Schorpioen is het sterrenbeeld van al die mensen die geboren zijn tussen 24 oktober en 22 november. Dit zonneteken wordt vertegenwoordigd door een schorpioen. Veel mensen met dit sterrenbeeld krijgen Schorpioenen als hun tatoeages. Schorpioenen zijn loyaal, oplettend en kunnen erg bezitterig of jaloers zijn.

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Schorpioenen als dieren zijn dodelijk en dus extreem eng. Dus, wanneer ze op de juiste manier zijn ontworpen, zien schorpioen-tatoeages er geweldig uit en slagen ze er bijna altijd in om angst in te prenten. Soms krijgen mensen Schorpioen-tatoeages, ook al is dat niet hun sterrenbeeld. Ze houden gewoon van het idee van een Schorpioen op hun huid en alles waar het voor staat.

Tatoeages van Schorpioensymbool ‘M’

Hier zijn de 9 beste Schorpioen-tatoeageontwerpen voor jongens en meisjes:.

1. Het Schorpioen-symbool met een Schorpioen:

Schorpioensymbool met een Schorpioen

Een schorpioen met een Schorpioen-symbool ziet er uitstekend uit. Het symbool maakt duidelijk dat de Schorpioen staat als een vertegenwoordiger van het sterrenbeeld en de schorpioen geeft het eenvoudige oude symbool een meer ontmoedigende en ontzagwekkende uitstraling. Je kunt de Scorpion realistisch maken of in plaats daarvan een tribal ontwerp kiezen. Je kunt zelfs het woord Schorpioen toevoegen om de betekenis nog duidelijker te maken.

2. Een Schorpioen Kanji-tatoeageontwerp op de onderrug:

scorpio-kanji-tattoo-design-on-low-back

Kanji is de Japanse vorm van letters. Kanji-personages zien er prachtig uit, hoewel ze door slechts enkelen kunnen worden gelezen. Een schorpioen met kanji-letters ernaast ziet er nauwkeurig raadselachtig en mysterieus uit. De letters kunnen Schorpioen lezen, waardoor de betekenis van de tatoeage duidelijker wordt! Je kunt andere elementen toevoegen, zoals het silhouet van een meisje dat in de Schorpioen is geweven, wat bijdraagt ​​aan de raadselachtige look van het ontwerp.

3. Een schorpioen met het woord Schorpioen-tatoeage voor vrouwen:

Een schorpioen met het woord Schorpioen

Een realistisch ogende Schorpioen met het woord Schorpioen ernaast ziet er echt goed uit. Het woord maakt duidelijk dat de schorpioen verwijst naar het sterrenbeeld. Je kunt het interessanter maken door kleur of andere versieringen toe te voegen of je kunt er zelfs voor kiezen om het gewoon een simpele enge oude schorpioen te houden met het woord ernaast geschreven.

4. Kleine Schorpioen-symbooltattoo voor meisjes:

Kleine Schorpioen-symbooltattoo voor meisjes

Het eenvoudigste tattoo-ontwerp van allemaal is om het Schorpioen-symbool te krijgen. Je kunt het ingewikkeld en uitgebreid maken door andere details of bloemmotieven en kleur toe te voegen. Hoe dan ook, het dient zijn doel goed. Terwijl de eerste er verfijnder en eleganter uitziet, heeft de laatste een mooiere uitstraling.

5. Een terughoudend uitziende tatoeage van het symbool van het teken van Schorpioen:

Terughoudend uitziende tatoeage met symbool van Schorpioenteken

Er zijn verschillende wijzigingen die kunnen worden aangebracht aan het typische Schorpioen-symbool. Een innovatief idee is om het uiteinde op te krullen als een duivelsstaart, een boog toe te voegen en van de punt een hart te maken. Houd het hele symbool zwart behalve de boog die rood is. Over het algemeen ziet het er schattig en terughoudend uit in plaats van mooi en volwassen.

6. Een door sterren getroffen Schorpioen tattoo-ontwerp:

Star Struck Schorpioen Tattoo Design

Dit ontwerp toont de Schorpioen ingebed in een cluster van sterren die uit het oneindige stromen. Het ziet er mooi uit en niet per se op een vrouwelijke manier. Het ontwerp wordt gekozen door zowel mannen als vrouwen.

7. Hartvormige Schorpioen-symbooltattoo:

Hartvormige Schorpioen Symbool Tattoo

Het typische Schorpioen-symbool kan er artistieker uitzien door het te buigen om een ​​abstract hart te vormen. Dit ontwerp is goed om naar te kijken en toont je liefde voor dat specifieke sterrenbeeld.

8. Schorpioensymbool met bloementattoo op nek:

Schorpioensymbool met bloementattoo op nek

Wanneer meisjes met Schorpioen als sterrenbeeld ervoor kiezen om het symbool te laten tatoeëren, voegen ze over het algemeen versieringen zoals sterren en bloemen toe aan het gebruikelijke symbool. Het laat het tattoo-ontwerp er mooier en meisjesachtiger uitzien.

9. De Schorpioen-sterrenbeeld-tatoeage voor meisjes:

De Schorpioen-sterrenbeeld-tatoeage voor meisjes

De tatoeage van het sterrenbeeld Schorpioen ziet er buitengewoon mooi uit. Dit is een ontwerp dat meer door vrouwen dan door mannen wordt gekozen. Je kunt er kleur aan toevoegen en het meisjesachtiger maken of het zwart houden en het eleganter maken. Om de betekenis duidelijker te maken, kun je het typische Schorpioen-symbool toevoegen.

Meer tattoo-ontwerpen:

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en -betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en betekenissen

Beste Schorpioen-tatoeageontwerpen en -betekenissen 10