9 glorieuze schildpad-tatoeages die het beste zijn in tattoo-ontwerpen

Schildpadden zijn de schattige wezens van de oceaan. Met films die erop zijn gemaakt, is het geen wonder dat mensen ze graag als tatoeage hebben. Dit soort tattoo-ontwerpen hebben meestal meer betekenis, de schildpad lijkt een rustig leven te leiden door voortdurend aan hun eigen zorgen te voldoen. Soms is een enkele tatoeage van het schildpadtype ook minder onderscheidend van aard. De schildpad-tatoeages kunnen het beste worden gemaakt met eenvoudige lijnen en kunnen ook ingewikkeld worden gedaan.

Schildpadtatoeages die het beste zijn in tattoo-ontwerpen

Beste schildpad-tatoeages voor mannen en vrouwen:

Laten we de top 9 schildpadtattoo-ontwerpen bekijken met de beste galerij die een idee geeft tijdens het krijgen van tatoeages.

1. Prachtige schildpad-tatoeage:

Prachtige schildpadtattoo

Hier is een prachtige tatoeage met alle details van de schildpad prachtig gedaan. De zwart-grijze tatoeage maakt een prachtige tatoeage. Kies de locatie van de tatoeage zorgvuldig, zodat het werk van de kunstenaar kan worden getoond.

2. Tribale schildpad-tatoeage:

Tribale schildpad-tatoeage

Hier is een prachtige tribale tattoo die je aan je tattoo-collectie kunt toevoegen. De tatoeage is gemaakt met dikke gebieden met een tribal ontwerp erin. De afbeelding van de schildpad is in verschillende secties gesneden om je het tribale effect te geven. Deze past ook bij je hand of borst, probeer met wat donkere inkt of op een eenvoudige manier.

3. Kinderschildpad-tatoeage:

Kinderschildpad tatoeage

Word geïnkt met deze schattige tattoo-schildpad die als een kind is. Dit is geweldig voor de jongere generatie en ziet eruit als een stripfiguur. De kleuren die in deze tatoeage worden gebruikt, zijn helder en mooi. De tatoeage zal je altijd aan het lachen maken.

4. Hartschildpad-tatoeage te voet:

Hartschildpad tatoeage te voet

Hier is een kleine schildpadtattoo die zo heerlijk en schattig is dat je hem graag op beide voeten zou willen doen. Het schildpadontwerp heeft een klein hart in het midden dat het vertederend maakt. Selecteer dit als je van het papperige soort bent en van romantische dingen houdt.

5. Maori schildpadtattoo met halve mouw:

Maori schildpad tattoo met halve mouw

Deze mannelijke tatoeage is gewoon een prachtig meesterwerk. Dit is gebaseerd op Maori-ontwerpen. De Maori-tatoeage heeft de schildpad en de zeegolven geïnkt in gedurfde lijnen en rondingen. Het mannelijke ontwerp kan op de schouder of op de rug worden gedaan.

6. Gebogen schildpadtattoo:

Gebogen Schildpad Tattoo

Dit is een andere Hawaiiaanse kijk op de schildpadtattoo. Deze schattige schildpadtattoo is ontworpen met rondingen die zijn gemaakt met dunne en dikke lijnen. De stippen in het ontwerp geven karakter aan de tatoeage.

7. Keltische knoopschildpad-tatoeage:

Keltische Knoop Schildpad Tattoo

Hier is een unieke schildpadtattoo die is gemaakt met de puntwerktattoo-methode. Het Keltische knoopontwerp is uniek en dit geeft karakter aan de tatoeage. Maak dit met donkere en dikke lijnen en je zult versteld staan ​​van het resultaat.

8. Japanse schildpadtattoo:

Japanse schildpadtattoo

Dit is een tattoo-ontwerp voor mannen dat afkomstig is van de Japanse set tatoeages. De Japanse tatoeage is een ander adembenemend ontwerp. De tatoeage heeft de schildpad die in het water zwemt en de prachtige Japanse bloemen eromheen.

9. Turtle Line-tatoeage:

Schildpadlijntattoo

Hier is een eenvoudige schildpadtattoo die is gemaakt met de lijntattoo-methode. Het traditionele schildpadtattoo-ontwerp dat hier wordt gebruikt, maakt het erg aantrekkelijk. Dit is perfect voor degenen die zich voor het eerst in de tattoo-wereld wagen. Zet dit ontwerp op je hand voor het maximale effect.

Schildpad-tatoeages worden al heel lang gedaan. De eenvoud van het ontwerp maakt het erg aantrekkelijk en veel mensen spelen graag met de verschillende stijlen die mogelijk zijn. U kunt de Hawaiiaanse of de Japanse stijlen hebben. Je kunt zelfs de Maori-stijl uitproberen of het toch simpel en schattig houden.