Ben je op zoek naar tatoeages die je diepere kant kunnen onthullen? De drie-eenheid knoop tattoo-ontwerpen zijn iets dat je zoekopdracht zou voltooien. De drie-eenheidsknoop speelt een belangrijke rol in de oude Keltische cultuur die de beschrijving van Grote Moeder aangeeft. Het ontwerp van de drie-eenheid knoop-tatoeages vertegenwoordigt in feite de band van moeder op vader op kind.

Trinity Knot-tatoeageontwerpen met afbeeldingen

Beste Trinity Knot Tattoo Designs met afbeeldingen:

Hier zijn enkele speciale ontwerpen van trinity-knooptattoo die u kunnen helpen bij de selectie. Dit zijn de beste bonding-tatoeages ooit.

1. Ketting Trinity Knot:

Chain Trinity Knot

De Keltische knoop-drie-eenheid-tatoeage, wanneer samengesteld met behulp van kettingen, zorgt voor een uniek ontwerp. Het patroon is gemaakt in een zwartgrijze kleur, wat een sterke bondage laat zien. De ronde kettingen voegen wat charme toe aan de tatoeage.

2. Triquetra-knooptattoo:

Triquetra Knoop Tattoo

Wil je een kleine drie-eenheid knoop tatoeages inkten! Hier is een triquetra-knooptattoopatroon dat zowel de knoop als een driehoek erin bevat. De tatoeage is ook omgeven door grijzige vlekken die een cirkelvormige beweging maken.

3. Familietattoo:

Drievuldigheid Familie Tattoo

Wil je liefde tonen aan je familie! De Keltische drie-eenheid knooptattoo met een hartontwerp in het midden zou je zeker de gewenste resultaten geven. De tatoeage bevat ook een lint eronder dat is gelabeld als een familie voor altijd.

4. In elkaar grijpende cirkels tatoeage:

In elkaar grijpende cirkels Trinity Tattoo

Het in elkaar grijpende drie-eenheid Keltische knoop tattoo-ontwerp wordt meestal geïnterpreteerd door mensen die vrij vredelievend zijn. Het tattoo-ontwerp kan gemakkelijk worden gedragen op het been, de armen, de onderarmen, de halslijn, enz. Als u een uniek tattoo-ontwerp wilt proberen, kunt u ervoor kiezen.

5. West-Ierse tatoeage:

West-Ierse Trinity Knot Tattoo

Een Ierse trinity-knooptattoo, wanneer deze een gemoderniseerd tintje krijgt, geeft het beste trendy ontwerp. De tatoeage is gemaakt met donkere inkt omzoomd met kleine zwarte contouren voor een reliëflook. Om meer kunst aan de tatoeage toe te voegen, zijn vier knipperende stippen toegevoegd aan de eindcurven.

6. Tatoeage met gecentraliseerde brief:

Trinity Tattoo met gecentraliseerde letter

Kleurrijke tattoo-ontwerpen met Keltische knoop, wanneer ze een gecentraliseerde letter krijgen, zouden de betekenis van de tatoeage vergroten. De prachtige tatoeage lijkt op vrede, harmonie en liefde die belangrijke pijlers zijn voor ieders leven.

7. Sierlijke tatoeage:

Sierlijke Trinity Knoop Tattoo

De sierlijke tatoeages zijn meestal gelinkt om je persoonlijkheid een koninklijk tintje te geven. Het tattoo-ontwerp is hier gemaakt in zwarte en grijze tinten, waarbij de centrale knoop is omgeven door een schildachtige ontwerpen die bescherming tegen het kwaad aangeven.

8. Gepersonaliseerde tatoeage:

Gepersonaliseerde tatoeage met Trinity Knot

Gepersonaliseerde tatoeages wanneer ze de drie-eenheid knoop tattoo-ontwerpen krijgen, verheffen de gevoelens die de persoon deelt voor zijn familie. De tatoeage kan de namen bevatten van de familie, vrienden, kinderen, enz. die een sterke band met elkaar hebben. Als je iets anders plant, koop dan zo’n ontwerp voor je tattoo-patroon.

9. Vlindertattoo:

Drie-eenheid knoop met vlindertattoo

Vlinders staan ​​voor vrijheid, wijsheid, trouw en nog veel meer. Wanneer ze worden gecombineerd met Keltische knoop-drie-eenheid-tatoeage, verheffen ze de symboliek die beide hebben. De ruwe knoop krijgt een 3D-look met vlinders eromheen.

De drie-eenheid Keltische knoop-tatoeage verrijkt ook de binding tussen de natuur, de aarde, het water en de wind, die de basis vormen voor de vorming van het universum. Andere Keltische knoopontwerpen omvatten ook ontwerpen zoals Om-teken, vrijmetselaarsogen, dubbele oneindigheidstatoeage, yin yan-tatoeage en nog veel meer. Je kunt je vrienden in verwarring brengen, want zo’n ontwerp heeft een harde betekenis, je dierbare zal ook niet snel raden. Ontvang een uniek ontwerp van een gekwalificeerde tattoo-artiest, ze zullen je zeker op de hoogte houden van nieuwe collecties in drie-eenheid bekende tattoo-stijlen.