Plumeria is de bloem die je op Hawaï zult vinden. Het is een prachtige bloem die zijn eigen specialiteit heeft; elke kleur heeft zijn eigen unieke geur. Deze bloem heeft een zeer rijke en symbolische betekenis. Het is een symbool van geboorte en leven. Het staat ook voor geboorte en schoonheid. Deze mooie bloesems hebben rijke en diepgaande beelden in tal van verouderde samenlevingen.

Tegenwoordig zijn Plumeria-tatoeages erg beroemd onder vrouwen. Mannen, het is ook beroemd, maar ze combineren deze bloem met een ander zeedier of met een ander ontwerp.

Plumeria-tatoeageontwerpen

Stijlvolle en beste Plumeria-tatoeageontwerpen met afbeeldingen:

Enkele trendy ontwerpen worden hieronder getoond:.

1. Mooie Bell Plumeria-tatoeage:

Mooie Bell Plumeria-tatoeage

Deze Plumeria Flower Tattoo in het belpatroon ziet er prachtig uit met roze, paarse en gele Plumeria-bloem. Deze tatoeage is een favoriet onder vrouwen, ongeacht hun cultuur en religie. Die meisjes die van fitness houden, maken graag zo’n ontwerp voor hun buik of rug.

2. Wavey Frangipani-tatoeage:

Wavey Frangipani-tatoeage

De wetenschappelijke naam van de Plumeria-bloem is Frangipani-bloem. Deze Frangipani-bloemtattoo op de enkel ziet er erg mooi uit. Deze tatoeage heeft zeegolven rond de gele Frangipani-bloemen.

3. Leuke Plumeria-tatoeage achter een oor:

Schattige Plumeria-tatoeage achter een oor

Deze kleine Plumeria-tatoeage met roze bloem en drie groene bladeren ziet er erg lief uit op de achterkant van het oor. Het is een unieke plek om een ​​tatoeage te hebben en ziet er prachtig uit. U krijgt een goed vertrouwen op deze plek voor het ontwerp van plumeria.

4. Plumeria-tatoeage in schildpadstijl:

Plumeria-tatoeage in schildpadstijl

Veel zeedieren en dieren zien er prachtig uit met Plumeria-bloemtattoo. Deze plumeriabloem bovenop de schildpad vertoont tribale stijl, daarom wordt hij ook wel een Plumeria Tribal Tattoo genoemd. Deze stijl van patroon is beroemd onder jongeren; ze denken dat ze positiviteit krijgen vanwege dit schildpadplumeria-ontwerp.

5. Off-shoulder Frangipani-tatoeage:

Off-shoulder Frangipani-tatoeage

Dit is de beste Frangipani-tatoeage op de schouder, gespreid in twee richtingen. Deze tatoeage heeft zeven roze plumeria-bloemen met een mooi ontwerp en ziet er prachtig uit op de schouder. Dit kijkt naar meisjes die graag wat off-shoulder tops gebruiken.

6. Hibiscus- en Plumeria-tatoeage:

Hibiscus- en Plumeria-tatoeage

Deze tatoeage is een combinatie van hibiscus en plumeriabloem. Dit is een geweldig Frangipani-tatoeageontwerp, Hawaiiaans geloof dat dit zowel voor positiviteit als voor perfectie staat.

7. Terug Frangipani-tatoeage:

Terug Frangipani-tatoeage

Deze Frangipani Tree Tattoo met een roze kleur bloem op de achterkant ziet er prachtig uit. Voor een breed tattoo-ontwerp kan dit type patroon worden gekozen. Het kunnen veel takken zijn of met een enkele tak. Probeer dit ontwerp voor je backless tops.

8. Plumeria-tatoeage voor herenspecial:

Plumeria-tatoeage voor mannen Special

Dit Plumeria-tatoeageontwerp op de schouder van de man ziet er fantastisch uit. Het omvat Plumeria-bloem, uitzicht op het strand en een jacht in de zee met Pam-bomen. Het is geen gekleurde tatoeage.

9. In fotolijst Plumeria-tatoeage:

In fotolijst Plumeria-tatoeage

Deze afbeelding vindt u op het frame wanneer u Hawaii bezoekt. Deze Plumeria Tattoo-afbeelding op de schouder ziet er prachtig uit. Deze afbeelding bevat een prachtig strand met de zonsondergang op de achtergrond en de Plumeria-bloem op de bodem ziet er prachtig uit.

Ga niet altijd gehaast, mensen tatoeëren omdat vrienden hen vertelden over dit tattoo-patroon. Maar wanneer je deze plumeria-tatoeage op je lichaam plant, heeft die tijd ook een betekenis over deze bloemen. Onderzoek meer en vind een unieke manier om het ontwerp in uw eigen stijl te maken. Deze tatoeage kan overal passen, want dit zijn verschillende Plumeria-tatoeages die je op je schouder, mouw, rug, nek, enkel, elk deel van je lichaam kunt hebben.