Hoofdtatoeages worden tegenwoordig ook een trend, niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Maar het komt het meest voor bij mannen. Het is een goede beslissing om een ​​tatoeage op het hoofd te laten zetten als de persoon de hele tijd zijn hoofd wil scheren of kaal wil blijven. Dus hoofdtattoo is de beste optie. Het is erg moeilijk en pijnlijk tijdens het knutselen. Nu wordt het ook populair bij vrouwen.

Hoofdtatoeages voor dames en heren

Beste en stijlvolle hoofdtatoeages met afbeeldingen:

Hier zijn enkele hoofdtattoo-ontwerpen.

1. Zijhoofdtatoeages:

Zijhoofd tatoeages

Sommige mensen hebben tatoeages op hun zij in plaats van het op een volledig hoofd te hebben, dat is de volledige hoofdtatoeage. Dergelijke soorten tatoeages zijn gemaakt aan de zijkant van het hoofd boven het oor en boven de nek. Vrouwen maken meestal zo’n soort tatoeages. Het is gebruikelijk voor vrouwen die graag kort haar hebben. Het zijn tatoeages op het hoofd van vrouwen.

2. Volledige hoofdtatoeages:

Tatoeages op het hele hoofd

Jongens die van nature kaal zijn of graag kaal blijven, hebben zo’n soort tatoeages. Het is een goede manier voor hen om hun hoofd te bedekken. Het is erg populair onder mannen. Het is goed voor mensen met frequente haaruitval, dus tatoeëren op een vol hoofd is beter en modieuzer in vergelijking met kaal blijven. Hier is het uiterlijk van mannen met de kale hoofd-tatoeage.

3. Tribale hoofd-tatoeages:

Tribale hoofd tatoeages

Tribale hoofdtatoeages komen veel voor bij zowel mannen als vrouwen. Dit soort tatoeages zijn meestal zwart van kleur geverfd. Tribale tattoo-ontwerpen komen voort uit oude tradities en culturen. Maar ze trekken de aandacht.

4. Fantasie-tatoeages:

Fantasie Tatoeages

Het kan de tatoeage zijn van elke fantasie of wezens. Dit soort tattoo-ontwerpen zijn geliefd bij mensen die erg creatief zijn en dol zijn op fantasiefiguren. Ze houden van het soort tatoeages dat hun liefde voor fantasiefiguren realistisch wordt. Hier zie je in de figuur:

5. Hoofdtekst-tatoeages:

Hoofdtekst tatoeages

Sommige mensen maken graag verschillende soorten tekst op hun hoofd. Ze kunnen van hun dierbaren zijn. Ze vullen een beetje ruimte op het hoofd en zijn ideaal voor tatoeages op het zijhoofd. Dit zijn kleine tatoeages op het hoofd.

6. Bloemtatoeages:

Bloem Tatoeages

Dit zijn tatoeages op het hoofd van een vrouw. De bloemtattoos kunnen van verschillende soorten en kleuren zijn. De bloemtattoos creëren een aangenaam effect en zien er aantrekkelijk uit. De bloemtattoos op het hoofd hebben echt een gaaf effect. Dit zijn coole hoofd-tatoeages. Ze hebben een vrouwelijk effect.

7. Webgebaseerde tatoeages:

Webgebaseerde tatoeages

Veel mensen houden van tatoeages zoals het ontwerp van een spinnenwebtattoo op hun hoofd. Deze tatoeage demonstreert de strijd in het leven, net als het spinnenweb. Webgebaseerde tatoeages komen vaker voor bij mannen. Ze zijn meestal zwart van kleur geschilderd.

8. Meisjes gezicht kant hoofd tattoo:

Meisjes gezicht kant hoofd tattoo

Sommige meisjes vinden het leuk om tatoeages van hun gezicht op hun hoofd te hebben. Dit is echt een coole tatoeage om te hebben. Dit zijn tatoeages op het hoofd van een vrouw. Dit soort tatoeages toont de persoonlijkheid van een vrouw en ziet er aantrekkelijk uit.

9. Toegewijde tatoeages:

Toegewijde tatoeages

Sommige mensen vinden het leuk om tatoeages van hun favoriete goden en godinnen op hun hoofd te laten kerven. Dit kan worden beschouwd als een van de beste hoofdtatoeages en dit soort tatoeages zien er heel fatsoenlijk en mooi uit.

Meer tattoo-ontwerpen:

Hoofdtatoeages voor dames en heren 1

Hoofdtatoeages voor dames en heren 2

Hoofdtatoeages voor dames en heren 3

Hoofdtatoeages voor dames en heren

Hoofdtatoeages voor dames en heren

Hoofdtatoeages voor dames en heren 6

Hoofdtatoeages voor dames en heren 7

Hoofdtatoeages voor dames en heren 8

Hoofdtatoeages voor dames en heren 9

Hoofdtatoeages voor dames en heren 10

Hoofdtatoeages worden ook een trend, vooral bij mannen. Deze hoofdtattoos zijn voor mannen die kaal zijn of die het leuk vinden om hun hoofd de hele tijd te scheren. Je moet goed nadenken voordat je hoofdtatoeages hebt. Hoofdtatoeages zijn niet slecht, maar je moet eerst proberen met een tijdelijk hoofdtattoo-ontwerp.