Een van de meest bekende onderwerpen voor tatoeages, de Vikingen hebben een enorme indruk op tattoo-artiesten en -liefhebbers over de hele wereld. De tatoeages symboliseren kracht, moed en waardigheid. De Vikingen hebben een rijke geschiedenis met veel onderwerpen die ideaal kunnen zijn voor tattoo-ontwerpen.

Inspirerende Viking-tatoeages

Beste en stijlvolle Viking-tatoeages voor liefhebbers van Noorse erfgoed:

Hieronder worden de top 9 Viking tattoo-ontwerpideeën geïllustreerd die van de Noorse mythologie houden.

1. Grappige Viking-tatoeages:

Grappige Viking-tatoeages

Het is niet eenvoudig om een ​​onderwerp dat zo serieus is met een vleugje humor te portretteren. Probeer jezelf te inkten met deze grappige Viking sleeve-tatoeage om je gevoel voor humor en humor te improviseren. De Viking-hoofdtattoo is zeer gedetailleerd en het Viking-gezicht heeft ook een realistisch tintje.

2. Enge Viking-tatoeages:

Enge Viking-tatoeages

De Vikingen worden altijd als eng en woedend geïnterpreteerd. Deze tatoeage toont de Viking-wereld op exact dezelfde manier. Deze volledige Viking-mannelijke figuur die op een koning lijkt, heeft menselijke schedels verspreid onder zijn troon, waardoor de tatoeage tegelijkertijd een symbool van overheersing en eng is.

3. Viking-symbooltatoeages:

Viking Symbool Tatoeages

Er zijn tal van Viking-symbolen die al heel lang in tatoeages worden gebruikt. U kunt elk van dergelijke zeer geïllustreerde ontwerpen voor uw tatoeage kiezen. Tattoo-ontwerpen met Viking-symbolen kunnen op elke plaats door uw hele lichaam worden geïnkt. Het kan variëren van klein tot zo groot als het bedekken van je hele rug.

4. Viking-scène-tatoeages:

Vikingscène tatoeages

Oorlog en Vikingen klinken bijna synoniem aan elkaar. Tatoeëerders hebben met succes Viking-scènes gemaakt waarin Vikingen ten strijde trekken. Deze Viking-stamtattoo die Vikingen afbeeldt die gewapend zijn met wapens die zich voorbereiden op een bloedige oorlog, is heel intrigerend.

5. Grafische Viking-tatoeages:

Grafische Viking-tatoeages

Over het algemeen zijn alle Viking-tatoeages zeer gedetailleerd en beschrijvend, maar meer grafische Viking-tatoeages hebben hun eigen charme. Dit gezicht met littekens van Viking is zeer grafisch en straalt een gevoel van het overlevingselement op zich uit. De aanraking van rode tint heeft het toch al bloed druipende bloederige figuur nog levendiger gemaakt.

6. Realistische Viking-tatoeages:

Realistische Viking-tatoeages

3D-tatoeages hebben een lange weg afgelegd en nu kunnen we een grote verscheidenheid aan Viking-tatoeages zien die er meer dan echt uitzien. Dit ruige tattoo-gezicht van de Viking-krijger is niet alleen een geweldig kunstwerk, maar is moeiteloos extreem realistisch. De tatoeage is zeer gedetailleerd waardoor hij hoger staat dan andere. De blauwe ogen en het juiste gebruik van kleuren hebben van deze tatoeage een voorbeeld van perfectie gemaakt.

7. Meisjes Viking-tatoeages:

Viking-tatoeages voor meisjes

Vikingmannen en -vrouwen waren even woedend en bedreven in oorlogen. Deze tatoeage in Viking-stijl van een Viking-meisje, die authentieke Viking-kleding draagt, is mooi en sterk. Dit tattoo-ontwerp heeft een meer abstracte kijk op het onderwerp dan details waardoor deze tattoo nog aantrekkelijker is geworden.

8. Viking-beer-tatoeages:

Viking Beer Tatoeages

Je kunt al je tattoo-liefhebbende vrienden gemakkelijk jaloers maken met deze supercoole berentattoo. De tatoeage is kleurrijk, wat de oomph-factor verhoogt. De beer is geketend en eenogig, gezien met Viking-hoofddeksels. De tatoeage geeft de woestheid van de beer weer, het is een superleuke manier die heel aangenaam is, een geweldig Viking-tatoeageontwerp.

9. Vikingschip-tatoeages:

Vikingschip Tatoeages

Vikingschepen vormen een groot deel van hun legende. De meeste Vikingscènes zijn bijna onvolledig zonder hun kenmerkende Vikingschip erin. Deze prachtige en sterk geïllustreerde traditionele Viking-tatoeage toont een Vikingschip dat in de zee vaart met Viking-krijgers klaar voor een op handen zijnde strijd. Het gebruik van kleuren en de juiste toepassing van een hoeveelheid grafisch maken deze tatoeage bijna geweldig. Als je beter kijkt, zie je een oud Viking-gezicht van dichtbij aan de zijkant van de tatoeage die zijn artistieke schittering weerspiegelt.

Dit is het tijdperk van maatwerk. Alles kan nu per dag worden aangepast om aan je verwachtingen te voldoen. De ideeën die hier worden gegeven, kunnen worden aangepast aan iemands gevoel voor design. De Viking-drakentatoeages zijn de laatste tijd erg populair geworden. De Viking-tatoeages kunnen over het algemeen een behoorlijke hoeveelheid oppervlak in beslag nemen, maar je kunt altijd je grijze cellen trillen om iets te bedenken dat compacter is.