Sinds eeuwen worden tatoeages beschouwd als een moeiteloze manier om de ideeën en je gedachten in de vorm van een afbeelding weer te geven. Onder verschillende tattoo-ontwerpen beginnen trots-tatoeages overeenkomsten te vertonen, omdat deze tatoeages je een trots gevoel geven, en zelfs belangrijk voor een groep mensen die moet vechten voor hun bestaan.

Maar nu, in de afgelopen jaren, hoeft deze LGBTQ-gemeenschap hun identiteit niet te verbergen en kan ze trotse tatoeages maken op elk deel van het lichaam en het leven leiden volgens hun regels en principes.

Beste en stijlvolle Pride Tattoo Designs:

Laten we een snelle blik werpen op de top 9 verschillende soorten trots-tatoeages.

1. Artistieke trots tattoo-ontwerpen:

Artistieke trots tattoo ontwerpen

Een van de belangrijkste dingen in iemands leven is een daad van vrijheid in alle levenssferen. Dat is wat deze gemeenschap wil, zelfs van anderen, en hetzelfde wordt geschetst in de tattoo-afbeelding. Hier vliegen vogels in de lucht zonder enige beperkingen en grenzen die door wie dan ook worden gesteld. Evenzo wil de homogemeenschap deze rechten ook.

2. Indrukwekkende Rainbow Pride-tatoeageontwerpen:

Indrukwekkende Pride Tattoo Designs

Het duurt lang dat de regenboog altijd analoog is geweest aan deze gemeenschap, omdat de afgebeelde tatoeage erg helder en kleurrijk lijkt en gemakkelijk de aandacht van anderen trekt. De sprankelende verschillende kleuren van de regenboog weerspiegelen de verschillende mix van mensen binnen de gemeenschap en een coole trots tijdelijke tattoo-ontwerp om hun stem te verheffen voor gelijke rechten.

3. Verbluffende Mexicaanse Pride-tatoeageontwerpen:

Mexicaanse trots tatoeageontwerpen

Dit is een geweldig tattoo-ontwerp waarin de liefde voor zijn land wordt afgebeeld, en de persoon is trots om een ​​burger van dit land te zijn. Het gevoel wordt uitgedrukt in de vorm waarin de Mexicaanse vlag op de mouwen is geschetst, wat een verbluffend en patriottisch gevoel voor het land geeft.

4. Heart Touching Lion Pride Tattoo Designs:

Hartverwarmende Lion Pride Tattoo Designs

Dit is een tattoo-ontwerp dat op het eerste gezicht iemands hart kan doen opvallen. De belangrijkste ideologie achter dit beeld is niet om angst in de geest te creëren, maar om af te beelden, of het nu een mens of een dier is voor iedereen, het gezin is een kwestie van trots.

5. Ongelooflijke Pride Tattoo Designs:

Ongelooflijke trotse tattoo-ontwerpen

Sommige tattoo-ontwerpen zijn klein, maar ze zijn enorm sensationeel en geven een oogverblindende uitstraling aan de persona van de drager. Hier worden hemellichamen op de onderarm gemaakt die het mysterie weergeven dat in het universum heerst en een gevoel van trots op zijn bestaan.

6. Sensationele White Pride-tatoeageontwerpen:

Sensationele White Pride-tatoeageontwerpen

Dit soort tatoeages verbeelden over het algemeen racisme, waarbij de tatoeage door de mensen wordt afgebeeld om te vieren en om trots te zijn dat ze tot het rijke erfgoed van “Blanke Europeanen” behoren. Deze tatoeages kunnen door elke man of vrouw worden ontworpen zonder enige discriminatie.

7. Black Pride Tattoos-ontwerp:

Black Pride-tatoeages ontwerpen

Sinds decennia worden mensen gediscrimineerd op huidskleur, en vroeger dachten ze dat een tatoeage op een zwarte huid er niet mooi uit zou zien. Om dit geloof uit te roeien en dit vooroordeel te stoppen, werden verrassende en wonderbaarlijk unieke ontwerpen uitgevonden, en mensen waren er trots op het te inkten.

8. American Pride Tattoos-ontwerp:

American Pride Tattoos Ontwerp

Het is een trots en prestige om een ​​burger te zijn van het machtigste land dat Amerika is. Hetzelfde wordt gemaakt op de mouw van de persoon en een coole manier om je genegenheid voor het land te tonen.

9. Sprankelend bruin Pride Tattoos-ontwerp:

Sprankelend bruin Pride Tattoos-ontwerp

Dit is een verrassend tattoo-ontwerp dat op de rug van de persoon is geïnkt; breng een boodschap aan de wereld over dat je de trots bent om tot de gemeenschap van bruine huid te behoren. De afbeelding toont het beeld van de Heer Jezus zittend aan het kruis. Het script geeft een oogverblindende look aan de achterkant.

Meer tattoo-ontwerpen:

Trots tatoeage ontwerpen 1

Trots Tattoo Designs 2

Trots tatoeage ontwerpen 3

Trots tatoeage ontwerpen 4

Trots tatoeage ontwerpen 5

Trots tatoeage ontwerpen 6

Trots tatoeage ontwerpen 7

Trots tatoeage ontwerpen 8

Trots tatoeage ontwerpen 9

Trots tatoeage ontwerpen 10

Pride-tatoeages kunnen op elk door u gewenst deel van het lichaam worden ontworpen en kunnen in elke gewenste kleur en vorm worden aangebracht. Deze tattoo-ontwerpen zijn niet genderspecifiek, dus het kan worden weergegeven door iedereen die het bewondert en er trots op is. Deze tatoeage is ook erg symbolisch; door de afbeeldingen die je hebt afgebeeld, kun je je gevoel uiten en de boodschap overbrengen die je aan de wereld wilt overbrengen zonder dat er woorden of dialecten bij betrokken zijn.