Dieren zijn altijd een integraal onderdeel geweest van tattoo-ontwerpen. Verschillende dieren zijn opgenomen in verschillende ontwerpen over de hele wereld. Slangen zien er net als andere dieren uitstekend en onheilspellend uit als ze op je lichaam worden geïnkt. Realistisch ogende slangentatoeages zijn het meest angstaanjagend. Ze vereisen een zekere durf om gedaan te krijgen en maken het dus onmogelijk voor mensen om met je te rotzooien als je het eenmaal hebt. Ook hier kun je de slang realistisch houden of artistiek of abstract maken.

slangen tatoeage

Slangen zijn belangrijk in veel culturen en maken deel uit van belangrijke oude symbolen. In veel culturen staan ​​slangen voor verraad en verraad. Zo krijgen mensen vaak slangentatoeages om hen te herinneren aan iemand die ooit hun vertrouwen heeft geschonden.

Verschillende stijlen en soorten slangentatoeages voor mannen en vrouwen:

Hier zijn de beste slangentattoo-ontwerpen om u te helpen kiezen uit.

1. Een Snake Arrow-tatoeage op de arm:

Een slangenpijl-tatoeage op de arm

Veel mensen krijgen slangentatoeages omdat ze liefhebbers van reptielen zijn en niet alleen omdat de slang er goed uitziet. Deze reptielenliefhebbers kunnen ook fan zijn van boogschieten. Voor deze mensen is dit ontwerp perfect. Een slang die rond een pijl is gekruld, ziet er niet alleen angstaanjagend uit, maar omvat voor hen de twee dingen waar ze het meest van houden in de wereld. Zo ziet het er geweldig uit getatoeëerd op hun armen.

2. Snake Skull Tattoo-ontwerp op de borst:

Slangen en schedeltattoo

Wreed uitziende slangen gekruld rond een gebarsten schedel die ook een moorddadige uitdrukking heeft, is een ander geweldig tattoo-ontwerp. Dit ontwerp heeft een meer rebelse uitstraling en is niet echt prettig om naar te kijken. Maar als je van plan bent om de mensen die naar je lichaam staren te vragen zich met hun eigen zaken te bemoeien, dan zal deze tatoeage wonderen verrichten om dat te doen.

3. Artistieke volledige slangentattoo op arm:

Een slangenstaart terwijl zijn kop in de huid verdwijnt

Dit ontwerp ziet er realistisch uit en is zeker eng. Het toont een slang die verdwijnt in de plooien van je huid. Het is vakkundig gemaakt en geeft eigenlijk de indruk dat een slijmerige slang op je arm glijdt en op de een of andere manier erin is geslaagd om te breken en je huid binnen te dringen!

4. Ratelslang oneindige tatoeage op heup:

Ratelslang Oneindige tatoeage op heup

Een slang gekruld in het typische achtvormige teken voor oneindig ziet er geweldig uit. Het vertegenwoordigt oneindig en hoe het een lokkende val is die je altijd zal verleiden om het uit te zoeken en je vervolgens tot het einde te verrukken. Het laat over het algemeen zien dat de slang uiteindelijk zijn eigen staart opeet.

5. Een slang gekrulde tatoeage op enkel voor meisjes:

Een gekrulde slangtattoo op de enkel voor meisjes

Een slang die om je enkel is gekruld, ziet er het beste uit als hij gekleurd is en er meer echt uitziet dan artistiek. Het geeft de indruk dat het klaar is om toe te slaan en het slaagt erin om dat te doen door angst in de harten te slaan van degenen die ernaar kijken!

6. Een eenvoudige zwarte slangentattoo voor meisjes:

Een eenvoudige zwarte slangentattoo voor meisjes

Een eenvoudig zwart slangensilhouet ziet er artistiek en cool uit. De slang kan in elke houding staan. Het wordt over het algemeen weergegeven als een spiraal met aan het einde een gevorkte tong. Hoewel dit ontwerp er het meest elegant uitziet in zwart, kan het er ook goed uitzien in elke andere kleur!

7. Slangen met elkaar verweven tatoeage:

Een romantische verweven slangentattoo

Twee met elkaar verweven serpentijnen zien er woest romantisch uit. Ze kunnen worden gekruld om andere vormen te maken of gewoon tegenover elkaar worden getoond. Het algehele uiterlijk is van twee omhelzende slangen.

8. Realistische Python-hoofdtatoeage op de borst:

Realistische python-hoofdtattoo op borst

Dit ontwerp ziet er ontzagwekkend uit. Het geeft je dat gedurfde voordeel dat anderen vertelt zich terug te trekken en niet met je te rotzooien. Of je nu de hoektanden en gevorkte tong laat zien of ervoor kiest om de bek van de slang dicht te houden, is jouw keuze.

9. Circulaire slangentattoo voor mannen:

Een slang die zijn staart eet tatoeage

Een slang die zijn eigen staart opeet is het oude Chinese symbool voor macht en magie. Het vertegenwoordigt oneindig en de slang is over het algemeen een oude Chinese slang. Het algehele ontwerp ziet er archaïsch uit en is niet alleen betekenisvol maar ziet er ook goed uit.