De beste en coolste manier om je liefde voor de natuur te uiten, is door jezelf te inkten met je favoriete natuurlijke activiteit. Dit is inclusief Bliksem en bouten. Veel jonge mensen houden van het bliksemthema als het gaat om ‘geëlektrificeerde’ look.

Bliksem-tatoeages kunnen worden gemaakt met verschillende stijlen en thema’s, afhankelijk van de plaats waar het is geïnkt. De nieuwste technologie omvat gloeiende fluorescerende verven. De bliksem kan donder of een elektrische vonk zijn.

Beste en stijlvolle bliksem-tatoeages:

Laten we eens kijken naar de hierbij genoemde bliksemtattoo-ontwerpen.

1. Realistische bliksemtattooontwerpen:

Bovenste Bliksem-tatoeages

De realistische Lightning-tatoeageontwerpen zijn meestal bliksemschicht-tatoeages gemaakt met veelkleurig. Het uiteindelijke doel van deze tatoeages is om een ​​meer realistische look te creëren in vergelijking met andere tattoo-ontwerpen. Meestal hangt het af van waar je dit tattoo-ontwerp wilt, het ziet er geweldig uit op je hand.

2. Real Lightning Scar-tatoeages:

Echte bliksem litteken tatoeages

Wanneer bliksem iemand raakt, laat het een litteken achter dat eruitziet als bliksem en sommige mensen maken van deze littekens tatoeages. Deze bliksem litteken tatoeages vormen echte tatoeages en deze kunnen worden gekleurd of als zodanig worden achtergelaten. Ze lijken op tatoeages met littekens. Als je in orde bent met een normale maar klassieke stijl, dan kun je dit soort ontwerp gebruiken voor je bliksemtattoo-collecties.

3. Traditionele bliksemtattooontwerpen:

Traditionele Lightning-tatoeageontwerpen

De traditionele Lightning-tatoeageontwerpen zijn gemaakt met het portret van de bliksemgod Zeus of zijn zoon Thor. Deze bliksemtattoos zijn ontworpen om het verhaal van de bliksemgod of zijn zoon Thor over te brengen. Een dergelijk ontwerp heeft de juiste aandacht nodig, dus als je dit probeert te achterhalen, ga dan met de professionele tattoo-ontwerper om dit patroon te ontwerpen.

4. UV-bliksemtattooontwerpen:

UV-bliksem tattoo-ontwerpen

De UV-bliksemtattoo-ontwerpen zijn eenvoudige blikseminslagtattoos gemaakt met speciale inkt die oplicht onder UV-licht. Dit zijn meestal een simpele blikseminslag en zijn niet van een veel complex ontwerp. Het ziet eruit als een krachtig en glanzend, krijg een natuurlijke manier UV-stijlontwerp volgens uw keuze.

5. Unieke bliksemschicht tattoo-ontwerpen:

Unieke bliksemschicht tattoo-ontwerpen

De unieke verlichting tattoo ontwerpen zijn bliksemschicht tattoo ontworpen meer uniek en wordt ook gemengd met andere stijlen. Soms worden deze gemengd met een technische stijl om het moderner en trendy te maken. Een dergelijk ontwerp beschrijft het patroon van houding.

6. Vertel je verhaal in tijdelijke bliksemtattooontwerpen:

Vertel je verhaal in tijdelijke Lightningtattoo-ontwerpen

Dit zijn de bliksemschicht tijdelijke tattoo gemaakt met veelkleurig en lijken op een schilderij. Deze zijn gemaakt met een thema of om het verhaal van een bepaalde persoon over te brengen. Als je geen permanente tatoeage wilt, vertel dan aan je tattoo-ontwerper voor zo’n soort tijdelijke tattoo-stijl.

7. Donkere bliksemtattooontwerpen:

Donkere bliksem tattoo ontwerpen

Dit zijn meestal bliksemstormtattoo-ontwerpen gemaakt met zwarte kleur en deze brengen de donkere kant van een situatie of een persoon over. Deze bevatten meestal enkele mythische wezens en een verlaten plek of storm.

8. Opwindende bliksemtattooontwerpen:

Opwindende Lightning-tatoeageontwerpen

Deze opwindende Lightning-tatoeageontwerpen op de arm zijn realistische bliksemtattoo-ontwerpen en zijn meestal niet-donderbliksem die wordt veroorzaakt door elektriciteit. Deze zijn gemaakt met gloeilampen, rook en blikseminslag.

9. Regen en donder bliksem tattoo ontwerpen:

Regen en donder Bliksem tattoo-ontwerpen

Deze bliksemtattoos zijn meestal met regen, donder, wolken en blikseminslagen. Deze zijn soms ook gemaakt met veelkleurig of alleen de blikseminslag is gemaakt met een andere kleur om het specialer te maken.

De bliksemtattoos zijn altijd opwindend en het kan echter en sprankelender worden gemaakt met verschillende kleuren en fluorescerende kleuren. Deze zijn ook afhankelijk van de plaats waar ze zijn geïnkt. Sommige mensen inkten de tatoeages op de hele rug of borst en dit maakt het realistischer en expressiever.