nog een metalen body art-ontwerp waar je voor kunt kiezen. Deze tatoeages zijn gemakkelijk te verwijderen en zien er groots uit in hun metallic glanzende ontwerp. Je kunt ze om je polsen hebben of zelfs in je onderarmen.

9. Hued Glitter Art nep-tatoeages:

Hued Glitter Art Nep tatoeages

De glitters geven je look altijd een nieuwe touch en daarom is er in deze tatoeage een vleugje koningsblauw vermengd met een glinsterend groen, een bloemenpatroon op de achterkant geëtst met een vlinder die aan de zijkanten fladdert.