Een tattoo-liefhebber kan dol zijn op elk ontwerp dat hun stijl en uiterlijk aantrekt en verbetert. Een van de ontwerpen, die het meest wordt gewaardeerd en aanbeden door mensen, zijn westerse tattoo-ontwerpen die vooral de romantiek en geweldsperiode van de westelijke regio weergeven. Deze westerse tatoeages werden beïnvloed uit die tijd en tonen ontwerpen zoals vuurgevechten, cowboys, paarden en nog veel meer. Deze ontwerpen kunnen worden omgezet in veel verschillende stijlen en patronen en u kunt de manier weergeven die u het meest aanspreekt.

Ideeën en ontwerpen voor westerse tatoeages met betekenissen

Beste en geweldige westerse tattoo-ontwerpen, ideeën en betekenissen:

Laten we eens kijken naar de top 9 verschillende soorten westerse tattoo-ontwerpen.

1. Geweldig ontwerp voor tatoeages in westerse stijl:

Geweldig westers tattoo-ontwerp

Dit is een prachtig westers kruis-tatoeageontwerp dat op de schouders van de man is geïnkt en de tinten bruin en grijs voegen meer sissen aan het beeld toe. Hier is een klein kruisteken omlijnd met een cowboyhoed erop die probeert over te brengen dat hij de kenmerken van een landgenoot heeft, maar ook een diep geloof in de Heer heeft. De afbeelding ziet eruit alsof de huid van de drager is gescheurd en het ontwerp is uitgesneden.

2. Prachtig ontwerp met westerse thema-tatoeages:

Prachtige tattoo-ontwerpen met westers thema

Zoals het ontwerp van westerse schedeltatoeages geweld en onrust vertoont die in dit decennium bestonden. Evenzo wil de drager de nadruk op hetzelfde leggen door een schedel te schetsen met een cowboyhoed op zijn hoofd en pistolen aan beide handen die zijn moedige en onverschrokken eigenschap uitbeelden..

3. Spectaculair stierenrijden Great Western Tattoo Design:

Spectaculair stierenrijden western tattoo-ontwerp

Hier komt een geweldige manier om mannelijkheid en gretigheid te vertegenwoordigen om een ​​uitdaging aan te gaan en er een overwinning op te markeren. In deze afbeelding heeft de drager het meest prominente ontwerp van een stier op zijn schouders gestyled en probeert zijn dappere hart door de afbeelding weer te geven.

4. Levendig westers tatoeageontwerp:

Levendig Westers tatoeageontwerp

Men geloofde dat hoefijzer een geluksbrenger was en wanneer het werd gestyled door naar de opwaartse richting te kijken, zou het welvaart in hun leven kunnen brengen. De indianen geloofden dat veren een goede geest waren en macht en vrijheid vertegenwoordigen, dus beide combinaties voegen een meer sensationele look toe en vertegenwoordigen de westerse levensstijl met nieuwe looks.

5. Creatief Westers tatoeageontwerp:

Creatief Westers tatoeageontwerp:

Dit is een tegenstrijdig maar verbazingwekkend ontwerp waarbij een cowboy op een stier is gezeten en de manier waarop de cactus met de stier is geschetst, geeft het beeld een fantastische uitstraling. De harmonieuze kleurencombinatie voegt een vonk toe aan het ontwerp.

6. Rijden met westerse tatoeages:

Paardrijden Western Tattoos Design

Tientallen jaren geleden was de enige manier om te pendelen te paard en mensen reisden ermee. Dit is een eenvoudig tattoo-ontwerp waarbij een paard op de rug van de dame wordt geschetst en haar een opmerkelijke uitstraling geeft aan zijn persona.

7. Revolver Westers tatoeagesontwerp:

Revolver Westers tatoeagesontwerp

In dat decennium werd revolver gebruikt door wetsmensen of veeboeren om zichzelf te beschermen tegen wetsovertreders. Het ontwerpen van een revolver-tatoeage symboliseert zelfs de moed en taaiheid van de persoon om terug te vechten tegen onvoorziene situaties.

8. Verrassend Westers tatoeageontwerp:

Verrassend Westers tatoeageontwerp

Dit is een westers traditioneel tatoeageontwerp dat het uiterlijk van een oud westers decennium weergeeft, waarbij een persoon op een paard rijdt en het zwart-witbeeld een mooier uiterlijk geeft aan het hele concept.

9. Prachtig Westers Tattoo Sleeve-ontwerp:

Prachtig westers tattoo-ontwerp

Dit zijn in het oog springende westerse tatoeages die op een illustratieve manier zijn gestileerd en de mouwen van de drager bedekken en de dragers een verleidelijke uitstraling geven. In deze tattoo-afbeelding met westerse mouwen heeft een persoon stijlen van een groot zeilschip en de oranje bloemen geven er een meer verbeterde look aan.

Westerse tattoo-ontwerpen kunnen worden geschetst door iedereen die van tattoo houdt en die geïnspireerd is geraakt door deze wilde, avontuurlijke afbeeldingen en ze op hun lichaamsdelen wil stylen. Deze tatoeages verbeelden de overlevingsvaardigheden van de persoon van dat decennium en wanneer ze op een artistieke manier worden afgebeeld, ziet het er geweldig en prachtig uit en geeft het een verrassende blik aan de drager van dit ontwerp.