Onder tattoo-liefhebbers wordt ook een trend gevolgd en het blijft zoon veranderen met de tijd. Nieuw is er een rage onder hen om een ​​tatoeage te ontwerpen die lijkt alsof de huid op een deel is gescheurd en het ontwerp is geschetst en ziet er spectaculair en geestverruimend uit voor de drager. Het tatoeëren van dit type gescheurde huidtattoo is een grote taak, maar het eindresultaat is geweldig, waardoor mensen betoverd blijven door naar de afbeelding te kijken. Het geeft een realistische uitstraling aan het beeld alsof er iets onder je huid is afgebeeld.

Ideeën, ontwerpen en afbeeldingen voor gescheurde huidtatoeages

Beste Ripped Skin Tattoo-ideeën, ontwerpen en afbeeldingen:

Laten we eens kijken naar de top 9 verschillende soorten tattoo-ontwerpen met gescheurde huid.

1. Spectaculair gescheurd huidtattooontwerp:

Spectaculair gescheurd huidtattooontwerp

Als je een tatoeage-freak bent, weet je dat het schetsen van een afbeelding op de ribben een zeer pijnlijke persoon is, maar de liefde en passie voor inkten geeft de moed om dit kleurenbeeld weer te geven. Deze getatoeëerde huid ziet er fantastisch uit en het lijkt erop dat de huid is gescheurd. De kleuren voegen een meer bewonderende blik toe aan het ontwerp en ook aan de persona van de persoon.

2. Oogverbredend gescheurd vlees tattoo-ontwerp:

Oogverbredend gescheurd huidtattooontwerp

Hier komt een meeslepend tattoo-ontwerp dat op het eerste gezicht een optische illusie geeft. Het lijkt erop dat op de borst een helder oog is geschetst, een meesterwerk dat de vrouwen een fantastische uitstraling geeft.

3. Eng gescheurd huidtattooontwerp:

Eng geript huidtattooontwerp

De gescheurde huidtattoos geven de persoon een realistische uitstraling en de reeks kleuren voegt er meer humor aan toe. De tattoo-ontwerpen spreken ook over de houding van de persoon; hier wordt het spookbeeld gelegd dat laat zien dat de persoon in geesten en de fantasiewereld gelooft.

4. Indrukwekkend ontwerp met geripte open tatoeages:

Indrukwekkend gescheurd huidtattooontwerp

Dit is een prachtig stuk ontwerp, gelegd op het zijgedeelte van het lichaam en het lijkt erop dat scherpe poten de huid hebben bekrast en het is gaan bloeden. De tatoeage geeft de persoon een unieke en geweldige uitstraling en toont ook zijn gedurfde houding.

5. Gescheurd huidvlag tattoo-ontwerp:

Patriottisch gescheurd huidtattooontwerp

Wat is een betere manier om je liefde en genegenheid voor het land te verbeelden dan het ontwerpen van de landvlag in je mouwen? De tatoeage ziet eruit alsof de huid is gescheurd en de vlag is geschetst en laat zien dat de persoon zo gepassioneerd en patriottisch is ten opzichte van zijn moederland en ook door alle pijn en opoffering kan gaan.

6. Hartaanrakend geript open huid tatoeages ontwerp:

Hartverwarmend gescheurd huidtattooontwerp

De gescheurde huidtattoos weerspiegelen de correlatie en verschillende delen van het lichaam en zijn functie, hier is het hart van een mens gestyled op de borst van de persoon. Het beeld laat zijn werking zien en het lijkt alsof het hart zelf uit het lichaam plast.

7. Mechanisch rippen van huidtattooontwerp:

Mechanisch gescheurd huidtattooontwerp

Hier in deze afbeelding is een mechanisch onderdeel ontworpen op de benen van de dragers, het lijkt alsof de huid is gescheurd en de machine daar aan het werk is. Dit is een klassiek gescheurd huidtattoo-ontwerp dat op een prachtige manier is afgebeeld en een leenende en verbluffende look voor de drager.

8. 3D geript huidtattooontwerp:

3D gescheurd huidtattooontwerp

Dit is een opvallend en conventioneel type ontwerp dat de persoon een mooie uitstraling geeft. Het lijkt erop dat de huid is gescheurd en het beeld een 3D of levendig uiterlijk geeft en de drager een onmisbaar uiterlijk.

9. Prachtig gescheurd huidtattooontwerp:

Prachtig gescheurd huidtattooontwerp

Dit is een artistiek stuk ontwerp dat op de mouwen van de persoon is geschetst en een gewaagde verklaring over zijn persona geeft. Het lijkt in de afbeelding alsof er door de gebroken of gescheurde huid bloed naar buiten stroomt en de persoon een macho-look geeft.

De gescheurde huidtattoo ziet er fantastisch uit als ze op de juiste manier worden afgebeeld en de reeks kleuren voegt een meer sensationeel en sprankelend uiterlijk toe aan de afbeelding. Deze tatoeages zijn verkrijgbaar in vele maten en kunnen op elk deel van het lichaam worden afgebeeld. Maar over het algemeen wordt het op de borst, schouders, handen en benen gelegd, zodat het je een extravagante uitstraling geeft en je persoonlijkheid een charmanter uiterlijk geeft..